Ζευγάρι της ελληνικής showbiz χώρισε και εκείνη έχει νέο σύντροφο! (εικόνες)

Ζευγάρι της ελληνικής showbiz χώρισε και εκείνη έχει νέο σύντροφο! (εικόνες)

Ζευγάρι της ελληνικής showbiz χώρισε και εκείνη έχει νέο σύντροφο! (εικόνες)

Χωριστούς δρόμους αποφάσισε να τραβήξει ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Μετά από περίπου δύο χρόνια σχέσης έπεσαν οι τίτλοι τέλους στον έρωτα τους.

Μάλιστα εκείνη φαίνεται να έχει ξεπεράσει τον χωρισμό και να έχει προχωρήσει στη ζωή της βρίσκοντας άλλον έρωτα!

Ο λόγος για τα μέλη του συγκροτήματος OtherView, Βασίλη Κουμεντάκο και Έλενα Τσαγκρινού, οι οποίοι εδώ και λίγο καιρό δεν είναι πλέον ζευγάρι.

Όπως έκαναν και στην αρχή της σχέσης τους, ο Βασίλης και η Έλενα θέλησαν να κρατήσουν κρυφό το τέλος, ωστόσο, η ξαφνική απουσία φωτογραφιών με κοινές καθημερινές στιγμές τους, μετά το καλοκαίρι, στα social media πυροδότησαν τις φήμες, οι οποίες ευσταθούν.

Μέχρι στιγμής, κανείς από τους δύο δεν έχει προβεί σε κάποιο σχόλιο, ενώ συνεχίζουν την επαγγελματική τους συνεργασία, καθώς οι OtherView πλαισιώνουν τον Κωνσταντίνο Αργυρό στις εμφανίσεις του στο Vogue της Θεσσαλονίκης, όπως έκαναν και στην Αθήνα, στο Fantasia.

Κι ενώ ο Βασίλης γεμίζει τα social media του και με την νέα του επαγγελματική ασχολία, που είναι η διδασκαλία μουσικής τεχνολογίας σε γνωστό ιδιωτικό ΙΕΚ, η Έλενα προκαλεί αίσθηση με κάποιες αναρτήσεις της οι οποίες προδίδουν πως έχει ήδη βρει νέο σύντροφο!

Ποιος είναι ο άνδρας που έχει μπει στη ζωή της; Ο ράπερ Mike, o oποίος ήταν επίσης στο σχήμα του Fantasia!

Πηγή : Like.com.cy/ peoplegreece.com

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *