Υπό άκρα μυστικότητα ο γάμος Ρέμου & Μπόσνιακ – Η ημερομηνία θα ανακοινωθεί στους καλεσμένους μια βδομάδα πριν

Υπό άκρα μυστικότητα ο γάμος Ρέμου & Μπόσνιακ – Η ημερομηνία θα ανακοινωθεί στους καλεσμένους μια βδομάδα πριν

Υπό άκρα μυστικότητα ο γάμος Ρέμου & Μπόσνιακ – Η ημερομηνία θα ανακοινωθεί στους καλεσμένους μια βδομάδα πριν

Στην Αθήνα την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου και σε κλειστό κύκλο θα γίνει ο γάμος του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννη Μπόσνιακ, σύμφωνα με ρεπορτάζ ελληνικού περιοδικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υβόννη Μπόσνιακ: Το χριστιανικό όνομα με το οποίο θα παντρευτεί τον Αντώνη Ρέμο

«Ο Αντώνης δεν θέλει να προκαλέσει. Επίσης, δεν θα έκανε ποτέ τον γάμο του στη Μύκονο. Λατρεύει το νησί, αλλά δεν θέλει να πυροδοτήσει το ήδη αρνητικό κλίμα που υπάρχει στα social media για τη σχέση του με τη Μύκονο. Επίσης, δεν του αρέσει να αιωρούνται φήμες για πράγματα που δεν ισχύουν. Είναι τρομερά μυστικοπαθής όσον αφορά στην προσωπική του ζωή και αντιδρά υπερβολικά στις ανακρίβειες. Και μία από αυτές είναι η παραφιλολογία του χλιδάτου γάμου», λέει φίλος του τραγουδιστή.

Να σημειωθεί πως ο γάμος θα είναι κρυφός μέχρι την τελευταία στιγμή, καθώς η ακριβής ημερομηνία θα ανακοινωθεί στους καλεσμένους μία εβδομάδα πριν.

«Είναι μια τακτική που έκαναν και στη βάφτιση της κόρης τους, Ελένης και απέδωσε», λέει φίλη τους.

Οσο για το θα γίνει ο γάμος, το μόνο γνωστό είναι πως θα γίνει σε εκκλησία των νοτίων προαστίων και θα είναι θρησκευτικός, καθώς η Υβόννη Μπόσνιακ έχει βαφτιστεί χριστιανή σε μεγάλη ηλικία και στην εκκλησία ο παπάς θα την αποκαλέσει με το χριστιανικό της όνομα, Μαρία – Νεφέλη, ενώ παράνυφος θα είναι η κόρη τους.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η πρόσβαση θα είναι δύσκολη για τους φωτογράφους και οι πληροφορίες που θα βγουν στα media θα είναι πολύ αυστηρά ελεγχόμενες για το ζευγάρι.

Οσο για το νυφικό που θα φορέσει η σχεδιάστρια, τίποτα δεν είναι σίγουρο, καθώς κάποιοι λένε πως θα το σχεδιάσει η ίδια η Υβόννη, ενώ άλλοι υποστηρίζουν ότι θα το σχεδιάσει η Σήλια Κριθαριώτη.

Κουμπάρα θα είναι σίγουρα η Μαρία Μπεκατώρου, ενώ ακούγονται και τα ονόματα του επιχειρηματία Κώστα Πηλαδάκη και του Γιάννη Παπαθεοχάρη, στου οποίου τα νυχτερινά κέντρα εμφανίζεται ο Αντώνης τα τελευταία 15 χρόνια.

Πηγή : iefimerida.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *