ΖΩΔΙΑΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤα ζώδια την εβδομάδα 11-17 Οκτωβρίου

Τα ζώδια την εβδομάδα 11-17 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ
Η εβδομάδα έχει πολλές δυνατότητες που μπορείς να εκμεταλλευτείς, καθώς με την ευνοϊκή όψη Ήλιου-Δία ακόμη και στις δυσκολίες δεν χάνεις το χαμόγελο, το σθένος και τη δημιουργικότητά σου. Πάντως, τη Δευτέρα προσπαθείς να βάλεις σε τάξη την καθημερινότητά σου, κυρίως σε πρακτικό επίπεδο. Έχεις αρκετά ηλεκτρισμένο κλίμα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, λόγω του Άρη στον Ζυγό, όμως και η διάθεση για φλερτ είναι αυξημένη και οι ευκαιρίες δεν λείπουν. Επίσης, από Τετάρτη και Πέμπτη το κλίμα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για να προσεγγίσεις το ταίρι σου, σε μια περίοδο πιο… μπερδεμένη.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη αυτή την εβδομάδα δημιουργεί καλή όψη με τον Κρόνο, που για σένα μεταφράζεται σαν ευκαιρίες για όσα θέλεις να επιτύχεις και να έχεις τα πάντα υπό έλεγχο, οι οποίες αποδίδουν. Επίσης, οι μέρες Δευτέρα και Τρίτη είναι οι πιο βοηθητικές για να δεις τα σχέδιά σου να προχωρούν. Παρασκευή και Σάββατο ασχολείσαι πιο εντατικά με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, γενικότερα όμως αυτές τις μέρες είτε δίνεις μια ευκαιρία σε μια σχέση, είτε ανοίγεσαι σε νέες γνωριμίες. Παράλληλα διορθώνεις τα κακώς κείμενα.

 ΔΙΔΥΜΟΙ
Η εβδομάδα αυτή είναι αρκετά βοηθητική καθώς σταδιακά βλέπεις πιο καθαρά τις καταστάσεις στον περίγυρό σου, ενώ από τις μέρες Τετάρτη και Πέμπτη, η διάθεσή σου αλλά και η δημιουργικότητά σου είναι πιο ψηλά σε σχέση με τις υπόλοιπες ημέρες, μπορείς λοιπόν να καταφέρεις πολλά. Πρόσεξε όμως την υγεία σου! Η ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σου Ερμή στον τομέα των ερωτικών σε συνδυασμό με την θετική παρουσία της Αφροδίτης, πιθανώς να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία σε μια σχέση ή σε έναν έρωτα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θετική αυτή η εβδομάδα στο σύνολό της σε γενικές γραμμές, ωστόσο αν έχεις γεννηθεί τον Ιούλιο, δυσκολεύεσαι κάπως στις σχέσεις σου με τους άλλους, καθώς αυτό το διάστημα οι οικείοι σου έχουν υπερβολικές απαιτήσεις από σένα. Δευτέρα και Τρίτη όμως μπορείς να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου ευκολότερα στο κοντινό σου περιβάλλον. Τα ζητήματα καρδιάς έχουν σημαντικές ευκαιρίες και αυτή την εβδομάδα, μολονότι λόγω της περιόδου είσαι πιο εσωστρεφής. Ειδικότερα, έχεις αυξημένη λίμπιντο, όμως είναι και πολλές οι πρακτικές υποχρεώσεις μέσα στην καθημερινότητα, που κλέβουν κάτι από την ερωτική… έξαψή σου.

ΛΕΩΝ
Με την θετική όψη του κυβερνήτη σου Ήλιου με τον Δία αισθάνεσαι πως μπορείς να βάλεις σε μια τάξη τον εσωτερικό σου κόσμο και τις σκέψεις σου, ενώ δεν αποκλείεται να έχεις και πολύ σημαντικές (δεύτερες) ευκαιρίες! Παράλληλα, δες σημαντικά αντρικά πρόσωπα στο περιβάλλον σου να σε στηρίζουν. Μολονότι αυτές τις μέρες είσαι αρκετά υποκειμενικός στην κρίση σου, στα μέσα της εβδομάδας μπορείς να κάνεις διορθωτικές κινήσεις και να έχεις εξαιρετικά αποτελέσματα. Επίσης, Τετάρτη και Πέμπτη πλησιάζεις ευκολότερα το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, σε μια περίοδο όπου αναγκάζεσαι να δεις καθαρά πρόσωπα και επιλογές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτή η εβδομάδα μοιάζει αρκετά βοηθητική, κυρίως σε ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι, την ακίνητη περιουσία και την οικογένεια. Οι οικείοι σου ενδεχομένως να σε χρειαστούν, ωστόσο θα πρέπει να βάλεις σαφή όρια και να μην αφήνεις να σε παρασύρουν. Αν έχεις γεννηθεί τον Σεπτέμβρη, βεβαιώσου ότι βλέπεις καθαρά. Μολονότι τα αισθηματικά σου μοιάζουν κάπως μπερδεμένα, στο ξεκίνημα της εβδομάδας παίρνεις πολύ ευχάριστα νέα για μια υπόθεση που σχετίζεται με το παρελθόν. Φρόντισε όμως να είσαι απόλυτα σαφής και ειλικρινής με τους γύρω σου, χωρίς υπεκφυγές…

ΖΥΓΟΣ
Οι στόχοι σου είναι πιο εύκολα υλοποιήσιμοι αυτή την εβδομάδα με το τρίγωνο Ήλιου-Δία, όμως έχεις ανάγκη από περισσότερη ξεκούραση, μακριά από την πολύβουη καθημερινότητα, ενώ από την Τετάρτη είσαι φέρνει στο προσκήνιο. Αν έχεις γεννηθεί όμως το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου, είναι προτιμότερο να αποφύγεις τις παρορμητικές κινήσεις. Να θυμάσαι πως αυτή η περίοδος σου μεταφέρει μια πολύ σημαντική πληροφορία: πως όλες οι σχέσεις σου, ειδικά με τους αγαπημένους σου, αλλά και με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, είναι καθρέφτισμα της σχέσης που έχεις με τον εαυτό σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Την εβδομάδα αυτή θα νιώσεις την ανάγκη να ξεκουραστείς και να απομακρυνθείς για λίγο από τις πολλές και κουραστικές υποχρεώσεις, παρόλα αυτά από την Παρασκευή πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις, θα πρέπει λοιπόν να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που σου δίνονται για να δείξεις τα ταλέντα σου, χωρίς να μπλεχτείς σε υπερβολές. Είναι θετικές ημέρες, μολονότι οι Σκορπιοί του Οκτωβρίου δυσκολεύονται, καθώς το πρόσωπο που τους ενδιαφέρει μοιάζει να μην βάζει νερό στο κρασί του. Επίσης, κάποια ξαφνική είδηση από κοντινό σου πρόσωπο μπορεί να σε αναστατώσει μπερδέψει…

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μια ιδιαίτερα βοηθητική εβδομάδα για τα σχέδιά σου, καθώς έχεις κάποιου είδους βοήθεια, όπως δείχνει η θετική όψη Ήλιου-Δία, ενώ ο ανάδρομος Ερμής σε καλεί να βάλεις σε τάξη το… μπερδεμένο παρελθόν σου! Η γοητεία σου πάντως είναι στα ύψη και μπορείς να διορθώσεις πολλά! Δεν εξαρτάται τόσο από τις δικές σου κινήσεις το πώς θα προχωρήσουν τα πράγματα στα αισθηματικά σου, καθώς το υπόβαθρο αυτής της περιόδου δεν είναι αρκετά βοηθητικό, εσύ όμως δίνεις μεγάλη σημασία στην ελευθερία σου και δεν θα λείψουν οι προστριβές με αγαπημένα πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η εβδομάδα ξεκινά αρκετά θετικά για σένα καθώς έχεις όρεξη και σθένος για να εγχειρήματα, καθώς ωριμάζεις και βλέπεις καθαρά τις επιλογές σου, ενώ από την Τετάρτη και μετά εστιάζεις στις φιλοδοξίες σου, μολονότι καλείσαι να παίξεις με τους κανόνες του παιχνιδιού και όχι να τους παρακάμπτεις. Αυτές τις ημέρες καλείσαι να δώσεις στον εαυτό σου μια δεύτερη ευκαιρία. Μια δεύτερη ευκαιρία για να ανακαλύψεις τι θέλεις τελικά από τις σχέσεις σου, άσχετα με το παρελθόν. Είναι περίοδος που ολοκληρώνεις καρμικά μαθήματα, Παρασκευή και Σάββατο πάντως οι φίλοι είναι κοντά σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Βρίσκεις τρόπους να φτιάξεις την σχέση σου με τον εαυτό σου και η διάθεση σου είναι ανεβασμένη, αρκεί να μην έχεις εγκλωβιστεί σε μια βαρετή ή πιεστική καθημερινότητα. Αν συμβαίνει αυτό, τότε σίγουρα θα θελήσεις να… αποδράσεις! Η διαίσθηση πάντως μπορεί να σου ανοίξει νέους δρόμους! Οι ευκαιρίες δεν λείπουν για τη συναισθηματική σου ζωή, με δυνατότητες να γεφυρώσεις ξανά το χάσμα ανάμεσα σε σένα και στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ωστόσο γενικότερα αισθάνεσαι πως δεν έχεις τη στήριξη που έχεις ανάγκη και σε κάποιες περιπτώσεις δεν αποκλείεται να νιώθεις πως «δέχεσαι επίθεση».

ΙΧΘΥΕΣ
Η εβδομάδα αυτή βοηθά αρκετά το κλίμα, μολονότι οι απαιτήσεις των άλλων σου φέρνουν πονοκέφαλο, κυρίως επειδή δεν ξέρουν τι θέλουν! Πρόσεξε για κάποιες επικίνδυνες ενέργειες στον κύκλο σου. Οι καλύτερες ημέρες να κινηθείς πάντως είναι από την Πέμπτη και μετά όπου ακόμη και αν υπάρξουν κάποιες δυσκολίες, εσύ καταφέρνεις και βρίσκεις τις λύσεις που χρειάζεσαι. Δευτέρα προσπαθείς να έρθεις πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ στην παρούσα φάση που βρίσκεσαι σε ενδιαφέρει να φανείς χρήσιμος σε πρόσωπα που σε χρειάζονται και η περίοδος φέρνει δεύτερες ευκαιρίες στην συναισθηματική σου ζωή.

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS