Ξέρεις τι δουλειά έκανε η Κέιτ πριν από τον βασιλικό γάμο της;

Ξέρεις τι δουλειά έκανε η Κέιτ πριν από τον βασιλικό γάμο της;

Ξέρεις τι δουλειά έκανε η Κέιτ πριν από τον βασιλικό γάμο της;

Το κορίτσι που το 2011 έγινε μέλος της βασιλικής οικογένειας, μοιάζει σαν να άρχισε η ζωή του από εκείνη τη χρονιά του γάμου με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς απέκτησε η Kate Middleton αυτήν την μεγάλη ουλή στο πρόσωπό της;

Τι έκανε όμως η Κέιτ Μίντλετον πριν γίνει Δούκισσα του Κέιμπτριτζ;

Όπως φαίνεται η Κέιτ έκανε δύο δουλειές πριν τον γάμο της, ενώ πήρε και πτυχίο ιστορίας της τέχνης. Η 37χρονη Δούκισσα αρχικά δούλεψε στην οικογενειακή επιχείρηση με είδη πάρτι, την εταιρία Party Pieces.

Στη συνέχεια δούλεψε part time ως προσωπική βοηθός αγοράς αξεσουάρ στη βρετανική φίρμα Jigsaw. Μην φανταστείτε όμως ότι αυτό σημαίνει κάτι πολύ μοδάτο.

Η Κέιτ ήταν το κορίτσι του γραφείου που έκανε τις μικροδουλειές: έβαζε τσάι και σνακ στα άτομα που εργάζονταν στις φωτογραφίσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιατί η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William δεν έχουν την κηδεμονία των παιδιών τους;

Σύμφωνα με την Belle Robinson που ίδρυσε τη συγκεκριμένη εταιρία μαζί με τον John Robinson, λέει ότι Κέιτ ήταν άψογη και διαχειριζόταν σωστά ό,τι συνέβαινε, ακόμα και τους παπαράτσι που το 2007 την περίμεναν έξω από τη δουλειά της- τότε έβγαινε ήδη με τον πρίγκιπα.

Το πάλαι ποτέ αφεντικό της Middleton τόνισε πως τη θεωρούσε πολύ ώριμη για τα 26 τότε χρόνια της και μιλούσε με όλους στο γραφείο ε,νώ ήταν ιδιαίτερα αγαπητή και μοιραζόταν και το μεσημεριανό κολατσιό της με άλλες κοπέλες.

Πηγή : thetoc.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *