ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

CELEBRITIESSHOWBIZΞέσπασε οn air ο Παύλος Χαϊκάλης: «Δεν μπορώ να το διαχειριστώ, θέλουν...

Ξέσπασε οn air ο Παύλος Χαϊκάλης: «Δεν μπορώ να το διαχειριστώ, θέλουν αίμα»

Μέσα από την εκπομπή το «Πρωινό» μίλησε ο Παύλος Χαϊκάλης για πρώτη φορά μετά τις καταγγελίες που έχουν γίνει εις βάρος του και μεταξύ άλλων, τόνισε ότι όλο αυτό δεν μπορεί να το διαχειριστεί.

Ο ηθοποιός με αφορμή την παράσταση “ΝΙΚΟΤΙΤΑΝΙΚΟΣ” που θα κάνει περιοδεία στην Κύπρο και μετά την ανακοίνωση που έκανε πως αυτή η παράσταση θα είναι η τελευταία του δουλειά στο σανίδι, τοποθετήθηκε για τα όλα όσα ακούγονται για τον ίδιο.

«Θέλω να παραμείνω λίγο άνθρωπος. Βλέποντας αυτή την ανθρωποφαγία που υπάρχει. Χωρίς να ξέρουν άνθρωποι, βγαίνουν, μιλάνε, λένε πράγματα, έχουν δικάσει, έχουν βγάλει αποφάσεις… Όταν λέει κάποιος κάτι, παρερμηνεύεται, όλο αυτό εγώ δεν μπορώ να το διαχειριστώ! Δεν έχω βγει δημόσια να κακολογήσω κανέναν, δεν έχω καμία σχέση με την αισθητική που υπάρχει και δεν έχω κανέναν λόγο να συνεχίσω όταν άνθρωποι βγαίνουν και μιλάνε με τόση κακία για μένα», είπε και πρόσθεσε: 

«Δεν αντέχω τόσο μίσος. Βγήκε άνθρωπος και είπε “πώς ο παραγωγός έκανε πρόταση στον Χαϊκάλη”, γιατί; Κατηγορούμαι για κάτι; Έχω πάει φυλακή, έχω κάνει κάτι επιλήψιμο; Όχι! Δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Δεν έχω βγει ποτέ να κακολογήσω άνθρωπο, δεν έχω καμία σχέση με την ανθρωποφαγία και γι’ αυτό πήρα την απόφαση… Θέλουν αίμα, να πεθάνω; Δεν θα τους κάνω τη χάρη».

«Είμαι τόσο πικραμένος, έχω δει τόσο μίσος από ένα σύστημα που δεν μπορώ να το σηκώσω. Κατ’ αρχάς θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της Κύπρου που με τιμά. Δεν είναι η παράσταση του Χαϊκάλη, αλλά μία συνολική δουλειά» κατέληξε.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS