Υπόθεση Παντελίδη: Ο «πόλεμος» και η ασφάλεια ζωής ύψους 1.000.000!

Υπόθεση Παντελίδη: Ο «πόλεμος» και η ασφάλεια ζωής ύψους 1.000.000!

Υπόθεση Παντελίδη: Ο «πόλεμος» και η ασφάλεια ζωής ύψους 1.000.000!

Ένας μήνας έχει περάσει από τον τραγικό χαμό του Παντελή Παντελίδη και ήδη έχει αρχίσει ένας χορός… εκατομμυρίων!

Από εκείνο το πρωί της 18ης Φεβρουαρίου, το τελευταίο που είδε να ξημερώνει στη σύντομη ζωή του ο αδικοχαμένος τραγουδιστής, πολλά έχουν γίνει και άλλα πολλά έχουν ειπωθεί για τις συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος.

pantelidis2

Όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, ο αγαπημένος καλλιτέχνης, σύμφωνα με πληροφορίες,  είχε ασφάλεια ζωής ύψους 1.000.000 ευρώ. Επομένως, η ασφάλεια ζωής, η μήνυση κατά αγνώστων που ήδη έχει υποβάλει η οικογένειά του για το χακάρισμα προσωπικών του λογαριασμών στο Ίντερνετ αποσπώντας ποσό ύψους 200.000 ευρώ, τα εν γένει πνευματικά δικαιώματα από τις πωλήσεις των δίσκων και των τραγουδιών του, αλλά και οι αποζημιώσεις από τις ασφαλιστικές εταιρίες στους δικαιούχους εφόσον αποσαφηνιστούν πλήρως οι συνθήκες του μοιραίου τροχαίου, συνθέτουν το γαϊτανάκι των εκατομμυρίων που έχει στηθεί πίσω από αυτό.

panteli

 

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, «δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι όλη η μάχη που γίνεται από τους δικηγόρους και τους πραγματογνώμονες που διόρισαν οι οικογένειες εστιάζει στο να αποδειχτεί ποιος οδηγούσε το μαύρο Mercedes, αφού κάθε πλευρά έχει σοβαρούς λόγους να επιθυμεί διαφορετικό οδηγό».

pantelidistroxaio

Η οικογένεια Παντελίδη μέσω του δικηγόρου της Πέτρου Καϊμάκη ισχυρίζεται ότι υπάρχουν αποδείξεις ότι το βαρύ όχημα οδηγούσε μία από τις συνοδηγούς του τραγουδιστή, την ίδια ώρα που ο δικηγόρος της οικογένειας Αρναούτη, Γιάννης Κωλέττης, δηλώνει ότι οι δικοί τους πραγματογνώμονες έχουν εντελώς αντίθετα αποτελέσματα από αυτά των τεχνικών συμβούλων της οικογένειας του τραγουδιστή.

pantelidi

Πηγή : protothema

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *