CELEBRITIESTVThe Voice: Αυτοί είναι οι οκτώ παίκτες που πέρασαν στον μεγάλο τελικό!

The Voice: Αυτοί είναι οι οκτώ παίκτες που πέρασαν στον μεγάλο τελικό!

Το βράδυ της Παρασκευής ολοκληρώθηκε ο ημιτελικός του The Voice και όλοι οι συμμετέχονται ανέβηκαν στη σκηνή, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό και προσδοκώντας μία θέση στον μεγάλο τελικό του μουσικού διαγωνισμού. Όμως οκτώ ήταν εκείνοι που κατάφεραν να περάσουν στην επόμενη φάση, ερμηνεύοντας τα κομμάτια που τους είχαν αναθέσει οι τέσσερις coaches.
Οι παίκτες που πήραν το “εισιτήριο” για τον τελικό είναι η Ειρήνη Περικλέους, η Αλεξάνδρα Σιετή, η Ιωάννα Γεωργακοπούλου, ο Νίκος Νταλάκας, η Κατερίνα Μπαταλογιάννη, ο Κωνσταντίνος Δημητρακόπουλος, η Αθηνά Βέρμη και η Λία Μίχου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι τέσσερις coaches έχουν πιθανότητες να κερδίσουν τον φετινό διαγωνισμό, καθώς είδαν παίκτες από τις ομάδες τους να φτάνουν στον τελικό.

Αναλυτικότερα η Αθηνά Βέρμη είναι από την ομάδα της Ελεονώρας Ζουγανέλη, ο Νίκος Νταλάκας και η Λία Μίχου από του Πάνου Μουζουράκη και από του Σάκη Ρουβά είναι η Κατερίνα Μπαταλογιάννη και η Ειρήνη Περικλέους.

Τέλος, η Έλενα Παπαρίζου έχει τις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει φέτος, καθώς έστειλε τέσσερις παίκτες της στον τελικό, τους: Κωνσταντίνος Δημητρακόπουλους, Ιωάννα Γεωργακοπούλου, Λία Μίχου και Αλεξάνδρα Σιετή.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS