ΖΩΔΙΑΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤα ζώδια την εβδομάδα 10-16 Ιουλίου

Τα ζώδια την εβδομάδα 10-16 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ
Την Τετάρτη με την πανσέληνο στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου (που επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους γύρω στα μέσα Απριλίου) έχεις την τάση για υπερβολές στον τρόπο που βγάζεις τα ταλέντα σου, αλλά και την εικόνα σου γενικότερα. Προτίμησε λοιπόν πιο ήπιους τόνους, τουλάχιστον μέχρι τα μισά της εβδομάδας, οι φιλοδοξίες σου όμως υλοποιούνται. Είσαι πιο συγκρατημένος αυτό το διάστημα ενώ τις μέρες Παρασκευή και Σάββατο επιδιώκεις να βρεθείς ανάμεσα σε πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος. Επίσης, η εβδομάδα μπορεί να σε φέρει (ακόμα) πιο κοντά στο ταίρι σου αν συγκατοικείς.

ΤΑΥΡΟΣ
Την εβδομάδα αυτή πρωταγωνιστεί η πανσέληνος της Τετάρτης σε φιλικά ζώδια, η οποία ακόμη και αν φέρει κάποια πίεση, αυτή γίνεται αφορμή για να πας παρακάτω, αρκεί να είσαι περισσότερο προσηλωμένος σε διαδικαστικές ή νομικές υποθέσεις, επαφές με εξωτερικό ή ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, ενώ θα πρέπει να μείνεις μακριά από απερίσκεπτες συμπεριφορές που σε βάζουν σε μπελάδες. Είσαι σε μια ιδιαίτερα ευνοϊκή περίοδο με πολλές ευκαιρίες για τα προσωπικά σου, καθώς αυτές τις μέρες τα ζητήματα καρδιάς ντύνονται με ένα «πέπλο» που σε κάνει να βλέπεις μόνο τα θετικά, ακόμη και αν έχεις παράπονα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Νιώθεις ότι είσαι σε ένα μεταβατικό στάδιο και πρώτο σου μέλημα είναι να σταθεροποιήσεις τα πράγματα, ώστε ξεκινώντας από μια καλή βάση, να πας παρακάτω. Την Τετάρτη έχουμε πανσέληνο σε ένα πιο εσωτερικό σημείο στο ωροσκόπιό σου, που σε κάνει να εξετάσεις σε μεγαλύτερο βάθος τις ανάγκες σου και κατά πόσο αυτές ικανοποιούνται από τις καταστάσεις ως έχουν. Οι μέρες Παρασκευή και Σάββατο δίνουν ένα πιο ανέμελο τόνο, σε μια περίοδο που σε έχουν απασχολήσει αρκετά θέματα σταθερότητας μιας σχέσης. Πρόσεχε όμως τις εντάσεις στα ερωτικά σου, με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μολονότι την εβδομάδα αυτή οι άλλοι μοιάζουν να έχουν τον πρώτο λόγο στην εξέλιξη των καταστάσεων, προτίμησε τις ευκαιρίες που σου δίνονται αυτές τις μέρες, καθώς είναι ένα βοηθητικό διάστημα που δίνει λύσεις. Ένα θετικό νέο όμως είναι ο Ερμής στο ζώδιό σου σε καλή όψη με τον Ποσειδώνα φωτίζει επικοινωνιακές πλευρές σου, αρκεί να μην σε κυριεύσει το… πείσμα! Την Τετάρτη πραγματοποιείται πανσέληνος απέναντί σου, στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, δείχνοντας πως κορυφώνεται μια κατάσταση στα αισθηματικά, ενώ οι άλλοι έχουν πολλές απαιτήσεις από σένα

ΛΕΩΝ
Το ξεκίνημα της εβδομάδας θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός και να κατεβάσεις τους τόνους, καθώς δεν αποκλείεται να κάνεις απερίσκεπτα λάθη με απρόσμενες συνέπειες στα αισθηματικά. Επίσης, η πανσέληνος της Τετάρτης στον τομέα που σχετίζεται με την καθημερινότητά σου, φέρνει περισσότερη κούραση μέσα στο πρόγραμμά σου. Μέσα από πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος μπορείς να καταφέρεις πολλά και στα ζητήματα καρδιάς. Άλλωστε, Παρασκευή και Σάββατο ασχολείσαι πιο εντατικά με τα προσωπικά σου, ενώ στα μέσα της εβδομάδας η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, προειδοποιεί να μην δίνεις λαβές για δυσμενή σχόλια και κουτσομπολιά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η εβδομάδα αυτή σου δίνει έδαφος και ώθηση για να τρέξεις τις υποθέσεις σου, φρόντισε όμως οι στόχοι σου να είναι όσο πιο ρεαλιστικοί γίνεται. Άλλωστε η πανσέληνος την Τετάρτη σε φιλικά ζώδια φέρνει ευκαιρίες, παρά το γεγονός ότι παρασύρεσαι σε κάποιες υπερβολές ως προς τον τρόπο που αναζητάς λύσεις. Η πανσέληνος αυτή σε φέρνει πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα, ενώ το σημαντικότερο νέο αυτής της περιόδου είναι η συνάντηση Ερμή-Ήλιου που ανεβάζει για σένα το ερωτικό θερμόμετρο στα ύψη!

ΖΥΓΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με περίεργους οιωνούς καθώς δεν αποκλείεται να «τυφλώνεσαι» από τον εγωισμό, ενώ η πανσέληνος της Τετάρτης εγείρει ζητήματα που σχετίζονται άμεσα με το σπίτι, την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία, έτσι λοιπόν είναι προτιμότερο να χαμηλώσεις τους τόνους με τους οικείους σου, ειδικά αν έχεις γεννηθεί γύρω στις στα μέσα Οκτωβρίου. Γενικότερα έχεις περάσει σε μια πιο εξωστρεφή περίοδο για τα προσωπικά, όχι τόσο ως προς κάποια άτομα, όσο για το πώς εσύ βλέπεις τις καταστάσεις πλέον. Πρόσεχε όμως να μην μπλέκεις τις φιλίες σου με τον έρωτα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η πανσέληνος που πραγματοποιείται την Τετάρτη σε βοηθητικά σημεία για το ωροσκόπιό σου, δείχνει κάποιες υπερβολές στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου στο κοντινό σου περιβάλλον, μπορείς όμως και να πεις όσα ήθελες εδώ και καιρό, και να κλείσεις συμφωνίες. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας μάλιστα η Αφροδίτη σε καλή όψη με τον Κρόνο φέρνει για σένα εύνοια και πιο αισιόδοξες σκέψεις. Είσαι σε μια πολύ πιεστική περίοδο στα προσωπικά αν έχεις γεννηθεί αρχές Νοεμβρίου. Όμως η συνάντηση Ερμή-Ήλιου αναζωπυρώνει το πάθος στα ερωτικά!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η πανσέληνος της Τετάρτης φέρνει ερωτηματικά για κάποιες πολύ βασικές σου ανάγκες και κατά πόσο υπάρχει ισορροπία ανάμεσα σε όσα δίνεις και σε όσα παίρνεις, σε γενικές γραμμές όμως έχεις σημαντικές ευκαιρίες, φρόντισε όμως να περιορίσεις την εριστικότητα και τη βιασύνη, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Η Αφροδίτη απέναντί σου δέχεται δύσκολη όψη από τον απατηλό Ποσειδώνα φέρνοντας λάθος μηνύματα -μέχρι τα μέσα της εβδομάδας- με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Επίσης, την Παρασκευή και το Σάββατο μπορείς να κάνεις τις επαφές που σκέφτεσαι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η εβδομάδα αυτή χρωματίζεται με την πανσέληνο στο ζώδιό σου την Τετάρτη, η οποία δρα σαν μεγεθυντικός φακός στις ήδη υπάρχουσες καταστάσεις, ειδικά αν έχεις γεννηθεί γύρω στα μέσα Ιανουαρίου, φέρνοντας και περισσότερο εγωισμό στον τρόπο που προσεγγίζεις τα πράγματα, αυξάνοντας έτσι και τις αποστάσεις με τους άλλους. Η πανσέληνος αυτή επηρεάζει άμεσα και τα προσωπικά σου, τα οποία έχουν δυνατότητες, αλλά πρέπει να θυμάσαι ότι έχεις αφήσει μέσα σου κάποιες μπερδεμένες καταστάσεις και πρέπει να αποδεσμευτείς…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα πρέπει να δείξεις προσοχή και σύνεση, τόσο στο σπίτι όσο γενικά στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ειδικά αν είσαι γεννημένος στις αρχές Φεβρουαρίου. Επίσης, η πανσέληνος που πραγματοποιείται την Τετάρτη στον Αιγόκερω δείχνει μια κορύφωση στις προσπάθειες που κάνεις σε ζητήματα καθημερινότητας, τα οποία όμως σε εξαντλούν, είναι λοιπόν προτιμότερο να απομακρυνθείς από την πολυκοσμία και να αφουγκραστείς τα δικά σου θέλω. Έχεις περάσει σε περίοδο που εξετάζεις σε βάθος τι είναι αυτό που αναζητάς για να είναι η καρδιά σου πραγματικά ευτυχισμένη.

ΙΧΘΥΕΣ
Η εβδομάδα αυτή αρχίζει με περισσότερη ένταση στο κοντινό σου περιβάλλον πιθανώς και για θέματα καθημερινότητας, ενώ θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός στις μετακινήσεις σου. Την Τετάρτη πραγματοποιείται πανσέληνος σε ευνοϊκά ζώδια για σένα, κάτι που σε ωθεί να υλοποιήσεις στόχους σου, ενώ γενικότερα κορυφώνονται οι προσπάθειες που καταβάλλεις για τα σχέδια που έχεις στα σκαριά. Σε μια πιο ενδιαφέρουσα περίοδο για τα προσωπικά σου όπως αυτή, μπορείς να στηριχτείς στα πρόσωπα του οικείου σου περιβάλλοντος.

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS