ΖΩΔΙΑΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΑστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 30 Μαρτίου έως 5 Απριλίου 2020

Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 30 Μαρτίου έως 5 Απριλίου 2020

ΚΡΙΟΣ
Η εβδομάδα αυτή ξεκινά με διάθεση από μέρος σου να λειτουργήσεις σαν μέλος μιας ομάδας και να πετύχεις τα σχέδιά σου, όμως, από την Δευτέρα ο κυβερνήτης σου Άρης που εδώ και καιρό έφερε πολύ κούραση και πιεστικές καταστάσεις, περνά σε μια πιο βοηθητική θέση και σε κινητοποιεί για να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Η συνάντηση του Άρη με τον Κρόνο στο ξεκίνημα της εβδομάδας ίσως φέρει προβληματισμούς στις σχέσεις σου με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος.

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτή την εβδομάδα, έχεις πολλές ευκαιρίες σε νομικά, διαδικαστικά ζητήματα, θέματα σπουδών και επαφών με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, χάρη στην πολύ τυχερή για σένα σύνοδο Δία-Πλούτωνα. Από τη Δευτέρα, όμως, εγκαινιάζεται μια περίοδος με προκλήσεις, καθώς ο Άρης περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, φέρνοντας έντονα την ανάγκη να αποδείξεις την αξία σου και να υπερνικήσεις τις καταστάσεις που θα προκύψουν. Η εβδομάδα αυτή φέρνει ευκαιρίες στα αισθηματικά και ευνοεί όσους ήδη είναι σε σχέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Από τη Δευτέρα, ο Άρης περνά σε μια πιο ευνοϊκή θέση για το ζώδιό σου και δίνει τέλος στην έντονη ενδοσκόπηση της προηγούμενης περιόδου, καθώς έχεις περισσότερη αισιοδοξία για το μέλλον και όρεξη για νέους ορίζοντες. Πρόσεξε, όμως, να είσαι καθόλα νομότυπος σε όσα αναλαμβάνεις και μακριά από μπελάδες. Η Αφροδίτη από την Παρασκευή περνά το ζώδιό σου για ένα ασυνήθιστα μεγάλο διάστημα, έτσι αρχής γενομένης από αυτή την εβδομάδα ξεκινά μια περίοδος που πρωταγωνιστείς στις ζωές των άλλων και τα ζητήματα καρδιάς γίνονται πολύ σημαντικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Εβδομάδα που αλλάζει τις ισορροπίες προς το καλύτερο για σένα, καθώς έχεις ευκαιρίες, αλλά και την τύχη με το μέρος σου, ενώ μέχρι τα μισά της εβδομάδας αναζητάς απαντήσεις μέσα σου. Τρίτη και Τετάρτη οι φίλοι σου σε βρίσκουν αρκετά κτητικό με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ μέχρι την Πέμπτη το κλίμα είναι πιο ευχάριστο. Το πιο σημαντικό νέο, όμως, είναι πως η Αφροδίτη περνά στους Διδύμους για ένα ασυνήθιστα μεγάλο διάστημα, προλογίζοντας μυστικές σχέσεις, αλλά και μπερδεμένες καταστάσεις

ΛΕΩΝ
Από τη Δευτέρα ο Άρης περνά απέναντι από το ζώδιό σου, φέρνοντας ένα πιο ηλεκτρισμένο κλίμα σε σχέσεις και συνεργασίες. Στο εξής οι άλλοι θα έχουν περισσότερες απαιτήσεις από εσένα, ενώ αν έχεις γεννηθεί στο ξεκίνημα του ζωδίου θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στις αρχές της εβδομάδας. Η Παρασκευή και το Σάββατο είναι θετικές ημέρες για τα ζητήματα καρδιάς, ενώ οι γεννημένοι τον Ιούλιο δυσκολεύονται, καθώς το πρόσωπο που τους ενδιαφέρει μοιάζει να μη βάζει νερό στο κρασί του με τον Άρη στον Υδροχόο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Δευτέρα και Τρίτη ασχολείσαι με πρακτικά ζητήματα μέσα στη ρουτίνα σου, ενώ ειδικότερα τη Δευτέρα ο Άρης περνά στον Υδροχόο, μια θέση που για σένα μεταφράζεται σαν περισσότερη κούραση στην καθημερινότητά σου. Επίσης, θα πρέπει -χωρίς υπερβολές- να φροντίσεις περισσότερο τις άμυνες του οργανισμού σου. Η σύνοδος Δία-Πλούτωνα στον Αιγόκερω φέρνει ευκαιρίες για όσους θέλουν έναν απόγονο. Από την Παρασκευή, όμως, η Αφροδίτη περνά στους Διδύμους και αφήνεις για λίγο στην άκρη τα ζητήματα καρδιάς.

ΖΥΓΟΣ
Η εβδομάδα αυτή ξεκινά τη Δευτέρα με τους καλύτερους οιωνούς για να προωθήσεις τις υποθέσεις σου, καθώς ο Άρης μετά από μια περίοδο σε θέση κόντρα, περνά σε μια πιο ευνοϊκή θέση και σε ωθεί σε περισσότερη δράση. Συναντά, μάλιστα, και τον Κρόνο και σταθεροποιεί όλα σου τα σημαντικά εγχειρήματα. Από την Παρασκευή, η Αφροδίτη περνά στους παιχνιδιάρηδες Διδύμους ανεβάζοντας την όρεξη για φλερτ στα ύψη, ακόμα και εν μέσω… καραντίνας, ενώ η σύνοδος Δία-Πλούτωνα στον Αιγόκερω, φέρνει εύνοια στο σπίτι και την οικογένεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Από τη Δευτέρα, ο παραδοσιακός σου κυβερνήτης Άρης περνά σε μια πιο πιεστική θέση, φέρνοντας στο προσεχές διάστημα κάποια προβλήματα στο σπίτι ή την οικογένεια. Είναι, λοιπόν, προτιμότερο να μην παρασύρεσαι σε βιασύνες και εριστικές συμπεριφορές. Αν, μάλιστα, έχεις γεννηθεί στο ξεκίνημα του ζωδίου, τότε θα πρέπει να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα… Από την Παρασκευή και μετά, η Αφροδίτη περνά στους Διδύμους και ανάβει φωτιές στην κρεβατοκάμαρα, όμως, φέρνει και έντονα πάθη εκτός κρεβατοκάμαρας. Η σύνοδος Δία-Πλούτωνα φέρνει και πολύ σημαντικά επιτεύγματα χάρη στο κοντινό σου περιβάλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας ασχολείσαι με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν και κάνεις κοινωνικές επαφές, ενώ από τη Δευτέρα ο Άρης φέρνει περισσότερη κινητικότητα και όρεξη για δράση. Πρόσεξε, όμως, όσα λες και τις μετακινήσεις σου στο εξής, καθώς έπονται έντονες ημέρες! Η Αφροδίτη από την Παρασκευή και μετά περνά απέναντι από το ζώδιό σου για ένα ασυνήθιστα μεγάλο διάστημα, έτσι οι σχέσεις αποκτούν μεγάλη βαρύτητα για εσένα. Αν είσαι μόνος, θα επιδιώξεις να βρεις σύντροφο, ενώ αν είσαι ήδη σε σχέση τότε θα αναζωπυρωθεί η φλόγα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η εβδομάδα αυτή είναι σημαντική, καθώς από τη Δευτέρα ο Άρης εγκαταλείπει το ζώδιό σου και οι καταστάσεις καταλαγιάζουν, ενώ ο Δίας συναντά τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου, έτσι παίρνεις τα πράγματα στα χέρια σου. Είσαι αποφασισμένος να κάνεις βαθιές τομές με το βλέμμα στο μέλλον. Μέχρι την Πέμπτη είσαι σε περίοδο που τα προσωπικά σου ευνοούνται σκανδαλωδώς. Από την Παρασκευή και μετά, όμως, η Αφροδίτη περνά στους άτακτους Διδύμους, για να ομορφύνει την καθημερινότητά σου και να σε βοηθήσει να αφήσεις στην άκρη τα ζητήματα καρδιάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτή η εβδομάδα είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα, καθώς από την Δευτέρα ο Άρης περνά στο ζώδιό σου μετά από μια μακρά περίοδο παρασκηνίου και στασιμότητας, αυξάνοντας κατακόρυφα τα επίπεδα ενέργειας και προκλήσεων που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις. Μάλιστα, οι πρώτες μέρες τις εβδομάδας είναι «σκληρές», αλλά με συνέπεια και πρόγραμμα καταφέρνεις σπουδαία πράγματα. Από την Παρασκευή, έχεις πολύ σημαντική εύνοια στα προσωπικά, όμως, θα πρέπει στο εξής να μην παρασύρεσαι σε βιαστικές ή παρορμητικές κινήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ
Τη Δευτέρα ο Άρης περνά στο προηγούμενο ζώδιο από το δικό σου, προλογίζοντας έτσι μια περίοδο με έντονο παρασκήνιο. Μάλιστα, ο μεγαλύτερος «εχθρός» σου μοιάζει να είναι το άγχος σου. Όμως, η σύνοδος Δία-Πλούτωνα φέρνει αισιόδοξες προοπτικές και επαφές με σημαντικά πρόσωπα. Μέχρι την Πέμπτη τα προσωπικά σου βρίσκονται σε τροχιά κίνησης. Από την Παρασκευή, όμως, η Αφροδίτη ευνοεί τους Ιχθύς που συγκατοικούν με το ταίρι τους (όχι τόσο τους ελεύθερους), παρότι η νέα θέση του Άρη φέρνει το αίσθημα ότι δεν σε στηρίζουν αρκετά.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS