Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για το MasterChef 3 (εικόνες)- Τι αποκαλύπτει ο Δημήτρης Σκαρμούτσος

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για το MasterChef 3 (εικόνες)- Τι αποκαλύπτει ο Δημήτρης Σκαρμούτσος

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για το MasterChef 3 (εικόνες)- Τι αποκαλύπτει ο Δημήτρης Σκαρμούτσος

Πέρυσι, οι τρεις κριτές του MasterChef κατάφεραν να κερδίσουν το τηλεοπτικό κοινό με την απλότητά και το χιούμορ τους. Το δημοφιλές ριάλιτι μαγειρικής επιστρέφει και οι Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Σωτήρης Κοντιζάς και Πάνος Ιωαννίδης κάθονται στις καρέκλες τους και ετοιμάζουν να φορέσουν ποδιές στους νέους μάγειρες.

Το MasterChef 3 έχει ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα και οι τρεις κριτές βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη και πραγματοποιούν οντισιόν για να καταλήξουν στους συμμετέχοντες του φετινού, τρίτου κύκλου. «Καλή αρχή!!!» έγραψε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στο Instagram.

Τον πραγματικό λόγο για τον οποίο αποχώρησε από το MasterChef αποκάλυψε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος. Μιλώντας στη Real News αποκάλυψε όλους εκείνους τους λόγους για τους οποίους είπε «όχι» στο περσινό MasterChef και έληξε τη συνεργασία:

Πάντως, η εικόνα του μάγειρα που έχει βγει προς τα έξω είναι αυτή των ριάλιτι: Αγχωμένος, σε έναν πολύ σκληρό χώρο.
∆υστυχώς, αυτό συµβαίνει κι εγώ ήθελα να το αλλάξω. Βλέπω και το επάγγελµα να βρίσκεται στα όρια της υστερίας, λόγω ανταγωνισµού. Εχουν αυξηθεί πάρα πολύ οι µάγειρες στην Ελλάδα, ειδικά µετά από όλες αυτές τις εκποµπές.

Εσύ φταις…
Φταίω κι εγώ, αλλά δεν είµαι µόνο εγώ. Εγώ έκανα την αρχή και εννοείται ότι ήµουν µέρος του προβλήµατος και προσπαθώ τώρα λίγο να το ισορροπήσω. Το βλέπω και στα νέα παιδιά το άγχος και το στρες, µε αποτέλεσµα να µην απολαµβάνουν αυτό που κάνουν. Από τη στιγµή που αποφάσισαν να µπουν σε ένα δύσκολο επάγγελµα, είναι σηµαντικό να το απολαµβάνουν. ∆ιαφορετικά, δεν θα µπορείς να αποδώσεις. Είναι καθαρά σπορ ψυχολογίας η µαγειρική. Αν σε εµένα, δηλαδή, συµβαίνουν άσχηµα πράγµατα στη ζωή µου, δεν µπαίνω µε την ίδια ψυχολογία να µαγειρέψω. Ακόµη και µετά από 30 χρόνια.

Γι’ αυτό άφησες το «MasterChef»;
∆εν µου άρεσε η δουλειά έτσι όπως οδηγήθηκε. Το ότι έπρεπε να γίνω πιο αυστηρός, πιο επικριτικός. Ο κύριος λόγος ήταν αυτός.

Να γίνει περισσότερο ριάλιτι, δηλαδή;
Ναι. Κάτω από διαφορετικές συνθήκες, δηλαδή, αν µε άφηναν να είµαι ο εαυτός µου, µπορεί και να το έκανα, γιατί κάποιες περιστάσεις µπορεί και να µε οδηγούσαν στον πιο αυστηρό µου εαυτό. Οχι, όµως, να ξεκινάω έτσι. Οχι να είναι αυτή η εντολή. Επίσης, ήµουν και σε µια φάση της ζωής µου που δεν υπήρχε λόγος να το κάνω αυτό. Είχα την προβολή που µου αρµόζει, µετά από τόσα χρόνια στην τηλεόραση, έχω χτίσει το επαγγελµατικό µου κοµµάτι, δεν υπήρχε λόγος τώρα να ξαναµπώ σε τέτοια διαδικασία, για να πω ότι κάνω νούµερα. Και; Για ποιο λόγο να προσβάλω κάποιους ανθρώπους; Γίνοµαι 50 χρόνων πλέον.

Είναι να την έχεις λίγο και μέσα σου την ίντριγκα…
Α γεια σου!

Πηγή : Like.com.cy/ iefimerida.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *