Υπηρεσίες μακιγιάζ από το Make-up Studio

Υπηρεσίες μακιγιάζ από το Make-up Studio

Υπηρεσίες μακιγιάζ από το Make-up Studio

Το Make-Up Studio δίνει την ευκαιρία να ανακαλύψετε το μακιγιάζ που σας αναδεικνύει μέσα από υπηρεσίες αλλά και μαθήματα μακιγιάζ με εξειδικευμένες Make-Up Artists.

Προσφέρεται η υπηρεσία ραντεβού για την έξοδο, την αποφοίτηση, τον γάμο ή κάθε άλλη εμφάνιση, λαμβάνοντας δώρο προϊόντα της επιλογής σας ίσης αξίας με το ποσό που πληρώσατε για το μακιγιάζ σας.

Παράλληλα, ξεκίνησε η σειρά μαθημάτων του Make-Up Studio με πληθώρα επιλογών ανάλογα με το μακιγιάζ που επιθυμείτε να μάθετε. Τα σεμινάρια θα είναι ομαδικά και θα πραγματοποιούνται στα δύο καταστήματα σε Λευκωσία και Λεμεσό. Το έμπειρο προσωπικό από Make-Up Artists θα σας δείξει βήμα-βήμα πώς να αναδεικνύετε τον εαυτό σας.

Το Make-Up Studio ιδρύθηκε στο Άμστερνταμ το 1980 και πριν σχεδόν 2 χρόνια ήρθε και στην Κύπρο. Στο παρόν στάδιο λειτουργούν δύο καταστήματα, ένα στη Λευκωσία και ένα στη Λεμεσό, τα οποία χαρακτηρίζονται από μοντέρνο σχεδιασμό, όμορφο περιβάλλον, ευρεία γκάμα προϊόντων και εξειδικευμένο προσωπικό που έχει ως κύριο μέλημα του την άριστη εξυπηρέτηση του πελάτη. Επιπλέον, πωλούνται προϊόντα Make-Up Studio στο κατάστημα Beauty Line στο King’s Avenue Mall στην Πάφο.

Για περισσότερες πληροφορίες, για ραντεβού ή για να δηλώσετε συμμετοχή επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο 22 316104 για Λευκωσία και 25 340835 για Λεμεσό.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *