Βρέθηκε νεκρός στα 38 του χρόνια πρωταγωνιστής των Power Rangers

Βρέθηκε νεκρός στα 38 του χρόνια πρωταγωνιστής των Power Rangers

Βρέθηκε νεκρός στα 38 του χρόνια πρωταγωνιστής των Power Rangers

Νεκρός βρέθηκε, το πρωί του Σαββάτου, ο Pua Magasiva, ένας από τους πρωταγωνιστές της θρυλικής, παιδικής σειράς «Power Rangers». Ο ηθοποιός πέθανε κάτω από αδιευκρίνιστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες σε ηλικία 38 ετών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής South Pacific Pictures, ο 38χρονος Νεοζηλανδός βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Ουέλινγκτον της Νέας Ζηλανδίας. Ο Magasiva είχε αποκτήσει μία κόρη από τον πρώτο του γάμο και είχε πρόσφατα γιορτάσει την πρώτη επέτειο γάμου του με την δεύτερη σύζυγό του, Lizz Sadler.

«Είμαστε βαθιά λυπημένοι από την είδηση ότι ένα από τα αστέρια της οικογένειας των Power Rangers έχει σβήσει», έγραψε στην ανακοίνωσή της η εταιρεία παραγωγής. «Ο Pua Magasiva, γνωστός σε πολλούς όπως ο Shane, ο κόκκινος καπετάνιος της Ninja Storm, πέθανε σήμερα το πρωί. Η Power Morphicon λυπάται πάρα πολύ για αυτή τη σημαντική απώλεια».

O Magasiva είχε γεννηθεί στη Σαμόα αλλά από δύο χρονών μεγάλωσε στη Νέα Ζηλανδία. Ο μικρός του αδερφός, ο Robbie, ήταν επίσης ηθοποιός και παρακίνησε τον Pua να ασχοληθεί με την υποκριτική. Μετά από δύο χρόνια όπου αναλάμβανε μικρούς και δεύτερους ρόλους, από το 2001 έως το 2003, ο Magasiva πήρε τον ρόλο του Shane στο Power Rangers: Ninja Storm, που έμελλε να τον κάνει διάσημο παγκοσμίως.

 

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *