ΖΩΔΙΑΑστρολογικές προβλέψεις για το μήνα Φεβρουάριο

Αστρολογικές προβλέψεις για το μήνα Φεβρουάριο

ΚΡΙΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ

Με τον κυβερνήτη σου στον 9ο ηλιακό σου οίκο το πρώτο 15ήμερο του μήνα το ενδιαφέρον σου παραμένει επικεντρωμένο σε θέματα μακρινών ταξιδιών, σπουδών και διεύρυνσης των πνευματικών οριζόντων σου.  Στις 3/2 ο Ερμής εισέρχεται στον 12ο ηλιακό σου οίκο και, ως εκ τούτου, η διαίσθησή σου έρχεται δυναμικά στο προσκήνιο. Στις 7/2 η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σου και η δημοτικότητά σου αυξάνεται σημαντικά. Στις 16/2 ο κυβερνήτης σου εισέρχεται στον Αιγόκερω και, έτσι, αφιερώνεις αρκετό χρόνο και αρκετή ενέργεια σε θέματα που σχετίζονται με τη δημόσια εικόνα σου. Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή από τις 17/2 μπορεί να σε εμπλέξει σε παρασκήνια και ίντριγκες. Γενικότερα φέρνει ένα χάος στις επικοινωνίες σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ 
Στις 9 του μήνα η Πανσέληνος, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο του Λέοντα και στον 5ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη, φέρνει στην επιφάνεια ένα πρόβλημα που σχετίζεται με παιδιά. Επίσης, σου προκαλεί δυσαρέσκεια και απογοήτευση, καθώς συνειδητοποιείς ότι σου λείπουν η ξεγνοιασιά και η παιδικότητά σου. Στις 23/2 η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς και στον 12ο ηλιακό σου οίκο φέρνει στην επιφάνεια τη διαίσθησή σου και τις ανθρωπιστικές σου ανησυχίες και σου δημιουργεί την ανάγκη να δημιουργήσεις ένα έργο τέχνης. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Σε γενικές γραμμές, με τον Νότιο Δεσμό της Σελήνης να συνεχίζει τη διέλευσή του από τον Αιγόκερω και το Ζενίθ του ηλιακού σου χάρτη καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα αισθάνεσαι την ανάγκη να προβείς σε ριζικές αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα, καθώς νιώθεις στάσιμος και «βαλτωμένος». Οι υποχρεώσεις σου είναι αυξημένες (δεδομένου και του Κρόνου ο οποίος διελαύνει σταθερά από τον 10ο ηλιακό σου οίκο) ενώ η εργασιακή ικανοποίηση που αντλείς είναι δυστυχώς μικρή. Όμως, με τον Δία στον 10ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, πραγματικά παρουσιάζονται αρκετές ευκαιρίες! Θα πρέπει, ωστόσο, να έχεις τις «κεραίες» σου σε ετοιμότητα, προκειμένου να διακρίνεις και τελικά να αξιοποιήσεις προς όφελός σου τις ευκαιρίες που αναμένεται να σου παρουσιαστούν. Ειδικότερα, στις 7/2 η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σου σε κάνει δημοφιλή. Για την ακρίβεια, γίνεσαι ιδιαίτερα συμπαθής σε εργοδότες και συναδέλφους, πράγμα που φαίνεται να προωθεί το ενδεχόμενο της προαγωγής σου και γενικά της επαγγελματικής σου ανέλιξης. Στις 16/2 ο Άρης μπαίνει στον Αιγόκερω και στον 10ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, αρχίζεις να δουλεύεις σκληρά και να παλεύεις για την εκπλήρωση των στόχων σου. Ωστόσο, προσπάθησε να περιορίσεις την ανταγωνιστική σου διάθεση, καθώς δεν αποκλείεται να έρθεις σε σύγκρουση με διάφορες μορφές εξουσίας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Μέχρι τις 7/2 η φαντασία σου και η ρομαντική σου διάθεση βρίσκονται δυναμικά στο προσκήνιο, ενώ η ερωτική σου ζωή χαρακτηρίζεται από στοιχεία όπως ο ιδεαλισμός και η εξιδανίκευση. Επιπλέον, υπάρχει μια ροπή σε ίντριγκες και παρασκήνιο καθώς και σε κρυφές ή παράνομες σχέσεις. Με το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιό σου από τις 7 του μήνα η διάθεσή σου βελτιώνεται σημαντικά. Συν τοις άλλοις, ο προσωπικός σου μαγνητισμός έρχεται στην επιφάνεια, οι κατακτήσεις σου αυξάνονται και το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται στην ερωτική σου ζωή. Ειδικότερα, αυξάνεται η ανάγκη σου για συντροφικότητα και ο ίδιος αρχίζεις σταδιακά να αναζητάς έναν σύντροφο ο οποίος θα σε σέβεται και θα σου προσφέρει συναισθηματική κάλυψη, υλική ασφάλεια καθώς και χώρο και χρόνο για τον εαυτό σου.

ΤΑΥΡΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ

Με τον Άρη στον 8ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 16/2 αφιερώνεις αρκετή ενέργεια σε θέματα που σχετίζονται με τραπεζικά ιδρύματα, κληρονομιές ή ληξιπρόθεσμα χρέη σου. Στις 3/2 ο Ερμής εισέρχεται στους Ιχθύς και στον 11ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, ο τρόπος σκέψης σου αρχίζει πλέον να χαρακτηρίζεται από περισσότερο ανθρωπισμό και ομαδικότητα. Στις 7/2 ο κυβερνήτης σου εισέρχεται στον 12ο ηλιακό σου οίκο και, έτσι, αρχίζεις σταδιακά να συμφιλιώνεσαι με την ιδέα της μοναξιάς. Ταυτόχρονα, γίνεσαι φιλότεχνος και πιο διαισθητικός. Στις 16/2 ο Άρης μπαίνει στον Αιγόκερω και σου δημιουργεί την ανάγκη να φέρεις εις πέρας κάποιο εκπαιδευτικό ζήτημα. Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή από τις 17/2 φέρνει ασυνεννοησία και παρερμηνεύσεις στον τομέα της φιλίας. Με τον Ήλιο στους Ιχθύς από τις 19/2 ονειροπολείς αλλά τα μελλοντικά σου σχέδια μοιάζουν ουτοπικά ή μη εφαρμόσιμα.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ 
Στις 9/2 η Πανσέληνος, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο του Λέοντα και στον 4ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, φέρνει αναπάντεχα προβλήματα τα οποία σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια. Μπορεί, μάλιστα, να αναγκαστείς να μετακομίσεις ή να πουλήσεις σε χαμηλή τιμή κάποιο ακίνητο. Στις 23/2 η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς και στον 11ο ηλιακό σου οίκο σου δημιουργεί την επιθυμία να αλλάξεις φίλους και να ενταχθείς σε καινούριες ομάδες ανθρώπων με τις οποίες θα σε συνδέουν τα κοινά σας ενδιαφέροντα και η κοινή ιδεολογία σας. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Στις 3/2 ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων και στον 11ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Ως εκ τούτου, αρχίζεις σταδιακά να σκέφτεσαι πιο ομαδικά και πρωτοποριακά, πράγμα που αρέσει τόσο στους συναδέλφους σου όσο και στα αφεντικά σου. Ταυτόχρονα η Αφροδίτη, που είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σου, στο ζώδιο των Ιχθύων και στον 11ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 7/2 ευνοεί τη συλλογική εργασία και σου χαρίζει ευχάριστες και εποικοδομητικές στιγμές στο πλαίσιο κάποιας επαγγελματικής ομάδας. Στις 9/2 νιώθεις εκνευρισμό και απογοήτευση, καθώς συνειδητοποιείς πως ένα θέμα που σχετίζεται με το σπίτι σου ή με το πατρικό οικογενειακό σου περιβάλλον «φρενάρει» την επαγγελματική σου πρόοδο. Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή από τις 17/2 κάνει κάπως προβληματικές και δύσκολες την επικοινωνία σου και τη συνεργασία σου με την ομάδα των συνεργατών σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Μέχρι τις 7 του μήνα απολαμβάνεις μια έντονη κοινωνική ζωή μαζί με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να γνωρίσεις τον έρωτα στο πρόσωπο κάποιου φίλου ή κάποιου ατόμου με το οποίο μοιράζεστε τα ίδια ενδιαφέροντα ή τις ίδιες ανθρωπιστικές και κοινωνικές ανησυχίες. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να συνάψεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες μέσω του διαδικτύου και των social media. Με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Κριό και στον 12ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη από τις 7/2 δεν αποκλείεται να βιώσεις παρασκήνιο και ίντριγκα στην ερωτική σου ζωή. Μπορεί, μάλιστα, να συνάψεις μία σχέση η οποία για κάποιο λόγο θα πρέπει να παραμείνει κρυφή. Βέβαια, η φαντασία σου έρχεται δυναμικά στο προσκήνιο, ενώ δεν αποκλείεται να μπεις στη διαδικασία να εξιδανικεύσεις το ταίρι σου (αν είσαι δεσμευμένος) ή τον υποψήφιο παρτενέρ σου (αν είσαι ελεύθερος).

ΔΙΔΥΜΟΙ
ΓΕΝΙΚΑ

Με τον Άρη στον 7ο ηλιακό σου οίκο έως τις 16/2 το ενδιαφέρον σου είναι στραμμένο στις στενές διαπροσωπικές σου σχέσεις. Ωστόσο, η κοινωνική σου ζωή μπορεί να χαρακτηρίζεται κατά διαστήματα από εντάσεις και αντιπαραθέσεις. Στις 3/2 ο κυβερνήτης εισέρχεται στον 10ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, η δημόσια εικόνα σου αρχίζει να σε απασχολεί έντονα. Στις 7/2 η Αφροδίτη μπαίνει στον 11ο ηλιακό σου οίκο και σου χαρίζει όμορφες στιγμές με φίλους. Στις 16/2 ο Άρης εισέρχεται στον Αιγόκερω και τα έξοδά σου αυξάνονται, με αποτέλεσμα να αισθανθείς στρες και εκνευρισμό. Η ανάδρομη κίνηση του κυβερνήτη σου από τις 17/2 σε βάζει στη διαδικασία να αναθεωρήσεις την έννοια της επιτυχίας στη ζωή. Με τον Ήλιο στους Ιχθύς από τις 19/2 η προσωπική σου «λάμψη» έρχεται στο προσκήνιο.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ 
Στις 9/2 η Πανσέληνος, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο του Λέοντα και στον 3ο ηλιακό σου οίκο, σου προκαλεί προβλήματα τα οποία σχετίζονται με αδέλφια, θείες, θείους ή γείτονες. Επίσης, σου δημιουργεί την ανάγκη να αλλάξεις τους επικοινωνιακούς σου μηχανισμούς, ενώ δεν αποκλείεται να βιώσεις την ακύρωση κάποιου κοντινού ταξιδιού που σχεδίαζες εδώ και καιρό. Συν τοις άλλοις, καλό θα είναι να είσαι προσεκτικός κατά τη διάρκεια των μετακινήσεών σου και, δη, κατά τη διάρκεια της οδήγησης, καθώς είναι πιθανά διάφορα ασυνήθιστα περιστατικά ή ακόμη και μικροατυχήματα. Στις 23/2 η Νέα Σελήνη, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων και στον 10ο ηλιακό σου οίκο, σε βάζει στη διαδικασία να εφαρμόσεις νέες τακτικές και να πραγματοποιήσεις νέα ξεκινήματα όσον αφορά στο κυνήγι των στόχων σου και σε πιέζει να αναθεωρήσεις έννοιες όπως η επιτυχία και η κοινωνική ολοκλήρωση. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Με τον Άρη στον Τοξότη και στον 7ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 16/2 η σχέση σου με κάποιον συνεργάτη σου κατά διαστήματα θα είναι τεταμένη και θα χαρακτηρίζεται από αντιπαραθέσεις και ανταγωνισμούς. Ευτυχώς, στις 3/2 ο κυβερνήτης σου (Ερμής) μπαίνει στους Ιχθύς και στον 10ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, επιστρατεύεις την ευρηματικότητά σου προκειμένου για την επίτευξη των στόχων σου καθώς και για την επαγγελματική σου ανέλιξη. Επίσης, με την Αφροδίτη στον Κριό και στον 11ο ηλιακό σου οίκο από τις 7/2, ευνοείται ιδιαίτερα η ομαδική εργασία. Η ανάδρομη κίνηση του κυβερνήτη σου από τις 17/2 μπορεί να σου φέρει επαγγελματική πρόταση από κάποιον παλιό εργοδότη. Γύρω στις 23/2 νιώθεις την ανάγκη να προβείς σε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μέχρι τις 7 του μήνα ο προσωπικός σου μαγνητισμός μοιάζει εκτοξευμένος στα ύψη. Η γοητεία που ασκείς εντός του εργασιακού σου χώρου είναι αξιοσημείωτη. Ως εκ τούτου δεν αποκλείεται να σου γίνουν προτάσεις ερωτικού περιεχομένου από ανθρώπους που σε συναναστρέφονται εντός του εργασιακού σου περιβάλλοντος και κατέχουν θέσεις εξουσίας και κύρους. Προσπάθησε να είσαι προσεκτικός προκειμένου να αποφύγεις την εμπλοκή του ονόματός σου σε τυχόν «ροζ σκάνδαλα». Με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού και στον 11ο ηλιακό σου οίκο από τις 7 του μήνα μπορεί να αρχίσεις να βλέπεις με διαφορετικό μάτι κάποιο φιλικό σου πρόσωπο. Εναλλακτικά, μπορεί να «εισπράξεις» το ερωτικό κάλεσμα και ενδιαφέρον κάποιου φίλου σου, διαδικτυακού ή πραγματικού. Αν είσαι δεσμευμένος, αναμένεται να απολαύσεις μια συναρπαστική και έντονη κοινωνική ζωή μαζί με το ταίρι σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ

Με τον Άρη στον 6ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 16/2 το ενδιαφέρον παραμένει επικεντρωμένο σε διάφορα πρακτικά και διαδικαστικά ζητήματα της καθημερινής σου ζωής. Σε επίπεδο υγείας, καλείσαι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός προκειμένου να αποφύγεις τυχόν φλεγμονές ή εμπύρετες καταστάσεις. Στις 3/2 ο Ερμής εισέρχεται στους Ιχθύς. Ως εκ τούτου, αρχίζεις σταδιακά να επιδιώκεις τη διεύρυνση των πνευματικών σου οριζόντων. Στις 7/2 το πέρασμα της Αφροδίτης στον 10ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη αυξάνει τη δημοτικότητά σου, ενώ στις 16/2 η είσοδος του Άρη στον Αιγόκερω φέρνει εντάσεις στις στενές διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή από τις 17/2 φέρνει μπλοκαρίσματα και καθυστερήσεις σε σχέση με κάποιο εκπαιδευτικό ζήτημα που σε απασχολεί, ενώ στις 19/2 η είσοδος του Ηλίου στους Ιχθύς φέρνει στην επιφάνεια τις φιλοσοφικές σου ανησυχίες.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ 
Στις 9/2 η Πανσέληνος, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο του Λέοντα και στον 2ο ηλιακό σου οίκο, σου δημιουργεί την ανάγκη να αλλάξεις τους τρόπους με τους οποίους διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου ζητήματα. Ωστόσο, θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός καθώς δεν αποκλείονται οικονομικές απώλειες, οι οποίες θα σε δυσαρεστήσουν. Στις 23/2 η Νέα Σελήνη, η οποία πραγματοποιείται στον 9ο ηλιακό σου οίκο, σου δημιουργεί την επιθυμία να ταξιδέψεις στο εξωτερικό, να παρακολουθήσεις ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο, να φιλοσοφήσεις γύρω από διάφορα θέματα και να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Χάρη στον «μεγάλο ευεργέτη» Δία, ο οποίος συνεχίζει να διελαύνει και αυτόν τον μήνα από τον 7ο ηλιακό σου οίκο, θα βιώνεις μια ευρύτερη προστασία στον τομέα των συνεργασιών. Συν τοις άλλοις, θα σου παρουσιάζονται διαρκώς ευκαιρίες για νέες συνεργασίες, τις οποίες όμως θα πρέπει να διακρίνεις και να αξιοποιείς προς όφελός σου. Ωστόσο, την ίδια στιγμή ο Νότιος Δεσμός της Σελήνης επίσης διελαύνει από το ζώδιο του Αιγόκερω και τον 7ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και μάλιστα καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα. Ως εκ τούτου, είναι παραπάνω από βέβαιο ότι θα αισθανθείς την ανάγκη να αλλάξεις συνεργάτες ή να επεκτείνεις και να εμπλουτίσεις τις τωρινές συνεργασίες σου. Με τον Άρη στον Τοξότη και στον 6ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 16 του μήνα, αφιερώνεις αρκετό χρόνο και αρκετή ενέργεια στον εργασιακό τομέα. Δουλεύεις σκληρά και μοιάζεις ακούραστος. Γι’ αυτό, καλείσαι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος της υπερκόπωσης. Στις 7/2 η Αφροδίτη εισέρχεται στο Ζενίθ του ηλιακού σου χάρτη. Έτσι, αυξάνεται η δημοτικότητά σου εντός του εργασιακού σου περιβάλλοντος. Επιπλέον, μπορεί να σου παρουσιαστεί μία σημαντική επαγγελματική ευκαιρία με τη μεσολάβηση κάποιας γυναίκας. Στις 16/2 ο Άρης μπαίνει στον 7ο ηλιακό σου οίκο, με αποτέλεσμα να εισπράξεις ανταγωνιστική συμπεριφορά από κάποιον συνάδελφο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Μέχρι τις 7 του μήνα η ανάγκη σου για πνευματική και εγκεφαλική ταύτιση στην ερωτική σου ζωή μοιάζει να κυριαρχεί. Γενικότερα, έλκεσαι από άτομα φιλοσοφημένα, φιλομαθή, πνευματώδη και κουλτουριάρικα. Αν είσαι δεσμευμένος, μπορεί να σου γεννηθεί η επιθυμία να ταξιδέψεις στο εξωτερικό μαζί με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος, δεν αποκλείεται να γνωρίσεις τον έρωτα στο πρόσωπο κάποιου ξένου ή κατά τη διάρκεια κάποιου μακρινού ταξιδιού. Με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Κριό και στο Ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 7/2, οι κατακτήσεις σου εντός του εργασιακού σου χώρου αυξάνονται σημαντικά. Προσπάθησε να αποφύγεις παρορμητισμούς και επιπολαιότητες, ώστε να μην εμπλακεί το όνομά σου σε σκάνδαλα ερωτικού περιεχομένου και να γλιτώσεις από τυχόν κουτσομπολιά από τη μεριά συναδέλφων σου! Το σίγουρο είναι ότι ο προσωπικός μαγνητισμός σου και η γοητεία σου θα εκτοξευθούν στα ύψη. 

ΛΕΩΝ
ΓΕΝΙΚΑ

Με τον Άρη στον 5ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου μέχρι τις 16/2 είναι πιθανό να έρθεις σε αντιπαράθεση με τα παιδιά σου. Το δε ενδιαφέρον σου είναι στραμμένο στην αξιοποίηση της δημιουργικότητας και των ταλέντων σου. Στις 3/2 ο Ερμής εισέρχεται στον 8ο ηλιακό σου οίκο και, ως εκ τούτου, αρχίζεις να τείνεις στην ενδοσκόπηση. Στις 7/2 η Αφροδίτη μπαίνει στον 9ο ηλιακό σου οίκο. Έτσι, δεν αποκλείεται να περάσεις όμορφες στιγμές κατά τη διάρκεια ενός μακρινού ταξιδιού. Στις 16/2 το πέρασμα του Άρη στον Αιγόκερω σου δημιουργεί την ανάγκη να τακτοποιήσεις διάφορα διαδικαστικά ή γραφειοκρατικά ζητήματα της καθημερινότητάς σου. Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή από τις 17/2 φέρνει στην επιφάνεια ένα παρελθοντικό θέμα που σχετίζεται είτε με κάποια κληρονομιά είτε με κάποια ληξιπρόθεσμη οφειλή σου. Τέλος, ο κυβερνήτης σου στους Ιχθύς από τις 19/2 σε βοηθάει να εξερευνήσεις τον εσώτερο εαυτό σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ 

Στις 9/2 η Πανσέληνος, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιό σου, θέτει προσωρινά σε κίνδυνο την ψυχική ή ακόμη και τη σωματική σου υγεία. Έτσι, προσπάθησε να συγκρατήσεις τα νεύρα σου και δείξε την απαραίτητη προσοχή προκειμένου να αποφύγεις τυχόν γρίπες ή κρυολογήματα. Στις 23/2 η Νέα Σελήνη, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων και στον 8ο ηλιακό σου οίκο, σου δημιουργεί την ανάγκη να ρυθμίσεις τυχόν ληξιπρόθεσμες οφειλές σου και πράγματι οι συγκυρίες μοιάζουν να σε ευνοούν. Επιπλέον, με την εν λόγω Νέα Σελήνη, η διάθεσή σου και η ψυχολογία σου βελτιώνονται αισθητά. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Με τον Νότιο Δεσμό της Σελήνης στον 6ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, νιώθεις έντονα την ανάγκη να βιώσεις ριζικές αλλαγές προκειμένου να αισθανθείς πληρότητα στον εργασιακό τομέα. Αυτό επιβεβαιώνεται και από τη διέλευση του Ουρανού από τον 10ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα. Μάλιστα, η εν λόγω διέλευση δείχνει ότι έχεις ήδη αρχίσει να υιοθετείς σταδιακά ένα πιο εναλλακτικό, μοντέρνο και αντισυμβατικό στυλ στο εργασιακό σου περιβάλλον, το οποίο είτε θα αρέσει στα άτομα που κατέχουν θέσεις κύρους και εξουσίας είτε θα σε φέρει σε ρήξη μαζί τους. Δεν υπάρχουν μέσες λύσεις. Ο δε Κρόνος, ο οποίος διελαύνει από το ζώδιο του Αιγόκερω όλο το μήνα, συνεχίζει να σου φέρνει πληθώρα εργασιακών υποχρεώσεων και ευθυνών. Ταυτόχρονα, ο Δίας επίσης στο ζώδιο του Αιγόκερω και στον 6ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα προσφέρει μια ευρύτερη προστασία στα εργασιακά σου ζητήματα και φαίνεται να σηματοδοτεί μια νέα εποχή για την επαγγελματική σου ζωή, η οποία θα χαρακτηρίζεται από επέκταση, εύνοια αλλά και πολλές ώρες εργασίας. Μέχρι τις 16/2 ο Άρης διελαύνει από τον 5ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, διοχετεύεις με ιδιαίτερο ενθουσιασμό τον οίστρο, τις ιδέες και τη δημιουργικότητά σου στο εργασιακό σου περιβάλλον. Στις 9/2 μπορεί να αισθανθείς στιγμιαία ότι οι ίδιοι οι συνεργάτες σου «μπλοκάρουν» την προσωπική σου εξέλιξη. Με τον Άρη στον 6ο ηλιακό σου οίκο από τις 16/2 κι ύστερα, δουλεύεις σκληρά αλλά δεν αποκλείεται να έρθεις σε σύγκρουση με κάποιον συνάδελφό σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚA

Μέχρι τις 7/2 αναζητάς την απόλυτη ψυχική και σαρκική ένωση και εμφανίζεσαι κτητικός και χειριστικός προς τον σύντροφό σου. Οι σεξουαλικές σου ανάγκες μοιάζουν πανίσχυρες. Ωστόσο, σκέτο σεξ δίχως συναίσθημα δεν έχει κανένα απολύτως νόημα για εσένα στην παρούσα φάση. Καλό θα είναι να αποφύγεις τυχόν παιχνίδια ελέγχου και εξουσίας, αν θες να διατηρηθεί η αρμονία στη σχέση σου. Με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Κριό και στον 9ο ηλιακό σου οίκο από τις 7 του μήνα αρχίζουν να σε έλκουν οι διανοούμενοι και σοφιστικέ τύποι. Οι φιλοσοφικές συζητήσεις με το ταίρι σου μοιάζουν να λειτουργούν διεγερτικά. Δεν αποκλείεται εσύ και ο σύντροφός σου να παρακολουθήσετε από κοινού κάποιο εκπαιδευτικό σεμινάριο ή να πραγματοποιήσετε κάποιο μακρινό ταξίδι το οποίο θα σας ανανεώσει και θα σας χαρίσει όμορφες στιγμές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ

Με τον Άρη στον 4ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου έως τις 16/2 είναι πιθανό να βιώσεις συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις με τα μέλη της πατρικής σου οικογένειας. Στις 3/2 ο κυβερνήτης σου εισέρχεται στον 7ο ηλιακό σου οίκο. Έτσι, σταδιακά γίνεσαι πιο ομιλητικός, ενώ η κοινωνική σου ζωή μοιάζει να βελτιώνεται. Στις 7/2 η είσοδος της Αφροδίτης στον 8ο ηλιακό σου οίκο σου δίνει τη δυνατότητα να ρυθμίσεις προς όφελός σου κάποια ληξιπρόθεσμη οφειλή σου. Στις 16/2 το πέρασμα του Άρη στον 5ο ηλιακό σου οίκο σου δημιουργεί την επιθυμία να διασκεδάσεις και να αξιοποιήσεις τα ταλέντα σου. Η ανάδρομη κίνηση του κυβερνήτη σου από τις 17/2 φέρνει ασυνεννοησία, μπερδέματα και παρερμηνεύσεις στην κοινωνική σου ζωή.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ 
Στις 9/2 η Πανσέληνος στον Λέοντα και στον 12ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη σου προκαλεί στιγμιαία το φόβο ότι μπορεί να προδοθείς από τους γύρω σου, με αποτέλεσμα να νιώθεις ιδιαίτερη ανασφάλεια. Γενικά, υπάρχει μια ροπή στη μελαγχολία και δεν αποκλείεται να βρεθείς αντιμέτωπος με ψυχοσωματικά προβλήματα υγείας. Στις 23/2 η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στους Ιχθύς και στον 7ο ηλιακό σου οίκο, σου δημιουργεί την ανάγκη να αλλάξεις τη στάση σου απέναντι στους ανθρώπους που σε πλαισιώνουν και να πραγματοποιήσεις νέα ξεκινήματα στην κοινωνική σου ζωή. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ο Βόρειος Δεσμός της Σελήνης διελαύνει από το ζώδιο του Καρκίνου και τον 11ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα. Ως εκ τούτου, καλείσαι να γίνεις ομαδικός στη δουλειά σου, να διοχετεύσεις την ευρηματικότητά σου και τα ταλέντα σου ορθά και για το καλό της ομάδας, με απώτερο στόχο την ολοκλήρωση διαφόρων εργασιακών πρότζεκτ που καλείσαι να φέρεις εις πέρας από κοινού, μαζί με τους συναδέλφους σου. Με την Αφροδίτη στον 7ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 7/2, συνεχίζεις να απολαμβάνεις εποικοδομητικές συνεργασίες. Ωστόσο, γύρω στις 9/2 καλείσαι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, καθώς δεν αποκλείεται κάποιος συνάδελφος να σε εμπλέξει σε ίντριγκες και παρασκήνια. Στις 16/2 ο Άρης εισέρχεται στον Αιγόκερω και στον 5ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη. Έτσι, αισθάνεσαι πιο δημιουργικός από ποτέ και αυτό αντανακλάται στη δουλειά σου. Η ανάδρομη κίνηση του κυβερνήτη σου από τις 17/2 κάνει δύσκολη τη συνεννόησή σου με τους τωρινούς συνεργάτες σου. Γύρω στις 23/2 δεν αποκλείεται να σου γίνει μια νέα, ενδιαφέρουσα και πολλά υποσχόμενη πρόταση για συνεργασία (ενδεχομένως από κάποιον παλιό συνεργάτη σου).

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η διέλευση της Αφροδίτης από τον 7ο ηλιακό σου οίκο κατά το χρονικό διάστημα 1/2-7/2 σου δίνει τη δυνατότητα να επικεντρώσεις την προσοχή σου στη σχέση σου και στον σύντροφό σου. Η συντροφικότητα μοιάζει να είναι το νούμερο ένα ζητούμενό σου. Αν τοποθετήσεις την έμφυτη επικριτική σου διάθεση στο περιθώριο, θα μπορέσεις να απολαύσεις μια υγιή και ισορροπημένη σχέση. Στις 7 του μήνα η Αφροδίτη εισέρχεται στον Κριό και στον 8ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, πολλαπλασιάζονται οι ερωτικές σου επιθυμίες αλλά ταυτόχρονα σου γεννιέται η ανάγκη να κυριαρχήσεις στον σύντροφό σου και να τον καθυποτάξεις, γεγονός το οποίο μπορεί να τον αναστατώσει, δημιουργώντας προβλήματα στη μεταξύ σας σχέση.

ΖΥΓΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ

Με τον Άρη στον 3ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 16/2, καλείσαι να αποφύγεις τυχόν βιασύνες και να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός κατά τη διάρκεια των μετακινήσεών σου και, δη, κατά τη διάρκεια της οδήγησης. Στις 3/2 ο Ερμής εισέρχεται στον 6ο ηλιακό σου οίκο και, έτσι, η σκέψη σου επικεντρώνεται στη διατροφή σου και στη φυσική σου κατάσταση. Στις 7/2 το πέρασμα του κυβερνήτη σου στον Κριό σου χαρίζει μια συναρπαστική κοινωνική ζωή, ενώ στις 16/2 η είσοδος του Άρη στον Αιγόκερω φέρνει εντάσεις στο σπίτι. Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή από τις 17/2 δυσκολεύει την προσπάθειά σου να διευθετήσεις κάποιο γραφειοκρατικό ζήτημα, ενώ στις 19/2 το πέρασμα του Ηλίου στους Ιχθύς αυξάνει τη ζωτικότητά σου και τα επίπεδα της ενεργητικότητάς σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ 
Στις 9/2 η Πανσέληνος στον Λέοντα και στον 11ο ηλιακό σου οίκο προκαλεί απροσδόκητες αντιπαραθέσεις με φιλικά σου πρόσωπα. Είναι, μάλιστα, πιθανό να αισθανθείς διχοτομημένος μεταξύ 2 σημαντικών τομέων: της φιλίας και του έρωτα. Στις 23/2 η Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων και στον 6ο ηλιακό σου οίκο σου δημιουργεί την επιθυμία να ασχοληθείς ενεργά με την υγεία σου και με τη φυσική σου κατάσταση και να αλλάξεις διατροφικές συνήθειες. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στον Καρκίνο και στο Ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου για ακόμη έναν μήνα, παραμένεις επικεντρωμένος στους στόχους σου. Για την ακρίβεια, αισθάνεσαι ότι η ίδια η μοίρα σε καλεί να εκπληρώσεις τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες. Ωστόσο, μπορεί να χρειαστεί να εργαστείς και από το σπίτι ενώ δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι η οικογένειά σου στέκεται εμπόδιο στην επαγγελματική σου ανέλιξη. Συν τοις άλλοις, με τον κυβερνήτη σου (Αφροδίτη) στους Ιχθύς και στον 6ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 7/2 βελτιώνονται αισθητά οι σχέσεις σου με συναδέλφους καθώς και η ευρύτερη εργασιακή σου πραγματικότητά. Μάλιστα, δεν αποκλείεται κάποια γυναίκα συνάδελφος να σε υποστηρίξει, να σου κάνει κάποια επαγγελματική πρόταση ή απλά να σε ενθαρρύνει να διοχετεύσεις το δυναμικό σου στα κατάλληλα μονοπάτια εντός της τωρινής σου εργασίας. Στις 3/2 ο Ερμής εισέρχεται στον 6ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, κατορθώνεις μέσω της ευελιξίας σου και της ευρηματικότητας του νου σου να ξεχωρίσεις στο εργασιακό σου περιβάλλον ή ακόμη και να γλιτώσεις από κάποια δύσκολη κατάσταση. Στις 7/2 η Αφροδίτη μπαίνει στον 7ο ηλιακό σου οίκο και, έτσι, απολαμβάνεις όμορφες και εποικοδομητικές στιγμές με τους συνεργάτες σου. Όμως, η ανάδρομη κίνηση του Ερμή από τις 17/2 φέρνει ασυνεννοησία κατά την αλληλεπίδρασή σου με τους συναδέλφους σου. Η τεχνολογία και τα λοιπά μέσα που χρησιμοποιείς στο γραφείο μοιάζουν να υπολειτουργούν, με αποτέλεσμα η δουλειά σου να γίνεται πιο δύσκολη. Γύρω στις 23/2 σου παρουσιάζεται μια νέα εργασιακή ευκαιρία, η οποία όμως μπορεί να κρύβει παγίδες. Πριν υπογράψεις το οποιοδήποτε συμφωνητικό, διάβασε προσεκτικά τους όρους του.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
   
Μέχρι τις 7 του μήνα ο σύντροφός σου κατορθώνει να βελτιώσει και να ομορφύνει την καθημερινότητά σου. Μάλιστα σε βοηθάει να φέρεις εις πέρας με επιτυχία διάφορα πρακτικά και διαδικαστικά ζητήματα της καθημερινής σου ζωής, τα οποία μέχρι πρότινος σου φαίνονταν «βουνό»! Επίσης, οι κατακτήσεις σου εντός του εργασιακού σου χώρου αυξάνονται σημαντικά. Από τις 7/2, με την είσοδο της Αφροδίτης στον Κριό και στον 7ο ηλιακό σου οίκο, η συντροφική σου διάθεση αυξάνεται και η υγιής αλληλεπίδραση και συμβίωση με τον σύντροφό σου γίνεται μία από τις σημαντικότερες προτεραιότητές σου. Αν δεν έχεις σχέση, υπάρχει περίπτωση να συνάψεις μια ενδιαφέρουσα και πολλά υποσχόμενη γνωριμία. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ

Μέχρι τις 16/2 ο παραδοσιακός κυβερνήτης σου διελαύνει από το ζώδιο του Τοξότη. Ως εκ τούτου, το ενδιαφέρον σου είναι επικεντρωμένο στα οικονομικά σου ζητήματα. Ωστόσο, υπάρχει κίνδυνος να αυξηθούν τα έξοδά σου. Στις 3/2 ο Ερμής εισέρχεται στους Ιχθύς και αρχίζεις σταδιακά να αναζητάς την επικοινωνία με ανθρώπους οι οποίοι σου προσφέρουν χαρά και διασκέδαση. Στις 7/2 η είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό σου δίνει τη δυνατότητα να τακτοποιήσεις ένα διαδικαστικό θέμα. Στις 16/2 ο παραδοσιακός κυβερνήτης σου εισέρχεται στον 3ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Έτσι, η συλλογή πληροφοριών, η επικοινωνία και τα κοντινά ταξίδια αρχίζουν να αποτελούν σημαντικές προτεραιότητές σου. Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή από τις 17/2 φέρνει ασυνεννοησία και δυσκολία στην επικοινωνία σου με παιδιά αλλά αυξάνει τον οίστρο και τις εμπνεύσεις σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ 
Στις 9/2 η Πανσέληνος στον Λέοντα και στον 10ο ηλιακό σου οίκο μοιάζει να απειλεί τη φήμη σου. Θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, καθώς δεν αποκλείεται να εμπλακείς σε κάποιο σκάνδαλο ή να βιώσεις αρνητική δημοσιότητα. Στις 23/2 η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς και στον 5ο ηλιακό σου οίκο σου δημιουργεί την ανάγκη να εκφράσεις με διαφορετικό τρόπο την προσωπική σου δημιουργικότητα και τα ταλέντα σου. Επιπρόσθετα, ευνοεί νέα χόμπι καθώς και την ενασχόληση με νέες ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Με τον Ουρανό στον 7ο ηλιακό σου οίκο για ακόμη έναν μήνα, θα έλεγε κανείς ότι, ενδεχομένως, σε προσμένουν νέες συναρπαστικές συνεργασίες. Ωστόσο, ο Χείρωνας στον Κριό και στον 6ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα φανερώνει ένα αίσθημα ανικανοποίητου και ανεπάρκειας σε σχέση με την εργασιακή σου πραγματικότητα. Μάλλον, αναζητάς ακόμα την επαγγελματική σου ταυτότητα και το είδος της δουλειάς που θα σου χάριζε απλόχερα ένα αίσθημα ολοκλήρωσης και πληρότητας. Επιπλέον, δεν αποκλείεται και ένα αίσθημα εσωτερικής δυσαρέσκειας, ως αποτέλεσμα της στάσης και της συμπεριφοράς των συναδέλφων σου. Ο Δίας στον Αιγόκερω και στον 3ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα σε κάνει φιλομαθή και πρόθυμο να διευρύνεις τους εργασιακούς σου ορίζοντες. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να παρακολουθήσεις κάποιο εκπαιδευτικό σεμινάριο μέσω του οποίου θα εξειδικευτείς περαιτέρω και θα αυξήσεις την αποδοτικότητα και την παραγωγικότητά σου. Συν τοις άλλοις, ο Άρης στον Τοξότη και στον 2ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 16/2 σε βάζει στη διαδικασία σκληρής δουλειάς, ενδεχομένως και υπερωριών, με απώτερο στόχο την αύξηση των καθαρών αποδοχών σου. Στις 7/2 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Κριό και στον 6ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, βελτιώνονται τόσο το κλίμα στον εργασιακό σου χώρο όσο και οι σχέσεις σου με συναδέλφους. Ταυτόχρονα, αυξάνεται η δημοτικότητά σου εντός του εργασιακού σου περιβάλλοντος. Τέλος, γύρω στις 9/2 μπορεί να σου παρουσιαστεί εντελώς ξαφνικά μία σημαντική επαγγελματική ευκαιρία η οποία μακροπρόθεσμα θα σε ωφελήσει και η οποία μπορεί να προέρχεται από κάποια γυναίκα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Με την Αφροδίτη να βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων και στον 5ο ηλιακό σου οίκο μέχρι και τις 7/2 νιώθεις την ανάγκη να ζήσεις φλερτ και συναρπαστικές εμπειρίες γεμάτες από πάθος και ρομάντζο (αν είσαι ελεύθερος). Αν πάλι είσαι δεσμευμένος, κατορθώνεις να επαναφέρεις τη φλόγα και τον ενθουσιασμό στη σχέση σου. Με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Κριό και στον 6ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 7 του μήνα αυξάνονται οι κατακτήσεις σου στον εργασιακό σου χώρο. Δεν αποκλείεται να εισπράξεις το ερωτικό κάλεσμα κάποιου συναδέλφου. Αν είσαι ελεύθερος, θα μπορούσες κατόπιν σκέψης να μπεις στη διαδικασία να δοκιμάσεις την τύχη σου μαζί του. Αν έχεις ήδη σχέση, είναι προτιμότερο να μη συνδεθείς ερωτικά με άτομο από τον εργασιακό σου χώρο, καθώς δεν αποκλείεται η εμπλοκή του ονόματός σου σε κάποιο «ροζ σκάνδαλο» εντός του εργασιακού σου περιβάλλοντος.

ΤΟΞΟΤΗΣ
ΓΕΝΙΚΑ

Μέχρι τις 16/2 ο Άρης συνεχίζει τη διέλευσή του από το ζώδιό σου. Ως εκ τούτου, ή ζωτικότητά σου παραμένει αυξημένη και ο ίδιος συνεχίζεις να είσαι διεκδικητικός και αποφασιστικός. Ωστόσο, υπάρχει κίνδυνος για αυξημένα νεύρα, επιπόλαιες ενέργειες και μικροατυχήματα. Στις 3/2 ο Ερμής μπαίνει στο Ναδίρ του ηλιακού σου χάρτη. Έτσι, φαίνεται να σε απασχολεί ένα ζήτημα το οποίο μπορεί να σχετίζεται με κάποιο ακίνητο. Στις 7/2 το πέρασμα της Αφροδίτης στον 5ο ηλιακό σου οίκο σου δημιουργεί την επιθυμία να διασκεδάσεις, να ανακτήσεις την ανεμελιά σου και να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σου προσφέρουν χαρά. Στις 16/2 ο Άρης εισέρχεται στον 2ο ηλιακό σου οίκο, με αποτέλεσμα να αυξηθούν τα έξοδά σου. Τέλος, η ανάδρομη κίνηση του Ερμή από τις 17/2 κάνει το νου σου νοσταλγικό και δυσκολεύει την επικοινωνία σου με τα μέλη της οικογένειάς σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ 

Στις 9 του μήνα η Πανσέληνος στον Λέοντα και στον 9ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη φέρνει ξαφνικά προβλήματα σε ζητήματα σπουδών ή άλλα θέματα εκπαιδευτικής φύσεως. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να ακυρωθεί κάποιο μακρινό ταξίδι που προγραμμάτιζες εδώ και καιρό. Στις 23/2 η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων και στο ναδίρ του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σου δημιουργεί την επιθυμία να ανακαινίσεις το σπίτι σου ή ακόμη και να μετακομίσεις. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Γενικά, ο κυβερνήτης σου (Δίας) στον Αιγόκερω και στον 2ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα ευνοεί πολύ τα οικονομικά σου ζητήματα. Αυτό πρακτικά σημαίνει είτε ότι ο εργοδότης σου θα σου κάνει αύξηση είτε ότι θα βρεις και 2η δουλειά και, κατ’ επέκταση, οι καθαρές αποδοχές σου θα είναι περισσότερες. Επίσης, υπάρχει και η πιθανότητα να παραιτηθείς και να βρεις νέα εργασία η οποία θα προσφέρει περισσότερα χρήματα. Προσπάθησε μόνο να έχεις σε ετοιμότητα τις «κεραίες» σου καθώς (δεδομένου και του Ουρανού στον Ταύρο και στον 6ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα) οι όποιες επαγγελματικές ευκαιρίες θα παρουσιαστούν ξαφνικά. Έτσι, θα πρέπει να είσαι σε θέση να τις διακρίνεις και να τις αξιοποιήσεις προς όφελός σου. Μέχρι τις 16/2 η διέλευση του Άρη από το ζώδιό σου σε κάνει ακούραστο εργάτη, διεκδικητικό, αποφασιστικό, «πολεμιστή» που έχει ως απώτερο σκοπό την επίτευξη των επαγγελματικών του φιλοδοξιών. Από τις 16/2 κι ύστερα ο Άρης εισέρχεται στον Αιγόκερω και στον 2ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, συνεχίζεις να εργάζεσαι σκληρά, προκειμένου για την αύξηση των απολαβών σου. Για την ακρίβεια, μπαίνεις στη διαδικασία να κάνεις υπερωρίες. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να έρθεις σε σύγκρουση με τον εργοδότη σου γύρω από κάποιο μπόνους υψηλής παραγωγικότητας ή για το ενδεχόμενο της αύξησης του μισθού σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μέχρι τις 7/2 προτιμάς να μένεις στο σπίτι μαζί με τον σύντροφό σου, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις ιδιαίτερες στιγμές σας. Αν δεν έχεις σχέση αυτό το διάστημα, μπορεί να εμφανιστεί στη ζωή σου κάποιος έρωτας  του παρελθόντος. Ακόμη κι αν δε συμβεί κάτι τέτοιο, το σίγουρο είναι ότι θα μπεις στη διαδικασία να νοσταλγήσεις παρελθοντικές σου σχέσεις. Με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Κριό και στον 5ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 7 του μήνα, η ερωτική σου ζωή βελτιώνεται σημαντικά. Αν είσαι ελεύθερος, είναι πολύ πιθανό να σου παρουσιαστούν αρκετές ενδιαφέρουσες ευκαιρίες στον ερωτικό τομέα. Αν έχεις σχέση, αρχίζεις να περνάς καλύτερα και να διασκεδάζεις μαζί με τον σύντροφό σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΓΕΝΙΚΑ

Μέχρι τις 16/2 ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη. Ως εκ τούτου, η ζωτικότητά σου είναι μειωμένη ενώ ο ίδιος αισθάνεσαι μπερδεμένος και αποσυντονισμένος. Στις 3/2 ο Ερμής εισέρχεται στους Ιχθύς και, έτσι, αυξάνεται η δίψα σου για μάθηση και επικοινωνία. Στις 7/2 η είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό βελτιώνει τις σχέσεις σου με τα μέλη της οικογένειάς σου. Στις 16/2 το πέρασμα του Άρη στο ζώδιό σου σε κάνει πιο αποφασιστικό, τολμηρό, ενεργητικό και διεκδικητικό. Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή από τις 17/2 κάνει τις επικοινωνίες και τις μετακινήσεις σου ιδιαίτερα δύσκολες. Γι’ αυτό καλείσαι να επιστρατεύσεις την έμφυτη υπομονή σου. Στις 19/2 η είσοδος του Ηλίου στον 3ο ηλιακό σου οίκο σε κάνει κάπως αλαζονικό ενώ ο τρόπος σκέψης σου μοιάζει να χάνει την αντικειμενικότητά του.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ 

Στις 9/2 η Πανσέληνος, που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Λέοντα και στον 8ο ηλιακό σου οίκο, σου προκαλεί ξαφνικές οικονομικές απώλειες. Επίσης, αισθάνεσαι εκνευρισμό, πίεση και άγχος, καθώς δυσκολεύεσαι να ανταποκριθείς στα ληξιπρόθεσμα χρέη σου. Στις 23/2 η Νέα Σελήνη, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων και στον 3ο ηλιακό σου οίκο, σου δημιουργεί την ανάγκη να ανανεώσεις τους επικοινωνιακούς σου μηχανισμούς και να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ο Βόρειος Δεσμός της Σελήνης στον Καρκίνο και στον 7ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου για ακόμη έναν μήνα παρέχει εύνοια στον τομέα των συνεργασιών. Μπορεί, μάλιστα, να αισθάνεσαι ότι λειτουργείς καλύτερα όταν δουλεύεις μαζί με άλλους παρά όταν εργάζεσαι εντελώς μόνος σου. Με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου και στον 5ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα η δημιουργικότητά σου διοχετεύεται με έναν τρόπο μοναδικό στον εργασιακό σου χώρο, ενώ ο νους σου μοιάζει να χαρακτηρίζεται από μια ασυνήθιστη ευρηματικότητα. Ο Κρόνος (που είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σου) συνεχίζει τη διέλευσή του από το ζώδιό σου όλο το μήνα, με αποτέλεσμα οι ευθύνες και οι εργασιακές υποχρεώσεις σου να παραμένουν αυξημένες. Η αλήθεια είναι ότι νιώθεις πως κουράζεσαι αρκετά. Ευτυχώς, η διέλευση του μεγάλου ευεργέτη (Δία) από το ζώδιό σου για ακόμη έναν μήνα σου φέρνει σε γενικές γραμμές τύχη σε όλους τους τομείς, συμπεριλαμβανομένου και του επαγγελματικού. Ωστόσο, γύρω στις 9/2 απογοητεύεσαι στιγμιαία, διότι συνειδητοποιείς ότι στην παρούσα φάση είναι δύσκολο να αυξηθούν οι καθαρές αποδοχές σου. Σε ακραία περίπτωση, μπορεί να βιώσεις ξαφνική μείωση των καθαρών αποδοχών σου (λόγω απόφασης του εργοδότη σου για περικοπές στους μισθούς του προσωπικού). Στις 16/2 ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιό σου. Ως ε κ τούτου, αυξάνονται τα επίπεδα της αποφασιστικότητας και της ενεργητικότητάς σου. Έχεις ιδιαίτερη όρεξη για δουλειά και είσαι αποφασισμένος να κυνηγήσεις τα όνειρά σου, με απώτερο στόχο την επαγγελματική σου ανέλιξη. Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή από τις 17/2 κάνει γενικά δύσκολες τις επικοινωνίες και τις μετακινήσεις σου. Να είσαι προσεκτικός όταν χρησιμοποιείς εταιρικά μεταφορικά μέσα ή άλλα πάγια περιουσιακά στοιχεία της εταιρείας στην οποία εργάζεσαι (πχ αυτοκίνητα, κινητά τηλέφωνα, Η/Υ κτλ) γιατί μπορεί να παρουσιαστούν προβλήματα και δυσλειτουργίες. Τέλος, κατά τη συνεργασία σου με προϊστάμενους ή συναδέλφους να ζητάς (για την οποιαδήποτε ληφθείσα απόφαση ή προτεινόμενη μεθοδολογία) να είσαι κατοχυρωμένος γραπτώς. Διότι το γραπτό μένει και στη δεδομένη χρονική περίοδο τα όρια της ευθύνης του καθενός κάθε άλλο παρά ευδιάκριτα είναι.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Μέχρι τις 7 του μήνα η Αφροδίτη διελαύνει από τον 3ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, η επικοινωνία γίνεται για εσένα το νούμερο ένα ζητούμενό σου, όσον αφορά στην ερωτική σου ζωή. Αν είσαι δεσμευμένος, μοιάζεις να απολαμβάνεις περισσότερο από ποτέ διαφόρων ειδών συζητήσεις με το ταίρι σου. Αν δεν έχεις κάποια σχέση, είναι πιθανό να φλερτάρεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μπορεί, μάλιστα, να εισπράξεις το ερωτικό κάλεσμα κάποιου γείτονά σου ή κάποιου παλιού συμμαθητή σου κατά τη διάρκεια ενός reunion. Από τις 7/2 κι ύστερα (με την είσοδο της Αφροδίτης στο ναδίρ του ηλιακού σου ωροσκοπίου) αρχίζεις σταδιακά να αφιερώνεις περισσότερο χρόνο στο σπίτι μαζί με το ταίρι σου, με το οποίο προσπαθείς να απολαύσεις ζεστές και τρυφερές στιγμές. Αν μέχρι πρότινος δεν έμενες μαζί με τον σύντροφό σου, αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος για να συγκατοικήσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ

Έως τις 16/2 ο Άρης παραμένει στον Τοξότη. Ως εκ τούτου, συνεχίζεις να αφιερώνεις αρκετό χρόνο και αρκετή ενέργεια στον τομέα τις φιλίας, ενώ την ίδια στιγμή η κοινωνική και ανθρωπιστική σου δράση μοιάζει πιο έντονη από ποτέ. Στις 3/2 ο Ερμής εισέρχεται στους Ιχθύς και, έτσι, η σκέψη σου στρέφεται προς τα οικονομικά σου ζητήματα. Πιο συγκεκριμένα, επιστρατεύεις την ευρηματικότητα του νου σου προκειμένου για μια πιο αποτελεσματική οικονομική διαχείριση. Στις 7/2 η είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό σου δημιουργεί την επιθυμία να συλλέξεις πληροφορίες, να επικοινωνήσεις με τους γύρω σου, να μετακινηθείς και να ταξιδέψεις. Στις 16/2 ο Άρης εισέρχεται στον 12ο ηλιακό σου οίκο, με αποτέλεσμα να αρχίσεις να αισθάνεσαι κάπως μπερδεμένος. Τα δε επίπεδα της ζωτικότητας και της ενεργητικότητάς σου μειώνονται. Τέλος, η ανάδρομη κίνηση του Ερμή από τις 17/2 σε συνδυασμό με την είσοδο του Ηλίου στους Ιχθύς στις 19/2 σου δημιουργούν άγχος σε σχέση με την οικονομική σου ζωή και σε βάζουν σε μια διαδικασία αυτοαξιολόγησης αλλά και επαναπροσδιορισμού του συστήματος των ηθικών σου αξιών και αρχών.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ 

Στις 9/2 η Πανσέληνος, που πραγματοποιείται στον Λέοντα και στον 7ο ηλιακό σου οίκο, φέρνει ξαφνικά προβλήματα στις στενές διαπροσωπικές σου σχέσεις και σου δημιουργεί την ανάγκη να αλλάξεις τη στάση σου απέναντι στους ανθρώπους που σε πλαισιώνουν. Στις 23/2 η Νέα Σελήνη, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων και στον 2ο ηλιακό σου οίκο, σου δημιουργεί την ανάγκη να βρεις νέες πηγές εσόδων και, γενικά, να υιοθετήσεις νέους μηχανισμούς προκειμένου για την αποτελεσματική διαχείριση των οικονομικών σου ζητημάτων. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου και στον 6ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη για ακόμη έναν μήνα το ενδιαφέρον σου συνεχίζει να είναι εστιασμένο στον εργασιακό τομέα. Όμως, καλείσαι να έχεις τις «κεραίες» σου σε ετοιμότητα, ώστε να διακρίνεις και να αξιοποιήσεις προς όφελός σου τις διάφορες εργασιακές ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Μάλιστα, μιλάμε για ευκαιρίες οι οποίες θα σε βοηθήσουν να ανελιχθείς επαγγελματικά και να εξασφαλίσεις μια ανοδική πορεία. Μέχρι τις 16/2 ο Άρης διελαύνει από τον Τοξότη και τον 11ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, μπορεί να κληθείς να δουλέψεις στο πλαίσιο κάποιας ομάδας ανθρώπων, με τους οποίους μπορεί να έρθεις σε συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις. Στις 7/2 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Κριό και στον 3ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Έτσι, κατορθώνεις να προωθήσεις την επαγγελματική σου ανέλιξη και την επίτευξη των στόχων σου, μέσω της διπλωματίας σου και των δημόσιων σχέσεων που αναπτύσσεις εντός του εργασιακού σου περιβάλλοντος. Γύρω στις 9/2 μπορεί να σε ταράξει ένα απροσδόκητο συμβάν το οποίο θα συνδέεται με κάποιον συνεργάτη σου. Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή από τις 17/2 σε βάζει στη διαδικασία να συζητήσεις με τον εργοδότη σου σχετικά με κάποιο χρηματικό ποσό που σου χρωστάει. Γύρω στις 23/2 δεν αποκλείεται να βρεις και 2η δουλειά στην προσπάθειά σου να αυξήσεις τα εισοδήματά σου. Πριν υπογράψεις την οποιαδήποτε σύμβαση ή το οποιοδήποτε συμφωνητικό, διάβασε πολύ προσεκτικά τους όρους γιατί μπορεί να κρύβουν παγίδες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μέχρι τις 7/2, με την Αφροδίτη να διελαύνει από το ζώδιο των Ιχθύων και τον 2ο ηλιακό σου οίκο, εμφανίζεσαι ιδιαίτερα κτητικός και ζηλιάρης προς το ταίρι σου. Επίσης, ο σύντροφός σου σε βοηθάει να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου ζητήματα. Με το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού και στον 3ο ηλιακό σου οίκο από τις 7/2 αρχίζεις σταδιακά να αναζητάς την επικοινωνία και τις εφ’ όλης της ύλης συζητήσεις στην ερωτική σου ζωή. Δεν αποκλείεται μάλιστα να πραγματοποιήσεις κάποιο κοντινό ταξίδι μαζί με το ταίρι σου, στο οποίο αναμένεται να περάσεις όμορφες στιγμές. Αν είσαι ελεύθερος, η δεδομένη χρονική περίοδος ενδείκνυται για φλερτ, λεκτικά παιχνίδια και συναρπαστικά υπονοούμενα.

ΙΧΘΥΕΣ
ΓΕΝΙΚΑ

Μέχρι τις 16/2 ο Άρης βρίσκεται στον Τοξότη. Ως εκ τούτου, το ενδιαφέρον σου είναι στραμμένο στη δημόσια εικόνα σου και στο κοινωνικό προφίλ σου, για το οποίο παλεύεις με νύχια και με δόντια. Στις 3/2 ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιό σου και, έτσι, γίνεσαι πιο ομιλητικός, επικοινωνιακός και φιλομαθής. Στις 7/2 η είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό βελτιώνει την οικονομική σου ζωή και «τονώνει» την αυτοεκτίμησή σου. Στις 16/2 ο Άρης εισέρχεται στον Αιγόκερω και, έτσι, μπορεί να έρθεις σε σύγκρουση με κάποιο φιλικό σου πρόσωπο. Τέλος, η ανάδρομη κίνηση του Ερμή από τις 17/2 σε κάνει να αισθάνεσαι ότι οι άλλοι δεν σε καταλαβαίνουν και ότι δυσκολεύεσαι να συνεννοηθείς με τον περίγυρό σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ 
Στις 9/2 η Πανσέληνος, που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Λέοντα, μπορεί να σου προκαλέσει αναπάντεχα προβλήματα υγείας. Γι’ αυτό καλείσαι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, προκειμένου να αποφύγεις τυχόν γρίπες ή κρυολογήματα. Στις 23/2 η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει μεν κάπως κυκλοθυμικό αλλά σε γενικές γραμμές ευνοεί νέα ξεκινήματα σε όλους τους τομείς και σου δημιουργεί την επιθυμία να αλλάξεις στυλ στην εμφάνιση και γενικά επιλογές και πορεία ζωής. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ο Δίας, που είναι ο παραδοσιακός κυβερνήτης πλανήτης σου, διελαύνει και αυτόν τον μήνα από το ζώδιο του Αιγόκερω και τον 11ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη. Έτσι, συνεχίζεις να αισθάνεσαι την ανάγκη να συμβάλλεις με τον τρόπο σου στη δημιουργία μιας εταιρικής κουλτούρας και στο «χτίσιμο» του οράματος της εταιρείας στην οποία εργάζεσαι. Ταυτόχρονα, νιώθεις έτοιμος να διεκδικήσεις και να κυνηγήσεις τα επαγγελματικά σου όνειρα, ενώ την ίδια στιγμή έρχεται δυναμικά στο προσκήνιο η ομαδικότητά σου. Ωστόσο, οι Δεσμοί της Σελήνης στον άξονα 5ου-11ου του ηλιακού σου ωροσκοπίου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα συνιστούν υπομονή στις συνεργασίες σου με ομάδες ανθρώπων (οι οποίες μπορεί να σου εναντιωθούν ή να σε απογοητεύσουν κάποιες φορές) και δείχνουν ότι αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι είναι να διοχετεύσεις τις εμπνεύσεις σου και τη δημιουργική σου διάθεση στον επαγγελματικό σου χώρο. Μάλιστα, με τον Άρη στον Τοξότη και στο Ζενίθ του ηλιακού σου χάρτη μέχρι τις 16/2, εμφανίζεσαι ιδιαίτερα φιλόδοξος και παλεύεις με νύχια και με δόντια για την επίτευξη των στόχων σου. Δεν αποκλείονται συγκρούσεις με ανθρώπους από τον επαγγελματικό σου χώρο και ιδίως με άτομα που κατέχουν θέσεις κύρους και εξουσίας (πχ προϊστάμενους ή εργοδότες). Έτσι, προσπάθησε να αποφύγεις τυχόν παρορμητισμούς. Ευτυχώς, στις 3/2 ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιό σου. Ως εκ τούτου, χειρίζεσαι και πλασάρεις έξυπνα και σωστά τον εαυτό σου. Στις 7/2 η Αφροδίτη μπαίνει στον Κριό και στον 2ο ηλιακό σου οίκο. Έτσι, δεν αποκλείεται να λάβεις κάποιο μπόνους υψηλής παραγωγικότητας. Γύρω στις 9/2 είναι πιθανές ξαφνικές αλλαγές στον εργασιακό τομέα, οι οποίες αρχικά σε δυσαρεστούν αλλά μακροπρόθεσμα θα αποδειχθεί ότι δε σε βλάπτουν. Οι προαναφερθείσες αλλαγές μπορεί να σχετίζονται με αλλαγή πόστου στην τωρινή σου δουλειά, αλλαγή γραφείου, απόσπαση, μετάθεση, αλλαγή ωραρίου κτλ). Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή από τις 17/2 σε κάνει να αισθάνεσαι ότι η επικοινωνία σου με τους συνεργάτες σου για κάποιο λόγο υπολειτουργεί ή είναι μπλοκαρισμένη κι αυτό έχει αρνητικό αντίκτυπο στην αποδοτικότητά σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Με την Αφροδίτη να βρίσκεται στο ζώδιό σου μέχρι τις 7 του μήνα, η γοητεία σου και ο προσωπικός σου μαγνητισμός απογειώνονται. Γενικότερα, η ερωτική σου διάθεση έρχεται στο προσκήνιο και η συντροφικότητα μοιάζει να αποτελεί μία από τις σημαντικότερες προτεραιότητές σου. Συν τοις άλλοις, νιώθεις ότι χρειάζεσαι μια υγιή και ισορροπημένη ερωτική ζωή η οποία, όμως, θα πρέπει να συνδυάζεται με την προσωπική σου ελευθερία και ανεξαρτησία. Με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Κριό και στον 2ο ηλιακό σου οίκο από τις 7/2 αρχίζεις σταδιακά να γίνεσαι πιο αισθησιακός αλλά και πιο ζηλιάρης και να αντιμετωπίζεις το ταίρι σου ως «κτήμα» σου! Προσπάθησε να περιορίσεις την κτητικότητά σου, προκειμένου να διατηρήσεις το καλό κλίμα και την αρμονία στη σχέση σου.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS