ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

GOOD LIFEΕΞΟΔΟΣWhisky & Rum Experience στο Moondog’s

Whisky & Rum Experience στο Moondog’s

Τα Whisky & Rum μπαίνουν σε πρώτο πλάνο, με σκοπό να παρουσιαστούν μέσα από ένα σύγχρονο πρίσμα που στόχο έχει αξέχαστες γευστικές εμπειρίες.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν περισσότερες από 180 ετικέτες από premium single malt Whiskies, blends, bourbon και από Rums συνδυάζοντας τα με finger food και παρακολουθώντας Masterclasses και όλα αυτά ανακαλύπτοντας τις ιδιαιτερότητες γεύσεων και αρωμάτων.

Οι συμμετέχουσες εταιρείες/προμηθευτές εκτός από ετικέτες Whisky & Rum θα μας παρουσιάσουν και από ένα εκλεκτό Cognac από την γκάμα τους.

Masterclasses

Το Moondog’s θα φιλοξενήσει 8 masterclasses για περιορισμένο αριθμό ατόμων. Οι Brand Ambassadors της κάθε εταιρείας θα ξεδιπλώσουν τις γνώσεις τους και θα μας εκπαιδεύσουν με όσα πρέπει να γνωρίζουμε γύρω από το μαγικό κόσμο του Whisky & Rum.

Λόγω περιορισμένων θέσεων προ-κρατείστε έγκαιρα τις θέσεις σας.

Exclusive Area

O ειδικά διαμορφωμένος χώρος που θα δημιουργηθεί στο εσωτερικό του Moondog’s θα αποτείνεται στους πιο απαιτητικούς που δεν συμβιβάζονται μόνο με premium.

Στο Exclusive Area θα παρουσιαστεί μια γκάμα από πρόσθετες επιλεγμένες ετικέτες Whisky & Rum που δεν τις συναντάς συχνά για δοκιμή.

Τιμή Εισιτηρίου Εισόδου Premium Area €30 το οποίο περιλαμβάνει:

  • Αναμνηστικό ποτήρι
  • Δοκιμή όλων των premium Whisky labels (εκτός του Executive Area)
  • Foodpairing

Τιμή Εισιτηρίου Εισόδου Premium & Exclusive Area €80 το οποίο περιλαμβάνει:

  • Αναμνηστικό ποτήρι
  • Δοκιμή όλων των premium Whisky labels συμπεριλαμβανομένου και πρόσθετου range από premium labels
  • Food pairing buffet

Το Nicosia Whisky & Rum Experience αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία να αναδειχθούν όλα όσα προσδίδουν στο Whisky και στο Rum το μοναδικό τους χαρακτήρα και το ευρύ φάσμα γεύσεων, αρωμάτων και υφών. Ετοιμαστείτε για ένα αποκλειστικό ταξίδι γνώσεων και αναμνήσεων.

Προ-κρατήστε έγκαιρα τα εισιτήρια σας αποκλειστικά από το Moondog’s Bar & Grill

Είσοδος στην εκδήλωση επιτρέπεται αυστηρά σε άτομα 18 ετών και άνω.

Nicosia Whisky & Rum Experience

Τρίτη  28 και Τετάρτη 29 Ιανουάριου

Ώρα: 17:00 – 00:00

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS

Fried Rice