Βρετανική υπεροχή με τα Jo Malone

Βρετανική υπεροχή με τα Jo Malone

Βρετανική υπεροχή με τα Jo Malone

Της Κούλας Θεμιστοκλέους

Αν έπρεπε να καλωσορίσουμε μόνο μία beauty νέα άφιξη αυτόν το μήνα, θα ήταν τα Jo Malone London που συγκεντρώνουν την αγγλική κουλτούρα και το νεωτερισμό και μοναδικό packaging.

Από το ιστορικό κτίριο της Jo Malone London στην καρδιά του Λονδίνου, το Creative Studio αντλεί έμπνευση από τη βρετανική ζωή και κουλτούρα, εκτυλίσσοντας την ιστορία πίσω από κάθε άρωμα. Ο βρετανικός οίκος αρωμάτων Jo Malone London φημίζεται για τα κομψά αρώματα, τα πολυτελή κεριά και τα χαλαρωτικά προϊόντα περιποίησης σώματος. Όταν κυκλοφόρησε το πρώτο άρωμά του, Lime Basil & Mandarin, η χρήση απροσδόκητων συστατικών θεωρήθηκε πρωτοποριακή στον κόσμο της αρωματοποιίας.

Από τότε, όλες οι δημιουργίες Jo Malone London έχουν τιμήσει την υπογραφή του αρώματος και την εκλεπτυσμένη απλότητα με απροσδόκητο ύφος. Κάθε άρωμα έχει δημιουργηθεί για να φορεθεί μόνο του ή συνδυαστικά με την τέχνη του Fragrance Combinin, έναν τρόπο να προσαρμόσετε το άρωμά ώστε να φέρει την δική σας υπογραφή. Μια προσωπική δήλωση.

Κάθε δημιουργία κατασκευάζεται με πολύ μεγάλη φροντίδα και παρουσιάζεται μοναδικά. Τοποθετείται στο πολυπόθητο κρεμ και μαύρο κουτί και τυλίγεται με τη χαρακτηριστική μαύρη κορδέλα του οίκου. Ένα σύμβολο κομψότητας, πολυτέλειας και γενναιοδωρίας. Θεωρείται από τους ειδικούς ως το πιο κομψό και πολυπόθητο δώρο, αν φυσικά μπορείτε να το αποχωριστείτε.

Αναμειγνύοντας την αγγλική κουλτούρα με το νεωτερισμό, με συνεργάτες παγκοσμίου φήμης αρωματοποιούς και δημιουργικά ταλέντα από το Λονδίνο, οι boutiques Jo Malone London ανά τον κόσμο δημιουργούν ένα περιβάλλον όπου οι αγορές γίνονται μια μοναδική εμπειρία γεμάτη έμπνευση. Ομοίως τα νέα beauty corners στο νέο Beauty Line Nicosia Mall και στο Beauty Line Λεωφόρος στη Λεμεσό, ακολουθεί τις διεθνείς προδιαγραφές του οίκου με διακόσμηση που αναδεικνύει τη βρετανική κληρονομιά σε συνδυασμό με σύγχρονα στοιχεία.

 

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *