ΖΩΔΙΑΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΑστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 15 - 21 Ιουνίου 

Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 15 – 21 Ιουνίου 

ΚΡΙΟΣ
Από το Σάββατο ο Ήλιος περνώντας στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με το σπίτι, την οικογένεια και την ακίνητη περιουσία, μαρτυρά πως η προσοχή σου πλέον είναι στραμμένη εκεί. Επίσης, από την Πέμπτη ο Ερμής αναδρομεί στην ίδια θέση, δίνοντας πρόσφορο έδαφος για «επιδιορθώσεις» παρά τις καθυστερήσεις σε άλλους τομείς. Η περίοδος αυτή σε κάνει να ασχολείσαι πιο εντατικά με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, όμως, με την έκλειψη Ηλίου την Κυριακή στον Καρκίνο έρχονται κάποια ζητήματα στο προσκήνιο ως προς το σπίτι ή την οικογένεια.

ΤΑΥΡΟΣ
Η είσοδος του Ήλιου στον Καρκίνο το Σάββατο φέρνει μια πιο εξωστρεφή περίοδο που κάνεις επαφές, νέες γνωριμίες, ενώ οι κοντινές διαδρομές και εξορμήσεις είναι πλέον συχνότερο φαινόμενο. Από την Πέμπτη ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του σε μια θέση που βοηθά να ξανασυζητήσεις τα θέλω σου και να βρεθείς πάλι με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου, που είχες καιρό να δεις. Τα ζητήματα καρδιάς έχουν ευκαιρίες αυτή την εβδομάδα, κυρίως στο ξεκίνημά της, καθώς γενικότερα το τοπίο είναι θολό.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Ήλιος το Σάββατο περνά στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με τα οικονομικά, μαρτυρώντας πως στο επίκεντρο της προσοχής σου πλέον είναι το πορτοφόλι σου. Η έκλειψη Ηλίου την Κυριακή στον Καρκίνο φέρνει στην επιφάνεια την ανάγκη σου για έλεγχο, αλλά και κάποιες εμμονές που είχες παλιότερα σε σχέση με διάφορα θέματα. Αυτή την εβδομάδα σε νοιάζει πιο πολύ να σταθεροποιήσεις μια ήδη υπάρχουσα σχέση από το να ανοιχτείς σε αναζήτηση νέου προσώπου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Από το Σάββατο ο Ήλιος περνά στο δικό σου ζώδιο, εγκαινιάζοντας την περίοδο των γενεθλίων σου και φέρνοντάς σε στο επίκεντρο των εξελίξεων. Παράλληλα, από την Πέμπτη ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στο δικό σου ζώδιο, εγκαινιάζοντας ένα διάστημα όπου ξανασκέφτεσαι πράγματα και καταστάσεις, επανεξετάζοντας τις κινήσεις σου. Ωστόσο, τα νέα εγχειρήματα που ξεκινούν κατά τη διάρκεια αυτής της αναδρομής, δεν υπόσχονται μακροημέρευση. Η έκλειψη Ηλίου στο ζώδιό σου αγγίζει άμεσα τα προσωπικά σου ζητήματα και επηρεάζει κυρίως όσους έχουν γενέθλια αυτές τις μέρες.

ΛΕΩΝ
Από το Σάββατο ο Ήλιος περνά στον Καρκίνο δείχνοντας πως παραμένεις ακόμη εσωστρεφής. Από την Πέμπτη ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του σε μια μυστική θέση για το ωροσκόπιό σου και σε ωθεί σε επανεξέταση ανασφαλειών. Από την άλλη πλευρά, όμως, η έκλειψη Ηλίου της Κυριακής φέρνει ψυχολογική πίεση και περισσότερο άγχος. Μολονότι τα αισθηματικά σου μοιάζουν κάπως μπερδεμένα, αυτή την εβδομάδα μπορείς να βρεις στήριξη και ενίσχυση στις προσπάθειές σου, χάρη στην παρουσία κάποιων προσώπων που σε βοηθούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Από την Πέμπτη ο Ερμής αναδρομεί σε μια βοηθητική θέση για σένα, δίνοντάς σου την ευκαιρία να ανοίξεις και πάλι το συρτάρι με τις καλές ιδέες που στο παρελθόν δεν ευοδώθηκαν. Πρόσεξε, όμως, να μην ξεκινήσεις πράγματα από το μηδέν. Επίσης, ο Ήλιος περνά σε μια πιο ευνοϊκή θέση το Σάββατο, φέρνοντας ισχυρούς συμμάχους στο πλευρό σου, ενώ εσύ εστιάζεις σε στόχους που θέτεις. Μην ξεχνάς πως κάποιες καταστάσεις μπορεί να σε προβληματίσουν. Φρόντισε, λοιπόν, να μην κινηθείς «εν θερμώ».

ΖΥΓΟΣ
Ο Ήλιος από το Σάββατο περνά τον Καρκίνο, δείχνοντας πως η κοινωνική σου ζωή γίνεται πλέον προτεραιότητα για σένα. Από την Πέμπτη ο Ερμής αναδρομεί, φέρνοντας αναθεωρήσεις και καθυστερήσεις στον τομέα της καριέρας, όμως, έχεις μια δεύτερη ευκαιρία, αν στο παρελθόν έγιναν λάθη ή κάτι έμεινε μισό. Από την άλλη, δεν ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα, καθώς υπάρχουν αναβολές. Υπάρχουν κάποιες προστριβές στο κοντινό σου περιβάλλον, αλλά η ανάδρομη Αφροδίτη δίνει έδαφος για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Οι νέες σχέσεις, όμως, θα πρέπει να περιμένουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Από το Σάββατο ο Ήλιος σε ωθεί σε νέους ορίζοντες, πιο αισιόδοξους, ενώ αλλάζεις προς το καλύτερο την κοσμοθεωρία σου. Ταυτόχρονα, από την Πέμπτη ο Ερμής αναδρομεί σε μια ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση για σένα, δίνοντάς σου δεύτερες ευκαιρίες, ενώ βλέπεις με πιο κατασταλαγμένη ματιά τα πιστεύω και τις θέσεις σου. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας πρόσεξε την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω. Η έκλειψη Ηλίου την Κυριακή φέρνει την ανάγκη για πιο ξεκάθαρες κουβέντες, καθώς υπάρχουν πολύ διαφορετικές απόψεις στο περιβάλλον σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το Σάββατο ο Ήλιος περνά σε μια πιο εσωστρεφή θέση που σε ωθεί σε ενδοσκόπηση και εξέταση των βαθύτερων θέλω σου και γενικότερα αυτή η εβδομάδα σε καλεί να δεις ρεαλιστικά τις δυνατότητες στα οικονομικά, προτού αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου. Την Πέμπτη ο Ερμής αναδρομεί στον τομέα των οικονομικών σου υποχρεώσεων, φέρνοντας αναθεωρήσεις στον τρόπο που λειτουργείς με τις οφειλές σου. Το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει πρωταγωνιστεί στις εξελίξεις, ενώ η ανάδρομη Αφροδίτη μαρτυρά πως καλείσαι να δεις καθαρά τα πράγματα και να αφουγκραστείς σωστά τα δεδομένα για μια ερωτική σχέση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτή η εβδομάδα σε καλεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις στον τρόπο που αλληλεπιδράς με τους άλλους. Η έκλειψη Ηλίου απέναντι από το ζώδιό σου φέρνει έντονη κορύφωση των ζητημάτων που σε απασχολούν αυτή την περίοδο. Ο Ήλιος περνώντας στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, το Σάββατο δείχνει πως η προσοχή σου πλέον στρέφεται εκεί, ενώ σε μια βαθύτερη ανάγνωση, οι άλλοι κινούν τα νήματα των εξελίξεων. Αναθεωρείς, όμως, πολλά με τον ανάδρομο Ερμή από την Πέμπτη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το Σάββατο ο Ήλιος εγκαινιάζει μια περίοδο που ασχολείσαι περισσότερο με την καθημερινότητά σου και τις υποχρεώσεις της. Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του και σε ωθεί σε επανεξέταση πρακτικών υποχρεώσεων. Στο τέλος της εβδομάδας αγχώνεσαι για πράγματα που δεν προχωρούν όπως θα ήθελες, όπως μαρτυρά και η έκλειψη Ηλίου της Κυριακής. Στην παρούσα φάση που βρίσκεσαι σε ενδιαφέρει από τη μια να ξεκαθαρίσεις τις μπερδεμένες καταστάσεις στα προσωπικά και από την άλλη να βάλεις σε τάξη τη συναισθηματική σου ζωή.

ΙΧΘΥΕΣ
Από το Σάββατο ο Ήλιος βγάζει προς τα έξω τον πιο δημιουργικό εαυτό σου. Από την Πέμπτη, όμως, ο Ερμής αναδρομεί στην ίδια θέση, δίνοντάς σου την ευκαιρία να ξαναδείς δημιουργικά σχέδια που έμειναν στη μέση λόγω συνθηκών στο παρελθόν. Η έκλειψη Ηλίου της Κυριακής σε μια φιλική θέση φέρνει την κορύφωση των προσπαθειών σου για να υλοποιηθούν τα σχέδιά σου. Η νέα θέση του Ήλιου σε μια πιο βοηθητική θέση για τα προσωπικά σου φέρνει φλερτ, ερωτισμό, αλλά και ευκαιρίες για ευχάριστες στιγμές.

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS