ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΖΩΔΙΑΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤα ζώδια την εβδομάδα 13 έως 19 Δεκεμβρίου

Τα ζώδια την εβδομάδα 13 έως 19 Δεκεμβρίου

Κριός

Καταβάλλεις προσπάθεια για να επικοινωνήσεις τα θέλω σου
Ο κυβερνήτης σου Άρης περνά σε μια πολύ ευνοϊκή θέση για τις υποθέσεις σου από την Δευτέρα. Επίσης, η πανσέληνος που πραγματοποιείται την Κυριακή σε βοηθητικά σημεία για το ωροσκόπιό σου, δείχνει κάποιες υπερβολές στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου στο κοντινό σου περιβάλλον, μπορείς όμως και να πεις όσα ήθελες εδώ και καιρό, και να κλείσεις συμφωνίες! Την Παρασκευή και το Σάββατο είναι πολύ βοηθητικές ημέρες για να έρθεις σε επαφή με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Ταύρος

Εξελίξεις στα οικονομικά
Η πανσέληνος της Κυριακής φέρνει ερωτηματικά για κάποιες πολύ βασικές σου ανάγκες και κατά πόσο υπάρχει ισορροπία ανάμεσα σε όσα δίνεις και σε όσα παίρνεις, σε γενικές γραμμές όμως έχεις σημαντικές ευκαιρίες, φρόντισε όμως να περιορίσεις την εριστικότητα και τη βιασύνη. Ο Ερμής την Δευτέρα άλλωστε περνά στον Αιγόκερω, φέρνοντας ευκαιρίες για επαφές και ευχάριστα νέα! Ο κυβερνήτης σου η Αφροδίτη από την Κυριακή ξεκινά την ανάδρομη πορεία της σε φιλική θέση, έτσι θα αναθεωρήσεις πολλά βήματα που έκανες στα προσωπικά και θα έχεις δεύτερες ευκαιρίες σε κύκλους που θα ανοίξουν ξανά.

Δίδυμοι

Μείωσε τις αποστάσεις
Η εβδομάδα χρωματίζεται με την πανσέληνο στο ζώδιό σου την Κυριακή, η οποία δρα σαν μεγεθυντικός φακός στις ήδη υπάρχουσες καταστάσεις, φέρνοντας και περισσότερο εγωισμό στον τρόπο που προσεγγίζεις τα πράγματα, αυξάνοντας έτσι και τις αποστάσεις με τους άλλους. Ο Άρης από την Δευτέρα περνά στον Τοξότη και επηρεάζει άμεσα και τα προσωπικά σου, τα οποία έχουν δυνατότητες, αλλά πρέπει να θυμάσαι ότι έχεις αφήσει μέσα σου κάποιες μπερδεμένες καταστάσεις και πρέπει να αποδεσμευτείς… Την Κυριακή η Αφροδίτη αναδρομεί στον Αιγόκερω, έτσι θα αναθεωρήσεις τι είναι αυτό που ζητάς τελικά γενικότερα από τις σχέσεις.

Καρκίνος

Αγχώνεσαι με υποχρεώσεις, τα σχέδια όμως προχωρούν
Από το ξεκίνημα της εβδομάδας πρέπει να δείξεις σύνεση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, με την είσοδο του Ερμή στον Αιγόκερω. Επίσης, η πανσέληνος που πραγματοποιείται την Κυριακή στους Διδύμους δείχνει μια κορύφωση στις προσπάθειες που κάνεις σε ζητήματα καθημερινότητας, τα οποία όμως σε εξαντλούν, είναι λοιπόν προτιμότερο να απομακρυνθείς από την πολυκοσμία και να αφουγκραστείς τα δικά σου θέλω. Την Κυριακή αναδρομεί η Αφροδίτη στον Αιγόκερω, έτσι είναι πολύ πιθανό να αναθεωρήσεις τις κινήσεις σου στα αισθηματικά, πιθανώς να έχεις επανασυνδέσεις ή γενικότερα να ανοίξουν κάποιοι κύκλοι από το ερωτικό σου παρελθόν.

Λέων

Εντείνεις τους κόπους για να πετύχεις στόχους
Η εβδομάδα αυτή εγκαινιάζει ένα διάστημα που εστιάζεις σε θέματα καθημερινότητας με την είσοδο του Ερμή στον Αιγόκερω. Παράλληλα, την Κυριακή πραγματοποιείται πανσέληνος σε ευνοϊκά ζώδια για σένα, κάτι που σε ωθεί να υλοποιήσεις στόχους σου, ενώ γενικότερα κορυφώνονται οι προσπάθειες που καταβάλλεις για τα σχέδια που έχεις στα σκαριά. Σε μια πιο ενδιαφέρουσα περίοδο για τα προσωπικά σου όπως αυτή από την Δευτέρα που ο Άρης περνά στον Τοξότη και ηρεμείς από εντάσεις, ενώ μπορείς να στηριχτείς στα πρόσωπα του οικείου σου περιβάλλοντος.

Παρθένος

Οι υπερβολές σε εκθέτουν
Την Κυριακή με την πανσέληνο στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου έχεις την τάση για υπερβολές στον τρόπο που βγάζεις προς τα έξω τα ταλέντα σου, αλλά και την εικόνα σου γενικότερα. Προτίμησε πιο ήπιους τόνους, ειδικά από την αρχή της εβδομάδας, με την είσοδο του πολεμικού Άρη στον τομέα που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια. Την Κυριακή η Αφροδίτη αναδρομεί στον τομέα των ερωτικών, φέρνοντας κάποιες υπαναχωρήσεις, αλλά και ευκαιρίες επανασύνδεσης, καθώς το παρελθόν θα παίξει κυρίαρχο ρόλο στο σήμερα. Στο μεταξύ όμως, οι νέες γνωριμίες που θα γίνουν τώρα ενδεχομένως να μην μακροημερεύσουν.

Ζυγός

Δώσε προσοχή σε διαδικαστικά ζητήματα
Την εβδομάδα αυτή πρωταγωνιστεί η πανσέληνος της Κυριακής σε φιλικά ζώδια, η οποία ακόμη και αν φέρει κάποια πίεση, αυτή γίνεται αφορμή για να πας παρακάτω, αρκεί να είσαι περισσότερο προσηλωμένος σε διαδικαστικές ή νομικές υποθέσεις, επαφές με εξωτερικό ή ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, ενώ θα πρέπει να μείνεις μακριά από απερίσκεπτες συμπεριφορές που σε βάζουν σε μπελάδες. Επίσης, από την Δευτέρα ο Άρης περνά σε πιο φιλική θέση και ηρεμείς. Τα προσωπικά περιπλέκονται ακόμα περισσότερο με την αναδρομή της Αφροδίτης, έτσι στο εξής αναμοχλεύονται καταστάσεις που σχετίζονταν με τις ανασφάλειές σου.

Σκορπιός

Προβληματίζεσαι με οφειλές, το δυνατό σημείο σου όμως είναι το μυαλό!
Από την Δευτέρα με την είσοδο του Ερμή στον Αιγόκερω μπορείς να σταθεροποιήσεις τα πράγματα, ώστε ξεκινώντας από μια καλή βάση, να πας παρακάτω. Την Κυριακή έχουμε πανσέληνο σε ένα πιο εσωτερικό σημείο στο ωροσκόπιό σου, που σε κάνει να εξετάσεις σε μεγαλύτερο βάθος τις ανάγκες σου και κατά πόσο αυτές ικανοποιούνται από τις καταστάσεις ως έχουν. Από την Κυριακή επίσης ο πλανήτης της αγάπης, η Αφροδίτη ξεκινά την ανάδρομη πορεία της σε φιλική θέση, έτσι είναι πιθανό να έχεις δεύτερες ευκαιρίες στα προσωπικά σου.

Τοξότης

Οι άλλοι μοιάζουν να αυξάνουν τις απαιτήσεις που έχουν από σένα
Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που σου δίνονται αυτές τις μέρες, καθώς είναι ένα βοηθητικό διάστημα που δίνει λύσεις. Ένα θετικό νέο είναι η είσοδος του Άρη στο ζώδιό σου στο ξεκίνημα της εβδομάδας, που φωτίζει δραστήριες πλευρές σου, αρκεί να μην σε κυριεύσει το… πείσμα! Την Κυριακή πραγματοποιείται πανσέληνος απέναντί σου, στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, δείχνοντας πως κορυφώνεται μια κατάσταση στα αισθηματικά, ενώ οι άλλοι έχουν πολλές απαιτήσεις από σένα. Η Αφροδίτη την Κυριακή ξεκινά την ανάδρομη πορεία της και θα έχεις πολλές αναθεωρήσεις στα προσωπικά.

Αιγόκερως

Ερωτηματικά στα αισθηματικά, οι φίλοι όμως δίνουν λύσεις
Με την είσοδο του Άρη στον Τοξότη θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός και να κατεβάσεις τους τόνους, καθώς δεν αποκλείεται να κάνεις απερίσκεπτα λάθη με απρόσμενες συνέπειες στα αισθηματικά. Ο Ερμής άλλωστε περνά στο ζώδιό σου την Δευτέρα και σε κάνει επικοινωνιακό. Επίσης, η πανσέληνος της Κυριακής στον τομέα που σχετίζεται με την καθημερινότητά σου, φέρνει περισσότερη κούραση μέσα στο πρόγραμμά σου. Την Κυριακή η Αφροδίτη γίνεται ανάδρομη στο ζώδιό σου, έτσι εσύ ξεκινάς να αναθεωρείς όλες τις κινήσεις και τις αποφάσεις σου στα προσωπικά.

Υδροχόος

Κορυφώνονται εξελίξεις σε προσωπικά
Η είσοδος του Άρη στον Τοξότη σου δίνει έδαφος και «καύσιμο» για να τρέξεις τις υποθέσεις σου, φρόντισε όμως οι στόχοι σου να είναι όσο πιο ρεαλιστικοί γίνεται. Άλλωστε η πανσέληνος την Κυριακή σε φιλικά ζώδια φέρνει ευκαιρίες, παρά το γεγονός ότι παρασύρεσαι σε κάποιες υπερβολές ως προς τον τρόπο που αναζητάς λύσεις. Η πανσέληνος αυτή σε φέρνει πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα, Την Δευτέρα ο Ερμής περνά στον Αιγόκερω και την Κυριακή η Αφροδίτη αναδρομεί στην ίδια θέση, ξεκινά λοιπόν μια περίοδος που τα προσωπικά σου θα είναι αρκετά μπερδεμένα.

Ιχθείς

Το σπίτι και η οικογένεια παίζουν ρόλο, έχεις εξαιρετικές ιδέες!
Η εβδομάδα αυτή ξεκινά με περίεργους οιωνούς καθώς δεν αποκλείεται να «τυφλώνεσαι» από τον εγωισμό, ενώ η πανσέληνος της Κυριακής εγείρει ζητήματα που σχετίζονται άμεσα με το σπίτι, την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία, έτσι λοιπόν είναι προτιμότερο να χαμηλώσεις τους τόνους με τους οικείους σου. Την Κυριακή η Αφροδίτη ξεκινά την ανάδρομη πορεία της και εσύ αρχίζεις να αναθεωρείς ποιο είναι το όραμα ευτυχίας σου μέσα στη σχέση. Θα έχεις δεύτερες ευκαιρίες, ωστόσο οι νέες γνωριμίες πιθανώς να μην έχουν διάρκεια και αντοχή στον χρόνο.

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS