Βασιλική Χατζηαδάμου: Αυτός είναι ο λόγος που είπε «ναι» στην πρόταση του Alpha

Βασιλική Χατζηαδάμου: Αυτός είναι ο λόγος που είπε «ναι» στην πρόταση του Alpha

Βασιλική Χατζηαδάμου: Αυτός είναι ο λόγος που είπε «ναι» στην πρόταση του Alpha

Το 2018 μπήκε πολύ δυναμικά για τη Βασιλική Χατζηαδάμου, αφού στις 2 Ιανουαρίου ξεκίνησε το νέο της επαγγελματικό βήμα, κάνοντας ποδαρικό στο στούντιο του Active 107.4 & 102.5, ενώ σε λίγες μέρες κάνει πρεμιέρα η νέα της εκπομπή στον Alpha Κύπρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βασιλική Χατζηαδάμου: Λίγες μέρες πριν από την τηλεοπτική επιστροφή της μιλά για όλα

Μιλώντας στο περιοδικό Down Town και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Χάμπαλη για το νέο της τηλεοπτικό βήμα, που θα έχει τίτλο «Όσο Υπάρχουν Τραγούδια» και κάνει πρεμιέρα το Σάββατο, 20 Ιανουαρίου στον Alpha, η παρουσιάστρια μίλησε για το πώς προέκυψε η συνεργασία με το κανάλι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βασιλική Χατζηαδάμου: Οι πρώτες εικόνες από τη ραδιοφωνική εκπομπή της στον Active 102,5 & 107,4

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα:

Τι ήταν αυτό, λοιπόν, που σε έκανε να πεις «ναι» στην πρόταση του Alpha Κύπρου;

Με τον Alpha συζητήσαμε αρκετά μέχρι να καταλήξουμε. Το concept που μου είχαν προτείνει, ταίριαζε με τα θέλω μου και με έκανε να αισθανθώ ασφάλεια και να προχωρήσω. Μετά το τέλος της συνεργασίας μου με την «Παραδοσιακή Βραδιά» στο Σίγμα, δέχτηκα τηλεφώνημα από στέλεχος τουAlpha Κύπρου. Οφείλω να ομολογήσω ότι είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που ανήκω στο δυναμικό του. Η όμορφη συνεργασία που έχει ξεκινήσει και η εμπιστοσύνη που μου έχουν δείξει μόνο όρεξη για δουλειά μου προκαλεί.

Μη χάσετε ολόκληρη της συνέντευξη της Βασιλικής Χατζηαδάμου στο νέο τεύχος του περιοδικού Down Town που κυκλοφορεί το Σάββατο, 13 Ιανουαρίου στα περίπτερα, μαζί με τον Φιλελεύθερο

Η Βασιλική Χατζηαδάμου σάς κρατά συντροφιά καθημερινά, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή και από τις 10 το πρωί μέχρι τις 12 το μεσημέρι στον Active 107.4 & 102.5. Στη «Μουσική Αυλαία», όπως ονομάζεται η εκπομπή της, μπορείτε να ακούσετε διαχρονικά τραγούδια, αλλά και όλα όσα μοιράζεται η Βασιλική με τους ξεχωριστούς προσκεκλημένους της. Συντονιστείτε!

 

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *