ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΖΩΔΙΑΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤα ζώδια την εβδομάδα 11-17 Απριλίου

Τα ζώδια την εβδομάδα 11-17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ
Μολονότι την εβδομάδα αυτή οι άλλοι μοιάζουν να έχουν τον πρώτο λόγο στην εξέλιξη των καταστάσεων, προτίμησε τις ευκαιρίες που σου δίνονται αυτές τις μέρες, καθώς είναι ένα βοηθητικό διάστημα που δίνει λύσεις. Ένα σημαντικό νέο όμως είναι η καλή όψη Δία-Ποσειδώνα που λειτουργεί ως ασπίδα… προστασίας στα δύσκολα! Το Σάββατο πραγματοποιείται πανσέληνος απέναντί σου, στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, δείχνοντας πως κορυφώνεται μια κατάσταση στα αισθηματικά, ενώ οι άλλοι έχουν πολλές απαιτήσεις από σένα. Νωρίτερα, την Παρασκευή ο κυβερνήτης σου Άρης περνά στους Ιχθύς, προλογίζοντας μυστικές σχέσεις, αλλά και μπερδεμένες καταστάσεις…

ΤΑΥΡΟΣ
Το ξεκίνημα της εβδομάδας θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός και να κατεβάσεις τους τόνους, καθώς δεν αποκλείεται να κάνεις απερίσκεπτα λάθη. Επίσης, η πανσέληνος του Σαββάτου στον τομέα που σχετίζεται με την καθημερινότητά σου, φέρνει περισσότερη κούραση μέσα στο πρόγραμμά σου, ενώ νωρίτερα, την Δευτέρα ο Ερμής περνά στο ζώδιό σου και σου αποκαλύπτει το παρασκήνιο που υπήρχε την προηγούμενη περίοδο. Μέσα από πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος μπορείς να καταφέρεις πολλά και στα ζητήματα καρδιάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η εβδομάδα αυτή σου δίνει έδαφος και «καύσιμο» για να τρέξεις τις υποθέσεις σου, φρόντισε όμως οι στόχοι σου να είναι όσο πιο ρεαλιστικοί γίνεται. Άλλωστε η πανσέληνος το Σάββατο σε φιλικά ζώδια φέρνει ευκαιρίες, παρά το γεγονός ότι παρασύρεσαι σε κάποιες υπερβολές ως προς τον τρόπο που αναζητάς λύσεις. Η πανσέληνος αυτή σε φέρνει πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα, ενώ μέχρι την Πέμπτη έχεις περισσότερες ευκαιρίες στα αισθηματικά σου. Από την Παρασκευή όμως ο Άρης περνά στους Ιχθύς και αφήνεις στην άκρη για λίγο τα ζητήματα καρδιάς, πρόσεξε στο εξής κρυολογήματα ή μικροατυχήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η εβδομάδα αυτή ξεκινά με περίεργους οιωνούς που μπορεί να φέρει απρόσμενα γεγονότα που σε απομακρύνουν από τους στόχους σου, ενώ η πανσέληνος του Σαββάτου εγείρει ζητήματα που σχετίζονται άμεσα με το σπίτι, την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία, έτσι λοιπόν είναι προτιμότερο να χαμηλώσεις τους τόνους με τους οικείους σου. Βλέπεις τις καταστάσεις πιο ώριμα πλέον. Παράλληλα, από την Παρασκευή ο Άρης περνά στους Ιχθύς, το ζώδιο που βρίσκεται ήδη η Αφροδίτη, αλλά και η συνάντηση Δία-Ποσειδώνα, φέρνουν ευκαιρίες, ανεβάζοντας την όρεξη για φλερτ στα ύψη.

ΛΕΩΝ
Η πανσέληνος που πραγματοποιείται το Σάββατο σε βοηθητικά σημεία για το ωροσκόπιό σου, δείχνει μεν κάποιες υπερβολές στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου στο κοντινό σου περιβάλλον, μπορείς όμως και να πεις όσα ήθελες εδώ και καιρό, και να κλείσεις συμφωνίες. Μέχρι την Παρασκευή πάντως η συνάντηση Δία-Ποσειδώνα φέρνει για σένα εύνοια και πιο αισιόδοξες σκέψεις. Μέχρι την Δευτέρα έχεις ώθηση στα αισθηματικά γενικότερα. Από την Παρασκευή και μετά ο Άρης περνά στους Ιχθύς και ανάβει φωτιές στην κρεβατοκάμαρα, φέρνει όμως και έντονα πάθη εκτός κρεβατοκάμαρας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η πανσέληνος του Σαββάτου φέρνει ερωτηματικά για κάποιες πολύ βασικές σου ανάγκες και κατά πόσο υπάρχει ισορροπία ανάμεσα σε όσα δίνεις και σε όσα παίρνεις, σε γενικές γραμμές όμως έχεις σημαντικές ευκαιρίες, φρόντισε όμως να περιορίσεις την εριστικότητα και τη βιασύνη. Ο Άρης από την Παρασκευή και μετά περνά απέναντι το ζώδιό σου, έτσι τώρα οι σχέσεις αποκτούν πολύ μεγάλη βαρύτητα για εσένα. Αν είσαι μόνος/η σίγουρα θα επιδιώξεις να βρεις ένα νέο σύντροφο, ενώ αν είσαι ήδη σε σχέση τότε σίγουρα θα αναζωπυρωθεί η φλόγα!

ΖΥΓΟΣ
Η εβδομάδα αυτή χρωματίζεται με την πανσέληνο στο ζώδιό σου το Σάββατο, η οποία δρα σαν μεγεθυντικός φακός στις ήδη υπάρχουσες καταστάσεις, φέρνοντας και περισσότερο εγωισμό στον τρόπο που προσεγγίζεις τα πράγματα, αυξάνοντας έτσι και τις αποστάσεις με τους άλλους. Η συνάντηση επίσης Δία-Ποσειδώνα φέρνει σημαντική εύνοια σε θέματα υγείας-εργασίας. Η πανσέληνος αυτή επηρεάζει άμεσα και τα προσωπικά σου, έτσι πρέπει να θυμάσαι ότι έχεις αφήσει μέσα σου κάποιες μπερδεμένες καταστάσεις και πρέπει να αποδεσμευτείς. Άλλωστε, η κυβερνήτης σου, Αφροδίτη, στους Ιχθύς μπορεί να σε βοηθήσει να συγχωρήσεις όσα σε πλήγωσαν…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα πρέπει να δείξεις προσοχή και σύνεση. Επίσης, η πανσέληνος που πραγματοποιείται το Σάββατο στον Ζυγό δείχνει μια κορύφωση στις προσπάθειες που κάνεις σε ζητήματα καθημερινότητας, τα οποία όμως σε εξαντλούν, είναι λοιπόν προτιμότερο να απομακρυνθείς από την πολυκοσμία και να αφουγκραστείς τα δικά σου θέλω. Από την Παρασκευή έχεις πολύ σημαντική εύνοια στα προσωπικά καθώς ο θεός του πολέμου, ο Άρης περνά στους Ιχθύς, θα πρέπει όμως στο εξής να μην παρασύρεσαι σε βιαστικές ή παρορμητικές κινήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η εβδομάδα αυτή αρχίζει με περισσότερη ένταση στο κοντινό σου περιβάλλον, ενώ θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός στις κινήσεις σου με τους γύρω σου. Το Σάββατο πραγματοποιείται πανσέληνος σε ευνοϊκά ζώδια για σένα, κάτι που σε ωθεί να υλοποιήσεις στόχους σου, ενώ γενικότερα κορυφώνονται οι προσπάθειες που καταβάλλεις για τα σχέδια που έχεις στα σκαριά. Την Δευτέρα ο Ερμής περνά σε μια ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση για ξεκάθαρη επικοινωνία και λογική, ωθώντας σε ουσιαστικές κουβέντες με το ταίρι σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το Σάββατο με την πανσέληνο στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου έχεις την τάση για υπερβολές γενικότερα. Προτίμησε λοιπόν πιο ήπιους τόνους, τουλάχιστον μέχρι τα μισά της εβδομάδας. Άλλωστε με την όψη Δία-Ποσειδώνα είσαι σίγουρα στους ευνοημένους αυτής της περιόδου! Την Δευτέρα ο Ερμής περνά στον τομέα που σχετίζεται με την χαρά, την διασκέδαση και τον έρωτα, μια θέση που μπορεί να σε φέρνει (ακόμα) πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Γενικότερα όμως, από την Παρασκευή και μετά ο Άρης περνώντας στους Ιχθύς σε κάνει πιο… ζωηρό και εξωστρεφή στα φλερτ! Νέες γνωριμίες ευνοούνται!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Την εβδομάδα αυτή πρωταγωνιστεί η πανσέληνος σε φιλικά ζώδια, η οποία ακόμη και αν φέρει κάποια πίεση, αυτή γίνεται αφορμή για να πας παρακάτω, αρκεί να είσαι περισσότερο προσεκτικός σε διαδικαστικές ή νομικές υποθέσεις, επαφές με εξωτερικό ή ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, ενώ θα πρέπει να μείνεις μακριά από απερίσκεπτες συμπεριφορές που σε βάζουν σε μπελάδες. Η εβδομάδα αυτή φέρνει πίεση στα αισθηματικά μέχρι την Παρασκευή, ενώ ο Άρης από την Παρασκευή εγκαταλείπει το ζώδιό σου και περνά σε μια θέση που ευνοεί όσους ήδη είναι σε σχέση.

ΙΧΘΥΕΣ
Η εβδομάδα χρωματίζεται με την θεαματική συνάντηση Δία-Ποσειδώνα που σε ευνοεί σκανδαλωδώς, φέρνοντας λύτρωση αλλά και την εκπλήρωση ενός ονείρου. Το Σάββατο επίσης έχουμε πανσέληνο σε ένα πιο εσωτερικό σημείο στο ωροσκόπιό σου, που σε κάνει να εξετάσεις σε μεγαλύτερο βάθος τις ανάγκες σου και κατά πόσο αυτές ικανοποιούνται από τις καταστάσεις ως έχουν. Ο Άρης από την Παρασκευή περνά το ζώδιό σου, έτσι ξεκινά μια περίοδος που πρωταγωνιστείς στις ζωές των άλλων και τα ζητήματα καρδιάς γίνονται πολύ σημαντικά!

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS