ΖΩΔΙΑΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΑστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 2 έως 8 Μαρτίου 2020

Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 2 έως 8 Μαρτίου 2020

ΚΡΙΟΣ
Μέχρι την Πέμπτη προσπαθείς συζητώντας και κάνοντας επαφές να βρεις λύσεις σε όσα σε προβληματίζουν, ενώ τις μέρες Τετάρτη και Πέμπτη είσαι πιο εσωστρεφής και ασχολείσαι περισσότερο με το σπίτι και τις ανάγκες του ή με τα πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Γενικότερα, είναι μια εβδομάδα που «φωτίζει» σκοτεινά σημεία που υπήρχαν μέχρι τώρα, εσύ αναλαμβάνεις τις ευθύνες που σου αναλογούν και προχωράς, ελεύθερος πια από ενοχές ή φοβίες. Έχεις ανάγκη από πράξεις και όχι αερολογίες.

ΤΑΥΡΟΣ
Έχεις διεξόδους, περισσότερο σε πρακτικά ζητήματα που εκκρεμούν, καθώς τακτοποιείς πολλά, επιδιορθώνεις καταστάσεις ή αποδεσμεύεσαι από πράγματα που δεν λειτουργούν. Μέχρι την Πέμπτη, όμως, έχεις ερωτηματικά για την αξία που δίνεις στις καταστάσεις. Αντίθετα, Τετάρτη και Πέμπτη είναι εξαιρετικές ημέρες για τις υποθέσεις σου και οι επαφές σου αποδίδουν. Αναθεωρείς πολλά, ενώ από την Πέμπτη η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σου, αυξάνοντας κατακόρυφα τη γοητεία σου και δίνοντας ώθηση στις σχέσεις που είχαν μείνει στάσιμες, ειδικά αν είσαι γεννημένος τον Απρίλιο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δευτέρα και Τρίτη πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις, ωστόσο, έχεις πολλά να διαχειριστείς και οι βιαστικές κινήσεις δεν αποδίδουν. Μέχρι την Πέμπτη, λοιπόν, θα πρέπει να δεις τις καταστάσεις πιο ώριμα, αφού υπάρχουν δυνατότητες για να δεις τα σχέδιά σου να προχωρούν. Στο τέλος της εβδομάδας, όμως, ο Ήλιος συναντά τον Ποσειδώνα στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, έτσι τα πράγματα στην καριέρα ή την κοινωνική ζωή… θολώνουν. Από την Πέμπτη η Αφροδίτη περνά στον Ταύρο, προλογίζοντας ένα διάστημα εσωστρέφειας στα προσωπικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η περίοδος σε καλεί να αποδεσμευτείς από φοβίες, ενοχές και ανασφάλειες και το ξεκίνημα της εβδομάδας αυτής έρχεται να σου το θυμίσει αυτό. Γενικότερα, η δύσκολη όψη της Αφροδίτης με τον αυστηρό Κρόνο τη Δευτέρα φέρνει κάποια ψυχρότητα στις επαφές σου. Φρόντισε, λοιπόν, να είσαι συνεπής με τις υποχρεώσεις σου. Από την Πέμπτη, η Αφροδίτη περνά σε βοηθητικότερη θέση για τα αισθηματικά σου, τα οποία ευνοούνται από τη συμμετοχή σου σε φιλικές ομάδες ή παρέες, ενώ την Τετάρτη και την Πέμπτη πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις.

ΛΕΩΝ
Η εβδομάδα δίνει πρόσφορο έδαφος για να κινηθείς ώστε να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα υλοποιώντας στόχους, ακόμη κι αν μέχρι την Πέμπτη καλείσαι να φανείς πιο ευέλικτος στον τρόπο που χειρίζεσαι τις υποθέσεις σου. Τετάρτη και Πέμπτη κάνεις ένα βήμα πίσω ώστε να προετοιμάσεις τα επόμενα βήματά σου. Η Αφροδίτη την Πέμπτη σού δείχνει πως αφήνεις τα ζητήματα καρδιάς για λίγο στην άκρη, φέρνει περισσότερες κοινωνικές επαφές και εστιάζεις και σε ελλείψεις. Η νέα θέση της Αφροδίτης φέρνει εξαιρετικά νέα για την επαγγελματική σου ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Την Τετάρτη και Πέμπτη τα σχέδιά σου προχωρούν, ενώ Παρασκευή και Σάββατο απομακρύνεσαι από την πολυκοσμία και προτιμάς να αφιερώσεις χρόνο στην ξεκούρασή σου. Από την Πέμπτη το κλίμα γίνεται πιο ευχάριστο και αισιόδοξο για τη διάθεσή σου κι αυτό μεταφέρεται και στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν. Συνεχίζεις, όμως, παράλληλα την αυτοκριτική σου και κάποιες γκρίνιες δεν λείπουν. Το σημαντικότερο είναι πως αυτή την εβδομάδα ο Ήλιος συναντά τον Ποσειδώνα απέναντί σου, στοιχείο που μαρτυρά πως πρέπει να προσέχεις τις επιλογές σου στις διαπροσωπικές σχέσεις.

ΖΥΓΟΣ
Η εβδομάδα κυλά πιο ήρεμα και σταδιακά αποκαθιστά το κλίμα. Θα πρέπει, όμως, κι εσύ από την πλευρά σου να περιορίσεις τις βιαστικές ή απερίσκεπτες κινήσεις που μπορεί να σε μπλέξουν σε μπελάδες. Σε γενικές γραμμές, η εβδομάδα αυτή φέρνει πολλές υποχρεώσεις στην καθημερινότητα αλλά και τη δουλειά σου. Από την Πέμπτη ξεκινά ένα διάστημα όπου εξετάζεις σε βάθος πρόσωπα και καταστάσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και ειδικότερα στα ζητήματα καρδιάς, ενώ συνεχίζονται οι πολλές απαιτήσεις προς το άτομό σου από αγαπημένα σου πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Από την Πέμπτη η διάθεσή σου ανεβαίνει και η αισιοδοξία είναι σύμμαχός σου για όσα σε απασχολούν. Την εβδομάδα αυτή ο Ήλιος συναντά τον απατηλό Ποσειδώνα, πράγμα που μπορεί να φέρει περισσότερα «ροζ συννεφάκια» αλλά και έμπνευση σε όσα θες να καταφέρεις. Από το ξεκίνημα της εβδομάδας οι φίλοι είναι στο πλευρό σου και σε στηρίζουν, ενώ από την Πέμπτη η Αφροδίτη περνώντας απέναντί σου ανοίγει ένα νέο, ελπιδοφόρο κεφάλαιο για τα ζητήματα καρδιάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Θα πρέπει να κρατήσεις τις ισορροπίες στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ενώ την Παρασκευή και το Σάββατο μοιάζει ιδανικότερο για όλα εκείνα που θες να προχωρήσουν. Μην αμελήσεις να βάλεις σε τάξη, κυριολεκτικά και μεταφορικά, τις υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια. Τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις έχουν οι άλλοι μέχρι την Πέμπτη, ενώ γενικότερα έχεις περάσει σε μια περίοδο που από τη μια βλέπεις ότι υπάρχουν πολλές απαιτήσεις στο πρόσωπό σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας το πρόγραμμα μοιάζει πιο κουραστικό καθώς καλείσαι να τακτοποιήσεις πρακτικά ζητήματα που εκκρεμούν. Από την Πέμπτη και μετά έχεις δίπλα σου σημαντικά πρόσωπα που ενισχύουν τις προσπάθειές σου. Γενικότερα, όμως, ο Δίας από το ζώδιό σου και ο Άρης δείχνει πως έχεις την εύνοια της τύχης, αλλά και τον δυναμισμό που χρειάζεσαι για να πας παρακάτω τις υποθέσεις σου. Η τύχη σε προστατεύει από τις κακοτοπιές μέχρι τα μέσα της εβδομάδας, η Αφροδίτη περνά στον τομέα των προσωπικών σου, δίνοντας λόγους για περισσότερα χαμόγελα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είσαι σε μια περίοδο που έχεις την απαιτούμενη ενέργεια για να δεις τα σχέδιά σου να υλοποιούνται. Ειδικότερα, την Τετάρτη και την Πέμπτη βάζεις σε τάξη πρακτικές υποθέσεις μέσα στην καθημερινότητά σου. Γενικότερα, είναι μια περίοδος που κλείνεις κεφάλαια, μαζί με κάποιες «πληγές» του παρελθόντος. Από την Πέμπτη η Αφροδίτη περνά στον Ταύρο, μαρτυρώντας για σένα πως πλέον στις συναισθηματικές σου σχέσεις παίζει πολύ σημαντικό ρόλο η ασφάλεια και η σιγουριά. Πολλοί Υδροχόοι, όμως, θα εστιάσουν σε όσα λείπουν.

ΙΧΘΥΕΣ
Η εβδομάδα αυτή φέρνει κάποιους προβληματισμούς σε σχέση με υποχρεώσεις, προς τον εαυτό σου, προς τα όνειρά σου και προς τους άλλους. Από την Πέμπτη, όμως, μπορείς πιο άνετα να δεις τα σχέδιά σου να προχωρούν και θυμήσου πως μπορείς να στηριχτείς σε σημαντικούς φίλους. Από την Πέμπτη, η Αφροδίτη περνά σε μια πιο φιλική θέση για το ζώδιό σου, φέρνοντας ένα διάστημα με περισσότερη εξωστρέφεια, φλερτ, γνωριμίες, συναντήσεις και επικοινωνία. Μην ξεχνάς, όμως, ότι ο Ερμής είναι ακόμα ανάδρομος στο ζώδιό σου.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS