ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΖΩΔΙΑΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΑυτά τα 4 ζώδια θα έχουν εξελίξεις αλλά και εντάσεις αυτή την...

Αυτά τα 4 ζώδια θα έχουν εξελίξεις αλλά και εντάσεις αυτή την εβδομάδα

Τα 4 ζώδια που θα έχουν εξελίξεις αλλά και εντάσεις την εβδομάδα 23/10/2023 – 29/10/2023

Τα 4 ζώδια που θα έχουν εξελίξεις αλλά και εντάσεις την εβδομάδα 23/10/2023 – 29/10/2023
Ακόμη μια εβδομάδα του Οκτωβρίου (ευτυχώς η τελευταία) που παίζει παιχνίδια με το νευρικό μας σύστημα, καθώς κορυφώνονται οι αντιθέσεις του Ερμή και του Άρη από τον Σκορπιό με τον Δία στον Ταύρο αλλά και η μεταξύ τους σύνοδος στον Σκορπιό. Ταυτόχρονα έχουμε τη δεύτερη και τελευταία έκλειψη της χρονιάς, μια Πανσέληνο – έκλειψη Σελήνης στις 28/10/2023 στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού. Η εβδομάδα ξεκινά σε έντονους ρυθμούς με τη Σελήνη στον Υδροχόο και την είσοδο του Ήλιου στον Σκορπιό. Και Σκορπιός σημαίνει: χρήμα, δύναμη και σεξ! Τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες που ο Ήλιος θα βρίσκεται σε αυτό το ζώδιο όλοι θα ψαχτούμε περισσότερο με τα οικονομικά μας, θα εξερευνήσουμε τις δυνατότητες συνεργασιών και ωφέλιμων οικονομικών συμφωνιών, επενδύσεων αλλά και πειθαρχίας στα έξοδα. Με Ήλιο, Ερμή και Άρη στον Σκορπιό θα έχουμε κίνητρο να μειώσουμε τη «χασούρα», να περικόψουμε πάγια αχρείαστα έξοδα και να βρούμε τρόπους να αυξήσουμε τα έσοδα μας.

Από την άλλη, τα παιχνίδια δύναμης και εξουσίας θα αφθονούν και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στο πώς διαχειριζόμαστε σχέσεις που μας προκαλούν αρνητικά συναισθήματα, μας καταπιέζουν και προσπαθούν να μας ελέγχουν. Φυσικά θα αφθονούν και οι ερωτικές προκλήσεις, όπως θα δείτε και στις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας! Το τρίγωνο του Ήλιου από τον Σκορπιό με τον Κρόνο θα βοηθήσει τα ζώδια του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες) να σταθεροποιήσουν κάποια πράγματα στη ζωή τους ειδικά αν είναι γεννημένοι πρώτες μέρες των ζωδίων τους. Τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο έντονα όσο πλησιάζουμε προς το Σαββατοκύριακο, καθώς ο Άρης από τον Σκορπιό έρχεται αντιμέτωπος με τον Δία στον Ταύρο στις 28/10/2023, ενώ την Κυριακή θα συναντήσει σε σύνοδο τον Ερμή και χρειάζεται προσοχή στις θερμοκέφαλες αντιδράσεις.

Επειδή όλοι θα έχουν μια ισχυρή άποψη ή αντίδραση, πρέπει να μετράμε καλά τις μάχες που έχουμε να δώσουμε ο καθένας μας και να μην πάρουμε αχρείαστο ρίσκο. Καλύτερα να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας και να δώσουμε τόπο στην οργή και θέση στη γαλήνη της ψυχής μας. Σε όλη την εβδομάδα η Σελήνη θα «χτίζει» σταδιακά την ένταση που δημιουργεί πάντα μια έκλειψη, όπως αυτή που έχουμε στις 28/10/2023 στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού. Την τελευταία από μια σειρά εκλείψεων που πραγματοποιήθηκαν τα τελευταία δυο χρόνια σε αυτά τα ζώδια. Σίγουρα είναι μια έκλειψη που θα επηρεάσει τις εξελίξεις στο μεσανατολικό, την οικονομία και τις επενδύσεις και σε προσωπικό επίπεδο, θέματα υγείας και θέματα σχέσεων, καθώς η Αφροδίτη κυβερνά αυτή την έκλειψη και βρίσκεται στην Παρθένο σε στενή προσέγγιση με τον Ουρανό. Τα απρόοπτα θα είναι μέρος της καθημερινότητας μας με αυτή την έκλειψη που έρχεται σαν τσουνάμι σε πολλές περιπτώσεις να αλλάξει τα πράγματα. Ας προσπαθήσουμε να είμαστε γειωμένοι, να έχουμε μια πρακτική και λογική αντιμετώπιση των πραγμάτων κι ας μην είμαστε αρνητικοί σε αλλαγές. Όμως ακόμη και οι «δύσκολες» όψεις του Δία μπορεί να δείχνουν τύχη, ευκαιρίες και λύσεις. Το μόνο που χρειάζεται να προσέξουμε είναι η τάση για υπερβολές και επιπόλαια συμπεράσματα ή κινήσεις.

Ας δούμε όμως ποια είναι τα 4 ζώδια που θα έχουν εξελίξεις αλλά και εντάσεις την εβδομάδα 23/10/2023 – 29/10/2023

ΤΑΥΡΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με λίγο περισσότερο στρες είτε γιατί έχουν μαζευτεί πολλά που πρέπει να διαχειριστείτε σε επαγγελματικό ή οικογενειακό επίπεδο είτε γιατί σας απασχολούν κάποια πιεστικά προβλήματα και δεν βρίσκετε άκρη. Σε κάθε περίπτωση όμως πιο εύκολα θα βγάλετε άκρη με αυτά που θέλετε στην αρχή της εβδομάδας, παρά από την Παρασκευή κι έπειτα που οι επιρροές μπορεί να σας ζορίσουν περισσότερο. Οι σχέσεις είναι το κύριο μενού της εβδομάδας για σας. Τη Δευτέρα ο Ήλιος προχωρά στον Σκορπιό μέσα στον τομέα των σημαντικών σχέσεων, του γάμου και των συνεργασιών. Από δω και κάτω το κλειδί στην επιτυχία βρίσκεται στο πώς μπορείτε να συνεργαστείτε, συνυπάρξετε και επικοινωνήσετε σωστά με τους άλλους. Για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες η προτεραιότητα σας πρέπει να είναι οι επιτυχημένες συνέργειες, οι γνωριμίες και οι σωστές δημόσιες σχέσεις που θα ευνοήσουν την προώθηση της καριέρας σας. Είναι όμως και μια θετική περίοδος για να κάνετε νέες γνωριμίες σε ερωτικό επίπεδο. Μην ψάχνετε για κάτι ίδιο με σας. Φανείτε δεκτικοί στο διαφορετικό, αλλά μην είστε πιεστικοί προκειμένου να ελέγξετε ένα αποτέλεσμα. Αφήστε τον χρόνο να βοηθήσει σε μια νέα ερωτική σχέση.

Τη βιασύνη και την παρόρμηση πρέπει να την αποφύγετε γενικότερα αυτή την εβδομάδα και ιδιαίτερα προς το τέλος της, καθώς ο Άρης από τον τομέα σχέσεων-συνεργασιών έρχεται σε κόντρα με τον Δία στο ζώδιό σας. Μπορεί μια σχέση ή μια συνεργασία να σας κάνει να νιώθετε ότι πιέζεστε ιδιαίτερα και να σας πιάσει αντίδραση. Αν το συναίσθημα της πίεσης είναι ιδιαίτερα έντονο καλύτερα να αναβάλλετε σημαντικές συζητήσεις, συσκέψεις και αποφάσεις, παρά να καταστρέψετε τις προοπτικές μιας σχέσης ή συνεργασίας εξαιτίας μιας κακής διάθεσης. Από την άλλη, αυτή η όψη μπορεί να φέρει ξαφνικές εξελίξεις στη ζωή σας. Τα απρόοπτα και τα παράξενα συνεχίζονται μέχρι το Σάββατο που κορυφώνεται η έκλειψη στο ζώδιο σας που είναι ταυτόχρονα και Πανσέληνος. Είναι η τελευταία έκλειψη στον άξονα του ζωδίου σας με τον Σκορπιό. Σκεφτείτε τη Σεληνιακή έκλειψη σαν μια ιδιαίτερα δυνατή και φορτισμένη Πανσέληνο. Και καθώς ο κυβερνήτης της είναι η Αφροδίτη που προσεγγίζει σε τρίγωνο τον Ουρανό, μπορεί να προκύψουν ενδιαφέρουσες εξελίξεις σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών και μάλιστα κάπως απρόοπτα. Η επιθυμία σας θα είναι να τα κάνετε όλα διαφορετικά και δεν θα έχετε ιδιαίτερη ανοχή σε πράγματα που σας κάνουν να βαριέστε, αλλά και σε περίεργες συμπεριφορές από τους άλλους. Προσέξτε στο κομμάτι της επικοινωνίας, γιατί εύκολα μπορεί να γίνετε πιο δηκτικοί ή να φτάσετε στα όρια και να σπάσετε μια σχέση για ψύλλου πήδημα. Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο ας είστε πιο προσεκτικοί στην υγεία αυτές τις μέρες αλλά και στην οδήγηση. Ίσως κάποια γυναίκα από το περιβάλλον σας να έχει κάποιο δικό της θέμα και να σας απασχολήσει.

ΛΕΩΝ
Η εβδομάδα ξεκινά με αρκετά έντονους ρυθμούς, αλλά η πίεση είναι διαρκώς αυξανόμενη όσο πλησιάζουμε προς την ημέρα της έκλειψης και ουσιαστικά από την Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή που παράλληλα με την έκλειψη έχουμε και απαιτητικές όψεις του Άρη και του Ερμή. Προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε το ξεκίνημα της εβδομάδας Δευτέρα και Τρίτη για να μπορέσετε να τακτοποιήσετε τις πιο απαιτητικές υποχρεώσεις σας και μην αναβάλλετε για το τέλος της σημαντικά πράγματα καθώς το κλίμα θα είναι ασταθές. Τη Δευτέρα ο κυβερνήτης σας Ήλιος προχωρά στον Σκορπιό μέσα στον τομέα του σπιτιού, της οικογένειας, των προσωπικών σας επιθυμιών, αλλά και των νέων ξεκινημάτων. Πιθανώς να ασχοληθείτε περισσότερο με τις ανάγκες της οικογένειας σας αλλά και του ακινήτου σας. Ίσως σκέφτεστε μια μετακόμιση, μια ανακαίνιση ή κάποιες αλλαγές σε διακοσμητικό επίπεδο για να ανανεώσετε τον χώρο που ζείτε. Αλλαγές μπορεί να έχετε όμως και στο μέτωπο της καριέρας. Η αντίθεση του Άρη από τον Σκορπιό μέσα στον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού με τον Δία στον Ταύρο στον τομέα της καριέρας δημιουργεί υπερδιέγερση και θα νιώθετε λίγο να σας τραβούν οι υποχρεώσεις από τα δυο αυτά μέτωπα πότε από δω και πότε από κει.

Πολλές φορές μπορεί να βγαίνουν απρόοπτα για τα οποία πρέπει να επιληφθείτε και ίσως υπάρχει μια αίσθηση χάους στην καθημερινότητα σας. Η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος που πραγματοποιείται το Σάββατο 28/10 είναι η τελευταία ενός κύκλου εκλείψεων που πραγματοποιήθηκαν στα δυο αυτά ζώδια του Ταύρου και του Σκορπιού τα προηγούμενα δυο χρόνια. Πολλές φορές οι εκλείψεις δείχνουν ένα σημείο κορύφωσης σε μια προσπάθεια μας ή το τέλος μιας κατάστασης η οποία δεν μας ταιριάζει ή δεν επιτρέπει να προοδεύσουμε. Κάποιοι από σας και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο μπορεί να έχετε μια εξέλιξη σε ένα επαγγελματικό θέμα. Μπορεί κάποιο πρότζεκτ που ξεκινήσατε την άνοιξη να αποδίδει τώρα τους καρπούς του, μπορεί να έχετε μια αλλαγή στην καριέρα μέσα στο επόμενο διάστημα ή πιθανόν να υπάρχει μια ελκυστική πρόταση για μια δουλειά. Βέβαια καλά θα κάνετε να μην προχωρήσετε σε υπογραφές και δεσμεύσεις εκείνη τη μέρα. Καλά θα κάνετε επίσης να μην υψώσετε τόνους με συνεργάτες, αλλά και τα μέλη της οικογένειας σας. Ενδεχομένως να νιώσετε ότι σας πιέζουν από παντού. Βάλτε προτεραιότητες και μην εξοργίζεστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα γενέθλια σας ξεκινούν τη Δευτέρα 23/10 εν μέσω ενός πολύ ταραγμένου αστρολογικού τοπίου που αυτή την εβδομάδα εμπλουτίζεται και με μια έκλειψη στις 28/10 στον άξονα του ζωδίου σας με τον Ταύρο. Η εβδομάδα ξεκινά με αρκετή πίεση στα επαγγελματικά ζητήματα και έντονους ρυθμούς, αλλά το πιο απαιτητικό της κομμάτι εκτείνεται από την Παρασκευή και έπειτα. Τη Δευτέρα ο Ήλιος στο ζώδιο σας σάς χρίζει πρωταγωνιστές των επόμενων τεσσάρων εβδομάδων και σας παρέχει την ενέργεια που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε νέα πρότζεκτ και να πάρετε πρωτοβουλίες δράσης στη ζωή σας σε όλους τους τομείς. Στο τέλος της εβδομάδας έχουμε την αντίθεση του Άρη με τον Δία και ταυτόχρονα τη σύνοδο Ερμή-Άρη και την αντίθεση Ερμή-Δία που επηρεάζουν τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών δείχνοντας ένταση. Οι σχέσεις μας αγαπητοί μου Σκορπιοί χρειάζονται φροντίδα και συνέπεια για να υπάρχουν στη ζωή μας. Ίσως το σύμπαν σας χτυπάει κάποιο καμπανάκι προκειμένου να αντιληφθείτε ποιοι είναι οι σημαντικοί άνθρωποι στη ζωή σας και πώς πρέπει να συμπεριφέρεστε για να τους έχετε δίπλα σας.

Από την άλλη, αυτές οι όψεις μπορεί να βγάλουν στην επιφάνεια τις διαφορές που έχετε με κάποιους τις οποίες δεν μπορείτε να παραβλέψετε και να τις κάνετε στην άκρη. Στο ίδιο θέμα των σχέσεων προσωπικών και επαγγελματικών παραπέμπει και η τελευταία έκλειψη της χρονιάς στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού. Προηγήθηκαν μια σειρά εκλείψεων στο ζώδιο σας και το απέναντι του Ταύρου τα προηγούμενα δυο χρόνια που άλλαξαν πολλά από τα δεδομένα σας. Αν είστε γεννημένοι-ες στο πρώτο δεκαήμερο με την επιρροή αυτής της έκλειψης μπορεί να βγείτε από μια ταλαιπωρημένη και κουρασμένη σχέση ή συνεργασία και να προχωρήσετε σε μια καινούρια. Αν έχετε μια ικανοποιητική σχέση δεν είναι απίθανο να προχωρήσετε και στο επόμενο βήμα της συγκατοίκησης, του γάμου ή της απόκτησης ενός απογόνου. Οι εκλείψεις φημίζονται για την ανεξέλεγκτη και απρόβλεπτη φύση τους οπότε όλα τα σενάρια είναι πιθανά. Φυσικά αυτό το Σαββατοκύριακο θα πρέπει να προσέξετε και τις εντάσεις, την οδήγηση, τους υψηλούς τόνους σε συζητήσεις και τις προκλητικές ενέργειες. Καλύτερα να απομακρυνθείτε από εστίες έντασης και να προσπαθήσετε όσο γίνεται να διατηρείτε ακμαίο το ηθικό σας χωρίς να χάνετε την αισιοδοξία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η τελευταία ολόκληρη εβδομάδα του Οκτωβρίου μόνο ήσυχη και βατή δεν μπορεί να χαρακτηριστεί με τόσο έντονη αστρολογική επικαιρότητα που σας αφορά, καθώς συμβαίνει στα σταθερά ζώδια όπως το δικό σας. Η εβδομάδα ξεκινά σε έντονους ρυθμούς με τη Σελήνη στο ζώδιο σας, παρόλα αυτά οι πρώτες μέρες είναι πιο εύκολα διαχειρίσιμες σε σχέση με τη συνέχεια της εβδομάδας και ιδιαίτερα με το τέλος της. Τη Δευτέρα 23/10 ο Ήλιος προχωρά στον Σκορπιό. Είτε δουλεύετε σε μια εξαρτώμενη εργασία, σε μια πολυεθνική, είτε έχετε τη δική σας δουλειά, ετοιμαστείτε για μια ιδιαίτερα φιλόδοξη περίοδο που θα βοηθήσει να εξελιχτείτε και να επεκταθείτε. Φυσικά αυτό σημαίνει περισσότερες ώρες δουλειάς, πρωτοβουλίες, δράσεις, δηλαδή κούραση αλλά και αποτελέσματα. Αν δεν νιώθετε ιδιαίτερη αυτοπεποίθηση ζητήστε συμβουλές από ανθρώπους που γνωρίζουν τη δουλειά ή είναι επαγγελματίες. Και πάμε στα δύσκολα της εβδομάδας που είναι η αντίθεση του Άρη με τον Δία στις 28/10 αλλά και η σύνοδος Ερμή-Άρη και η αντίθεση Ερμή-Δία την Κυριακή. Ο Άρης από τον τομέα της καριέρας αντιμετωπίζει τον Δία και δημιουργεί ένα έντονο νευρικό κλίμα στη δουλειά ή στο σπίτι.

Αν νιώθετε ότι στον χώρο της δουλειάς σας καταπιέζεστε και δεν σας επιτρέπονται τόσες ελευθερίες δράσης και αποφάσεων όσες θα θέλατε είναι πολύ πιθανόν να κάνετε την επανάστασή σας. Όμως προσέξτε το ρίσκο γιατί δεν είναι κατάλληλες μέρες για τόσο σημαντικές αποφάσεις. Φυσικά και θα πρέπει να μιλήσετε και να εξηγήσετε είτε αυτός που σας καταπιέζει είναι ένας προϊστάμενος είτε και κάποιο άτομο από το οικογενειακό σας περιβάλλον, π.χ. κάποιος από τους γονείς σας. Όμως μην φτάσετε τα πράγματα στα άκρα. Καθώς και σεις φημίζεστε για τις απόλυτες θέσεις και απόψεις σας, η σύγκρουση με ένα άτομο που είναι κι εκείνο αρκετά ισχυρογνώμον μπορεί να φτάσει τα πράγματα στα άκρα. Συν τοις άλλοις το Σάββατο σχηματίζεται η τελευταία έκλειψη της χρονιάς και αποτελεί τον επίλογο ουσιαστικά ενός κύκλου εκλείψεων που έλαβαν χώρα στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, δηλαδή στον άξονα καριέρας-οικογένειας για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας, τα προηγούμενα δυο χρόνια. Η συγκεκριμένη επηρεάζει τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο. Με κάποιο τρόπο είναι πιθανό να έχετε αλλαγές είτε στην καριέρα είτε στην οικογένεια και το σπίτι. Αν σκεφτόσασταν μια μετακόμιση, μια αγοραπωλησία ακίνητης περιουσίας δείτε το σοβαρά το θέμα, γιατί μπορεί να έχετε αποτελέσματα. Προσέξτε όμως και θέματα υγείας, αποφύγετε υψηλούς τόνους και να είστε υπομονετικοί και με την οδήγηση ειδικά αν ταξιδέψετε για να γιορτάσετε την εθνική μας εορτή.

asibiliou.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS