ΖΩΔΙΑΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤα ζώδια την εβδομάδα 12-18 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια την εβδομάδα 12-18 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ
Το ξεκίνημα της εβδομάδας σε φέρνει πιο κοντά στα ζητήματα που σχετίζονται με τις αληθινές σου ανάγκες, ενώ οι μέρες Παρασκευή και Σάββατο είναι ιδιαίτερα θετικές για να προωθήσεις τα ζητήματά σου. Επιπλέον, από τα μέσα της εβδομάδας και μετά έχεις μια ευκαιρία, είτε για μια συμφωνία, ή μια πληροφορία που περίμενες καιρό. Είσαι σε μια φάση που απελευθερώνονται κάποια συναισθήματα ή και απωθημένα, με έντονη μορφή, ειδικά το σαββατοκύριακο που ενεργοποιείται η δύσκολη όψη Αφροδίτης-Άρη. Είναι λοιπόν προτιμότερο να περιορίσεις τις παρορμητικές κινήσεις σου αν θέλεις να βγεις κερδισμένος.

ΤΑΥΡΟΣ
Το ξεκίνημα της εβδομάδας σε βρίσκει εσωστρεφή, ενώ την Πέμπτη θα πρέπει να προσέξεις τις κινήσεις που κάνεις, καθώς μπορεί να εκτεθείς. Αντίθετα, η Παρασκευή φέρνει ισχυρά πρόσωπα που σε στηρίζουν, παράλληλα και το σαββατοκύριακο είναι ευνοϊκό για να δεις τα δημιουργικά σχέδια που έχεις στα σκαριά να προχωρούν. Σε σύγκριση με την προηγούμενη εβδομάδα που μπορεί να υπήρχαν ευκαιρίες, ένιωθες όμως και πράγματα να σε κρατούν πίσω, η εβδομάδα αυτή έχει πολλές δυνατότητες για σένα ως προς τα αισθηματικά σου, ενώ κάνεις κινήσεις προκειμένου να γίνουν τα πράγματα γύρω σου “ομορφότερα”.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Από την Δευτέρα μέχρι την Τρίτη η Σελήνη από τον Κριό σε βοηθά να τακτοποιήσεις όλες τις εκκρεμότητες πρακτικής φύσεως, ενώ βάζεις ως προτεραιότητα και την υγεία σου. Από την Τετάρτη και μετά οι άλλοι έχουν τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις, είσαι όμως σε μια δυναμική περίοδο με τον Άρη στο ζώδιό σου. Είναι γεγονός πως έχεις αφήσει τα προσωπικά σου ένα βήμα πίσω, η Παρασκευή και το Σάββατο όμως σε φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ και εσύ παράλληλα θυμάσαι πρόσωπα που λείπουν καιρό από τη ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με το βλέμμα στις δικές σου προσωπικές υποθέσεις καθώς η Δευτέρα σε βοηθά να υλοποιήσεις στόχους, ενώ μέχρι και την Τετάρτη το κλίμα σε βοηθά να “ξεγλιστρήσεις” χωρίς προβλήματα σε περίπτωση που κάνεις λάθη. Μην ξεχνάς άλλωστε πως ο Άρης από το προηγούμενο ζώδιο πιθανώς να δείχνει παρασκήνιο. Παρότι βρίσκεσαι σε μια περίοδο που ευνοείσαι, όσο προχωράμε προς το σαββατοκύριακο έρχεσαι αντιμέτωπος με ερωτηματικά στα προσωπικά σου, καθώς η Αφροδίτη σε δύσκολη όψη με τον Άρη δείχνει πως εσύ χρειάζεσαι περισσότερο χώρο, δεν θα λείψουν λοιπόν και οι αλλαγές ή οι ανατροπές…

ΛΕΩΝ
Το ξεκίνημα της εβδομάδας αυτής σε βρίσκει σε εσωστρεφή διάθεση, ωστόσο ενώ τη Δευτέρα προετοιμάζεις τα επόμενα βήματά σου, την Τετάρτη θέλεις να ξεκουραστείς. Φρόντισε ωστόσο να δεις καθαρά τις καταστάσεις την Πέμπτη, η Παρασκευή πάντως είναι ιδιαίτερα θετική για να δεις τις υποθέσεις σου να προχωρούν. Η Σελήνη στους Διδύμους Παρασκευή και Σάββατο φέρνει ευκαιρίες, αλλά παράλληλα φίλοι είναι στο πλευρό σου και σε καθοδηγούν με τις συμβουλές τους. Ειδικότερα, μετά τα μέσα της εβδομάδας, έρχεται μια πολύ σημαντική πληροφορία που δεν θα πρέπει να προσπεράσεις! Την Κυριακή όμως υπάρχουν διενέξεις στον περίγυρό σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας αυτής είσαι πιο εξωστρεφής μέχρι την Τετάρτη και κάνεις σημαντικά βήματα για να δεις τους στόχους σου να υλοποιούνται, μην παρασυρθείς όμως από τον εύθυμο χαρακτήρα της Τετάρτης. Από το Σάββατο όμως ασχολείσαι με τα πολύ προσωπικά σου θέματα και κάνεις τη φωνή σου να ακουστεί. Η ερωτική λίμπιντο είναι ανεβασμένη, όπως και η διάθεσή σου άλλωστε γενικότερα, μολονότι παίζεις κάποια παιχνίδια εξουσίας στα ερωτικά σου, ειδικά το σαββατοκύριακο! Τετάρτη με Παρασκευή όμως αποφεύγεις πάση θυσία την κουραστική πολυκοσμία.

ΖΥΓΟΣ
Από τα μέσα της εβδομάδας κυρίως και μετά έχεις δεύτερες ευκαιρίες για εγχειρήματα που έμειναν στη μέση ή που έκανες λάθος χειρισμούς, ενώ οι μέρες Παρασκευή και Σάββατο σε βοηθούν να επικεντρωθείς περισσότερο στους στόχους σου. Επίσης, το σαββατοκύριακο προετοιμάζεις με τον καλύτερο τρόπο τις επόμενες κινήσεις σου, ειδικά στο σπίτι και την οικογένεια. Ο Αφροδίτη σε δύσκολη όψη με τον Άρη δυναμιτίζει το κλίμα στα προσωπικά σου, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, ενώ γενικότερα είναι σε μια περίοδο που έχει πολλές νότες αισιοδοξίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το ξεκίνημα της εβδομάδας σου δίνει πρόσφορο έδαφος για να προχωρήσεις τις υποθέσεις σου, πρόσεξε όμως την Τετάρτη καθώς η μέρα δεν ευνοεί μακροπρόθεσμα σχέδια. Η Πέμπτη σε προειδοποιεί για λανθασμένες εκτιμήσεις, ενώ η Παρασκευή δίνει ώθηση στις κοινωνικές σου επαφές. Τέλος, το σαββατοκύριακο σε βοηθούν να υλοποιήσεις στόχους. Η Αφροδίτη σε πόλεμο με τον Άρη δεν φέρνει αρκετές ευκαιρίες για να έρθεις πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ αν αναζητάς κάτι νέο, θα μπορούσε να έρθει αναπάντεχα, μην βιαστείς όμως να κρίνεις την… διάρκεια. Ο ανάδρομος Ερμής καραδοκεί!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το ξεκίνημα της εβδομάδας αυτής σε βρίσκει σε ενδοσκόπηση, προσπαθώντας να δεις πού κινούνται οι πραγματικές σου ανάγκες, ενώ η Πέμπτη σε προειδοποιεί για απερίσκεπτες κινήσεις από μέρους σου που μπορεί να σου φέρουν μπελάδες, παρά την εύνοια. Επίσης, οι σχέσεις σου απαιτούν την προσοχή σου έντονα αυτό το διάστημα. Παρά το γεγονός ότι δεν βρίσκεσαι στην πιο ερωτική περίοδο λόγω συνθηκών, από τα μέσα της εβδομάδας αυτής έρχεται ξανά στο προσκήνιο ένα ζήτημα που αφορά μια υπόθεση από το αισθηματικό σου παρελθόν και αυτή τη φορά έρχονται στην επιφάνεια πληροφορίες που αγνοούσες παλιότερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μολονότι αυτή η εβδομάδα έχει πολλά μηνύματα που σε κάνουν να… πελαγώνεις, το πιο σημαντικό είναι πως μετά τα μισά της εβδομάδας αυτής, σου δίνεται η ευκαιρία να βάλεις σε τάξη την καθημερινότητά σου και τα πρακτικά ζητήματα που σχετίζονται με αυτή, τακτοποιώντας το χώρο σου, τα πράγματά σου ή φροντίζοντας την υγεία σου. Οι μέρες Δευτέρα με Τετάρτη σε φέρνουν πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ η Αφροδίτη σε δύσκολη όψη με τον πολεμικό Άρη δίνει αφορμές για αστάθεια και απομάκρυνση, ενώ όσοι είναι ελεύθεροι, ίσως έχουν αναπάντεχες γνωριμίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Πρόκειται για μια ιδιαίτερα βοηθητική εβδομάδα για εσένα, αν μπορέσεις να αποκρυπτογραφήσεις τα μηνύματα που έχει για σένα, καθώς έχεις την ευκαιρία να διορθώσεις λάθη που έγιναν και να συνεχίσεις πράγματα που δεν ολοκληρώθηκαν, έχοντας παράλληλα και την απαιτούμενη ενέργεια για να το κάνεις, ειδικότερα από τα μέσα της εβδομάδας και μετά. Ακόμη μια εβδομάδα που το πρώτο σου μέλημα είναι η θαλπωρή και η συναισθηματική πληρότητα, ενώ η Πέμπτη σε φέρνει πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, σε αντίθεση με το θολό τοπίο της Πέμπτης. Σε γενικές γραμμές όμως προλογίζονται ευχάριστες αλλαγές στα προσωπικά.

ΙΧΘΥΕΣ
Η αρχή της εβδομάδας αυτής είναι ιδιαίτερα βοηθητική για τα δημιουργικά σου σχέδια, προτίμησε όμως την Τετάρτη να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στη διασκέδαση και την ψυχαγωγία, αντί να επενδύσεις ενέργεια σε υποθέσεις που τελικά δεν θα έχουν διάρκεια στο χρόνο. Από τα μέσα άλλωστε της εβδομάδας σε απασχολεί και πάλι ένα ζήτημα που σχετίζεται με το σπίτι ή την οικογένειά σου, και μπορείς να διορθώσεις κακώς κείμενα. Μπορεί να υπάρχει κινητικότητα στα αισθηματικά σου αυτή την περίοδο χάρη στην «θεά του έρωτα» την Αφροδίτη σε ευνοϊκή θέση, θα υπάρξουν όμως και απαραίτητες αλλαγές.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS