UncategorizedΤι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 12 Μαΐου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 12 Μαΐου

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Οι ενέργειες του σήμερα σε κάνουν να θέλεις να τακτοποιήσεις και να κατανοήσεις τα πράγματα, ειδικά ότι αφορά στα προσωπικά θέματα. Τώρα εστιάζεις κυρίως στη συντροφικότητα. Ίσως επανέλθει κι ένα θέμα από το παρελθόν. Μπορεί να υπάρξουν πολλά υποσχόμενες εξελίξεις σε οικογενειακές ή οικονομικές υποθέσεις. Αν και οι συζητήσεις είναι χρήσιμες, τα συμπεράσματα ή οι τελικές αποφάσεις μπορεί ακόμα να μην είναι σαφείς. Το να απλοποιήσεις τομείς της ζωής σου που σχετίζονται με τον εσωτερικό κόσμο σου, το σπίτι και την οικογενειακή σου ζωή, σου δίνει χαρά.

Ταύρος
Τα καλά νέα ή μια ευχάριστη συζήτηση τονώνει τη διάθεση σου. Με τον Ερμή στο ζώδιο σου να εξακολουθεί να είναι ανάδρομος για μερικές μέρες ακόμη, το να αφιερώσεις επιπλέον χρόνο για να αφομοιώσεις γεγονότα και ιδέες παραμένει πολύ σημαντικό. Λάθη, καθυστερήσεις και κακές επικοινωνίες είναι πιθανά, αλλά σου είναι εύκολο να ξεπεράσεις τα προβλήματα. Είναι γενικά μια καλή μέρα για να μάθεις καινούρια πράγματα, ίσως για το παρελθόν. Μια διέλευση Αφροδίτης – Κρόνου ευνοεί την ομαδική εργασία, τις συμφωνίες και τις δραστηριότητες που βοηθούν στην ενίσχυση ενός έργου ή μιας φιλίας.

Δίδυμοι
Έχεις καλύτερη επαφή με τα συναισθήματά σου σήμερα. Να έχεις κατά νου πως ό,τι αποφασίσεις σήμερα μπορεί να χρειαστεί αναθεώρηση αργότερα, καθώς ο Ερμή εξακολουθεί να είναι ανάδρομος. Ωστόσο υπάρχουν ευδιάκριτα οφέλη από την εξερεύνηση των συναισθημάτων σου. Μπορεί να ανακαλύψεις έναν τρόπο να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση. Μια αγάπη του παρελθόντος μπορεί να έρθει στο μυαλό σου ή να επανεμφανιστεί με σημαντικό και ιδιαίτερο τρόπο.

Καρκίνος
Ανακαλύπτεις πιο εύκολα δημιουργικούς τρόπους για να εκφράσεις τα συναισθήματα σου και να συνδεθείς με τους άλλους σήμερα. Είσαι σε επαφή με την πιο ήρεμη και ευχάριστη πλευρά της φύσης σου και οι άλλοι το παρατηρούν. Είναι μέρες που θα μπορούσες να προσελκύσεις άτομα από το παρελθόν -αν σε ενδιαφέρει αυτή η πληροφορία. Έχεις την τάση να μοιράζεσαι ιδέες, προσωπικές σκέψεις, συναισθήματα και αναμνήσεις καθώς η Αφροδίτη συνδέεται αρμονικά με τον ανάδρομο Ερμή.

Λέων
Οι ενέργειες σήμερα σε βοηθάνε να κατανοήσεις καλύτερα ένα ζήτημα από το παρελθόν. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις όμως είναι να καθυστερήσεις λίγο τις οριστικές αποφάσεις και να δώσεις χρόνο, γιατί υπάρχουν σημεία που δεν βλέπεις τώρα και θα φανούν αργότερα. Ο Ερμής σχηματίζει μια αρμονική όψη με την Αφροδίτη, αλλά παραμένει ανάδρομος για άλλες δυο μέρες. Παρόλο που κρατάς κάποια πράγματα για τον εαυτό σου και δεν είσαι σίγουρη για το αν πρέπει ή όχι να μοιράζεσαι ορισμένες παρατηρήσεις, αυτή είναι μια καλή στιγμή για να συντονιστείς με τους ανθρώπους γύρω σου.

Παρθένος
Η σύνδεση της Αφροδίτης με τον Ερμή μπορεί να σε κατευθύνει να δεις ευκαιρίες που αγνοούσες στο παρελθόν κι αυτό να φέρει μια υπέροχη ανακάλυψη. Οι φιλίες σου ευνοούνται από αυτήν τη διέλευση. Οι συζητήσεις γυρίζουν στο παρελθόν και μπορεί να αποδειχθούν χρήσιμες και να ρίξουν νέο φως σε μια κατάσταση. Αν όμως αναζητάς ξεκάθαρα γεγονότα δεν είσαι τυχερή με τον Ερμή να είναι ανάδρομος για άλλες δυο μέρες. Αν μπορείς να αποφύγεις τις πρόωρες αποφάσεις, κάν’ το. Καλύτερα να επικεντρωθείς στην απόλαυση των ευκαιριών της ημέρας.

Ζυγός
Μια επιρροή Ερμή – Αφροδίτης ενθαρρύνει τη συνεργασία σήμερα και μια όψη Αφροδίτης – Κρόνου σε βοηθά να σταθεροποιήσεις τις καταστάσεις με ευχάριστους τρόπους. Μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες μπορεί να έρθουν στο φως και να σε βοηθήσει να δεις ολόκληρη την εικόνα. Τα θέματα θα σου αποκαλυφθούν σύντομα και δεν χρειάζεται να πιέσεις τίποτα. Σκάψε βαθιά, ερεύνησε και κράτησε ανοιχτό το μυαλό σου αποθηκεύοντας τα συμπεράσματα σου για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα. Αν και ο Ερμής παραμένει ανάδρομος για άλλες δυο μέρες, οι επικοινωνίες σου πιθανότατα να πάνε αρκετά καλά.

Σκορπιός
Το να μοιράζεσαι τη φιλοσοφία σου με κάποιον είναι ελκυστικό σήμερα. Απολαμβάνεις ιδιαίτερα τις συζητήσεις και την ανταλλαγή ιδεών. Η σημερινή όψη Ερμή – Αφροδίτης μπορεί να επαναφέρει έναν παλιό φίλο ή δυνατές αναμνήσεις. Είσαι σε θέση να βρίσκεις εύκολα λύσεις στα προβλήματα. Ίσως σήμερα λάβεις ένα μήνυμα ή κάνεις μια συζήτηση που θα σου φτιάξει τη διάθεση. Η αξιοπιστία σου είναι πιο αισθητή σήμερα και οι άλλοι σε εκτιμούν. Ο Ερμής είναι ανάδρομος μόνο για δυο μέρες ακόμη και μια προσέγγιση αναμονής έχει νόημα.

Τοξότης
Βρίσκεις δημιουργικούς τρόπους για να καλύψεις διάφορες ανάγκες σου. Μια αποκαλυπτική συζήτηση μπορεί να σε βάλει σε σκέψη. Κράτα στο μυαλό σου, πως υπάρχει περίπτωση να μην έχεις συνολική εικόνα της ιστορίας τώρα. Ο Ερμής πλησιάζει στο τέλος του ανάδρομου κύκλου του κι ενώ μπορεί να υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις στις επικοινωνίες, είσαι σε τόσο καλή διάθεση που μόλις και με τα βίας το παρατηρείς. Μια όψη Αφροδίτης – Κρόνου επίσης στο παιχνίδι σου δίνει τη δυνατότητα να προγραμματίσεις τα πράγματα.

Αιγόκερος
Τα προβλήματα που προκύπτουν τα λύνεις εύκολα σήμερα. Οι κοινές αξίες σε κάνουν να εκτιμήσεις περισσότερο ένα κοντινό σου πρόσωπο. Έχοντας κατά νου ότι υπάρχουν πιθανώς περισσότερα σε μια ιστορία από αυτά που φαίνονται, μπορείς με αισιοδοξία να απολαύσεις μια συνεργασία. Με τον Ερμή ανάδρομο για μερικές μέρες ακόμα, ίσως υπάρξουν κάποια προβλήματα στις επικοινωνίες σου. Ακόμα κι έτσι, δουλεύεις τα πράγματα με τέτοιο τρόπο που βγαίνεις μπροστά.

Υδροχόος
Αναζητάς την ηρεμία στην οικιακή σου ζωή, στις δουλειές σου και στην καθημερινότητά σου. Σήμερα μπορείς να τα καταφέρεις βρίσκοντας ικανοποιητικές λύσεις. Η θετική ενέργεια της μέρας σε βοηθάει να διορθώσεις λάθη και να εκφράσεις τα συναισθήματα σου. Τώρα είναι καλύτερο να μην οριστικοποιηθούν αποφάσεις, καθώς ο Ερμής παραμένει ανάδρομος για άλλες δυο μέρες. Είσαι αρκετά επιφυλακτική και καλό θα ήταν να χαλαρώσεις λίγο.

Ιχθείς
Ευχάριστες συζητήσεις και συνεργασίες ξεχωρίζουν σήμερα. Για μην υπάρξουν παρεξηγήσεις, είναι σημαντικό να δίνεις μεγαλύτερη προσοχή στις πράξεις παρά στις λέξεις που επιλέγονται. Αυτές τις μέρες έχεις την τάση να αναλύεις ή να συζητάς για προηγούμενες σχέσεις. Παρόλο που μπορεί να περιμένεις για κάποιες πληροφορίες ή να αντιμετωπίζεις καθυστερήσεις, υπάρχει ευχάριστη ενέργεια στην κοινωνική σου ζωή και το απολαμβάνεις. Και ο ρομαντισμός αυξάνεται στη ζωή σου τώρα. Η Αφροδίτη οδεύει προς μια αρμονική όψη με τον Κρόνο στο ζώδιο σου.

Tlife.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS