Βροχές μετά τη λιακάδα – Πρόβλεψη έως το Σάββατο

Βροχές μετά τη λιακάδα – Πρόβλεψη έως το Σάββατο

Βροχές μετά τη λιακάδα – Πρόβλεψη έως το Σάββατο

Από τις ομπρέλες της παραλίας στις ομπρέλες για τις βροχές. Όσοι βιάστηκαν για την έλευση του καλοκαιριού, μάλλον έπεσαν λίγο έξω. Οι υψηλές θερμοκρασίες κυρίως του περασμένου Σαββατοκύριακου έφεραν καλοκαιρινό σκηνικό, ωστόσο ο καιρός θα αλλάξει κυρίως από αύριο.

Του Νέαρχου Κυπριανού

Σύμφωνα με την πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, προβλέπονται βροχές και καταιγίδες για την Πέμπτη και την Παρασκευή.

Για αύριο το Μετεωρολογικό δελτίο αναφέρει ότι ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά το απόγευμα θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στη μέση και ανώτερη ατμόσφαιρα. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 30 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 28 στα νότια και ανατολικά παράλια και γύρω στους 26 βαθμούς στα υπόλοιπα παράλια και τα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος µε μεμονωμένες βροχές ενώ το απόγευμα αναμένονται και καταιγίδες.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με μεµονωµένες βροχές ενώ το απόγευμα αναμένονται και καταιγίδες, κυρίως στο εσωτερικό και τα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά πτώση την Πέμπτη και την Παρασκευή.

Βελτίωση του καιρού αναμένεται από το ερχόμενο Σάββατο, όπου ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ενώ προβλέπεται και μικρή άνοδος της θερμοκρασίας.

Πηγή : philenews.com

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *