Βασιλική Χατζηαδάμου: Τι απαντά για την τηλεθέαση της εκπομπής της;

Βασιλική Χατζηαδάμου: Τι απαντά για την τηλεθέαση της εκπομπής της;

Βασιλική Χατζηαδάμου: Τι απαντά για την τηλεθέαση της εκπομπής της;

Τέσσερις βδομάδες μετά που η εκπομπή της, «Όσο υπάρχουν τραγούδια», βγήκε στον αέρα του Alpha, η Βασιλική Χατζηαδάμου, κάνει τον πρώτο της απολογισμό, μιλώντας στο περιοδικό Tv Μανία και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Χάμπαλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βασιλική Χατζηαδάμου: «Υπήρξαν στιγμές που διερωτήθηκα αν είμαι καλή μητέρα»

Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός, κλήθηκε ανάμεσα σε άλλα να απαντήσει στην ερώτηση για τα νούμερα της εκπομπής, σε σχέση με τους…. απέναντι, δηλαδή την εκπομπή «Παραδοσιακή βραδιά».

Ο στόχος ήταν να μοιράσετε στα δύο την πίττα της prime time του Σαββάτου; Τα καταφέρατε;

Ο δικός μας στόχος ήταν να στήσουμε μια μουσική εκπομπή που να μπορεί να φιλοξενεί καλλιτέχνες, μουσικούς και καλεσμένους σε μια καλοστημένη και αξιοπρεπή βάση. Νομίζω το πετύχαμε. Όσον αφορά τα νούμερα, δεν βιαζόμαστε. Όλα χρειάζονται τον χρόνο τους!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ TV MANIA ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ, 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ DOWN TOWN KAI ΤΟΝ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ.

Η Βασιλική Χατζηαδάμου εκτός από την εκπομπή της στον Alpha Κύπρου, παρουσιάζει τη δική της εκπομπή στον Active 107.4 & 102.5 και σας κρατά συντροφιά καθημερινά, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή και από τις 10 το πρωί μέχρι τις 12 το μεσημέρι.

Στη «Μουσική Αυλαία», όπως ονομάζεται η εκπομπή της, μπορείτε να ακούσετε διαχρονικά τραγούδια, αλλά και όλα όσα μοιράζεται με τους ξεχωριστούς προσκεκλημένους της. Συντονιστείτε!

 

Πηγή : Περιοδικό Tv Μανία

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *