UncategorizedΤι λένε τ' άστρα για σήμερα, 3 Δεκεμβρίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 3 Δεκεμβρίου

Κριός
Μια αρκετά πιεστική ημέρα η σημερινή καθώς η προσοχή σου είναι στραμμένη στα ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι ή την οικογένεια, τα οποία σε προβληματίζουν έντονα. Καλύτερα να συμβουλευτείς τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

Ταύρος
Μολονότι η σημερινή ημέρα έχει για σένα πολλές δυνατότητες τις οποίες εκμεταλλεύεσαι για να έρθεις πιο κοντά στα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος, υπάρχουν πολύ έντονες προκλήσεις στην καθημερινότητά σου, κυρίως με τις υποχρεώσεις και τα ζητήματα πρακτικής φύσεως που εκκρεμούν. Επιπλέον, θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός στις μετακινήσεις σου και μην αμελείς την φροντίδα της υγείας σου.

Δίδυμοι
Κάπως πιεστική ημέρα για σένα η σημερινή καθώς η Σελήνη, σχηματίζει δυσαρμονική όψη με τον Άρη, που φέρνει παρορμητικότητα αλλά και την αίσθηση ότι δεν σε στηρίζουν αρκετά κυρίως σε ό,τι αφορά τα δημιουργικά σου σχέδια.

Καρκίνος
Η Σελήνη κινούμενη στο δικό σου ζώδιο, σε δυσμενή όψη με τον Άρη στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, μαρτυρά πως άγεσαι από τις συνθήκες καθώς τα περιθώρια επιλογών που έχεις αυτή τη στιγμή μοιάζουν αρκετά περιορισμένα.

Λέων
Προσπαθείς να αφουγκραστείς τις τωρινές καταστάσεις για να αποφασίσεις πώς θα δράσεις. Ωστόσο υπάρχουν παρασκηνιακές ενέργειες που σε μπερδεύουν σε αδιέξοδα, ενώ εσύ από την άλλη είσαι ιδιαίτερα εριστικός με τους κοντινούς σου ανθρώπους. Επιπλέον, θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός σήμερα στις μετακινήσεις σου, αλλά και στις συζητήσεις που θα κάνεις.

Παρθένος
Παρά το γεγονός ότι η σημερινή ημέρα δίνει πρόσφορο έδαφος για να κυνηγήσεις τους στόχους σου και να ασχοληθείς με συλλογικές προσπάθειες, υπάρχουν εμπόδια πρακτικής φύσεως που βάζουν εν μέρει φρένο στις δικές σου επιδιώξεις.

Ζυγός
Η Σελήνη παραμένοντας στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, σχηματίζει δυσαρμονική όψη με τον Άρη απέναντι από το δικό σου ζώδιο, κάτι που για σένα μαρτυρά πως οι ενέργειες που κάνεις ενδεχομένως να θέσουν σε κίνδυνο την εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω.

Σκορπιός
Η σημερινή ημέρα φέρνει κάποιες αναστατώσεις, παρά τα θετικά σημεία που υπάρχουν και εκμεταλλευόμενος αυτά μπορείς να ωφεληθείς. Ωστόσο υπάρχει η πιθανότητα να σε αφήσουν «ξεκρέμαστο» πρόσωπα στα οποία υπολόγιζες.

Τοξότης
Υπάρχουν σημαντικές ανατροπές στα σχέδιά σου μέσα στον ορίζοντα της σημερινής ημέρας. Έτσι λοιπόν είναι προτιμότερο να κατευθύνεις τις προσπάθειές σου σε δημιουργικά κανάλια όπου μπορείς να δεις απτό αποτέλεσμα, αντί να ξοδεύεσαι σε παιχνίδια εντυπώσεων και εξουσίας στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Αιγόκερως
Ο Άρης σχηματίζει δυσαρμονική όψη με τη Σελήνη απέναντί σου, στοιχείο που μαρτυρά πως οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει αυτό το διάστημα, σε αποκόπτουν από τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ενώ γενικότερα οι τωρινές συνθήκες μοιάζουν να σε πιέζουν ιδιαίτερα.

Υδροχόος
Η σημερινή ημέρα κρατά τις υποθέσεις ρουτίνας στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου, ωστόσο νιώθεις να πνίγεσαι από όλες αυτές τις βαρετές εκκρεμότητες και αντιδράς σπασμωδικά απέναντι στον κάθε περιορισμό. Φρόντισε λοιπόν να ασχοληθείς μόνο με τα σημαντικά και να κατευθύνεις την όρεξη που έχεις σε δημιουργικά κανάλια.

Ιχθείς
Απόφυγε παρορμητικές κινήσεις πάνω σε δημιουργικά σου σχέδια, καθώς υπάρχουν ανατροπές που δεν είχες υπολογίσει. Επιπλέον αν συνεργάζεσαι με άλλα πρόσωπα για τις υποθέσεις σου, ενδεχομένως να δυσκολευτείς να συγχρονίσεις τα διαφορετικά σου «θέλω».

Πηγή:astropedia

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS