ΖΩΔΙΑΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤα ζώδια την εβδομάδα 10-15 Μαΐου

Τα ζώδια την εβδομάδα 10-15 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ
Η Δευτέρα και η Τρίτη σε βρίσκουν πιο εξωστρεφή και μπορείς να δεις τις υποθέσεις να προχωρούν και να σταθεροποιούνται μέσα από τις δικές σου προσπάθειες. Γενικότερα όμως θα κληθείς να αντιμετωπίσεις και κάποιες ξαφνικές υποθέσεις που θα σε ενοχλήσουν. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους ανεβάζει τις μετοχές σου στον έρωτα! Επίσης, ο Δίας περνά την Παρασκευή στο προηγούμενο ζώδιο, δείχνοντας πως μέχρι τα τέλη Ιουλίου μπορείς να λυτρωθείς από αδιέξοδες καταστάσεις, ενώ προστατεύεσαι καθώς έχεις πια… «φύλακα άγγελο».

ΤΑΥΡΟΣ
Η εβδομάδα αυτή κινείται σε πολύ δυναμικό πλαίσιο, το οποίο κορυφώνεται με τη Νέα Σελήνη την Τρίτη στο ζώδιό σου, που επηρεάζει ακόμη περισσότερο όσους έχουν γενέθλια αυτές τις μέρες, δίνοντάς σου μια σημαντική ευκαιρία για μια νέα αρχή, ενώ πλέον τα νέα ξεκινήματα που κάνεις έχουν και το υλικό να προχωρήσουν! Ο Ήλιος συνεχίζοντας την πορεία του στο ζώδιό σου συναντούν τον ονειρικό (αλλά και απατηλό) Ποσειδώνα, φέρνοντας την ανάγκη για περισσότερη… χρυσόσκονη στην ζωή και στον έρωτα, προσοχή όμως στις παγίδες! Το τέλος της εβδομάδας όμως, απολαμβάνεις στιγμές.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτή την εβδομάδα υπολογίζεις με όση περισσότερη ακρίβεια μπορείς τις επόμενες κινήσεις σου και αναζητάς τις βαθύτερες αιτίες πίσω από τον τρόπο που λειτουργείς. Η Νέα Σελήνη την Τρίτη σε καλεί να προετοιμάσεις τα βήματά σου στο επόμενο διάστημα, ακόμη και αν κινείσαι σε πιο μυστικά επίπεδα. Το ξεκίνημα της εβδομάδας όμως είναι εξαιρετικό για να μιλήσεις με φίλους και το σαββατοκύριακο σε βρίσκει να πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις. Μην ξεχνάς όμως πως είναι καιρός και για ξεκαθαρίσματα στα προσωπικά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Νέα Σελήνη την Τρίτη σε καλεί να θέσεις στόχους και μπορείς να τους δεις να υλοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο, ενώ σημαντικοί φίλοι σε συμβουλεύουν σωστά. Τρίτη και Τετάρτη όμως κάποια εγχειρήματα απαιτούν από σένα περισσότερη προσήλωση στις λεπτομέρειες, χωρίς αυτό να είναι αρνητικό. Το κλίμα στα προσωπικά είναι πιο θετικό, δείχνοντας πως υπάρχουν σημαντικές ευκαιρίες για φλερτ ακόμα και μέσα από… τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης! Το σαββατοκύριακο επίσης έχεις ανάγκη να κλειστείς στον εαυτό σου. Η προσευχή ή ο διαλογισμός και η γιόγκα θα βοηθούσε!

ΛΕΩΝ
Αυτή την εβδομάδα έχεις εστιάσει περισσότερο σε αυτά που πρέπει να κάνεις, αλλά τα πράγματα σε πιέζουν καθώς στο ξεκίνημα της εβδομάδας πρέπει να αναλάβεις τις ευθύνες σου απέναντι στους άλλους! Θυμήσου όμως ότι θα πρέπει να είσαι επιμελής και να μην παρασύρεσαι σε απερισκεψίες. Στα προσωπικά σου τα πράγματα κινούνται με ταχύτερους ρυθμούς. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας ωστόσο έχεις αρκετές κόντρες, από τα μέσα της εβδομάδας όμως και μετά μπορείς να δεις τις αντιθέσεις να αμβλύνονται και να έρχεστε πιο κοντά με το ταίρι σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η εβδομάδα είναι θετική, καθώς παρά την όποια πίεση έχεις από το οικογενειακό περιβάλλον, έχεις ευκαιρίες και βλέπεις με πιο κατασταλαγμένη ματιά τα πιστεύω και τις θέσεις σου. Η Νέα Σελήνη την Τρίτη δείχνει ένα πολύ σημαντικό άνοιγμα σε μια υπόθεση που στο παρελθόν δεν προχώρησε. Υπάρχουν θετικές εξελίξεις στα προσωπικά, και στο ξεκίνημα της εβδομάδας προσπαθείς να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Από την Παρασκευή πάντως ο Δίας περνά απέναντί σου, φέρνοντας μια νέα εποχή στα προσωπικά σου όπου ευνοούνται μέχρι τα τέλη Ιουλίου κάθε είδους σχέσεις, μέχρι και… γάμος!

ΖΥΓΟΣ
Η εβδομάδα αυτή φέρνει στην επιφάνεια κάποιες ανασφάλειές σου. Τώρα όμως έρχεται η ώρα να δεις κατάματα το εκάστοτε «τραύμα», τώρα που δεν βρίσκεσαι πλέον στο μάτι του κυκλώνα και θα δεις τα πράγματα πιο σφαιρικά. Επίσης, από την Παρασκευή ο Δίας περνά στους Ιχθύς, γεγονός που εγκαινιάζει μια περίοδο που βελτιώνει την καθημερινότητα και την υγεία σου. Γενικότερα έχεις ευκαιρίες για ευχάριστες στιγμές που δεν περίμενες, ενώ τώρα πιο πολύ σε νοιάζει το πάθος σε μια ερωτική σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η, πιθανώς να προσανατολιστείς σε μια σχέση περισσότερο σαρκικού χαρακτήρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η εβδομάδα ενδεχομένως αρκετά κουραστική με την έννοια ότι έρχονται στο προσκήνιο υποχρεώσεις και αυτό επηρεάζει άμεσα τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ειδικά στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Γενικότερα όμως οι άλλοι περιμένουν πολλά από εσένα. Η Νέα Σελήνη την Τρίτη στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, δείχνει πως κάνεις μια νέα αρχή, και μάλιστα μια θετική νέα αρχή που έχει τα φώτα να έχει διάρκεια. Από την Παρασκευή εγκαινιάζεται μια πιο θετική εποχή με το πέρασμα του Δία στους Ιχθύς, δίνοντας ώθηση σε προσωπικά, ερωτικά και δημιουργικά σχέδια.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μπορείς πιο εύκολα να τακτοποιήσεις ό,τι βρίσκεται στη μέση σε πρακτικό επίπεδο, και λειτουργούν σαν εμπόδιο στην καθημερινότητά σου. Παρασκευή και Σάββατο μπορείς να δεις τα δημιουργικά σου σχέδια να προχωρούν, τα εμπόδια πια είναι πίσω σου! Δεν αποκλείεται να υπάρχουν διενέξεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αυτή την περίοδο. Ίσως πρέπει να αφήσεις στην άκρη τον εγωισμό και να κάνεις το απαραίτητο βήμα! Την Παρασκευή άλλωστε ο Δίας περνά στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια φέρνοντας έτσι εύνοια και ευκαιρίες επέκτασης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Από τις πιο ευνοϊκές εβδομάδες αυτή για σένα, καθώς βρίσκεις διέξοδο και λύσεις σε όσα σε προβληματίζουν. Συγκεκριμένα, η Νέα Σελήνη την Τρίτη σε μια ιδιαίτερα θετική θέση για σένα, σε βοηθά να κάνεις επανεκκίνηση σε καταστάσεις που είχαν μείνει στάσιμες. Ασχολείσαι με όσα σου δίνουν χαρά και θυμάσαι να χαμογελάς! Προσπαθείς να φανείς χρήσιμος εκεί που σε χρειάζονται, ενώ τα αισθηματικά είναι από τους πιο ευνοημένους τομείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το βλέμμα σου αυτή την εβδομάδα είναι στραμμένο στο σπίτι και την οικογένεια, και  είσαι αποφασισμένος να διορθώσεις καταστάσεις που δεν λειτουργούν. Άλλωστε, η Νέα Σελήνη την Τρίτη φέρνει μια πολύ θετική αλλαγή σε αυτούς τους τομείς! Τρίτη και Τετάρτη μπορείς πιο άνετα να κάνεις επαφές και να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου στον περίγυρό σου. Η Αφροδίτη ανεβάζει το ερωτικό θερμόμετρο σε μια συμβίωση που έχει ταλαιπωρηθεί όμως εσύ έχεις πιεστεί από πολλές καταστάσεις στο παρελθόν και τώρα θέλεις να φύγεις μακριά από όσα σε πιέζουν.

ΙΧΘΥΕΣ
Εν μέσω μιας περιόδου αλλαγών, η εβδομάδα φέρνει ευχάριστα θέματα για σένα και τις υποθέσεις σου, αφού βρίσκεις συμμάχους στις προσπάθειες που καταβάλλεις. Η  Νέα Σελήνη την Τρίτη σου δίνει μια ευκαιρία για συμφωνίες και συζητήσεις, επικοινωνείς πιο άνετα με το ταίρι σου, πρόσεξε όμως να αποφύγεις επιπόλαιες κινήσεις. Το πιο σημαντικό νέο όμως είναι η είσοδος του Δία στο ζώδιό σου την Παρασκευή, φέρνοντας αρχικά για περίπου δυόμιση μήνες την εύνοια της τύχης, ευκαιρίες, αλλά και δυνατότητες επέκτασης, παρά τις τάσεις υπερβολής.

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS