UncategorizedΤι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 11 Φεβρουαρίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 11 Φεβρουαρίου

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Ο Ερμής μετακομίζει στον ηλιακό 11ο οίκο σου, όπου και θα παραμείνει έως τις 2/3. Αυτή είναι μια περίοδος που οι συζητήσεις με φίλους και οι διάφορες δραστηριότητες δικτύωσης αυξάνονται και μαθαίνεις από αυτές. Οι ιδέες σου είναι ιδιαίτερα προοδευτικές και αντισυμβατικές κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου. Δεν θα υλοποιηθούν απαραίτητα όλες αυτές οι ιδέες, αλλά είναι καιρός να ονειρευόμαστε νέες δυνατότητες και πιθανές λύσεις σε προβλήματα. Η διαδικασία μπορεί να είναι συναρπαστική. Σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα να περνάς χρόνο με ομοϊδεάτες σου.

Ταύρος
Ο Ερμής κινείται στον τομέα της καριέρας και της φήμης σου και θα παραμείνει σε αυτήν την περιοχή του χάρτη σου έως τις 2/3. Η επόμενη περίοδος είναι ιδανική για επικοινωνία με μεγαλύτερο αντίκτυπο και σκέψη μακροπρόθεσμων στρατηγικών που θα σε φέρουν πιο κοντά στους στόχους σου. Οι σκέψεις και οι συζητήσεις περιστρέφονται πιο συχνά γύρω από τις ευθύνες σου κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου. Εφαρμόζεις τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απέκτησες το προηγούμενο διάστημα και είσαι σε θέση να μιλήσεις, να ηγηθείς και να συμβουλέψεις περισσότερο από το συνηθισμένο.

Δίδυμοι
Ο Ερμής κινείται σε αρμονία με το ζώδιο σου για τη διέλευση του από τον ηλιακό 9ο οίκο σου μέχρι τις 2/3. Είναι ιδιαίτερα αναζωογονητικό, επειδή ο πλανητικός σου κυβερνήτης σε επηρεάζει περισσότερο από όλους τους άλλους. Έχεις χρόνο να εκφραστείς και να μεταδώσεις τις ιδέες σου εύκολα κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου. Απολαμβάνεις τη θετικότητα στις προοπτικές, τις σκέψεις και τις συζητήσεις σου. Επειδή έχεις βαρεθεί τις παλιές ρουτίνες, υιοθετείς νέους τρόπους αντιμετώπισης των προβλημάτων.

Καρκίνος
Ο Ερμής ξεκινά τη διέλευση του στον ηλιακό 8ο οίκο σου κι αυτό είναι ένα ιδανικό διάστημα για βαθύτερη σκέψη, μελέτη και συζήτηση. Αυτός ο κύκλος, που διαρκεί μέχρι τις 2/3, σου προκαλεί την επιθυμία και σε ιντριγκάρει για τα μυστήρια της ζωής. Είναι μια καλή στιγμή για στρατηγική, σχεδιασμό, αλλά και για ενδοσκόπηση. Ωστόσο μπορεί να μην είναι ιδανική περίοδος για άμεσες επικοινωνίες και μετακινήσεις. Παρόλα αυτά φέρνεις περισσότερη λογική και αντικειμενικότητα σε ευαίσθητα θέματα και ενδιαφέρεσαι ιδιαίτερα για το νόημα και το πλαίσιο.

Λέων
Ο Ερμής αρχίζει τη διέλευση του στο αντίθετο ζώδιο σου όπου και θα παραμείνει έως τις 2/3. Η πνευματική συντροφικότητα είναι ένα θέμα που θα σε απασχολήσει στον κύκλο που ακολουθεί. Αναζητάς ή γοητεύεσαι από άτομα που ιντριγκάρουν το μυαλό σου. Η συμβολή ενός συνεργάτη ή ενός φίλου αναζωογονεί τη σκέψη σου και φέρνει νέες ιδέες. Οι συζητήσεις μπορεί να είναι συναρπαστικές και οι ιδέες που δημιουργούνται μέσω αυτών είναι ωφέλιμες. Μπορεί να υπάρξουν στιγμές που θα σε ενοχλήσουν οι συμβουλές από άλλους, γιατί σου φαίνονται σαν παρέμβαση. Ωστόσο επωφελείσαι από τα σχόλια που λαμβάνεις και μπορεί να διαπιστώσεις ότι οι άλλοι έχουν κάτι σημαντικό να πούνε ή να σε βοηθήσουν να σκεφτείς με ιδιαίτερα ουσιαστικούς τρόπους.

Παρθένος
Ο Ερμής ξεκινά τη διέλευση του στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου και με τον πλανητικό κυβερνήτη σου στην περιοχή του ηλιακού σου χάρτη να συνδέεται έντονα με το ζώδιο σου, μπορεί να νιώσεις στο στοιχείο σου. Είναι καιρός να εστιάσεις στις λεπτομέρειες της ζωής σου, αν και μπορεί επίσης να ανησυχείς για αυτές περιστασιακά. Οι σκέψεις και οι συζητήσεις σου συχνά στρέφονται σε θέματα εργασίας, υγείας και λειτουργικότητας. Είναι μια καλή στιγμή για να μάθεις νέες, ιδιαίτερες πρακτικές και να αναζητήσεις πληροφορίες που θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις τις ρουτίνες σου.

Ζυγός
Ο Ερμής ξεκινά τη διέλευση του στον τομέα της ψυχαγωγίας σου, της χαράς και της απόλαυσης σήμερα. Αυτό φέρνει τον Ερμή σε αρμονία με το ζώδιο σου αφού περάσεις αρκετό χρόνο στο σπίτι. Σου είναι πολύ εύκολο και σου βγαίνει φυσικά να εκφράσεις τις ιδέες και τις απόψεις σου μέχρι τις 2/3. Είσαι πιο επικοινωνιακή και φιλική και έχεις την τάση να αναζητάς πνευματική ψυχαγωγία. Μπορεί επίσης να υπάρξει έντονα η ανάγκη για επικοινωνία και κίνηση σε μια ρομαντική σχέση. Η σκέψη σου είναι πιο δημιουργική από το συνηθισμένο.

Σκορπιός
Ο Ερμής μετακομίζει στον ηλιακό 4ο οίκο σου σήμερα και κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου που θα διαρκέσει έως τις 2/3, οι σκέψεις σου περιστρέφονται πιο συχνά γύρω από προσωπικά θέματα, ειδικά οικογενειακά. Απολαμβάνεις περισσότερο από το συνηθισμένο συζητήσεις και ιστορίες για το παρελθόν και την οικογένεια. Είναι μια καλή στιγμή για να ανοίξεις συζητήσεις μέσα στον προσωπικό κύκλο σου και να εμπλουτίσεις δραστηριότητες που σχετίζονται επίσης με το σπίτι. Μπορεί να καταλήξεις σε εξαιρετικά, μακροπρόθεσμα σχέδια για τη ζωή σου, ειδικά όσον αφορά σε θέματα ασφάλειας και άνεσης.

Τοξότης
Ο Ερμής μόλις ολοκλήρωσε μια μεγαλύτερη από το συνηθισμένο διέλευση στον τομέα των πόρων σου και εισέρχεται στον τομέα των επικοινωνιών σου σήμερα. Αυτός ο κύκλος διαρκεί έως τις 2/3 και σε βοηθά να αποκτήσεις πνευματική διαύγεια. Ενθαρρύνει τη σύνδεση, τα νέα ενδιαφέροντα, την ανταλλαγή ιδεών. Η μάθηση, η καθοδήγηση, η μελέτη και οι συζητήσεις κυλούν φυσικά. Μπορεί επίσης να υπάρχει έντονη δραστηριότητα και πολλοί περισπασμοί αυτήν τη στιγμή. Περιστασιακά μπορεί να αισθάνεσαι λίγο αγχωμένη.

Αιγόκερος
Ο Ερμής αποχωρεί από το ζώδιο σου και περνά στον τομέα των πόρων σου σήμερα. Είναι μια ιδιαίτερα χρήσιμη διέλευση για τις πρακτικές σου υποθέσεις. Μπορεί επίσης να είσαι συχνά απασχολημένη με τα οικονομικά σου και με θέματα ασφάλειας κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου. Αναζητάς χειροπιαστά αποτελέσματα από τις προσπάθειες σου και αντιμετωπίζεις με υπομονή τη δουλειά σου. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να συζητήσεις, να μάθεις και να ζητήσεις συμβουλές για την οικονομική σου κατάσταση.

Υδροχόος
Ο Ερμής σήμερα επισκέπτεται το δικό σου ζώδιο όπου και θα παραμείνει έως τις 2/3. Τα προσωπικά σχέδια και η λήψη αποφάσεων είναι πιο τολμηρά τις επόμενες εβδομάδες. Είναι ένας κύκλος στον οποίο έχεις την τάση να επικοινωνείς πιο εύκολα και η συμπεριφορά σου γίνεται πιο ανάλαφρη. Είναι μια καλή περίοδος του χρόνου για να χρησιμοποιήσεις τη δύναμη των λέξεων και να προσελκύσεις αυτό που θέλεις για τον εαυτό σου. Η σημερινή μέρα είναι δυνατή για να αναλάβεις δράση ή να προχωρήσεις κάτι μπροστά.

Ιχθείς
Από σήμερα και μέχρι τις 2/3 ο Ερμής διέρχεται στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής. Οι δεξιότητες σου στη λήψη αποφάσεων και οι διαδικασίες σκέψης είναι ακόμα πιο διαισθητικές από ότι συνήθως τις επόμενες εβδομάδες. Επεξεργάζεσαι πρόσφατες εμπειρίες και απασχολούν το μυαλό σου θέματα που έχεις αφήσει στη μέση. Ένα σημαντικό έργο μπορεί να ολοκληρωθεί κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης. Καταλαβαίνεις καλύτερα τη ζωή και ίσως βοηθήσεις τους άλλους με τις συμβουλές σου. Σήμερα ωστόσο δεν είσαι διατεθειμένη να σκεφτείς υπερβολικά, ειδικά ό,τι έχει να κάνει με τα οικονομικά σου και με θέματα του σπιτιού.

Tlife.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS