ΖΩΔΙΑΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΑστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 8 έως 14 Ιουνίου

Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 8 έως 14 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ
Με τη συνάντηση Άρη-Ποσειδώνα αισθάνεσαι πως δυσκολεύεσαι να βάλεις σε μια τάξη τον εσωτερικό σου κόσμο και τις σκέψεις σου, ενώ δεν αποκλείεται να νιώθεις κάπως… χαμένος! Παράλληλα, δεν θα πρέπει να έρχεσαι σε ρήξη με σημαντικά αντρικά πρόσωπα στο περιβάλλον σου. Δεν εξαρτάται τόσο από τις δικές σου κινήσεις το πώς θα προχωρήσουν τα πράγματα στα αισθηματικά σου, καθώς το υπόβαθρο αυτής της περιόδου δεν είναι αρκετά βοηθητικό. Δίνεις, όμως, μεγάλη σημασία στην ελευθερία σου και δεν θα λείψουν οι προστριβές με φίλους.

ΤΑΥΡΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά θετικά καθώς έχεις όρεξη και σθένος για νέα εγχειρήματα, ενώ από την Τρίτη και μετά κάνεις κοινωνικές επαφές, μολονότι καλείσαι να παίξεις με τους κανόνες του παιχνιδιού και όχι να τους παρακάμπτεις. Αυτές τις ημέρες καλείσαι να δώσεις στον εαυτό σου μια δεύτερη ευκαιρία. Μια δεύτερη ευκαιρία για να ανακαλύψεις τι θέλεις τελικά από τις σχέσεις σου, άσχετα με το παρελθόν. Στα οικονομικά σου προσπάθησε να αποδεσμευτείς από αυταπάτες που είχες, ενώ στα μέσα της εβδομάδας είναι καλές ημέρες για να προσεγγίσεις εργοδότες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η εβδομάδα «θολώνει» αρκετά το κλίμα και οι απαιτήσεις των άλλων σου φέρνουν πονοκέφαλο, κυρίως επειδή δεν ξέρουν τι θέλουν! Πρόσεξε για κάποιες επικίνδυνες ενέργειες στον κύκλο σου. Οι ευκαιρίες δεν λείπουν για τη συναισθηματική σου ζωή, με δυνατότητες να γεφυρώσεις ξανά το χάσμα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ωστόσο, γενικότερα αισθάνεσαι πως δεν έχεις τη στήριξη που θέλεις. Το Σαββατοκύριακο προσπαθείς να κάνεις βήματα στην καριέρα σου, ενώ Δευτέρα δίνεις περισσότερο βάση σε οικονομικές υποχρεώσεις, δάνεια, τράπεζες, ασφάλειες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Βρίσκεις τρόπους να ενισχύσεις την αυτοεκτίμησή σου και η διάθεση σου ανεβαίνει, αρκεί να μην έχεις εγκλωβιστεί λόγω συνθηκών σε μια πιεστική καθημερινότητα. Αν συμβαίνει αυτό, τότε σίγουρα θα θελήσεις να… αποδράσεις! Δευτέρα προσπαθείς να έρθεις πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ στην παρούσα φάση που βρίσκεσαι σε ενδιαφέρει να φανείς χρήσιμος σε πρόσωπα που σε χρειάζονται και η περίοδος φέρνει δεύτερες ευκαιρίες στην συναισθηματική σου ζωή. Από την Τρίτη ως και την Πέμπτη έχεις σημαντικές ευκαιρίες να τακτοποιήσεις οφειλές και οικονομικές υποχρεώσεις.

ΛΕΩΝ
Η εβδομάδα έχει πολλές δυνατότητες που μπορείς να εκμεταλλευτείς, σε οικογενειακό επίπεδο ή για σχέδια που ετοιμάζεις στο σπίτι, καθώς ακόμη και στις δυσκολίες δεν χάνεις τη δημιουργικότητά σου. Έχεις αρκετά ηλεκτρισμένο κλίμα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, λόγω της δυσμενούς όψης του Ήλιου με τον πολεμικό Άρη, όμως, η διάθεση για φλερτ είναι αυξημένη και οι ευκαιρίες δεν λείπουν. Θα πρέπει να δείξεις περισσότερη υπομονή με ανθρώπους που έχουν λόγο στη δουλειά σου, ενώ είναι ιδιαίτερα θολό το τοπίο με τις οφειλές σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτή την εβδομάδα πρέπει να δείξεις ψυχραιμία και κατανόηση, καθώς οι άλλοι έχουν πολλές απαιτήσεις, κυρίως γιατί έχουν δικά τους πολύ σημαντικά θέματα που τους προβληματίζουν. Την Κυριακή ασχολείσαι πιο εντατικά με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ενώ αυτές τις μέρες το παρελθόν σού χτυπά την πόρτα και είτε δίνεις μια δεύτερη ευκαιρία σε μια παλιά σχέση, είτε αναζωπυρώνεις την υπάρχουσα. Οι οικονομικές συνθήκες ζητούν φειδώ στον τρόπο που χειρίζεσαι τα χρήματα, ενώ θα πρέπει να προσέξεις τις σχέσεις σου με πρόσωπα που έχουν λόγο στη δουλειά σου.

ΖΥΓΟΣ
Η εβδομάδα είναι βοηθητική καθώς σταδιακά βλέπεις πιο καθαρά τις καταστάσεις στον περίγυρό σου, ενώ η διάθεσή σου αλλά και η δημιουργικότητά σου είναι πιο ψηλά και μπορείς να καταφέρεις πολλά. Τα ζητήματα καρδιάς έχουν δεύτερες ευκαιρίες μολονότι είσαι πιο εσωστρεφής. Έχεις αυξημένη λίμπιντο, όμως, είναι και πολλές οι πρακτικές υποχρεώσεις μέσα στην καθημερινότητα, που κλέβουν κάτι από το χαμόγελό σου. Τα μηνύματα για τα επαγγελματικά σου είναι λίγο πιο σύνθετα, καθώς έχεις κάποιες υποχρεώσεις από το παρελθόν που δεν έχεις τακτοποιήσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θετική η εβδομάδα στο σύνολό της, ωστόσο, αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου, δυσκολεύεσαι κάπως στις σχέσεις σου με το σπίτι ή την οικογένεια, καθώς αυτό το διάστημα οι οικείοι σου έχουν υπερβολικές απαιτήσεις από σένα. Ο Άρης συναντά τον Ποσειδώνα στον τομέα των ερωτικών και σε συνδυασμό με την ανάδρομη Αφροδίτη βλέπεις φωτιές από το παρελθόν να φουντώνουν ξανά. Η εβδομάδα δεν δίνει θετικά σημεία για την οικονομική σταθερότητα, που έχεις ανάγκη λόγω οφειλών.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτή η εβδομάδα μοιάζει αρκετά θολή και μπερδεμένη, κυρίως σε ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι, την ακίνητη περιουσία και την οικογένεια. Οι οικείοι σου ενδεχομένως να σε χρειαστούν, ωστόσο, θα πρέπει να βάλεις σαφή όρια. Μολονότι αυτές τις μέρες είσαι αρκετά υποκειμενικός στην κρίση σου, στα μέσα της εβδομάδας μπορείς να κάνεις διορθωτικές κινήσεις και να έχεις εξαιρετικά αποτελέσματα. Δίνεις περισσότερο βάση στα οικονομικά σου και προσπαθείς να βρεις τις ισορροπίες. Αν περιορίσεις τα περιττά έξοδα, οι δυνατότητες είναι αρκετές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Την εβδομάδα αυτή θα νιώσεις την ανάγκη να ξεκουραστείς και να απομακρυνθείς για λίγο από τις πολλές υποχρεώσεις. Παρόλα αυτά τη Δευτέρα πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις και θα πρέπει να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που σου δίνονται. Μολονότι τα αισθηματικά σου μοιάζουν κάπως μπερδεμένα, στο ξεκίνημα της εβδομάδας παίρνεις πολύ ευχάριστα νέα για μια υπόθεση που σχετίζεται με το παρελθόν. Ακόμη κι αν έχεις ταλαιπωρηθεί με τα οικονομικά σου, το πορτοφόλι σου δεν αδειάζει τελείως και από την Τρίτη το κλίμα είναι πιο θετικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι στόχοι σου είναι πιο εύκολα υλοποιήσιμοι αυτή την εβδομάδα, όμως, έχεις ανάγκη από ξεκούραση, μακριά από την καθημερινότητα. Να θυμάσαι πως αυτή η περίοδος σού μεταφέρει μια πολύ σημαντική πληροφορία: Όλες οι σχέσεις σου, ειδικά με τους αγαπημένους σου, αλλά και με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, είναι καθρέφτισμα της σχέσης που έχεις με τον εαυτό σου. Τα οικονομικά παραμένουν χαώδη για κάποιο λόγο και πρέπει να εκμεταλλευτείς σωστά τις ευκαιρίες που σου έχουν δοθεί.

ΙΧΘΥΕΣ
Η εβδομάδα θολώνει το τοπίο και μπορείς να νιώθεις σαν… βάρκα χωρίς κουπιά. Ο Άρης στο ζώδιό σου συναντά τον απατηλό Ποσειδώνα, δείχνοντας πως μπορεί να παρασυρθείς σε απατηλές επιλογές αν δεν εστιάσεις τη δράση σου σε παραγωγικά κανάλια. Υπάρχουν κάποιες προστριβές στο οικογενειακό σου περιβάλλον, κυρίως μέσα από δικές σου ενέργειες, γι’ αυτό προτίμησε να κατεβάσεις τους τόνους. Γενικότερα, είναι καλή περίοδος για να ξαναδοκιμάσεις με το πρόσωπο που στο παρελθόν δεν προχώρησε! Τα οικονομικά σου κινούνται μεν, αλλά όχι με τον ρυθμό που θα ήθελες.

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS