CELEBRITIES Βασιλική Χατζηαδάμου: Θα μου άρεσε η παρουσίαση τηλεπαιχνιδιού

Βασιλική Χατζηαδάμου: Θα μου άρεσε η παρουσίαση τηλεπαιχνιδιού

Η «Παράδοση κατ’ οίκον» στον Alpha, η ζωή με τρεις άντρες στο σπίτι, η ιδέα ενός τρίτου παιδιού, οι παιδικές αναμνήσεις, οι διαφωνίες στον χώρο της τηλεόρασης, η παγίδα της αναγνωρισιμότητας. Η Βασιλική Χατζηαδάμου σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης!

Από τη Νατάσσα Γεωργίου

Τα βγάζεις πέρα με δυο μικρά και ένα μεγάλο αγόρι στο σπίτι;
H καθημερινότητα με τρεις άντρες στο σπίτι είναι πάντοτε γεμάτη! Είναι κάποιες στιγμές που αισθάνομαι ότι οι ώρες της μέρας είναι λίγες. Δεν αρκούν για όλα αυτά που πρέπει να γίνουν.

Πόσο μοιάζουν ως χαρακτήρες μεταξύ τους τα παιδιά σας;
Έχουν αρκετά κοινά, αλλά και πολλές διαφορές. Κοινό χαρακτηριστικό τους, η ευαισθησία, που όμως εκφράζεται από τον καθένα πολύ διαφορετικά. Από τη μια μεριά έχω μια προσωπικότητα εξωστρεφή, ριψοκίνδυνη, άκρως επικοινωνιακή, με άποψη, και από την άλλη μεριά έναν άνθρωπο πιο εσωστρεφή, συγκροτημένο, ετοιμόλογο, με ιδιαίτερο χιούμορ!

Τι έχεις μάθει ζώντας με άντρες; Είναι πιο απλή η δική τους ζωή από αυτή των γυναικών;
Οι άντρες, απ’ τη φύση τους, έχουν πιο απλοποιημένο σύστημα σκέψης από το δικό μας. Δεν κουράζουν και δεν σκοτίζουν το μυαλό τους με λεπτομέρειες. Το δικό μου μυαλό είναι συνεχώς σε εγρήγορση, σκέφτομαι τα πάντα σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα της μέρας, της εβδομάδας, του μήνα. Παράλληλα, έχω έγνοια για το αν απασχολεί κάτι τα παιδιά ή πώς μπορεί να αισθάνονται, αν έχω εκκρεμότητες στη δουλειά, αν υπάρχει κάποια υποχρέωση την οποία πρέπει να τακτοποιήσω και πολλά άλλα… Καταλαβαίνεις!

Θα ήθελες να είχες και ένα κορίτσι; Για τα φορεματάκια και όλα τα σχετικά!
Αγαπώ τα παιδιά και αισθάνομαι τεράστια ευθύνη απέναντι τους. Όπως έχουν διαμορφωθεί οι συνθήκες σήμερα, πιστεύω πως χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια σε όλα τα επίπεδα για να μεγαλώσεις παιδιά. Θα ήθελα και ένα κοριτσάκι, ενώ παράλληλα με φοβίζει λίγο η ιδέα τρίτου παιδιού, για τους πιο πάνω λόγους.

Η οικογένεια ήταν πάντα μέσα στα σχέδιά σου;
Δεν μεγάλωσα έχοντας πλάνο για το τι θα κάνω γενικά. Είμαι άνθρωπος που αφήνει λίγο τα πράγματα να κυλούν και ανάλογα με τις συνθήκες προσαρμόζομαι και αντιδρώ. Παρόλο που είμαι της οικογένειας και πιστεύω στον καθοριστικό της ρόλο, δεν ήμουν από τα κορίτσια που ονειρεύονταν τον γάμο τους ή σκέφτονταν πόσα παιδιά θα κάνουν. Ήρθε ως φυσική εξέλιξη των πραγμάτων, αφού γνώρισα τον σύζυγό μου και μετά.

Ένιωσες να χάνεται η ισορροπία με τον ερχομό των παιδιών;
Ο ερχομός των παιδιών ήταν ό,τι πιο μαγικό έζησα. Εννοείται ότι χρειάστηκε χρόνος προσαρμογής. Τα δεδομένα και οι προτεραιότητες αλλάζουν, φέρνοντας στον κόσμο δυο ζωές. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου πήρε χρόνο. Μπήκα σχετικά εύκολα στο «πετσί του ρόλου».

Πώς είσαι ως μαμά;
Σε αυτό κανονικά θα έπρεπε να απαντήσουν τα παιδιά μου! Αισθάνομαι ασφάλεια όταν κουβεντιάζω μαζί τους, γιατί έτσι μπορώ να γνωρίζω τι σκέφτονται, τι τους στεναχωρεί, τι μπορεί να συμβαίνει όταν βρίσκονται εκτός σπιτιού. Φροντίζω, λοιπόν, να συζητώ μαζί τους, είτε μέσα από το παιχνίδι, είτε μαγειρεύοντας παρέα, είτε την ώρα που μπορεί να βρισκόμαστε στο αμάξι και ιδιαίτερα τα βράδια, πριν πάνε για ύπνο. Είμαι της άποψης ότι με μπόλικη αγάπη και κουβέντα μπορούν να με αισθάνονται δίπλα τους. Παρόλα αυτά, υπάρχουν οι στιγμές που είμαι αυστηρή. Χαράζω τη γραμμή την οποία πρέπει να ακολουθήσουν για να αντιληφθούν τα όρια. Όταν συμβεί αυτό, γνωρίζουν και οι δυο ότι δεν υπάρχει περιθώριο παρέκκλισης.

Διαχειρίζεσαι με ευκολία αυτή τη μόνιμη έγνοια που έχεις άπαξ και γίνεις γονιός;
Ζούμε σε δύσκολες εποχές. Έχουμε την ευχέρεια σήμερα να ενημερωνόμαστε για όλα τα καλώς ή κακώς έχοντα που διαδραματίζονται ανά τον κόσμο. Τα πράγματα δεν είναι καθόλου εύκολα. Έχουμε την έγνοια που μπορεί να έχει οποιοσδήποτε γονιός που αγαπά τα παιδιά του. Υπάρχουν στιγμές που με κυριεύει ο φόβος μήπως τους συμβεί οτιδήποτε. Πέραν τούτου, όμως, αναλογίζομαι ότι τα εφόδια που παίρνει κάθε παιδί από το σπίτι του, είναι αυτά που θα λειτουργήσουν στα εμπόδια και τις δυσκολίες.

Μπορούμε να τα προστατέψουμε ουσιαστικά από όλους τους κινδύνους που ελλοχεύουν;
Τα παιδιά σήμερα, σε σχέση με παλαιότερα, έχουν απίστευτα πολλά ερεθίσματα και εργαλεία για να επικοινωνήσουν με τον «έξω» από την οικογένεια κόσμο. Είναι αδύνατο να μπορέσουν οι γονείς να γνωρίζουν τα πάντα, όπως επίσης αδύνατο είναι να μπορέσουν να απλώσουν το πέπλο τους για να προστατεύσουν τα παιδιά από τους κινδύνους που εμφανίζονται σε κάθε γωνιά του δρόμου. Σε αυτή την περίπτωση έρχεται να λειτουργήσει η παιδεία που λαμβάνουν από το σπίτι. Γι’ αυτό αγωνιώ και εξετάζω πολύ συχνά τον εαυτό μου. Κάνω την αυτοκριτική μου, ελέγχω τον λόγο και τις πράξεις μου και πολλές φορές νιώθω ενοχές για κάτι που μπορεί να παρέλειψα, να μη σκέφτηκα ή να έκανα λάθος.

Ποιες είναι οι δικές σου αναμνήσεις από τα παιδικά σου χρόνια; Έχεις αδέρφια;
Μεγάλωσα σε ένα σπίτι με πολλή αγάπη. Έχω δυο μεγαλύτερα αδέλφια, με τα οποία μας δένουν πολλά. Οι τρεις μας διαφορετικοί χαρακτήρες, με κάποια έντονα κοινά χαρακτηριστικά. Οι γονείς μου εργατικοί και περήφανοι άνθρωποι. Ήθελαν πάντα να μας διδάξουν το «καλό». Οι αναμνήσεις από τα παιδικά και εφηβικά μου χρόνια είναι πανέμορφες, γεμάτες νοσταλγία. Ήμουν ανήσυχο παιδί. Ήθελα να δοκιμάζω τα πάντα και αγαπούσα να έχω τους φίλους μου σε πρώτο πλάνο. Καθοριστική φιγούρα στο μεγάλωμά μας ήταν ο παππούς, που τυγχάνει να είναι ο ιερέας του χωριού. Ευσεβέστατος άνθρωπος και πατριώτης.

Υπάρχουν στιγμές που σε έχουν στιγματίσει;
Ήρθα αντιμέτωπη στην εφηβεία με πολλές προκλήσεις. Ήταν μια εποχή που πίστευα ότι ήμουν δυνατή και ικανή να αντιμετωπίσω τα πάντα. Θεωρούσα ότι τίποτα κακό δεν μπορεί να συμβεί σε εμένα. Υπήρξαν στιγμές που λειτούργησε η παιδεία που έλαβα από το δικό μου σπίτι, πράγμα που με γλίτωσε από κακοτοπιές. Επίσης, μια από τις πολύ όμορφες εικόνες που έχω στο μυαλό μου είναι ο παππούς να κρατά τα εγγονάκια από τα χεράκια, βάζοντας μας σε κύκλο, να μας τραγουδά και να μας διηγείται ιστορίες για τους αγώνες που δόθηκαν για απελευθέρωση στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Ποιος από τους δύο γονείς σου σε καθόρισε περισσότερο;
Ο ρόλος και των δύο ήταν καθοριστικός. Ό,τι έλειπε στον έναν το συμπλήρωνε ο άλλος. Με τη μητέρα μου είχα πάντοτε την άνεση να μιλώ και να λέω σχεδόν τα πάντα. Αυτό συμβαίνει μέχρι σήμερα. Με τον πατέρα μου απέκτησα αυτή την οικειότητα σε μεταγενέστερο στάδιο. Ήταν λίγο πιο αυστηρός, θέλοντας να μας θέσει όρια. Κοινή συνισταμένη των δύο ήταν να μάθουμε να σεβόμαστε, να εκτιμούμε και να αγαπούμε. Χρωστώ πολλά στους γονείς μου! Τους αγαπώ πάρα πολύ.

Μικρή, τι ονειρευόσουν να γίνεις;
Δεν είχα κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου. Ήμουν ένα παιδί που διψούσε να γνωρίσει τον κόσμο και να δημιουργήσει. Οι κεραίες μου ήταν πάντα ανοιχτές και άρπαζα ό,τι καινούριο παρουσιαζόταν. Το μόνο για το οποίο ήμουν σίγουρη ήταν το γεγονός ότι το επάγγελμά μου θα με έφερνε σε επαφή με κόσμο και θα μου έδινε την ευκαιρία να βλέπω και να μαθαίνω νέα πράγματα συνεχώς. Ίσως αυτό και μόνο να λειτούργησε υποσυνείδητα.

Είχες καλή σχέση με το σχολείο;
Αγαπούσα το σχολείο, ήμουν επιμελής και καλή μαθήτρια. Έχασα κάποια στιγμή τα πόδια μου όταν χρειάστηκε να αλλάξω σχολείο. Σεβόμουν τους δασκάλους και τους καθηγητές, παρόλο που ταυτόχρονα ήμουν και ζωηρή. Τα πειράγματα και οι ζαβολιές με τους συμμαθητές δεν έλειπαν!

Είσαι ικανοποιημένη επαγγελματικά από τη μέχρι τώρα πορεία σου;
Είμαι ευγνώμων για όσα μέχρι στιγμής ήρθαν στον δρόμο μου, για όσα είχα την ευκαιρία να ζήσω. Στην πορεία των χρόνων δοκιμάστηκα, πέτυχα, απέτυχα, απόλαυσα, απογοητεύτηκα, γέλασα και έκλαψα. Σίγουρα, δούλεψα πολύ! Το σπουδαίο είναι ότι μέσα από την πορεία αυτή, έμαθα και συνεχίζω να μαθαίνω.

Υπάρχει ναρκισσισμός στον χώρο της τηλεόρασης;
Υπάρχουν κάποια χαρακτηριστικά στον χώρο που εύκολα μπορεί κανείς να διακρίνει. Έτυχε πολλές φορές να βρεθώ σε χώρους ή παρέες, όπου ασκείται έντονη και αυστηρή κριτική σε πρόσωπα και καταστάσεις της τηλεόρασης. Είμαι της άποψης ότι δεν υπάρχει άσπρο και μαύρο. Όπως, επίσης, είμαι της άποψης ότι είναι πολύ εύκολο να κρίνει κανείς εκ του ασφαλούς και καθήμενος σε μια πολυθρόνα, απλά παρακολουθώντας. Υπάρχουν περιπτώσεις ανθρώπων που δεν μπορούν να διαχειριστούν την αναγνωρισιμότητα και πέφτουν στην παγίδα. Αρκετοί από αυτούς, στην πορεία ξυπνούν και αναθεωρούν. Αυτό είναι πολύ υγιές να γίνεται. Πέραν τούτου, οι επιλογές και η πορεία του καθενός καθορίζουν και τη συνέχεια της ιστορίας. Προσωπικά, επιλέγω να απέχω από ανθρώπους και καταστάσεις που είναι θρασείς ως προς το όνομα που μπορεί να κουβαλούν.

Ένιωσες ποτέ ότι έχεις αδικηθεί ή παρεξηγηθεί σε συνεργασίες σου;
Είναι αναπόφευκτο στα τόσα χρόνια να μην υπάρξουν διαφωνίες. Το ζητούμενο είναι το αποτέλεσμα που προκύπτει μέσα από μια διαφωνία. Στη δική μου περίπτωση, αυτό λειτούργησε ευεργετικά. Κλείνοντας κάποια κεφάλαια στην πορεία, μου δόθηκε η ευκαιρία να δοκιμαστώ σε νέα πεδία, να μάθω καινούρια πράγματα, να γνωρίσω κόσμο, να μάθω καλύτερα εμένα και να δω πού μπορούν να με οδηγήσουν οι δυνατότητές μου.

Η «Παράδοση κατ’ οίκον», που παρουσιάζεις στον Alpha, σε εκφράζει ως εκπομπή;
Έχει ομορφύνει τα βράδια της Κυριακής μου και εύχομαι το ίδιο και για τον κόσμο που μας παρακολουθεί! Νιώθω ότι σε αυτή την εκπομπή, βγαίνει η πιο άνετη και αληθινή μου εκδοχή. Αυτό οφείλεται στο περιεχόμενο, που με εκφράζει πέρα για πέρα, αφού συνδυάζει το επικοινωνιακό στοιχείο μέσα από τις συνεντεύξεις των καλεσμένων, τη μουσική, το παιχνίδι και τις εκπλήξεις. Δεν θα ήταν εφικτό να αγαπηθεί και να πετύχει, αν δεν υπήρχε και αυτή η όμορφη σχέση συνεργασίας με τη διεύθυνση του καναλιού και με την ομάδα της εκπομπής.

Αν είχες την ευκαιρία να ασχοληθείς με οποιοδήποτε είδος στη μικρή οθόνη, ποιο θα ήταν αυτό;
Δεν το έχω σκεφτεί, αλλά σίγουρα κάτι που θα μου άρεσε είναι η παρουσίαση τηλεπαιχνιδιού.

Γενικά, προσαρμόζεσαι εύκολα στις αλλαγές;
Έχω μάθει να προσαρμόζομαι με σχετική ευκολία. Διαθέτω αρκετή υπομονή, η οποία είναι απαραίτητη.

Πόσο έχεις αλλάξει με το πέρασμα του χρόνου;
Δεν θα έλεγα ότι έχω αλλάξει. Έχω ωριμάσει. Για παράδειγμα, δεν είμαι το ίδιο παρορμητική όσο ήμουν τα προηγούμενα χρόνια. Έμαθα να ζυγίζω τα πράγματα και να σκέφτομαι πριν αντιδρώ. Αυτό είναι προϊόν ωριμότητας.

Η νέα δεκαετία τι εύχεσαι να φέρει;
Εύχομαι να μάθουμε να αγαπάμε και να μπορέσουμε να επικοινωνούμε περισσότερο οι άνθρωποι μεταξύ μας, με ειλικρίνεια. Αυτό συνεπάγεται ψυχική και σωματική υγεία!

Επιμέλεια: Γιώργος Χρυσοστόμου
Μακιγιάζ: Elena Theodorou Makeup
Μαλλιά: Giota the Hair Gallery

*ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ IVORY ALL DAY CONCEPT ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Αυτά τα πουκάμισα είναι η τελευταία λέξη της μόδας

Πρόκειται για την τελευταία λέξη της μόδας και ένα από τα πιο hot trends της Άνοιξης του 2020. Το grandma΄s shirt λοιπόν είναι εδώ.  Όπως...

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φόρεσε το κοστούμι με τον πιο θηλυκό τρόπο!

Κάντο όπως η Σταματίνα.  Σε ότι αφορά τη θηλυκότητα σε συνδυασμό, όμως, με την κομψότητα η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν μας απογοητεύει ποτέ. Πάντα...

Τα ωραιότερα looks που είδαμε στις πασαρέλες στο London Fashion Week

Μετά την εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης, τη σκυτάλη πήρε η βρετανική πρωτεύουσα κι έτσι βρισκόμαστε ακόμη σε ρυθμούς μόδας για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας...

Πιέρος Σωτηρίου – Μαρία Κορτζιά: Μετακομίζουν στο Καζακστάν!

Το ζευγάρι μετακομίζει μετά την μεταγραφή του Πιέρου. O Κύπριος διεθνής επιθετικός αποχαιρέτησε σήμερα το πρωί τους συμπαίκτες...

Κόκκινο κραγιόν: H αγαπημένη απόχρωση πολλών Ελληνίδων celebrities

Το κόκκινο κραγιόν ήταν είναι και θα παραμείνει τάση από τώρα και μέχρι το τέλος του κόσμου. Το κόκκινο δεν έχει εποχή ούτε περίσταση,...

Street Style: Αυτό είναι το χρώμα που κυριάρχησε στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης

H εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης έχει φτάσει στο τέλος της, αλλά εμείς ασχολούμαστε ακόμα με τα street style looks που δημιούργησαν...

LIKE NEWS

Αυτά τα πουκάμισα είναι η τελευταία λέξη της μόδας

Πρόκειται για την τελευταία λέξη της μόδας και ένα από τα πιο hot trends της Άνοιξης του 2020. Το grandma΄s shirt λοιπόν είναι εδώ.  Όπως...

Έβελυν Καζαντζόγλου: 7 beauty looks που θα θες ν’ αντιγράψεις

Η Έβελυν Καζαντζόγλου, είναι ένα από τα πιο stylish κορίτσια που συχνά μας δίνουν τέλειες ιδέες τόσο με τα outfits της, όσο και με τα...

Άννα Βίσση – Σοφία Καρβέλα: Bόλτες στους δρόμους της Νέας Υόρκης 

Η Άννα Βίσση μετά το τέλος της εμφάνισής στο Hotel Ermou το περασμένο Σάββατο, ετοίμασε τις αποσκευές της και μπήκε στο αεροπλάνο με προορισμό...

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φόρεσε το κοστούμι με τον πιο θηλυκό τρόπο!

Κάντο όπως η Σταματίνα.  Σε ότι αφορά τη θηλυκότητα σε συνδυασμό, όμως, με την κομψότητα η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν μας απογοητεύει ποτέ. Πάντα...

Πήγαμε στην συναυλία με τίτλο «Στον Αστερισμό του Μίκη Θεοδωράκη»

Η Μαργαρίτα Ζορμπαλά και ο Παντελής Θαλασσινός πραγματοποίησαν συναυλίες με τίτλο «Στον Αστερισμό του Μίκη Θεοδωράκη» σε Πάφο, Λεμεσό, Λευκωσία και Λάρνακα, ο μεγάλος...

Ελληνίδα ηθοποιός: “Θέλω να παντρευτώ τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο”

Στην κοπή πίτας του ομίλου ΑΝΤ1, βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας η Ευαγγελία Μουμούρη. Εκεί τη συνάντησε η κάμερα του Πρωινού με την ηθοποιό να...

To twerk της Irina Shayk σε ξέφρενο party αφήνει τους θαυμαστές της άφωνους

Η διάσημη καλλονή Irina Shayk είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες και επιτυχημένο μοντέλο. H Shayn συμμετέχει σε πολλά από τα fashιοn shows...

Η απάντηση της Λάουρας σε follower για το σχόλιο που έκανε για τα κιλά της

Η Λάουρα Νάργες για άλλη μια φορά νιώθει την ανάγκη να απαντήσει σε όλους εκείνους που σχολιάζουν με κακοπροαίρετο τρόπο τα κιλά της. Το μεσημέρι...

Ανακαλύψαμε το brand που θα δώσει άποψη στο μακιγιάζ σου

Με motto του «Η ομορφιά είναι ενέργεια» το Wakeup Cosmetics Milano είναι το νέο brand ομορφιάς που σίγουρα θα σου...

Τα ωραιότερα looks που είδαμε στις πασαρέλες στο London Fashion Week

Μετά την εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης, τη σκυτάλη πήρε η βρετανική πρωτεύουσα κι έτσι βρισκόμαστε ακόμη σε ρυθμούς μόδας για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας...

Πιέρος Σωτηρίου – Μαρία Κορτζιά: Μετακομίζουν στο Καζακστάν!

Το ζευγάρι μετακομίζει μετά την μεταγραφή του Πιέρου. O Κύπριος διεθνής επιθετικός αποχαιρέτησε σήμερα το πρωί τους συμπαίκτες...

Μάθαμε το ποσό που θα παίρνει κάθε παίκτης στο Big Brother

Λίγο πριν την πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου ριάλιτι, έγινε γνωστό το ποσό το οποίο θα παίρνουν μηνιαίως οι παίκτες που θα συμμετέχουν σε αυτό.  Το πρωί...

Κόκκινο κραγιόν: H αγαπημένη απόχρωση πολλών Ελληνίδων celebrities

Το κόκκινο κραγιόν ήταν είναι και θα παραμείνει τάση από τώρα και μέχρι το τέλος του κόσμου. Το κόκκινο δεν έχει εποχή ούτε περίσταση,...

Δεν θα προβληθεί η σημερινή εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Μια ανακοίνωση έκανε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ελένη Μενεγάκη, το πρωί της Τρίτης. Συγκεκριμένα, η λαμπερή παρουσιάστρια ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς...

Οι ειδικοί μίλησαν: Αυτή είναι η καλύτερη ώρα για τρέξιμο

Τι πιο ωραίο από το να ξυπνήσετε κσι να πάρετε την απόφαση να... πάτε για τρέξιμο! Οι ειδικοί υποστηρίζουν πως καλύτερη στιγμή της μέρας...

O Joaquin Phoenix ήταν ο «Joker» και κέρδισε ένα Oscar γι’αυτό

Ευαίσθητος, τρυφερός, σκοτεινός, απειλητικός δυσλειτουργικός, συναισθηματικά και πνευματικά ασταθής - ίσως έχουν δίκιο όσοι γκρινιάζουν πως είναι λάθος ο Joaquin Phoenix να παίρνει ένα βραβείο Oscar, επειδή απλώς...

Πρίγκιπας Ουίλιαμ- Κέιτ Μίντλετον: Kάνουν ένα διάλειμμα από τα βασιλικά τους καθήκοντα

Και μόνο στο άκουσμα ότι ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ αποφάσισαν να κάνουν ένα διάλειμμα από τα βασιλικά τους καθήκοντα, πολλοί...

Συγκινεί η Μίνα Αρναούτη για τα 4 χρόνια από το θάνατο του Παντελίδη

Τέσσερα χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα του μοιραίου τροχαίου που στοίχισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη. Η συνεπιβάτισσά του στο αυτοκίνητο Μίνα Αρναούτη δημοσίευσε...

Master Chef: Η Σεμίνα μιλάει για την αποχώρηση της – “Όλα είναι καλύτερα τώρα”

Στη Φωλιά των Κου Κου βρέθηκε, το πρωί της Τρίτης, η Σεμίνα Κατσίβα από το MasterChef. Η παίκτρια που αποφάσισε να αποχωρήσει...

Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Ο ξεριζωμός από την Αλεξάνδρεια και η καταξίωση

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη όπως δεν την έχετε ξαναδεί... «Θυμάμαι τα κλάματα και του πατέρα μου και της μητέρας μου» εξομολογείται μεταξύ άλλων η αγαπημένη...