ΖΩΔΙΑΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤα ζώδια την εβδομάδα 13-19 Ιουνίου

Τα ζώδια την εβδομάδα 13-19 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ
Την εβδομάδα αυτή πρωταγωνιστεί η πανσέληνος σε φιλικά ζώδια, η οποία ακόμη και αν φέρει κάποια πίεση, αυτή γίνεται αφορμή για να πας παρακάτω, αρκεί να είσαι περισσότερο συνειδητοποιημένος σε διαδικαστικές ή νομικές υποθέσεις, επαφές με εξωτερικό ή ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, ενώ θα πρέπει να μείνεις μακριά από απερίσκεπτες συμπεριφορές που σε βάζουν σε μπελάδες. Το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα φέρνει εξαπατήσεις και σε παρασύρει σε λάθος συμπεριφορές… Πρόσεχε! Είσαι παρολαυτά σε μια ιδιαίτερα ευνοϊκή περίοδο με πολλές ευκαιρίες για τα προσωπικά σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Η εβδομάδα δίνει ώθηση σε κάθε νέο σου ξεκίνημα, βάζοντας τέλος σε παρανοήσεις και καθυστερήσεις. Πρόσεχε όμως το παρασκήνιο και το άγχος σου, με το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα ή τους ανθρώπους που δεν είναι όπως φαίνονται. Την Τρίτη έχουμε πανσέληνο σε ένα πιο εσωτερικό σημείο στο ωροσκόπιό σου, που σε κάνει να εξετάσεις σε μεγαλύτερο βάθος τις ανάγκες σου και κατά πόσο αυτές ικανοποιούνται από τις καταστάσεις ως έχουν. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου στο τέλος της εβδομάδας σχηματίζει μια δύσκολη όψη με τον Κρόνο, γενικότερα όμως οι μέρες Τετάρτη και Πέμπτη δίνουν ένα πιο ανέμελο τόνο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο δυναμικός Άρης είναι σύμμαχός σου από τον φιλικό για σένα Κριό, προτίμησε τις ευκαιρίες που σου δίνονται αυτές τις μέρες, καθώς είναι ένα βοηθητικό διάστημα που δίνει λύσεις. Το πιο σημαντικό νέο όμως είναι το πέρασμα του κυβερνήτη σου Ερμή στο ζώδιό σου την Δευτέρα, το οποίο βγάζει προς τα έξω τον πιο επικοινωνιακό εαυτό σου. Μην ξεχνάς, όσα είχες συζητήσει στις αρχές Μαΐου, θα πρέπει να τα ξαναδείς. Την Τρίτη πραγματοποιείται πανσέληνος απέναντί σου, στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, δείχνοντας πως κορυφώνεται μια κατάσταση στα αισθηματικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Στα μέσα της εβδομάδας θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός και να κατεβάσεις τους τόνους, καθώς δεν αποκλείεται να κάνεις απερίσκεπτα λάθη με απρόσμενες συνέπειες, λόγω τετραγώνου Ήλιου-Ποσειδώνα. Νωρίτερα, η πανσέληνος της Τρίτης στον τομέα που σχετίζεται με την καθημερινότητά σου, φέρνει περισσότερη κούραση μέσα στο πρόγραμμά σου, ενώ την Δευτέρα ο Ερμής περνά στους Διδύμους, προειδοποιώντας σε να μην δίνεις λαβές για δυσμενή σχόλια το προσεχές διάστημα. Μέσα από πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος μπορείς να καταφέρεις πολλά και στα ζητήματα καρδιάς. Άλλωστε, Τετάρτη και Πέμπτη ασχολείσαι πιο εντατικά με τα προσωπικά σου.

ΛΕΩΝ
Η εβδομάδα αυτή σου δίνει έδαφος και «καύσιμο» για να τρέξεις τις υποθέσεις σου, φρόντισε όμως οι στόχοι σου να είναι όσο πιο ρεαλιστικοί γίνεται. Άλλωστε η πανσέληνος την Τρίτη σε φιλικά ζώδια φέρνει ευκαιρίες, παρά το γεγονός ότι παρασύρεσαι σε κάποιες υπερβολές ως προς τον τρόπο που αναζητάς λύσεις. Η πανσέληνος αυτή σε φέρνει πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα, μολονότι στο τέλος της εβδομάδας η δύσκολη όψη της Αφροδίτης με τον Κρόνο (σε συνέχεια με το περασμένο σαββατοκύριακο) μπορεί να φέρει κάποια παράπονα στα αισθηματικά σου…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η εβδομάδα αυτή θέλει προσοχή με το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα που μπορεί να φέρει απατηλά γεγονότα που σε απομακρύνουν από τους στόχους σου, ενώ η πανσέληνος της Τρίτης εγείρει ζητήματα που σχετίζονται άμεσα με το σπίτι, την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία, έτσι λοιπόν είναι προτιμότερο να χαμηλώσεις τους τόνους με τους οικείους σου. Γενικότερα έχεις περάσει σε μια πιο εσωστρεφή περίοδο για τα προσωπικά, όχι τόσο ως προς κάποια άτομα, όσο για το πώς εσύ βλέπεις τις καταστάσεις πλέον. Παράλληλα, οι Τετάρτη και Πέμπτη σε φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στους ανθρώπους που αγαπάς!

ΖΥΓΟΣ
Την Δευτέρα ο Ερμής περνώντας στους Διδύμους φέρνει για σένα εύνοια και πιο αισιόδοξες σκέψεις. Η πανσέληνος επίσης που πραγματοποιείται την Τρίτη σε βοηθητικά σημεία για το ωροσκόπιό σου, δείχνει κάποιες υπερβολές στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου στο κοντινό σου περιβάλλον, μπορείς όμως και να πεις όσα ήθελες εδώ και καιρό, και να κλείσεις συμφωνίες. Είσαι σε μια πολύ πιεστική περίοδο στα προσωπικά στο ξεκίνημα της εβδομάδας και αν έχεις γεννηθεί τον Οκτώβριο, τότε ο Άρης απέναντί σου φέρνει κλυδωνισμούς στα αισθηματικά σου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η πανσέληνος φέρνει ερωτηματικά για πολύ βασικές σου ανάγκες και κατά πόσο υπάρχει ισορροπία ανάμεσα σε όσα δίνεις και σε όσα παίρνεις, σε γενικές γραμμές όμως έχεις σημαντικές ευκαιρίες, περιόρισε όμως την εριστικότητα και τη βιασύνη, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Η Αφροδίτη στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων μέχρι τα τέλη της εβδομάδας σε δύσκολη όψη με τον αυστηρό Κρόνο δείχνει πως δυσκολεύεσαι να κάνεις τις κινήσεις που ήθελες για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Η νέα θέση του Ερμή δείχνει πως είσαι πιο φειδωλός στις δηλώσεις σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η εβδομάδα χρωματίζεται με την πανσέληνο στο ζώδιό σου, η οποία δρα σαν μεγεθυντικός φακός στις ήδη υπάρχουσες καταστάσεις, ειδικά αν έχεις γεννηθεί στα μέσα Δεκεμβρίου, φέρνοντας εγωισμό στον τρόπο που προσεγγίζεις τα πράγματα, αυξάνοντας έτσι και τις αποστάσεις με τους άλλους. Την Δευτέρα ο Ερμής περνά απέναντί σου και φέρνει μηνύματα από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ειδικά αν είχε μείνει κάτι στην μέση στις αρχές Μαΐου. Η πανσέληνος επίσης επηρεάζει άμεσα και τα προσωπικά σου, τα οποία έχουν δυνατότητες, αλλά πρέπει να θυμάσαι ότι έχεις αφήσει μέσα σου κάποιες μπερδεμένες καταστάσεις και πρέπει να αποδεσμευτείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα πρέπει να δείξεις προσοχή και σύνεση, τόσο στο σπίτι όσο γενικά στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Επίσης, η πανσέληνος που πραγματοποιείται την Τρίτη στον Τοξότη δείχνει μια κορύφωση στις προσπάθειες που κάνεις σε ζητήματα καθημερινότητας, τα οποία όμως σε εξαντλούν, είναι λοιπόν προτιμότερο να απομακρυνθείς από την πολυκοσμία και να αφουγκραστείς τα δικά σου θέλω. Έχεις περάσει σε περίοδο που εξετάζεις σε βάθος τι είναι αυτό που αναζητάς για να είναι η καρδιά σου πραγματικά ευτυχισμένη, ενώ ειδικότερα την Τετάρτη και την Πέμπτη έχεις τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η εβδομάδα αρχίζει με ένταση στο κοντινό σου περιβάλλον πιθανώς και για θέματα καθημερινότητας, ενώ θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός στις μετακινήσεις σου. Την Δευτέρα ο Ερμής περνά σε μια ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση για σένα, ωθώντας σε νέα σχέδια, ενώ δίνει ώθηση και στα προσωπικά. Την Τρίτη πραγματοποιείται πανσέληνος σε ευνοϊκά ζώδια για σένα, κάτι που σε ωθεί να υλοποιήσεις στόχους σου, ενώ γενικότερα κορυφώνονται οι προσπάθειες που καταβάλλεις για τα σχέδια που έχεις στα σκαριά. Σε μια πιο ενδιαφέρουσα περίοδο για τα προσωπικά σου όπως αυτή, μπορείς να στηριχτείς στα πρόσωπα του οικείου σου περιβάλλοντος.

ΙΧΘΥΕΣ
Την Τρίτη με την πανσέληνο στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου έχεις την τάση για υπερβολές στον τρόπο που εκδηλώνεις τα ταλέντα σου, αλλά και την εικόνα σου γενικότερα. Προτίμησε πιο ήπιους τόνους, τουλάχιστον μέχρι τα μισά της εβδομάδας. Είσαι πιο συγκρατημένος αυτό το διάστημα ενώ τις μέρες Τετάρτη και Πέμπτη επιδιώκεις να βρεθείς ανάμεσα σε πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος. Νωρίτερα, την Δευτέρα ο Ερμής περνά στον τομέα που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια, μια θέση που μπορεί να σε φέρνει (ακόμα) πιο κοντά στα πρόσωπα της οικογένειας ή τους οικείους σου.

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS