Βίντεο: Σάλος με την αγένεια της Nicole Kidman σε εκπομπή

Βίντεο: Σάλος με την αγένεια της Nicole Kidman σε εκπομπή

Βίντεο: Σάλος με την αγένεια της Nicole Kidman σε εκπομπή

Η συμπεριφορά της είναι συνήθως ευγενική, διακριτική και γλυκιά, τουλάχιστον όσο βρίσκεται μπροστά στις κάμερες.

Ο λόγος για την πανέμορφη Nicole Kidman, η οποία όπως φαίνεται ξέχασε τους τρόπους της κατά την πρόσφατη εμφάνισή της σε τηλεοπτική εκπομπή της The Ellen DeGeneres, προσβάλλοντας μια άλλη διάσημη καλεσμένη της παρουσιάστριας με τον χειρότερο δυνατό τρόπο.

Όπως μπορεί να δει κανείς στο παρακάτω βίντεο, η Kidman βρισκόταν στην «κουζίνα» της εκπομπής, μαγειρεύοντας με την DeGeneres και την άλλη καλεσμένη, τη διάσημη Ιταλοαμερικανίδα σεφ Giada De Laurentiis, όταν προέβη στην απρέπεια που έχει προκαλέσει σάλο στο διαδίκτυο.

Κατά τη διάρκεια του tutorial μαγειρικής, και προφανώς εκνευρισμένη από τις σπόντες της σεφ ότι δεν ξέρει να μαγειρεύει, η 49χρονη ηθοποιός δοκίμασε την φοκάτσια της De Laurentiis, στραβομουτσούνιασε και την… έφτυσε επιδεικτικά.

«Είναι σκληρή, δεν μασιέται», είπε η Kidman περιφρονητικά για το ιταλικό ψωμί, την ώρα που η μικρόσωμη σεφ προσπαθούσε να δικαιολογηθεί ότι το φαγητό βρισκόταν στο τραπέζι του στούντιο εδώ και πέντε ώρες. «Ξέρω ότι δεν είναι σωστό να σου ασκώ κριτική αλλά η φοκάτσια είναι πολύ σκληρή», επέμεινε η σταρ, φτύνοντας τελικά την μπουκιά στο χέρι της.

Οι δύο γυναίκες έδειχναν να αντιπαθούν η μία την άλλη από την πρώτη κιόλας στιγμή της γνωριμίας τους, με τη διάσημη σεφ να πετάει σπόντες σχετικά με την ανέμπειρη στην κουζίνα Nicole Kidman και την ίδια να απαντά με αιχμηρά σχόλια σχετικά με τις τεχνικές και το ταλέντο της.

Πηγή : protothema.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *