ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

BEAUTYΒρήκαμε το hi tech εργαλείο ομορφιάς που θα απογειώσει την επιδερμίδα σου

Βρήκαμε το hi tech εργαλείο ομορφιάς που θα απογειώσει την επιδερμίδα σου

Το άγχος της καθημερινότητας, οι περιβαλλοντικοί ρύποι και τα βακτήρια που συνεπάγεται μία πανδημία, φθείρουν την επιδερμίδα. Σε αυτά, προστίθεται η ακμή που μπορεί να δημιουργήσει η καθημερινή χρήση προστατευτικής μάσκας προσώπου – πρόβλημα που πλέον έχει καθιερωθεί με τον όρο «maskne» στο χώρο της ομορφιάς. Ευτυχώς, έχουμε όλες έναν εξαιρετικά αποτελεσματικό σύμμαχο για πεντακάθαρη, λαμπερή επιδερμίδα: το πρωτοποριακό LUNA 3!

 

Luna3 Model Sensitive 1

Έχει τη μοναδική ικανότητα να αφαιρεί το 99,5% των ρύπων και του μακιγιάζ από το πρόσωπο, το LUNA 3 με τα απαλά, ultra-hygienic bristles από σιλικόνη, γνωστή για την αντοχή της στα βακτήρια, προσφέρει επαγγελματική περιποίηση προσώπου στο σπίτι και βοηθάει αποτελεσματικά στην πρόληψη της ακμής και τη μείωση των σημαδιών που αφήνει στο πέρασμά της. Βασικός παράγοντας για να επιτύχει κανείς εκτυφλωτική λάμψη και επιδερμίδα που τρίζει από καθαριότητα, είναι το double cleansing που συμπληρώνει το απόλυτο ritual του ντεμακιγιάζ και προηγείται της skincare ρουτίνας. Με το micro –foam cleanser απομακρύνει τους ρύπους που έχουν συσσωρευτεί στην επιδερμίδα κατά της διάρκεια της ημέρας και τις 8.000/λεπτό παλμικές δονήσεις που παράγει η συσκευή LUNA 3, το αποτέλεσμα δε θα μπορούσε παρά να αγγίζει την τελειότητα με την επιδερμίδα να ακτινοβολεί από την πρώτη κιόλας χρήση.

Luna3 Range Front

Με τα πολύ απαλά και ultra-hygienic silicone bristles  και την προηγμένη τεχνολογία του, το best-seller της Σουηδικής εταιρίας υπόσχεται πεντακάθαρη και λαμπερή επιδερμίδα, επανασυστήνοντας την έννοια του τέλειου καθαρισμού προσώπου και αναδεικνύοντας τη διαδικασία σε ένα ασυναγώνιστο, εξατομικευμένο ritual ομορφιάς. Το LUNA 3 προσφέρει επίσης και μία σειρά από τονωτικά massage treatments, που στοχεύουν στην περιοχή των ματιών, το λαιμό, το περίγραμμα του προσώπου και το στόμα, παραδίδοντας μία πραγματικά επαγγελματική και πολυτελή περιποίηση προσώπου με αίσθηση spa στην άνεση του σπιτιού μας. Ολοκληρώνοντας την LUNA 3 περιποίηση, χρησιμοποίησε το Serum, που διεισδύει βαθιά μέσα στην επιδερμίδα ενυδατώνοντας την εις βάθος, χάρη στη micro-capsule τεχνολογία του!

Luna 3 Group

Οι τρεις ακαταμάχητες αποχρώσεις του συμβολίζουν τον τύπο επιδερμίδας στον οποίο απευθύνονται, παρέχοντας μία σειρά από στοχευμένες δράσεις:

  • LUNA 3 για την κανονική επιδερμίδα με λιπαρό T-Zone
  • LUNA 3 για την ευαίσθητη επιδερμίδα
  • LUNA 3 για τη μικτή προς λιπαρή επιδερμίδα

Τα προϊόντα FOREO πωλούνται στο foreo.com

και μπορείτε να τα βρείτε σε όλα τα πολυκαταστήματα ERA, στο Glow Beauty, στα καταστήματα Beauty Line,  στο www.era.com.cy και στο www.beautyline.com.cy.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS