ΖΩΔΙΑΑιγόκερως: Ένταση ή πίεση είναι πιθανή σήμερα

Αιγόκερως: Ένταση ή πίεση είναι πιθανή σήμερα

Πώς θα είναι η Κυριακή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός


Ενώ η Σελήνη στον τομέα της χαράς σου είναι μια παιχνιδιάρική επιρροή, υπάρχει κάποια τάση να αισθάνεσαι σε ροή σήμερα. Ένα τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα μπορεί να δημιουργήσει ένταση. Επίσης μπορεί να υπάρχει μια τάση να υποκινείς ή να προσπαθείς να εξαναγκάσεις κάτι. Οι εντάσεις σχετικά με τη δουλειά και τις ευθύνες μπορεί να αποτελέσουν έναυσμα ή μπορεί να υπάρξουν διαφωνίες σχετικά με τις προτεραιότητες. Εάν φοβάσαι ότι δε θα τα καταφέρεις μπορεί να υπάρξει ένας πειρασμός για χειραγώγηση ή εάν κάποιος στη ζωή σου αναλαμβάνει συχνά τα ηνία, θα θελήσεις τώρα να κάνεις αλλαγές.

Ταύρος

Ενώ θέλεις να απομακρυνθείς από τεταμένες καταστάσεις σήμερα, ένα τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα μπορεί να δημιουργήσει κάποια πίεση. Ο Άρης στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου αυτές τις μέρες, μπορεί να σε ενθαρρύνει να κάνεις πολλά. Από τη μία πλευρά μπορεί να αισθάνεσαι γεμάτη ενέργεια, να θέλεις να λύσεις προβλήματα και να επιβαρύνεις τη λίστα των υποχρεώσεων σου. Έχεις το βλέμμα σε προβληματικές περιοχές και επικεντρώνεσαι στη διαχείριση των λεπτομερειών που χρειάζονται προσοχή. Ωστόσο αυτό σήμερα μπορεί να μετατραπεί σε εμμονή.

 

Δίδυμοι

Ενώ η σημερινή Σελήνη σου εξασφαλίζει ένα χαλαρό πνεύμα, ένα τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα δείχνει κάποιες εντάσεις και πιθανώς φορτισμένες αλληλεπιδράσεις. Ο Άρης βρίσκεται στον τομέα της χαράς και της δημιουργικότητας σου αυτές τις μέρες, ζωντανεύοντας συχνά το ρομαντισμό ή το δημιουργικό κόσμο σου. Αν και είναι κατά κύριο λόγο υποστηρικτική διέλευση έχει τις προκλήσεις της. Σήμερα μπορεί να αισθάνεσαι έτοιμη να αναλάβεις δράση για ένα θέμα, αλλά το πάθος και ο ενθουσιασμός μπορεί να μετατραπούν σε απογοήτευση, αν έχεις επενδύσει πολλά ή εάν τα πράγματα δεν πάνε όπως θα ήθελες.

Καρκίνος

Η σημερινή μέρα φέρνει μερικές έξυπνες ιδέες και μεθόδους, αλλά και λίγη ένταση. Η επιθυμία σου να αναλάβεις δράση για ένα θέμα που σχετίζεται κυρίως με το σπίτι, τα προσωπικά θέματα και την οικογένεια είναι έντονη σήμερα. Ο Άρης διέρχεται στον ηλιακό 4ο οίκο σου αυτές τις μέρες, ζωντανεύοντας τη ζωή στο σπίτι. Ενώ μπορείς να επωφεληθείς πολύ από τον ενθουσιασμό και το πάθος σου για να κάνεις πράγματα σήμερα, οι εντάσεις μπορεί να αυξηθούν εάν τα πράγματα δεν πάνε όπως αναμένεται. Οι άλλοι μπορεί να αντισταθούν ή να σταθούν εμπόδιο, ή μπορεί να υπάρχει απαιτητική ενέργεια για να διαχειριστείς τις σχέσεις σου.

Λέων

Με τη Σελήνη στο ζώδιο σου όλη μέρα, τα συναισθήματα σου είναι άμεσα και στην επιφάνεια. Ωστόσο πρόσεξε την τάση να μαγνητίζεις αυτό που φοβάσαι λόγο της εστίασης σε ελαττώματα και απογοητεύσεις, καθώς η μέρα προχωρά. Μπορεί να νιώσεις αρκετά παθιασμένη με την επιδίωξη δημιουργικών στόχων ή ψυχικών ενδιαφερόντων και την ανταλλαγή ιδεών. Ωστόσο μια διέλευση Άρη – Πλούτωνα δημιουργεί μια τεταμένη ατμόσφαιρα. Μπορεί να μη θέλεις να υποχωρήσεις σε μια ιδέα, χρονοδιάγραμμα ή μέθοδο. Αλλά το να είσαι ευέλικτη έστω και προσωρινά , είναι μάλλον καλύτερο για σένα.

Παρθένος

Η σημερινή Σελήνη σε κάνει να μένεις στο παρασκήνιο, καθώς ανακτάς ενέργεια και αναπροσανατολίζεις τον εαυτό σου. Ο Άρης που διέρχεται στον ηλιακό 2ο οίκο σου αυτές τις μέρες είναι εξαιρετικό για το κίνητρο για την οικοδόμηση ενός έργου, μια επιχείρησης ή των πόρων σου. Σήμερα με τον Άρη να σχηματίζει τετράγωνο με το Πλούτωνα, μπορεί να προκύψει ένταση ή ανυπομονησία εάν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα έχεις σχεδιάσει. Είναι πιθανές συγκρούσεις ή απογοητεύσεις με οικονομικά, αξίες και ιδέες που έρχονται σε σύγκρουση με εκείνες κάποιου στη ζωή σου ή προκαλούν φόβους.

Ζυγός

Η σημερινή Σελήνη σε ωθεί σε ανάλαφρες, αποστασιοποιημένες και εύκολες δραστηριότητες. Ωστόσο ένα τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα μπορεί να προσθέσει μια ένταση. Με τον Άρη να διασχίζει το ζώδιο σου αυτή τη στιγμή, μπορεί να σε επηρεάζει λίγο περισσότερο. Από τη μια πλευρά μπορεί να νιώθεις εμπνευσμένη και δυνατή να αναλάβεις τη ζωή σου στα χέρια σου, αλλά από την άλλη μπορεί να δυσκολευτείς να διαχειριστείς αποτελεσματικά την περίσσεια ενέργεια. Αυτή η διέλευση κάνει τη διατήρηση της αίσθησης της αναλογίας δύσκολη και μπορεί να νιώσεις ανυπομονησία, υπερηφάνεια ή θυμό με λάθος κατεύθυνση.

Σκορπιός

Η Σελήνη περνά τη μέρα στην κορυφή του ηλιακού σου χάρτη και ενθαρρύνει το να εστιάσεις στους μακροπρόθεσμους στόχους σου. Ωστόσο το σημερινό τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα μπορεί να προκαλέσει περισπασμούς. Ο Άρης θα εισέλθει στο ζώδιο σου στις 12, αλλά θα συνεχίσει να διέρχεται στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής μέχρι τότε. Είναι μια καλή περίοδος για να καθαρίσεις τα καταστρώματα για νέα ξεκινήματα. Σήμερα η ανεπίλυτη ένταση ή η αγανάκτηση μπορεί να οδηγήσει σε μετανιωμένα λόγια ή σε κακή συγκυρία. Δεν είναι πολύ εύκολο να ζητήσεις αυτό που θέλεις απευθείας. Ωστόσο κάνε ότι μπορείς προκειμένου να χαλαρώσεις!

Τοξότης

Η φυσική σου γοητεία αυξάνεται σήμερα με τη Σελήνη να ταξιδεύει σε αρμονία με το ζώδιο σου. Ίσως ανακαλύψεις νέα συναρπαστικά ενδιαφέροντα. Ωστόσο ένα τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα μπορεί να προκαλέσει κάποια ένταση. Ο Άρης στον ηλιακό 11ο οίκο σου αυτές τις μέρες γενικά υποστηρίζει τις προσπάθειες σου. Ωστόσο με τον Άρη υπό πίεση σήμερα, θα μπορούσες να αντιμετωπίσεις κάποιες δυσκολίες καθώς μπορεί να συναντήσεις πείσμα και ακαμψία. Οι συγκρούσεις που αφορούν αξίες, χρήματα, ή ζητήματα ιδιοκτησίας και ορίων μπορούν εύκολα να ξεπεράσουν τα όρια και να μετατραπούν σε παιχνίδια εξουσίας ή άλλες μορφές χειραγώγησης με αυτή τη διέλευση.

Αιγόκερως

Ένταση ή πίεση είναι πιθανή σήμερα, με τον Άρη και τον Πλούτωνα να σχηματίζουν τετράγωνο. Ο Άρης συνεχίζει να διασχίζει τον ηλιακό 10ο οίκο σου μέχρι τις 12, παρακινώντας σε να φτάσεις σε ένα στόχο. Με τον Άρη υπό πίεση σήμερα ωστόσο, η διατήρηση της αίσθησης του μέτρου μπορεί να είναι πρόκληση. Έχεις την τάση να συγκεντρώνεσαι τόσο πολύ σε ένα θέμα που αποτυγχάνει στο να δεις άλλες επιλογές. Λειτουργεί καλά, εάν το χρησιμοποιείς για να προωθήσεις ένα παραγωγικό στόχο ή να ρίξεις το πάθος σου σε κάτι που πραγματικά χρειάζεται αμέριστη προσοχή.

Υδροχόος

Με τη Σελήνη στον τομέα της συνεργασίας σου όλη μέρα, κερδίζεις πιο εύκολα συνεργασία και εκτίμηση. Ωστόσο οι ενέργειες του σημερινού τετραγώνου Άρη – Πλούτωνα μπορεί να ασκήσουν πίεση. Υπάρχει μια τάση να προσηλώνεσαι ή να επιμένεις σε ένα θέμα ακόμα κι αν σε εξυπηρετεί. Πρόσεξε το να επιμείνεις στον τρόπο ή την προοπτική σου τόσο ανένδοτα που σου προκαλεί άγχος ή πιέζει μια σχέση. Αυτή η διέλευση μπορεί αντί αυτού να υποδηλώνει μια εσωτερική πάλη με έναν φόβο που φαίνεται να σε εμποδίζει να επιδιώξεις μια πρόκληση ή ένα πάθος.

Ιχθύες

Με τη Σελήνη στον τομέα της δουλειάς και των συνηθειών σου όλη μέρα, θέλεις να ασχοληθείς με τα επαγγελματικά. Βλέπεις πιο εύκολα τα μικρά πράγματα που μπορεί να είναι εκτός τόπου στη ζωή σου. Ωστόσο ένα τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα μπορεί να ασκήσει πίεση. Ο Άρης στον τομέα της οικειότητας σου σε ωθεί να σκάψεις βαθιά, να ερευνήσεις, να παρατηρήσεις και να σχεδιάσεις στρατηγική. Σήμερα μπορεί να προκύψει μια σύγκρουση με ένα ζήτημα αξιών ή την κατανόηση μιας δέσμευσης. Αυτή η διέλευση τείνει να προκαλεί θαμμένη απογοήτευση ή θυμό και τείνεις όχι μόνο να βλέπεις τα προβλήματα, αλλά να επιμένεις σε αυτά.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS