ΒΙΒΛΙΟ «Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΣΕΦ»

ΒΙΒΛΙΟ «Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΣΕΦ»

ΒΙΒΛΙΟ «Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΣΕΦ»

Αυτή την Κυριακή, 10 Ιουνίου, ο Φιλελεύθερος φέρνει κοντά σας, σε προνομιακή τιμή, την πολυτελή έκδοση 200 σελίδων, «Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΣΕΦ».

Δοκιμάστε στην κουζίνα σας 41 πανεύκολες συνταγές με την υπογραφή μεγάλων σεφ!

Τι τρώνε άραγε οι σεφ τις Κυριακές; Ο δημοσιογράφος Remi Dechambre συναντήθηκε με περισσότερους από 40 μεγάλους Γάλλους σεφ που του εκμυστηρεύτηκαν τις αγαπημένες τους κυριακάτικες συνταγές. Τα αυγά μπένεντικτ του Thierry Marx, το κοραλλάκι του Alain Ducasse, το φλαμανδικά της Ghislaine Arabian, οι ψητές σαρδέλες του Gerald Passedat, το ιλ φλοτάν της Anne-Sophie Pic, οι αυγοφέτες του Cyrill Lignac ή η τάρτα τατέν του Michel Rostang.

41 Γάλλοι σεφ μας αποκαλύπτουν τη συνταγή που ετοιμάζουν για την οικογένεια ή τους φίλους τους. Εκτός από τη συνταγή, κάθε σεφ μας φανερώνει επίσης την ιστορία του πιάτου ή του επιδορπίου, που μας επιτρέπει να πάρουμε μια μικρή γεύση από την προσωπική κουζίνα του.

Μαζί, το HELLO!, το ΦΙΛGOOD, το GOING OUT και η ειδική έκδοση της Goal Κύπρου, MUNDIAL 2018. Ένας πλήρης οδηγός 80 σελίδων για τη μεγάλη ποδοσφαιρική γιορτή που θα πραγματοποιηθεί στα γήπεδα της Ρωσίας.

ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ – Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ!

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *