ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΖΩΔΙΑΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤα ζώδια την εβδομάδα 1 -7 Νοεμβρίου

Τα ζώδια την εβδομάδα 1 -7 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ
Η ανατρεπτική όψη Ήλιου-Ουρανού που σου έφερε σημαντικά διλήμματα στα οικονομικά ή και στην αυτοπεποίθηση-αυτοεκτίμηση, δείχνει πως πρέπει πια να κάνεις ουσιαστικά βήματα. Επιπλέον, η Αφροδίτη από την Παρασκευή περνά στον τομέα της καριέρας, βελτιώνοντας την εικόνα και το γόητρό σου. Αυτή την περίοδο τα προσωπικά μπορεί να μην είναι η πρώτη σου προτεραιότητα -ειδικά από την Παρασκευή και μετά- όμως μέσα σου σιγοκαίνε έντονα πάθη και η λίμπιντο σου είναι αυξημένη. Το κλειδί για τα αισθηματικά σου πάντως είναι να αφήσεις αυτές τις μέρες στην άκρη τον εγωισμό.

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτή την εβδομάδα οι άλλοι θα σε απασχολήσουν πιο έντονα με τις υποθέσεις τους, όπως μαρτυρά και η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται απέναντί σου την Πέμπτη, η οποία κλείνει επεισοδιακά κάποιο κεφάλαιο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και ανοίγει ένα καινούριο, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο! Η Νέα Σελήνη αυτή αγγίζει άμεσα τα προσωπικά σου, έτσι λοιπόν έρχονται σημαντικές αλλαγές, για την ώρα όμως έχεις να παλέψεις και με κάποιες ανασφάλειές σου. Αλλάζουν πολλά, μην φοβηθείς, είναι για καλό! Πάντως, ο Ερμής περνά απέναντί σου από την Παρασκευή και φέρνει πολλές ευκαιρίες επικοινωνίας!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ξεκινώντας από την εβδομάδα αυτή, κάτι αλλάζει μέσα στην καθημερινότητά σου, όπως προλογίζει και η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται την Πέμπτη. Θα πρέπει όμως να δώσεις και τη δέουσα προσοχή στην υγεία σου, ενώ αν επεδίωκες να αλλάξεις συνήθειες που βάζουν τρικλοποδιά στο πρόγραμμά σου, ήρθε η ώρα να το κάνεις! Η είσοδος του Ερμή στον Σκορπιό την Παρασκευή σε βοηθά σε αυτό. Μοιάζεις αρκετά αδιάλλακτος στη στάση που κρατάς, και είναι προτιμότερο να μπαίνεις και στη θέση των άλλων, καθώς είσαι αρκετά επικριτικός, ενώ παράλληλα εστιάζεις σε εκείνα που σου λείπουν στα ερωτικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η εβδομάδα αυτή χρωματίζεται κυρίως από την Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται την Πέμπτη σε μια φιλική θέση για σένα, φέρνοντας ένα νέο κεφάλαιο στα δημιουργικά σου σχέδια, ξεκινάς με όρεξη για νέα δεδομένα. Επίσης, η δυσμενής όψη Ήλιου-Ουρανού σου δείχνει αλήθειες και κάνει γερά ξεκαθαρίσματα ως προς τους ανθρώπους που έχεις δίπλα σου… Η Νέα Σελήνη αυτή, μαζί με την είσοδο του Ερμή στον Σκορπιό την Παρασκευή, αγγίζει και τα προσωπικά σου, ολοκληρώνοντας έναν κύκλο και ανοίγοντας έναν άλλο, θα πρέπει όμως να προσέξεις ιδιαίτερα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

ΛΕΩΝ
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται την Πέμπτη σε μια θέση κόντρα με σένα, φέρνει και κάποιους προβληματισμούς, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, και ενδεχομένως να κληθείς να αντιμετωπίσεις αλλαγές σε καταστάσεις ή σημαντικές εξελίξεις στο σπίτι, την ακίνητη περιουσία ή την οικογένεια. Στο τέλος όμως το πρόσημο είναι θετικό, καθώς ο Ερμής περνώντας στον Σκορπιό σε βοηθά να μιλήσεις για όλα αυτά! Οι ανασφάλειές σου αυτό το διάστημα είναι πολλές και εσύ αντιδράς παρορμητικά, όμως Πέμπτη και Παρασκευή σε φέρνουν πιο κοντά στο ταίρι σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτή την εβδομάδα σηματοδοτεί λύτρωση από τις δυσκολίες, καθώς η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται την Πέμπτη σε ένα φιλικό ζώδιο, φέρνει ευχάριστες αλλαγές στο κοντινό σου περιβάλλον, παρά το άγχος που σε καταβάλλει. Επιπλέον όμως, θα πρέπει να είσαι πιο διαλλακτικός στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου, αλλά και προσεκτικός στις μετακινήσεις σου, με την είσοδο του κυβερνήτη σου Ερμή στον Σκορπιό την Παρασκευή. Από την Παρασκευή είσαι πιο εξωστρεφής στα προσωπικά με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω και η λίμπιντο είναι αυξημένη, την οποία «χρησιμοποιείς» για το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΖΥΓΟΣ
Η εβδομάδα ενδέχεται να σε προβληματίσει ως προς την αξία που δίνεις σε πρόσωπα και καταστάσεις και οι αμφιβολίες που έχεις μοιάζουν να μην βρίσκουν πειστική απάντηση για την ώρα. Τρίτη και Τετάρτη όμως είναι εξαιρετικά βοηθητικές ημέρες για να βρεις υποστηρικτές στις σκέψεις και τις θέσεις σου. Αυτή την περίοδο πάντως η δυσμενής όψη Ήλιου-Ουρανού σου δείχνει ξανά όλα εκείνα τα οποία πρέπει να βάλεις σε τάξη και να αποδεσμευτείς από καταστάσεις που δεν σε εξελίσσουν βαθύτερα. Από την Παρασκευή η Αφροδίτη φέρνει στο προσεχές διάστημα ανασφάλειες ή ελλείψεις στην συναισθηματική ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτή η εβδομάδα σε βρίσκει να πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις καθώς την Πέμπτη πραγματοποιείται Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, που σε επηρεάζει ακόμη περισσότερο αν έχεις γενέθλια αυτές τις μέρες, μαρτυρώντας πως κλείνει ένας κύκλος στη ζωή σου επεισοδιακά, και ανοίγει ένας νέος! Η δυσμενής όψη Ήλιου-Ουρανού προλογίζει σίγουρα πάντως… αλλαγές! Στα καλά νέα της εβδομάδας είναι και η είσοδος του Ερμή την Παρασκευή στο ζώδιό σου, ο οποίος θα σου αποκαλύψει το παρασκήνιο που υπήρχε από τις 30/8 ως τώρα! Η Αφροδίτη αρχίζει να ευνοεί τα αισθηματικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η εβδομάδα σε αποπροσανατολίζει από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας και ενδεχομένως να σε γεμίζει με άγχος για τις καταστάσεις που μοιάζουν μετέωρες, ενώ επωμίζεσαι και ευθύνες, με την Νέα Σελήνη την Πέμπτη. Επίσης, η δύσκολη όψη Ήλιου-Ουρανού δείχνει πως ήρθε η ώρα να κλείσεις τους λογαριασμούς σου με το παρελθόν, έστω και αν έχεις μπόλικο άγχος για άλλα θέματα, άσχετα.  Τα φλερτ δε λείπουν, όπως και οι ευκαιρίες για πιο ανέμελες στιγμές στον ερωτικό τομέα και το πλαίσιο είναι ιδιαίτερα βοηθητικό μέχρι την Πέμπτη, καθώς από την Παρασκευή έχεις άλλες προτεραιότητες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η εβδομάδα είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα καθώς από την Παρασκευή η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σου και θα παραμείνει για ένα δυσανάλογο μεγάλο διάστημα, ως τον Μάρτιο του 2022, έτσι οι διαπροσωπικές σου σχέσεις αλλά πρωτίστως η σχέση με τον εαυτό σου θα σε απασχολήσει για… καιρό! Πλέον η γοητεία σου όμως θα είναι στα ύψη!  Την Δευτέρα το βλέμμα σου είναι στραμμένο στις αισθηματικές επαφές, ενώ από την Παρασκευή το κλίμα στα προσωπικά γίνεται πιο ευνοϊκό. Πρόσεξε όμως, καθώς η Νέα Σελήνη της Πέμπτης αγγίζει άμεσα και τις φιλίες σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η εβδομάδα αυτή προλογίζει αρκετές αναταράξεις ως προς το στάτους σου, όπως δείχνει και η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου την Πέμπτη, θα πρέπει λοιπόν να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός και να κρατάς χαμηλό προφίλ. Θα έρθουν πολύ σημαντικές ευκαιρίες αλλά χρειάζεται να τις διαχειριστείς με σύνεση!  Η Τρίτη έχει θετικό έδαφος για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Από την Παρασκευή επίσης η Αφροδίτη περνά στο προηγούμενο ζώδιο από το δικό σου, προλογίζοντας έτσι μια περίοδο όπου υπάρχει έντονο παρασκήνιο και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός.

ΙΧΘΥΕΣ
Η εβδομάδα αυτή φέρνει σημαντικές αλλαγές, καθώς η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται την Πέμπτη σε καλεί να δεις σε βάθος την κοσμοθεωρία σου και να αφαιρέσεις όλα εκείνα τα στεγανά που δεν συμβαδίζουν με το δικό σου σήμερα. Παράλληλα, κλείνουν κύκλοι -ακόμα και ανατρεπτικά- με νομικές ή διαδικαστικές υποθέσεις, θέματα σπουδών ή επαφών με εξωτερικό, και ανοίγουν νέοι, καλύτεροι! Από την Παρασκευή και μετά η Αφροδίτη περνά σε μια πιο καλή θέση για τη διάθεση και τα προσωπικά σου, φέρνοντάς σε πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα, άλλωστε αυτή η περίοδος σε ευνοεί ιδιαίτερα πλέον.

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS