Ξύπνησε η Μίνα Αρναούτη – Τα πρώτα της λόγια

Ξύπνησε η Μίνα Αρναούτη – Τα πρώτα της λόγια

Ξύπνησε η Μίνα Αρναούτη – Τα πρώτα της λόγια

Η κατάσταση της υγείας της Μίνας Αρναούτη όλο και καλυτερεύει, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, πληροφορίες του youweekly.gr αναφέρουν ότι η 30χρονη ξύπνησε και οι γιατροί την αποσωλήνωσαν, ενώ κατάφερε να μιλήσει και να πει κάποιες κουβέντες μετά το τραγικό δυστύχημα.

«Το κοριτσάκι μου ξυπνάει και βρίζει όλο τον κόσμο…», φαίνεται να είπε στους συγγενείς της η μητέρα της, Νατάσα, όταν τους τηλεφώνησε για να τους πει τα ευχάριστα.

«Οι γιατροί μού είπαν ότι ο κάθε ασθενής μετά από τόσα φάρμακα που έχει δεχτεί αντιδρά διαφορετικά… Εμάς αντί να βάλει τα κλάματα ασυναίσθητα, χωρίς να ξέρει το γιατί, βρίζει όποιον την πλησιάζει, αυτό μου είπαν όλοι οι γιατροί που μίλησα, ότι είναι πάρα πολύ θετικό!» εξηγεί η μητέρα της Μίνας.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι περιέγραψε σε συγγενή ασθενούς τη στιγμή που οι γιατροί έκαναν ένα τεστ για να δουν τη διαύγειά της. «Έλα Μυρσίνη μου, έχω φέρει το σκυλί μας, τη Μάλα… Τη θυμάσαι τη Μάλα αγάπη μου; Σε περιμένει πώς και πώς!» είπε στην κόρη της, με τη Μυρσίνη να ψιθυρίζει «ναι». Η απάντησή της, ότι δηλαδή θυμάται τον σκύλο της, ήταν εξαιρετικά σημαντική για τους γιατρούς όσον αφορά στην πνευματική υγεία της.
Σύμφωνα με τους γιατρούς, η Μυρσίνη θα μείνει για κάποιο καιρό ακόμα στο νοσοκομείο, και μάλιστα θα υποβληθεί σε επέμβαση στα άκρα.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *