Βγήκαν τα μαχαίρια στα γυρίσματα της σειράς «Beverly Hills 90210»

Βγήκαν τα μαχαίρια στα γυρίσματα της σειράς «Beverly Hills 90210»

Βγήκαν τα μαχαίρια στα γυρίσματα της σειράς «Beverly Hills 90210»

Δεν πρόλαβαν καλά καλά να ξεκινήσουν τα γυρίσματα για την επερχόμενη αναβίωση της θρυλικής σειράς «Beverly Hills, 90210» και άρχισαν οι παραιτήσεις. Πριν από λίγες ημέρες, το Fox έδωσε στην δημοσιότητα το πρώτο teaser του reboot, με τον τίτλο «BH90210».

Και τώρα γίνεται γνωστό πως άρχισαν οι παραιτήσεις. Ο showrunner της σειράς Πάτρικ Σιν Σμιθ και αρκετοί σεναριογράφοι εγκατέλειψαν ήδη την μίνι σειρά των έξι επεισοδίων. Ο ακριβής λόγος της αποχώρησής τους δεν έχει γίνει γνωστός αλλά μια πηγή δήλωσε πως η διαμάχη ξέσπασε μετά από παρεμβάσεις δύο εκ των πρωταγωνιστριών, ενώ κάποια άλλη πηγή ανέφερε πως οι σεναριογράφοι ήταν δυσαρεστημένοι με ένα από τα στελέχη της σειράς.

Να σημειωθεί πως το «BH90210» έχει προγραμματιστεί να κάνει ντεμπούτο στο Fox στις 7 Αυγούστου και θα επιστρέψουν όλοι οι πρωταγωνιστές, εκτός φυσικά από τον Λουκ Πέρι που πέθανε πριν από λίγο καιρό μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο.

Το ενδιαφέρον πάντως, του κοινού για την αναβίωση της θρυλικής σειράς είναι μεγάλο, με το αρχικό τρέιλερ να το έχουν παρακολουθήσει πάνω από 18 εκατομμύρια άτομα σε διάφορες πλατφόρμες.

Πηγή : Like.com.cy/ iefimerida.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *