Βασάλος-Βαλαβάνη: Eτοιμάζονται να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Βασάλος-Βαλαβάνη: Eτοιμάζονται να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Βασάλος-Βαλαβάνη: Eτοιμάζονται να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Η αθλητικογράφος και ο αθλητής του bodybuilding, που πλαισιώνουν την Ντορέττα Παπαδημητρίου στην εκπομπή «Survivor πανόραμα», διανύουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο της σχέσης τους, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες της Real, αναζητούν το κατάλληλο σπίτι για να μείνουν μαζί. «Δεν έχουν βρει ακόμη σπίτι. Είναι στη διαδικασία αναζήτησης, αλλά έχουν πολύ περιορισμένο χρόνο λόγω της εκπομπής. Μέχρι στιγμής δεν τους έχει κινήσει το ενδιαφέρον κάποιο από αυτά που έχουν δει», εξηγεί άνθρωπος από το φιλικό περιβάλλον του Κωνσταντίνου.

Προτεραιότητα για το ζευγάρι είναι η περιοχή του Νέου Φαλήρου, προκειμένου να βρίσκονται και οι δύο κοντά στον τηλεοπτικό σταθμό όπου εργάζονται. Διανύουν μια πολύ ήρεμη περίοδο στην κοινή τους ζωή. «Εκτός από ζευγάρι, είναι και πολύ καλοί φίλοι. Μοιράζονται τους προβληματισμούς τους, συμβουλεύεται ο ένας τον άλλον και διασκεδάζουν. Το γεγονός ότι θα περνούν ακόμη πιο μεγάλο μέρος της ημέρας μαζί μόνο καλό μπορεί να τους κάνει», σύμφωνα με την ίδια πηγή. Φυσική συνέπεια της ευτυχίας που αποτυπώνεται στη σχέση τους ήταν και η πρόσφατη γνωριμία των οικογενειών τους. Ηταν μια όμορφη συνάντηση με τους γονείς τους, οι οποίοι είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι που βλέπουν τα παιδιά τους τόσο ερωτευμένα και ευτυχισμένα μαζί.

Η οικογένεια Βαλαβάνη και η οικογένεια Βασάλου είχαν την πρώτη επαφή τους στους ημιτελικούς του «Survivor», όπου όλοι οι παίκτες του ριάλιτι είχαν δώσει το «παρών» μαζί με τους συγγενείς τους. «Εκείνη την περίοδο, όμως, δεν υπήρχε κάτι ερωτικό ανάμεσα στην Ευρυδίκη και τον Κωνσταντίνο. Εκαναν, απλώς, πολύ καλή παρέα. Οι γονείς τους συναντήθηκαν για να γνωριστούν όταν το ζευγάρι πήρε την απόφαση να συγκατοικήσει», αποκαλύπτει το ίδιο πρόσωπο και καταλήγει: «Οι γονείς του Κωνσταντίνου αγαπούν πολύ την Ευρυδίκη. Είναι πολύ περήφανοι με την επιλογή του γιου τους».

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι αρκετές φορές, σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο η μητέρα της Ευρυδίκης όσο και η μητέρα του Κωνσταντίνου έχουν βρεθεί μαζί στο πλατό του «Dancing with the stars», προκειμένου να καμαρώσουν τις χορευτικές επιδόσεις της όμορφης αθλητικογράφου.

Πηγή : www.gossip-tv.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *