ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΖΩΔΙΑΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤα ζώδια την εβδομάδα 5-11 Δεκεμβρίου

Τα ζώδια την εβδομάδα 5-11 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας, προσπαθείς να βρεις λύσεις μέσα από συζητήσεις κι επαφές, ενώ η πανσέληνος την Πέμπτη φέρνει την ανάγκη για πιο ξεκάθαρες κουβέντες, καθώς υπάρχουν πολύ διαφορετικές απόψεις στο περιβάλλον σου κι αυτό δεν βοηθά στην υιοθέτηση της σωστής κατεύθυνσης. Μπορείς όμως να πετύχεις τους στόχους σου μέσα στην εβδομάδα αυτή, χάρη στην εύνοια της τύχης. Γενικότερα κάνεις αλλαγές στη ζωή σου, από την Τετάρτη και μετά η Αφροδίτη και ο Ερμής από την Πέμπτη μάλιστα σου δείχνουν πως έχεις πολλές προσκλήσεις για κοινωνικές επαφές, αφήνεις όμως στην άκρη τα προσωπικά.

ΤΑΥΡΟΣ
Η εβδομάδα αυτή φέρνει αρκετές επαφές, μετακινήσεις, συμφωνίες, ενώ γενικότερα είσαι σε μια περίοδο που έχεις όρεξη να κυνηγήσεις ξανά τους στόχους σου. Παράλληλα, με τον ανάδρομο Δία σε ευνοϊκή θέση για το ζώδιό σου έχεις δεύτερες ευκαιρίες, αρκεί να βλέπεις καθαρά! Ο Ερμής από την Τετάρτη και η Αφροδίτη από την Παρασκευή περνούν σε μια ευνοϊκότερη θέση για τα ζητήματα καρδιάς, και η τύχη είναι περισσότερο με το μέρος σου. Από τα μισά της εβδομάδας και μετά πάντως, οι ευκαιρίες για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αυξάνονται κατακόρυφα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτή την εβδομάδα η προσοχή σου στρέφεται στα δικά σου θέλω, ενώ η πανσέληνος την Πέμπτη στο ζώδιό σου, που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους γύρω στις 8 Ιουνίου και φέρνει κορύφωση των ζητημάτων που σε απασχολούν αυτή την περίοδο. Γενικότερα άλλωστε έχεις την ανάγκη για περισσότερο έλεγχο των καταστάσεων, πρόσεξε όμως να μην κάνεις βιαστικές ή εγωιστικές κινήσεις. Ο Ερμής από την Τετάρτη και η Αφροδίτη από την Παρασκευή περνούν στον Αιγόκερω και αυτό ανεβάζει κατακόρυφα τη λίμπιντο, ειδικά αν εκμεταλλεύτηκες τη θέση που είχαν ως τώρα για τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας αυτής αγχώνεσαι για πράγματα που δεν προχωρούν όπως θα ήθελες, όπως μαρτυρά και η πανσέληνος την Πέμπτη στο προηγούμενο ζώδιο, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχει και παρασκήνιο πίσω από την πλάτη σου. Θα χρειαστεί παράλληλα να βάλεις σε τάξη κάποια πρακτικά ζητήματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα. Το πιο σημαντικό νέο είναι πως η Αφροδίτη την Τετάρτη και ο Ερμής από την Πέμπτη περνούν απέναντί σου και φέρνει πολύ σημαντικές ευκαιρίες για το επόμενο διάστημα, αφού μπαίνεις σε μια  περίοδο που ευνοεί τόσο όσους είναι ήδη σε σχέση, όσο και τους ελεύθερους.

ΛΕΩΝ
Το ξεκίνημα της εβδομάδας κυλά σε πιο εξωστρεφή επίπεδα που προσπαθείς να δεις τους στόχους σου να προχωρούν, ενώ η πανσέληνος την Πέμπτη σε μια φιλική θέση φέρνει την κορύφωση των προσπαθειών σου για να υλοποιηθούν τα σχέδιά σου. Επίσης, η πανσέληνος σου υπενθυμίζει πως κάποιες φορές με την συλλογικότητα και την συμμετοχή σου σε ομάδες καταφέρνεις περισσότερα σε σχέση με την ατομική πρωτοβουλία. Την Πέμπτη καλείσαι να στηρίξεις ένα πρόσωπο του κοντινού σου περιβάλλοντος που σε χρειάζεται, γενικότερα όμως έχεις ανάγκη από ένα πρόσωπο που θα στηρίξει τα βήματά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με το βλέμμα στις υποχρεώσεις, ενώ η πανσέληνος την Πέμπτη, που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου φέρνει κάποια διλλήματα ως προς την εικόνα που βγάζεις. Πρόσεξε τις κινήσεις σου, τις μετακινήσεις σου και όσα… λες! Τη Δευτέρα με τη Σελήνη στο ζώδιό σου, την Παρασκευή και το Σάββατο είναι οι πιο βοηθητικές ημέρες για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Από την Τετάρτη περνάς σε πιο εξωστρεφή περίοδο στα αισθηματικά καθώς ο Ερμής και η Αφροδίτη φέρνουν ευκαιρίες για διασκέδαση και φλερτ.

ΖΥΓΟΣ
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας, ασχολείσαι με διαδικαστικές υποθέσεις, όμως η πανσέληνος την Πέμπτη, μολονότι δεν είναι δυσαρμονική για σένα, σε καλεί να αλλάξεις κάποιες πεποιθήσεις σου. Έχεις πολλούς υποστηρικτές, κυρίως μέσα από φίλους και παρέες, φρόντισε όμως οι στόχοι που θέτεις αυτές τις μέρες να είναι ρεαλιστικοί. Ο Ερμής από την Τετάρτη και η Αφροδίτη από την Παρασκευή περνούν σε μια θέση κόντρα, έτσι τα αισθηματικά σου περνούν σε μια πιο εσωστρεφή φάση, για πολλούς λόγους… Είσαι όμως σε μια περίοδο που τα προσωπικά είναι σημαντική προτεραιότητα, έτσι θα πρέπει να φανείς περισσότερο διαλλακτικός.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η εβδομάδα αρχίζει με εσένα να προσπαθείς να ξεκαθαρίσεις τις βαθύτερες ανάγκες σου τη Δευτέρα, ενώ η πανσέληνος την Πέμπτη στους Διδύμους φέρνει στην επιφάνεια την ανάγκη σου για έλεγχο, αλλά και κάποιες εμμονές που είχες παλιότερα σε σχέση με διάφορα θέματα. Ήρθε η ώρα να αφουγκραστείς τις αληθινές σου ανάγκες… Από το Σάββατο είσαι στο επίκεντρο των εξελίξεων και κάνεις τη φωνή σου να ακουστεί. Φρόντισε λοιπόν να πεις αυτά που πρέπει και να δείξεις τη δύναμή σου. Γενικότερα όμως είσαι σε ένα διάστημα μεγαλύτερης εξωστρέφειας, στο οποίο διορθώνεις λάθη.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η πανσέληνος την Πέμπτη απέναντι σου επηρεάζει κυρίως όσους έχουν γενέθλια αυτές τις μέρες και φέρνει κάποια διλήμματα, καθώς προσπαθείς να βρεις τις ισορροπίες. Ο Άρης σε δύσκολη όψη με τον Ήλιο σε κινητοποιεί σε δράση, αλλά οι άλλοι έχουν πολλές απαιτήσεις από εσένα και αυτό μπορεί να σε… εξοργίζει. Η Αφροδίτη και ο Ερμής περνούν στον Αιγόκερω, έτσι και εσύ περνάς σε μια περίοδο πιο σταθεροποιητική, ειδικά αν εκμεταλλεύτηκες την περίοδο που «ταξίδευε» η Αφροδίτη στο ζώδιό σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το κλειδί της εβδομάδας είναι οι στόχοι που θέτεις και οι προσπάθειες που καταβάλλεις, ενώ μέσα από τις συλλογικές προσπάθειες και τη συμβολή των φίλων σου, καταφέρνεις περισσότερα. Από την άλλη πλευρά όμως η πανσέληνος την Πέμπτη στους Διδύμους, φέρνει κάποια πίεση μέσα στην καθημερινότητά σου (πρόσεξε την υγεία σου) και περισσότερο άγχος. Μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα ήσουν σε περίοδο που κάτι περίμενες να συμβεί, αλλά δεν είναι έτοιμο ακόμα. Η Αφροδίτη και ο Ερμής περνούν στο ζώδιό σου και αλλάζει το τοπίο, αυξάνοντας τη γοητεία σου και φέρνοντας σημαντικές ευκαιρίες στα προσωπικά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η εβδομάδα απαιτεί να συνεχίσεις να είσαι συνεπής, αλλά στα θετικά της είναι ότι παράγει ουσιαστικό αποτέλεσμα σε πρακτικό επίπεδο. Το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι θετικό για σένα και τις επιδιώξεις σου, και η πανσέληνος την Πέμπτη σε μια ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση δείχνει πως κορυφώνεις τις προσπάθειες που κάνεις προκειμένου να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια. Από την Τετάρτη με την είσοδο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω και ο Ερμής από την Πέμπτη στην ίδια θέση, δείχνουν πως περνάς σε μια πιο εσωστρεφή φάση στα προσωπικά που κάτι ετοιμάζεται αλλά θέλει ακόμη χρόνο.

ΙΧΘΥΕΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με την προσοχή να είναι στραμμένη στο σπίτι και την οικογένεια, ενώ η πανσέληνος την Πέμπτη σε αυτόν τον τομέα του ωροσκοπίου σου, που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο Μαρτίου φέρνει μια έντονη αναστάτωση στο οικείο περιβάλλον και μπορεί να σε προβληματίσει. Μην ξεχνάς όμως ότι χρειάζεται και η σωστή προσπάθεια από μέρους σου, χωρίς να αφήνεις τίποτα στην τύχη. Μέχρι τώρα τα προσωπικά σου βρίσκονταν ένα βήμα πίσω λόγω συνθηκών. Η Αφροδίτη και ο Ερμής σε βοηθούν να προσεγγίσεις καλύτερα τα ζητήματα καρδιάς, χάρη στην συνδρομή των φίλων σου.

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS