UncategorizedΤι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 11 Μαρτίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 11 Μαρτίου

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Το μυαλό σου σήμερα επικεντρώνεται σε τομείς που θέλεις να κάνεις βελτιώσεις, ενώ παράλληλα έχεις προοδευτικές ιδέες. Μπορεί να ακούσεις σημαντικές ειδήσεις που έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά ή τα οικονομικά σου. Κάτι που προηγουμένως κρυβόταν αποκαλύπτεται και σε βοηθά στην εκκίνηση των διαδικασιών της σκέψης σου. Το ανοιχτό μυαλό ανταμείβει και ανταμείβεται σήμερα. Το βρίσκεις πιο εύκολο από το συνηθισμένο να διακρίνεις τη διαίσθηση από τις ανησυχίες. Μπορεί να υπάρξουν νέες εξελίξεις ή και ασυνήθιστα γεγονότα γύρω από τις πρακτικές σου υποθέσεις. Καινοτόμες ιδέες μπορεί να είναι αξιοσημείωτες τώρα.

Ταύρος
Μπορεί να έχεις ιδιαίτερη έμπνευση σήμερα. Είναι εύκολο να ανοιχτείς σε νέες ιδέες και αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για σκέψη και πειραματισμό. Θα ήταν φρόνιμο να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή σε εκείνες τις ιδέες που φαίνεται να σου έρχονται ξαφνικά, καθώς είναι μια μέρα ευχάριστων εκπλήξεων. Οι καινοτόμες νέες θεωρίες, τα σχέδια, τα όνειρα και οι δυνατότητες μπορούν να φανούν δυνατά τώρα. Μια χρήσιμη συνομιλία, μια πρόσκληση ή μια είδηση, μπορεί να είναι αξιοσημείωτη και μπορεί να είναι μια υπέροχη έκπληξη.

Δίδυμοι
Οι σημερινές διελεύσεις είναι δημιουργικές και δυναμικές και μπορεί να αποδειχθούν συναρπαστικές για μια σχέση. Μπορείς τώρα να ρίξεις μια ματιά στα κρυφά επίπεδα μιας κατάστασης ή ενός προσώπου. Είναι λογικό να αντιμετωπίσεις μια δυσαρέσκεια, καθώς σήμερα βλέπεις τα ζητήματα από μια μάλλον αποστασιοποιημένη οπτική. Με συναρπαστικές ιδέες να κυκλοφορούν είναι επίσης μια εξαιρετική στιγμή για να ενημερωθείς καλύτερα ή να εξετάσεις νέες μεθόδους. Άκουσε τα ένστικτα σου στις αποφάσεις, ιδιαίτερα αν σχετίζονται με την καριέρα, την κατεύθυνση ζωής ή τις δημόσιες σχέσεις.

Καρκίνος
Οι σημερινές όψεις σε βοηθούν να δεις όλες τις πιθανότητες και αυτό είναι υπέροχο. Είναι μια καλή στιγμή να διασκεδάσεις με νέες ιδέες και να κάνεις νέα σχέδια. Ακόμα κι αν δεν μιλάμε για πράξεις, αλλά για θεωρία, να ξέρεις ότι σε αυτή τη φάση, ακόμα κι αυτό είναι εξαιρετικά αποδοτικό. Οι φιλίες είναι διεγερτικές και ζωηρές και η δικτύωση μπορεί να οδηγήσει σε πολύτιμες και ευχάριστες ανακαλύψεις. Η επαφή με άλλους είναι αναζωογονητική και εμπνευσμένη. Με τη σημερινή Σελήνη χρειάζεσαι κάποια συναισθηματική ανανέωση.

Λέων
Μπορεί να υπάρξουν θετικές ευκαιρίες για επικοινωνία και σύνδεση με τους άλλους σήμερα. Είσαι πιο διαισθητική αυτές τις μέρες και σήμερα είναι η τέλεια στιγμή για να ανοίξεις συζητήσεις ακόμα και για δύσκολα θέματα. Τα επαγγελματικά θέματα μπορεί να βελτιωθούν μέσα από έρευνα που θα φέρει ενδιαφέρουσες ανακαλύψεις. Η εστίαση σε θέματα που κινούνται προς τα εμπρός μπορεί να σε κρατήσει σε καλή διάθεση. Μπορεί επίσης να υπάρξουν απροσδόκητα γεγονότα και συναισθήματα σήμερα, καθώς και ξαφνικές παρορμήσεις για απαλλαγή από περιοριστικές συνθήκες, κάτι που μπορεί να είναι πολύ θετικό εάν συνδυαστεί με το θάρρος να κάνεις εποικοδομητικές αλλαγές.

Παρθένος
Η επιθυμία σου να μοιραστείς σήμερα και να επικοινωνήσεις έρχεται στο προσκήνιο. Οι αλληλεπιδράσεις με τους κοντινούς σου ανθρώπους μπορεί να είναι αναζωογονητικές και διεγερτικές. Οι συζητήσεις είναι ανοιχτές, ειλικρινείς και αποκαλυπτικές. Είναι καιρός να μάθεις ή να διδάξεις κάτι νέο και ίσως να αποκτήσεις έμπνευση πειραματιζόμενη με εναλλακτικές ή μη συνηθισμένες δραστηριότητες. Το να απομακρυνθείς λίγο από μια κατάσταση δίνει στα πράγματα μια θετική τροπή. Είσαι σε διάθεση να συμβουλευτείς τους άλλους, να αυξήσεις την κατανόηση σου για ένα ιδιαίτερο άτομο στη ζωή σου ή να σκεφτείς τολμηρές νέες ιδέες για το μέλλον.

Ζυγός
Η σκέψη σου είναι μπροστά από την εποχή και το μυαλό σου μπορεί να πάει σε ασυνήθιστα μέρη σήμερα. Οι διελεύσεις είναι ιδανικές για να καθαρίσεις κάτι ή να εκτονώσεις την ένταση. Μπορείς να αποκτήσεις πολύτιμες γνώσεις σχετικά με την εργασία, τις συνήθειες και τα θέματα ρουτίνας. Μπορείς επίσης να αποφύγεις εύκολα τις μικρές ενοχλήσεις και προκλήσεις της ζωής σου και είναι υπέροχο να το κάνεις. Απόλαυσε τις θετικές δονήσεις, ενώ ακολουθείς τις καθημερινές σου ρουτίνες ή τη δουλειά σου.

Σκορπιός
Η Σελήνη περνά τη μέρα στο ζώδιο σου ζωντανεύοντας τα συναισθήματα σου. Αφιερώνεις επίσης περισσότερο χρόνο ή ενέργεια για να βοηθήσεις τους άλλους και να κάνεις τα πράγματα να κυλήσουν ομαλά στην προσωπική σου ζωή. Με τον Ερμή και τον Ουρανό σε αρμονία στους τομείς της σχέσης σου μπορεί να προκύψει αμοιβαία κατανόηση ή να είναι αξιοσημείωτες ή διεγερτικές οι συζητήσεις. Μπορεί επίσης να καταλήξεις σε ένα συναρπαστικό έργο, σχέδιο ή ιδέα. Τα μυαλά ανοίγονται σε νέες δυνατότητες σήμερα, βοηθώντας σε να λύσεις προβλήματα.

Τοξότης
Είσαι σε ιδανική θέση για να συνδεθείς με τα συναισθήματα σου και να επανασυνδεθείς με βαθύτερες ανάγκες τώρα. Μπορεί να υπάρξει ένα ευχάριστο ξεκαθάρισμα του αέρα ή μια απάντηση σε μια ερώτηση που σε κάνει να αισθάνεσαι πιο δυνατή και σίγουρη. Νιώθεις φιλική και οι άλλοι είναι συνεργάσιμοι. Η εργασία και οι συνήθειες απαιτούν μια καινοτόμο προσέγγιση και οι επιθυμίες για αλλαγές αυξάνονται. Το να είσαι ανοιχτή και κοντά στην οικογένεια σε ανταμείβει τώρα.

Αιγόκερος
Ανακαλύπτεις ανάγκες ή επιθυμίες που προηγουμένως δεν αναγνώριζες. Οι άνθρωποι έλκονται από μυαλό και την προσωπικότητά σου κι αποζητούν την καθοδήγησή σου. Οι ανοιχτές και ειλικρινείς συζητήσεις μπορεί να είναι ευχάριστα απροσδόκητες. Τα κανάλια επικοινωνίας μπορούν να ανοίξουν μέσω της ενημερωμένης τεχνολογίας, καθώς ανακαλύπτεις νέους, βελτιωμένους ή ιδιαίτερα ενδιαφέροντες τρόπους για να κάνεις συνδέσεις. Ο έρωτας παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο και η μέρα είναι ιδανική για φλερτ και ανανέωση.

Υδροχόος
Μοιράζεσαι τις ιδέες σου σήμερα κι αυτό είναι ιδιαίτερα αναζωογονητικό. Με το εξάγωνο του Ερμή προς τον Ουρανό, η ελεύθερη σκέψη σε οδηγεί σε δημιουργικά μέρη. Μπορεί να προκύψουν προοδευτικές ιδέες για το πως να κάνεις τον εαυτό σου να αισθάνεται πιο ασφαλής. Μια ανοιχτή και ειλικρινής επικοινωνία με αγαπημένα πρόσωπα μπορεί να γεννήσει ευχάριστες συζητήσεις, συνεργασίες και λύσεις σε προβλήματα. Ενδιαφέρουσες αγορές, βελτίωση του σπιτιού και η ανακάλυψη νέων γεύσεων και ενδιαφερόντων είναι στο πρόγραμμα της ημέρας.

Ιχθείς
Θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις συζητήσεις για πράγματα που σε ενδιαφέρουν πραγματικά σήμερα. Μπορείς να κάνεις πολύτιμες συνδέσεις ή να λάβεις μια πρόκληση. Ίσως υπάρξουν νέοι συναρπαστικοί τρόποι για να εκφραστείς, να μετακινηθείς ή να συνδεθείς. Η χρήση της δύναμης των λέξεων γα να προσελκύσεις αυτό που θέλεις ή να προωθήσεις τα ενδιαφέροντα σου, λειτουργεί καλύτερα τώρα για σένα. Είναι πιθανό να απολαύσεις ένα αίσθημα έντονης σύνδεσης με τους πιο κοντινούς σου ανθρώπους. Με περισσότερο σεβασμό ο ένας για την ατομικότητα του άλλου, οι σχέσεις βελτιώνονται.

Tlife.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS