ΖΩΔΙΑΑστρολογικές προβλέψεις για τον μήνα Ιούνιο

Αστρολογικές προβλέψεις για τον μήνα Ιούνιο

ΚΡΙΟΣ
 
ΓΕΝΙΚΑ
Μέχρι τις 28/6 ο κυβερνήτης σου (Άρης) συνεχίζει να διελαύνει από τους Ιχθύς και τον 12ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, τα επίπεδα της ενεργητικότητάς σου συνεχίζουν να είναι μειωμένα και ο ίδιος συνεχίζεις να αισθάνεσαι μπερδεμένος. Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή στον 4ο ηλιακό σου οίκο από τις 18/6 κάνει την επικοινωνία σου με τα μέλη της οικογένειάς σου κάπως δύσκολη και προβληματική. Η ανάδρομη κίνηση του Ποσειδώνα από τις 23/6 κάνει τη διαίσθησή σου ακόμα πιο ισχυρή αλλά φέρνει στο προσκήνιο κάποιες φοβίες και κάποιες ανασφάλειές σου. Στις 28/6 η είσοδος του Άρη στο ζώδιό σου σε κάνει αποφασιστικό, διεκδικητικό και τολμηρό και αυξάνει τη ζωτικότητά σου.
 
ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ 
Στις 5 του μήνα η Ολική Σεληνιακή Έκλειψη στον Τοξότη και στον 9ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη φέρνει ξαφνικά προβλήματα σε ζητήματα σπουδών ή άλλα θέματα εκπαιδευτικής φύσεως. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να ακυρωθεί κάποιο μακρινό ταξίδι που προγραμμάτιζες εδώ και καιρό. Στις 21/6 η Έκλειψη Ηλίου, που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου και στο ναδίρ του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σου δημιουργεί την επιθυμία να ανακαινίσεις το σπίτι σου ή ακόμη και να μετακομίσεις. Ταυτόχρονα, όμως, μπορεί να σου φέρει την απώλεια κάποιου ακινήτου, γι’ αυτό καλείσαι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός.  

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Γενικά, με τον Δία στον 10ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, πραγματικά παρουσιάζονται αρκετές ευκαιρίες! Θα πρέπει, ωστόσο, να έχεις τις «κεραίες» σου σε ετοιμότητα, προκειμένου να διακρίνεις και τελικά να αξιοποιήσεις προς όφελός σου τις ευκαιρίες που αναμένεται να σου παρουσιαστούν. Ωστόσο, καλείσαι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός από τις 23/6 κι ύστερα (που ο Ποσειδώνας θα αρχίσει να κινείται σε ανάδρομη τροχιά στους Ιχθύς και στον 12ο ηλιακό σου οίκο), καθώς δεν αποκλείονται ίντριγκες και εργασιακά παρασκήνια. Τέλος, με τον Άρη στο ζώδιό σου από τις 28/6 αισθάνεσαι μεν σαν ένας ακούραστος εργάτης και η όρεξή σου για δουλειά είναι αυξημένη, όμως δεν αποκλείεται να έρθεις σε σύγκρουση με ορισμένους συνεργάτες σου λόγω της δικής σου παρορμητικής, επιθετικής ή ανταγωνιστικής συμπεριφοράς.
 
 
ΤΑΥΡΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ
Με τον Άρης στους Ιχθύς και στον 11ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 28/6 συνεχίζεις να αφιερώνεις αρκετό χρόνο και αρκετή ενέργεια στον τομέα της φιλίας. Όμως, δεν αποκλείονται και κάποιες προστριβές με φιλικά σου πρόσωπα. Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή στον Καρκίνο και στον 3ο ηλιακό σου οίκο από τις 18/6 κάνει τις επικοινωνίες και τις μετακινήσεις σου ιδιαίτερα δύσκολες και προβληματικές. Ο κυβερνήτης σου (Αφροδίτη) συνεχίζει να κινείται σε ανάδρομη τροχιά στο ζώδιο των Διδύμων έως τις 25/6 και, έτσι, συνεχίζει να βρίσκεται στο προσκήνιο η ανάγκη σου να αναθεωρήσεις το σύστημα των ηθικών αξιών και αρχών σου και να πραγματοποιήσεις μία αξιολόγηση της μέχρι τώρα πορείας σου. Η ανάδρομη κίνηση του Ποσειδώνα στον 11ο ηλιακό σου οίκο από τις 23/6 φέρνει μπερδέματα στις φιλίες σου, ενώ η ορθοδρόμηση της Αφροδίτης από τις 25/6 βελτιώνει την οικονομική σου ζωή και τονώνει την αυτοεκτίμησή σου. Με το πέρασμα του Άρη στον Κριό και στον 12ο ηλιακό σου οίκο από τις 28/6 αρχίζεις σταδιακά να χάνεις την ενεργητικότητά σου και να αισθάνεσαι μπερδεμένος σε σχέση με τους στόχους σου.
 
ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ 
Στις 5/6 η Ολική Σεληνιακή Έκλειψη, που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη και στον 8ο ηλιακό σου οίκο, σου προκαλεί ξαφνικές οικονομικές απώλειες. Επίσης, αισθάνεσαι εκνευρισμό, πίεση και άγχος, καθώς δυσκολεύεσαι να ανταποκριθείς στα ληξιπρόθεσμα χρέη σου. Στις 21/6 η Έκλειψη Ηλίου, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου και στον 3ο ηλιακό σου οίκο, σου δημιουργεί την ανάγκη να ανανεώσεις τους επικοινωνιακούς σου μηχανισμούς και να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες. Την ίδια στιγμή, όμως, μπορεί να προκαλέσει την ακύρωση κάποιου κοντινού ταξιδιού που προγραμμάτιζες ή να σου φέρει προστριβές με τα αδέλφια σου ή άλλους συγγενείς. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ο Κρόνος συνεχίζει να κινείται σε ανάδρομη τροχιά στο Ζενίθ του ηλιακού σου χάρτη καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα και σου φέρνει κάποια εμπόδια και ορισμένες αναβολές και καθυστερήσεις σε ό,τι αφορά στην εκπλήρωση των επαγγελματικών φιλοδοξιών σου. Ταυτόχρονα, όμως, σου δίνει τη δυνατότητα να βάλεις τον «σπόρο» προκειμένου να πετύχεις, να σταθεροποιηθείς και να εδραιωθείς επαγγελματικά σε βάθος χρόνου. Επίσης, σου φέρνει ιδιαίτερη πίεση, άγχος, αυξημένες υποχρεώσεις και κόπωση. Με τον Άρη στους Ιχθύς και στον 11ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 28/6 μπορεί να έρθεις σε σύγκρουση με κάποια ομάδα ανθρώπων από το εργασιακό σου περιβάλλον. Η ορθοδρόμηση της Αφροδίτης, που είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σου, από τις 25/6 σου δίνει τη δυνατότητα να διαπραγματευτείς με τους εργοδότες σου το ενδεχόμενο μιας αύξησης των καθαρών αποδοχών σου.
 
 
ΔΙΔΥΜΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ
Με τον Άρη στο Ζενίθ του ηλιακού σου χάρτη μέχρι τις 28 του μήνα ασχολείσαι ενεργά με τη δημόσια εικόνα σου. Στις 18/6 ο κυβερνήτης σου (Ερμής) αρχίζει να κινείται σε ανάδρομη τροχιά στον 2ο ηλιακό σου οίκο και, ως εκ τούτου, μπαίνεις στη διαδικασία να επανεξετάσεις τόσο τα οικονομικά σου ζητήματα όσο και το ευρύτερο σύστημα των ηθικών αξιών και αρχών σου. Η ανάδρομη κίνηση του Ποσειδώνα από τις 23/6 σου δημιουργεί σύγχυση σε σχέση με τους στόχους σου, ενώ η ευθυδρόμηση της Αφροδίτης (η οποία διελαύνει από το ζώδιό σου) από τις 25/6 αυξάνει τη δημοτικότητά σου και τονώνει την αυτοπεποίθησή σου. Στις 28/6 το πέρασμα του Άρη στον Κριό μετατοπίζει το ενδιαφέρον σου στον τομέα της φιλίας αλλά την ίδια στιγμή σου φέρνει προστριβές με κάποιο φιλικό σου πρόσωπο.
 
ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ 
Στις 5/6 η Ολική Σεληνιακή Έκλειψη, που πραγματοποιείται στον Τοξότη και στον 7ο ηλιακό σου οίκο, φέρνει ξαφνικά προβλήματα στις στενές διαπροσωπικές σου σχέσεις και σου δημιουργεί την ανάγκη να αλλάξεις τη στάση σου απέναντι στους ανθρώπους που σε πλαισιώνουν. Στις 21/6 η Έκλειψη Ηλίου, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου και στον 2ο ηλιακό σου οίκο, σου δημιουργεί την ανάγκη να βρεις νέες πηγές εσόδων και, γενικά, να υιοθετήσεις νέους μηχανισμούς προκειμένου για την αποτελεσματική διαχείριση των οικονομικών σου ζητημάτων. Δεν αποκλείεται, ωστόσο, να βιώσεις και κάποια σημαντική οικονομική απώλεια. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Οι Δεσμοί της Σελήνης συνεχίζουν και αυτόν τον μήνα τη διέλευση τους από τον άξονα 1ου-7ου του ηλιακού σου ωροσκοπίου δημιουργώντας σου την ανάγκη να συνάψεις νέες συνεργασίες οι οποίες θα σου επιτρέπουν να νιώθεις πιο ανεξάρτητος και να κινείσαι με περισσότερη ελευθερία. Γύρω στις 5 του μήνα μπορεί να έρθεις εντελώς απροσδόκητα  σε σύγκρουση με κάποιον συνεργάτη σου. Με την ανάδρομη κίνηση του κυβερνήτη σου (Ερμή) στον 2ο ηλιακό σου οίκο από τις 18/6 μπορεί να εισπράξεις χρεωστούμενα χρήματα από τον τωρινό ή από παλαιότερο εργοδότη σου. Ο Άρης στους Ιχθύς μέχρι τις 28/6 σε κάνει πολεμιστή σε ό,τι αφορά την διεκδίκηση των επαγγελματικών σου στόχων. Ωστόσο, μπορεί να φέρει αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις με πρόσωπα από το εργασιακό σου περιβάλλον τα οποία κατέχουν θέσεις κύρους και εξουσίας. Τέλος, με την ανάδρομη κίνηση του Ποσειδώνα από τις 23/6 καλείσαι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, καθώς κάποιο παρελθοντικό συμβάν για κάποιο λόγο έρχεται ξανά στο προσκήνιο και φαίνεται να θέτει σε κίνδυνο το κύρος σου καθώς και το ευρύτερο επαγγελματικό σου προφίλ.
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ
Με τον Άρη στον 9ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 28/6 το ενδιαφέρον σου είναι επικεντρωμένο σε ζητήματα που σχετίζονται με τις σπουδές σου καθώς και με τη γενικότερη διεύρυνση των πνευματικών οριζόντων σου. Στις 18/6 ο Ερμής αρχίζει να κινείται σε ανάδρομη τροχιά στο ζώδιό σου και, ως εκ τούτου, οι επικοινωνίες σου γίνονται ιδιαίτερα δύσκολες. Μάλιστα ο ίδιος αισθάνεσαι ότι οι γύρω σου δεν σε καταλαβαίνουν όσο και όπως θα ήθελες. Στις 21/6 το Θερινό Ηλιοστάσιο φέρνει τη «λάμψη» σου στο προσκήνιο, ενώ η ανάδρομη κίνηση του Ποσειδώνα από τις 23/6 σου δημιουργεί ανασφάλεια σε σχέση με κάποιο ζήτημα εκπαιδευτικής φύσεως. Με τον Άρη στον Κριό από τις 28/6 αρχίζεις σταδιακά να ασχολείσαι ενεργά με τη δημόσια εικόνα σου.
 
ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ 
Στις 5/6 η Ολική Σεληνιακή Έκλειψη, που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη, μπορεί να σου προκαλέσει αναπάντεχα προβλήματα υγείας. Γι’ αυτό καλείσαι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, προκειμένου να αποφύγεις τυχόν γρίπες ή κρυολογήματα. Στις 21/6 η Έκλειψη Ηλίου στο ζώδιό σου σε κάνει μεν κάπως κυκλοθυμικό αλλά σε γενικές γραμμές ευνοεί νέα ξεκινήματα σε όλους τους τομείς και σου δημιουργεί την επιθυμία να αλλάξεις στυλ στην εμφάνιση και γενικά επιλογές και πορεία ζωής.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Ο Νότιος Δεσμός της Σελήνης συνεχίζει και αυτόν τον μήνα τη διέλευσή του από το ζώδιο του Τοξότη και στον 6ο ηλιακό σου οίκο. Έτσι, συνεχίζεις να αισθάνεσαι ότι μένεις στάσιμος και δεν εξελίσσεσαι επαγγελματικά. Ευτυχώς, χάρη στον «μεγάλο ευεργέτη» Δία, ο οποίος διελαύνει και αυτόν τον μήνα από τον 7ο ηλιακό σου οίκο, βιώνεις μια ευρύτερη προστασία στον τομέα των συνεργασιών. Συν τοις άλλοις, σου παρουσιάζονται διαρκώς ευκαιρίες για νέες συνεργασίες, τις οποίες όμως θα πρέπει να διακρίνεις και να αξιοποιείς προς όφελός σου. Γύρω στις 5 του μήνα μπορεί να βιώσεις μια ξαφνική εργασιακή αλλαγή, η οποία αρχικά θα σε δυσαρεστήσει. Για παράδειγμα, μπορεί να αλλάξεις δουλειά ή να αλλάξεις πόστο εντός του ίδιου εργασιακού χώρου. Σε μακροπρόθεσμο ορίζοντα, όμως, η προαναφερθείσα αλλαγή μπορεί να αποδειχθεί προς όφελός σου. Τέλος, στις 28/6 το πέρασμα του Άρη στο Ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου σε κάνει ιδιαίτερα διεκδικητικό και αποφασιστικό σε ό,τι αφορά τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες αλλά, ταυτόχρονα, μπορεί να σου φέρει συγκρούσεις με τα αφεντικά σου.
 
 
ΛΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΑ
Με τον Άρη στον 8ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου μέχρι τις 28 του μήνα το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται στην οικονομική σου ζωή. Ωστόσο, αισθάνεσαι εκνευρισμό ο οποίος πηγάζει από ορισμένες ληξιπρόθεσμες οφειλές σου. Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή από τις 18/6 σου χαρίζει εμπνεύσεις και κάνει το νου σου ιδιαίτερα διορατικό και δημιουργικό. Στις 21/6 ο κυβερνήτης σου εισέρχεται στον Καρκίνο (Θερινό Ηλιοστάσιο) και, έτσι, η διαίσθησή σου, η συμπονετική σου διάθεση και οι καλλιτεχνικές σου ανησυχίες έρχονται στο προσκήνιο. Η ανάδρομη κίνηση του Ποσειδώνα από τις 23/6 σου δημιουργεί την ανάγκη να ενδοσκοπήσεις αλλά για κάποιο λόγο η επαφή με τον εσώτερο εαυτό σου μοιάζει να σε μπερδεύει και να σε αποσυντονίζει. Στις 28/6 το πέρασμα του Άρη στον Κριό σου δημιουργεί την επιθυμία να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες.
 
ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ 
Στις 5 του μήνα η Ολική Σεληνιακή Έκλειψη, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη και στον 5ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη, φέρνει στην επιφάνεια ένα πρόβλημα που σχετίζεται με παιδιά. Επίσης, σου προκαλεί δυσαρέσκεια και απογοήτευση, καθώς συνειδητοποιείς ότι σου λείπουν η ξεγνοιασιά και η παιδικότητά σου. Στις 21/6 η Έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο και στον 12ο ηλιακό σου οίκο φέρνει στην επιφάνεια τη διαίσθησή σου και τις ανθρωπιστικές σου ανησυχίες και σου δημιουργεί την ανάγκη να δημιουργήσεις ένα έργο τέχνης. Ως δια μαγείας, μπορεί να απαλλαχθείς από έναν εχθρό, ο οποίος λειτουργούσε κρυφά και παρασκηνιακά εις βάρος σου. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Με τον Ουρανό στον 10ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, έχεις ήδη αρχίσει να υιοθετείς ένα πιο εναλλακτικό, μοντέρνο και αντισυμβατικό στυλ στο εργασιακό σου περιβάλλον, το οποίο είτε θα αρέσει στα άτομα που κατέχουν θέσεις κύρους και εξουσίας είτε θα σε φέρει σε ρήξη μαζί τους. Δεν υπάρχουν μέσες λύσεις. Με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στον 11ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη για ακόμη έναν μήνα, καλείσαι να δουλέψεις στο πλαίσιο μιας ομάδας και να συνεργαστείς με άλλα άτομα για την ολοκλήρωση κάποιου πρότζεκτ. Αυτό δεν θα είναι ιδιαίτερα εύκολο καθώς ο Κρόνος συνεχίζει την ανάδρομη κίνησή του στον Υδροχόο με αποτέλεσμα να είσαι ιδιαίτερα επιφυλακτικός απέναντι στους συνεργάτες σου. Ευτυχώς, ο Δίας στο ζώδιο του Αιγόκερω και στον 6ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, αν και ανάδρομος, προσφέρει μια ευρύτερη προστασία στα εργασιακά σου ζητήματα και φαίνεται να σηματοδοτεί μια νέα εποχή για την επαγγελματική σου ζωή, η οποία θα χαρακτηρίζεται από επέκταση, εύνοια αλλά και πολλές ώρες εργασίας. Τέλος, η ανάδρομη κίνηση του Ερμή στον 12ο ηλιακό σου οίκο από τις 18/6 μπορεί να φέρει εργασιακό παρασκήνιο, κρυφούς εχθρούς, λόγια και ίντριγκες. Γι’ αυτό καλείσαι να δείξεις την απαιτούμενη προσοχή.
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ
Με τον Άρη στους Ιχθύς και στον 7ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου μέχρι τις 28 του μήνα η κοινωνική σου ζωή φαίνεται να είναι σχετικά δύσκολη, καθώς βιώνεις επιθέσεις και ανταγωνιστικές συμπεριφορές από τους γύρω σου. Η ανάδρομη κίνηση του κυβερνήτη σου (Ερμή) από τις 18/6 φέρνει ασυνεννοησίες και παρεξηγήσεις στον τομέα της φιλίας, ενώ στις 21/6 το Θερινό Ηλιοστάσιο φέρνει στο προσκήνιο τις κοινωνικές και πολιτικές ανησυχίες σου. Η ανάδρομη κίνηση του Ποσειδώνα στον 7ο ηλιακό σου οίκο από τις 23/6 δημιουργεί μπερδέματα και παρασκήνιο στις στενές διαπροσωπικές σου σχέσεις, ενώ στις 28/6 το πέρασμα του Άρη στον Κριό στρέφει το ενδιαφέρον σου στα οικονομικά σου ζητήματα.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ 
Στις 5/6 η Ολική Σεληνιακή Έκλειψη, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη και στον 4ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, φέρνει αναπάντεχα προβλήματα τα οποία σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια. Μπορεί, μάλιστα, να αναγκαστείς να μετακομίσεις ή να πουλήσεις σε χαμηλή τιμή κάποιο ακίνητο. Στις 21/6 η Έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο και στον 11ο ηλιακό σου οίκο σου δημιουργεί την επιθυμία να αλλάξεις φίλους και να ενταχθείς σε καινούριες ομάδες ανθρώπων με τις οποίες θα σε συνδέουν τα κοινά σας ενδιαφέροντα και η κοινή ιδεολογία σας.  Επιπλέον, είναι πιθανό να απειληθούν η υγεία και η σωματική ακεραιότητα κάποιου φιλικού σου προσώπου. 
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ο  Βόρειος Δεσμός της Σελήνης συνεχίζει τη διέλευσή του από το ζώδιο των Διδύμων και το Ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Έτσι, το ίδιο το πεπρωμένο μοιάζει να σε καλεί να εκπληρώσεις τους επαγγελματικούς στόχους σου και να ανελιχθείς στην διοικητική ιεραρχία της εταιρείας στην οποία εργάζεσαι. Με τον Κρόνο να κινείται σε ανάδρομη τροχιά στο ζώδιο του Υδροχόου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και οι ευθύνες σου μοιάζουν ιδιαίτερα αυξημένες και ο ίδιος βιώνεις πίεση και έντονο εργασιακό στρες. Με την ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης στο Ζενίθ του ηλιακού σου χάρτη μέχρι τις 25/6, μια γυναίκα που κατέχει θέση κύρους και εξουσίας και προέρχεται από το εργασιακό παρελθόν σου μπορεί να σου κάνει μια σημαντική επαγγελματική πρόταση. Αν σε ενδιαφέρει να συνεργαστείς μαζί της, καλό θα είναι να υπογράψεις τυχόν συμφωνητικά μετά τις 25/6. Ο Άρης στους Ιχθύς και στον 7ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 28/6 μπορεί να φέρει ανταγωνισμούς και συγκρούσεις με ορισμένους συνεργάτες σου, ιδίως μετά τις 23/6 που ο Ποσειδώνας αρχίζει να κινείται σε ανάδρομη τροχιά (αυξάνοντας την τάση για παρασκήνια και μπερδέματα).
 
 
ΖΥΓΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ
Με τον Άρη στον 6ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 28 του μήνα η γραφειοκρατία συνεχίζει να σε εκνευρίζει, ενώ καλείσαι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε ό,τι αφορά την υγεία σου, προκειμένου να αποφύγεις τυχόν φλεγμονές ή εμπύρετες καταστάσεις. Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή από τις 18/6 σε βάζει στη διαδικασία να επανεξετάσεις τη δημόσια εικόνα σου, ενώ στις 21/6 το Θερινό Ηλιοστάσιο σου δημιουργεί την επιθυμία να επικεντρωθείς σε οτιδήποτε προσδίδει νόημα στη ζωή σου και συμβάλλει στην εσωτερική σου ολοκλήρωση. Η ευθυδρόμηση του κυβερνήτη σου από τις 25/6 φαίνεται να ευνοεί θέματα σπουδών και διεύρυνσης πνευματικών οριζόντων, ενώ το πέρασμα του Άρη στον Κριό στις 28/6 φέρνει εντάσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ 
Στις 5/6 η Ολική Σεληνιακή Έκλειψη, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη και στον 3ο ηλιακό σου οίκο, σου προκαλεί προβλήματα τα οποία σχετίζονται με αδέλφια, θείες, θείους ή γείτονες. Επίσης, σου δημιουργεί την ανάγκη να αλλάξεις τους επικοινωνιακούς σου μηχανισμούς, ενώ δεν αποκλείεται να βιώσεις την ακύρωση κάποιου κοντινού ταξιδιού που σχεδίαζες εδώ και καιρό. Συν τοις άλλοις, καλό θα είναι να είσαι προσεκτικός κατά τη διάρκεια των μετακινήσεών σου και, δη, κατά τη διάρκεια της οδήγησης, καθώς είναι πιθανά διάφορα ασυνήθιστα περιστατικά ή ακόμη και ατυχήματα. Στις 21/6 η Έκλειψη Ηλίου, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου και στον 10ο ηλιακό σου οίκο, σε βάζει στη διαδικασία να εφαρμόσεις νέες τακτικές και να πραγματοποιήσεις νέα ξεκινήματα όσον αφορά στο κυνήγι των στόχων σου και σε πιέζει να αναθεωρήσεις έννοιες όπως η επιτυχία και η κοινωνική ολοκλήρωση. Όμως, δεν αποκλείεται ένα ατυχές συμβάν να οδηγήσει σε απώλεια της «αίγλης» και του ατσαλάκωτου κοινωνικού σου προφίλ! 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Με τον Άρη στους Ιχθύς και στον 6ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 28 του μήνα είσαι ένας ακούραστος εργάτης ο οποίος δουλεύει ακατάπαυστα. Ωστόσο, μην το παρακάνεις προκειμένου να αποφύγεις την υπερκόπωση. Συν τοις άλλοις, προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να δείξεις αδιαφορία στις ανταγωνιστικές και επιθετικές συμπεριφορές που θα «εισπράξεις» από ορισμένους συναδέλφους σου. Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή στο Ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 18/6  μοιάζει να καθυστερεί και να μπλοκάρει προσωρινά τα επαγγελματικά σου σχέδια. Μάλιστα, δεν αποκλείεται και κάποια παρεξήγηση μεταξύ εσού και του προϊστάμενου ή του εργοδότη σου. Στις 21/6 το Θερινό Ηλιοστάσιο σου δημιουργεί την ανάγκη να απογειώσεις τον τομέα της καριέρας σου. Η ανάδρομη κίνηση του Ποσειδώνα από τις 23/6 (σε συνδυασμό με τον Άρη στον Κριό από τις 28/6) προμηνύει μπερδέματα, ίντριγκες και καβγάδες με συνεργάτες.
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
 
ΓΕΝΙΚΑ
Μέχρι τις 28 του μήνα ο παραδοσιακός κυβερνήτης σου (Άρης) διελαύνει από τον 5ο ηλιακό σου οίκο. Έτσι, το ενδιαφέρον σου συνεχίζει να είναι επικεντρωμένο στην αυτοέκφρασή σου, στην αξιοποίηση της δημιουργικής σου διάθεσης καθώς και σε δραστηριότητες που σου χαρίζουν ικανοποίηση. Από τις 18/6 ο Ερμής αρχίζει να κινείται σε ανάδρομη τροχιά στον 9ο ηλιακό σου οίκο κι έτσι εντείνεται η φιλοσοφική σου διάθεση. Η ανάδρομη κίνηση του Ποσειδώνα από τις 23/6 σου χαρίζει εμπνεύσεις, τις οποίες όμως δυσκολεύεσαι να βάλεις σε μια τάξη. Η ευθυδρόμηση της Αφροδίτης από τις 25/6 βελτιώνει την ψυχολογία σου, ενώ ο Άρης στον Κριό από τις 28/6 μετατοπίζει το ενδιαφέρον σου σε θέματα που αφορούν στην υγεία σου και στη φυσική σου κατάσταση.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ 
Στις 5/6 η Ολική Σεληνιακή Έκλειψη, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη και στον 2ο ηλιακό σου οίκο, σου δημιουργεί την ανάγκη να αλλάξεις τους τρόπους με τους οποίους διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου ζητήματα. Ωστόσο, θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός καθώς δεν αποκλείονται οικονομικές απώλειες, οι οποίες θα σε δυσαρεστήσουν. Στις 21/6 η Έκλειψη Ηλίου, η οποία πραγματοποιείται στον 9ο ηλιακό σου οίκο, σου δημιουργεί την επιθυμία να ταξιδέψεις στο εξωτερικό, να παρακολουθήσεις ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο, να φιλοσοφήσεις γύρω από διάφορα θέματα και να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες. Σε αρνητική έκφραση, μπορεί να χάσεις την ευκαιρία να πάρεις πτυχίο (αν είσαι φοιτητής), εξαιτίας κάποιου ατυχούς συμβάντος. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Με τον Ουρανό στον 7ο ηλιακό σου οίκο για ακόμη έναν μήνα, θα έλεγε κανείς ότι, ενδεχομένως, σε προσμένουν νέες συναρπαστικές συνεργασίες. Ωστόσο, ο Χείρωνας στον Κριό και στον 6ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα φανερώνει ένα αίσθημα ανικανοποίητου και ανεπάρκειας σε σχέση με την εργασιακή σου πραγματικότητα. Μάλλον, αναζητάς ακόμα την επαγγελματική σου ταυτότητα και το είδος της δουλειάς που θα σου χάριζε απλόχερα ένα αίσθημα ολοκλήρωσης και πληρότητας. Επιπλέον, δεν αποκλείεται και ένα αίσθημα εσωτερικής δυσαρέσκειας, ως αποτέλεσμα της στάσης και της συμπεριφοράς των συναδέλφων σου. Ο Δίας στον Αιγόκερω και στον 3ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα (αν και ανάδρομος) σε κάνει φιλομαθή και πρόθυμο να διευρύνεις τους εργασιακούς σου ορίζοντες. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να παρακολουθήσεις κάποιο εκπαιδευτικό σεμινάριο μέσω του οποίου θα εξειδικευτείς περαιτέρω και θα αυξήσεις την αποδοτικότητα και την παραγωγικότητά σου. Τέλος, ο παραδοσιακός κυβερνήτης σου (Άρης) στον Κριό και στον 6ο ηλιακό σου οίκο από τις 28/6 μπορεί να φέρει καβγάδες με συναδέλφους.
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ

ΓΕΝΙΚΑ

Μέχρι τις 28/6 ο Άρης διελαύνει από τους Ιχθύς και το Ναδίρ του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Έτσι, έρχεσαι σε σύγκρουση με κάποιο μέλος της οικογένειάς σου, με αφορμή πιθανώς κάποιο ακίνητο. Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή από τις 18/6 σε ωθεί στην ενδοσκόπηση και στην αυτοανάλυση. Η ανάδρομη κίνηση του Ποσειδώνα στον 4ο ηλιακό σου οίκο από τις 23/6 φέρνει στην επιφάνεια ανασφάλειες οι οποίες προέρχονται από το μακρινό παρελθόν σου. Στις 25/6 η ορθοδρόμηση της Αφροδίτης βελτιώνει την κοινωνική σου ζωή, ενώ στις 28/6 το πέρασμα του Άρη στον Κριό και στον 5ο ηλιακό σου οίκο σου δημιουργεί την επιθυμία να διασκεδάσεις. Ωστόσο, μπορεί να προκαλέσει προστριβές με παιδιά.
 
ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ 
Στις 5/6 η Ολική Σεληνιακή Έκλειψη, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιό σου, θέτει προσωρινά σε κίνδυνο την ψυχική ή ακόμη και τη σωματική σου υγεία. Έτσι, προσπάθησε να συγκρατήσεις τα νεύρα σου και δείξε την απαραίτητη προσοχή προκειμένου να αποφύγεις τυχόν γρίπες ή κρυολογήματα. Στις 21/6 η Έκλειψη Ηλίου, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου και στον 8ο ηλιακό σου οίκο, σου δημιουργεί την ανάγκη να ρυθμίσεις τυχόν ληξιπρόθεσμες οφειλές σου και πράγματι οι συγκυρίες μοιάζουν να σε ευνοούν (παρά τις όποιες απώλειες). Ωστόσο, με την εν λόγω Έκλειψη Ηλίου, η διάθεσή σου και η ψυχολογία σου υπόκεινται σε έντονες διακυμάνσεις.  

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Γενικά, ο κυβερνήτης σου (Δίας) στον Αιγόκερω και στον 2ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα (αν και ανάδρομος) ευνοεί πολύ τα οικονομικά σου ζητήματα. Αυτό πρακτικά σημαίνει είτε ότι ο εργοδότης σου θα σου κάνει αύξηση είτε ότι θα βρεις και 2η δουλειά και, κατ’ επέκταση, οι καθαρές αποδοχές σου θα είναι περισσότερες. Επίσης, υπάρχει και η πιθανότητα να παραιτηθείς και να βρεις νέα εργασία η οποία θα προσφέρει περισσότερα χρήματα. Προσπάθησε μόνο να έχεις σε ετοιμότητα τις «κεραίες» σου καθώς (δεδομένου και του Ουρανού στον Ταύρο και στον 6ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα) οι όποιες επαγγελματικές ευκαιρίες θα παρουσιαστούν ξαφνικά. Έτσι, θα πρέπει να είσαι σε θέση να τις διακρίνεις και να τις αξιοποιήσεις προς όφελός σου. Η ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων και στον 7ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 25/6 μπορεί να σου φέρει πρόταση για συνεργασία από κάποια παλιά γνωστή σου ή από μια πρώην συνεργάτιδα. Αν σε ενδιαφέρει η προαναφερθείσα πρόταση, είναι προτιμότερο να υπογράψεις σύμβαση ή συμφωνητικό μετά τις 25/6 που η Αφροδίτη θα έχει ορθοδρομήσει. Ο Άρης στον Κριό και στον 5ο ηλιακό σου οίκο από τις 28/6 σε κάνει αποφασιστικό, διεκδικητικό και άκρως δημιουργικό.
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Μέχρι τις 28 του μήνα ο Άρης διελαύνει από τον 3ο ηλιακό σου οίκο και, έτσι, έρχεσαι σε σύγκρουση με τα αδέλφια σου (αν έχεις) ή με κάποιον γείτονά σου. Καλό θα είναι να είσαι προσεκτικός κατά τη διάρκεια της οδήγησης, καθώς δεν αποκλείονται ατυχήματα άνευ σημασίας. Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή από τις 18/6 φέρνει παρεξηγήσεις και ασυνεννοησία στις στενές διαπροσωπικές σου σχέσεις, ενώ η ανάδρομη κίνηση του Ποσειδώνα από τις 23/6 κάνει ακόμα πιο δύσκολες τις επικοινωνίες σου. Στις 25/6 η ορθοδρόμηση της Αφροδίτης σου δίνει τη δυνατότητα να φέρεις εις πέρας με επιτυχία κάποιο γραφειοκρατικό ζήτημα, ενώ στις 28/6 η είσοδος του Άρη στον Κριό μετατοπίζει το ενδιαφέρον σου στο σπίτι και στην οικογένεια.
 
ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ 
Στις 5/6 η Ολική Σεληνιακή Έκλειψη στον Τοξότη και στον 12ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη σου προκαλεί στιγμιαία το φόβο ότι μπορεί να προδοθείς από τους γύρω σου, με αποτέλεσμα να νιώθεις ιδιαίτερη ανασφάλεια. Γενικά, υπάρχει μια ροπή στη μελαγχολία και δεν αποκλείεται να βρεθείς αντιμέτωπος με ψυχοσωματικά προβλήματα υγείας. Στις 21/6 η Έκλειψη Ηλίου, που πραγματοποιείται στον Καρκίνο και στον 7ο ηλιακό σου οίκο, σου δημιουργεί την ανάγκη να αλλάξεις τη στάση σου απέναντι στους ανθρώπους που σε πλαισιώνουν και να πραγματοποιήσεις νέα ξεκινήματα στην κοινωνική σου ζωή. Τα εν λόγω ξεκινήματα σίγουρα θα σε ανανεώσουν…ωστόσο δεν αποκλείεται να είναι επώδυνα στην αρχή!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Ο Πλούτωνας κινείται σε ανάδρομη τροχιά στο ζώδιό σου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα. Ως εκ τούτου, νιώθεις ότι δεν εμπιστεύεσαι 100% κανέναν, συμπεριλαμβανομένων και των συνεργατών σου. Η διέλευση του Βόρειου Δεσμού από το ζώδιο των Διδύμων και τον 6ο ηλιακό σου οίκο (καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα) σου φέρνει εργασιακές ευκαιρίες και σου δημιουργεί την ανάγκη να παράγεις έργο και να είσαι αποδοτικός στη δουλειά σου. Με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου και στον 5ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα η δημιουργικότητά σου διοχετεύεται με έναν τρόπο μοναδικό στον εργασιακό σου χώρο, ενώ ο νους σου μοιάζει να χαρακτηρίζεται από μια ασυνήθιστη ευρηματικότητα. Η ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης μέχρι τις 25/6 μπορεί να σου φέρει μια επαγγελματική πρόταση η οποία θα προέρχεται από κάποια παρελθοντική εργοδότριά σου. Αν σε ενδιαφέρει η εν λόγω πρόταση, μάλλον είναι προτιμότερο να μην υπογράψεις ακόμη τυχόν συμβάσεις ή συμφωνητικά καθώς αυτά (λόγω της ανάδρομης κίνησης του Ερμή στον Καρκίνο και στον 7ο ηλιακό σου οίκο από τις 18/6 και ύστερα) μπορεί να κρύβουν «παγίδες». Η πιο σωστή απόφαση είναι να περιμένεις να ορθοδρομήσουν πρώτα τόσο η Αφροδίτη όσο και ο Ερμής. Η ανάδρομη κίνηση του μεγάλου ευεργέτη (Δία) στο ζώδιό σου για ακόμη έναν μήνα σου φέρνει σε γενικές γραμμές τύχη σε όλους τους τομείς, συμπεριλαμβανομένου και του επαγγελματικού. Όμως, την ίδια στιγμή σε κάνει περισσότερο σκεπτόμενο και σε ωθεί στο να μην εμπιστεύεσαι τον παράγοντα της τύχης.
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
 
ΓΕΝΙΚΑ
Μέχρι τις 28 του μήνα ο Άρης διελαύνει από το ζώδιο των Ιχθύων και, ως εκ τούτου, είσαι ιδιαίτερα σπάταλος. Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή από τις 18/6 «μπλοκάρει» τη διευθέτηση κάποιου γραφειοκρατικού ζητήματος, ενώ στις 21/6 το Θερινό Ηλιοστάσιο σου δημιουργεί την επιθυμία να ασχοληθείς με την υγεία σου. Η ανάδρομη κίνηση του Ποσειδώνα από τις 23/6 φέρνει δυσκολίες στη διαχείριση των οικονομικών σου ζητημάτων, όπου επικρατεί χάος! Η ευθυδρόμηση της Αφροδίτης από τις 25/6 σου δίνει τη δυνατότητα να διασκεδάσεις και να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σου προσφέρουν χαρά, ενώ στις 28/6 το πέρασμα του Άρη στον Κριό σε κάνει επιρρεπή σε ατυχήματα άνευ σημασίας κατά τη διάρκεια των μετακινήσεών σου.
 
ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ 
Στις 5/6 η Ολική Σεληνιακή Έκλειψη στον Τοξότη και στον 11ο ηλιακό σου οίκο προκαλεί απροσδόκητες αντιπαραθέσεις με φιλικά σου πρόσωπα. Είναι, μάλιστα, πιθανό να αισθανθείς διχοτομημένος μεταξύ 2 σημαντικών τομέων: της φιλίας και του έρωτα. Στις 21/6 η Έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο του Καρκίνου και στον 6ο ηλιακό σου οίκο σου δημιουργεί την επιθυμία (πιθανώς κατόπιν ενός προβλήματος που μπορεί να αντιμετωπίσεις) να ασχοληθείς ενεργά με την υγεία σου και με τη φυσική σου κατάσταση και να αλλάξεις διατροφικές συνήθειες. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Με τον Νότιο Δεσμό στον Τοξότη και στον 11ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα πιθανώς θα κληθείς να δουλέψεις στο πλαίσιο μιας ομάδας, πράγμα που θα σε κάνει να αισθανθείς ότι τοποθετείται στο περιθώριο η προσωπική σου δημιουργικότητα. Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή στον Καρκίνο και στον 6ο ηλιακό σου οίκο από τις 18/6 κάνει την επικοινωνία σου με συναδέλφους σχετικά δύσκολη και προβληματική. Στις 21/6, χάρη στο Θερινό Ηλιοστάσιο, έρχονται στο προσκήνιο οι ηγετικές σου ικανότητες, οι οποίες εντυπωσιάζουν τους εργοδότες σου αλλά εγείρουν τη ζήλεια των συναδέλφων σου. Η ανάδρομη κίνηση του Ποσειδώνα στους Ιχθύς και στον 2ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 23/6 σου δημιουργεί ανασφάλεια καθώς επικρατεί μια αβεβαιότητα σε σχέση με το ύψος των οικονομικών απολαβών σου.
 
 
ΙΧΘΥΕΣ
 
ΓΕΝΙΚΑ
Μέχρι τις 28 του μήνα ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιό σου. Ως εκ τούτου, συνεχίζεις να αισθάνεσαι αποφασιστικός, ενεργητικός και δραστήριος. Καλείσαι, ωστόσο, να αποφύγεις τυχόν παρορμητισμούς και να είσαι προσεκτικός προκειμένου να γλιτώσεις από κοψίματα, καψίματα ή χτυπήματα στο κεφάλι άνευ σημασίας. Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή από τις 18/6 αυξάνει τη δημιουργικότητα του νου σου αλλά δυσκολεύει την επικοινωνία σου με παιδιά. Η ανάδρομη κίνηση του κυβερνήτη σου από τις 23/6 σε κάνει ακόμα περισσότερο ονειροπόλο και σου δημιουργεί την αίσθηση ότι θα έπρεπε να έχεις γεννηθεί σε άλλη εποχή. Στις 25/6 η ορθοδρόμηση της Αφροδίτης βελτιώνει τις σχέσεις σου με τα μέλη της οικογένειάς σου, ενώ στις 28/6 το πέρασμα του Άρη στον Κριό σε κάνει επιρρεπή σε αλόγιστες σπατάλες.
 
ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ 
Στις 5/6 η Ολική Σεληνιακή Έκλειψη στον Τοξότη και στον 10ο ηλιακό σου οίκο μοιάζει να απειλεί τη φήμη σου. Θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, καθώς δεν αποκλείεται να εμπλακείς σε κάποιο σκάνδαλο ή να βιώσεις αρνητική δημοσιότητα. Στις 21/6 η Έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο και στον 5ο ηλιακό σου οίκο σου δημιουργεί την ανάγκη να εκφράσεις με διαφορετικό τρόπο την προσωπική σου δημιουργικότητα και τα ταλέντα σου. Επιπρόσθετα, ευνοεί νέα χόμπι καθώς και την ενασχόληση με νέες ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Ωστόσο, δεν αποκλείονται προβλήματα τα οποία θα σχετίζονται με παιδιά. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ο Δίας, που είναι ο παραδοσιακός κυβερνήτης πλανήτης σου, κινείται σε ανάδρομη τροχιά και αυτόν τον μήνα στο ζώδιο του Αιγόκερω και τον 11ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη. Έτσι, συνεχίζεις να βρίσκεσαι σε μια διαδικασία αναθεώρησης των απόψεών σου περί ομαδικότητας. Ταυτόχρονα, παλεύεις με νύχια και με δόντια ώστε να αλλάξεις τη στάση σου απέναντι στην ομάδα σου στη δουλειά. Συνεχίζεις, ωστόσο, να αισθάνεσαι την ανάγκη να συμβάλλεις με τον τρόπο σου στη δημιουργία μιας εταιρικής κουλτούρας και στο «χτίσιμο» του οράματος της εταιρείας στην οποία εργάζεσαι. Συν τοις άλλοις, με τον Νότιο Δεσμό της Σελήνης στο Ζενίθ του ηλιακού σου χάρτη καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα αισθάνεσαι την ανάγκη να προβείς σε ριζικές αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα, καθώς νιώθεις στάσιμος και «βαλτωμένος». Επιπλέον, ο Άρης στο ζώδιό σου μέχρι τις 28/6 σε κάνει ενεργητικό και ακούραστο και φέρνει στην επιφάνεια την αποφασιστικότητά σου, σε ό,τι αφορά το κυνήγι των στόχων σου. Προσπάθησε μόνο να αποφύγεις τυχόν παρορμητικές ή βιαστικές κινήσεις. Επιπρόσθετα, ο Πλούτωνας συνεχίζει να κινείται σε ανάδρομη τροχιά στο ζώδιο του Αιγόκερω και στον 11ο ηλιακό σου οίκο και αυτόν τον μήνα. Ως εκ τούτου, συνεχίζεις να εισπράττεις τη ζήλεια και την εμπάθεια κάποιων συναδέλφων. Γύρω στις 5 του μήνα είναι πιθανό να βιώσεις μια απροσδόκητη επαγγελματική αλλαγή, η οποία αρχικά αναμένεται να σε δυσαρεστήσει αλλά μακροπρόθεσμα μπορεί να αποδειχθεί τελικά προς όφελός σου.

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS