ΖΩΔΙΑΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤα ζώδια την εβδομάδα 13 έως 19 Ιανουαρίου 2020

Τα ζώδια την εβδομάδα 13 έως 19 Ιανουαρίου 2020

ΚΡΙΟΣ
Αυτή η εβδομάδα είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα, καθώς οι τόσοι πλανήτες (Ερμής, Ήλιος, Κρόνος, Πλούτωνας) μαζεμένοι στο πιο ψηλό σημείο του ωροσκοπίου σου σε ωθούν να δείξεις το πραγματικό υλικό σου, να πατήσεις στα πόδια σου και να ανέβεις «ψηλότερα» αφαιρώντας τα περιττά. Από τη Δευτέρα περνάς σε μια πιο εσωστρεφή φάση στα προσωπικά, που κάτι ετοιμάζεται αλλά θέλει χρόνο. Επίσης, συνεχίζεις να έχεις σημαντική εύνοια στα προσωπικά με τη Σελήνη απέναντί σου μέχρι την Παρασκευή. Θα πρέπει, όμως, στο εξής να μην παρασύρεσαι σε βιαστικές ή παρορμητικές κινήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Στο ξεκίνημα αυτής της βοηθητικής εβδομάδας οι άλλοι έχουν τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις, ενώ ειδικότερα η πολυαστρία Ερμή-Κρόνου-Πλούτωνα στον Αιγόκερω σταθεροποιεί τα βήματά σου. Όμως, η παρουσία του Ήλιου στην ίδια θέση με τους πλανήτες πιο πάνω φέρνει αισιόδοξες προοπτικές, επαφές με το εξωτερικό ή ώθηση σε θέματα σπουδών. Μέχρι τώρα, τα προσωπικά σου βρίσκονται ένα βήμα πίσω λόγω συνθηκών. Από τη Δευτέρα, όμως, η Αφροδίτη σε μια πιο ευνοϊκή θέση σε βοηθά να προσεγγίσεις καλύτερα τα ζητήματα καρδιάς, χάρη στη συνδρομή των φίλων σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η εβδομάδα αυτή ξεκινά με διάθεση από μέρους σου να λειτουργήσεις ως μέλος μιας ομάδας και να πετύχεις τα σχέδιά σου, όμως, η πολυαστρία Ήλιου-Ερμή-Κρόνου-Πλούτωνα που εδώ και καιρό έφερε πολλή κούραση και πιεστικές καταστάσεις, σε κινητοποιεί για να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Δεν λείπουν οι προβληματισμοί στις σχέσεις σου με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος, ειδικά στο τέλος της εβδομάδας. Γενικότερα, όμως, από τη Δευτέρα και μετά η Αφροδίτη περνώντας στο ζενίθ του ωροσκοπίου σού δείχνει πως έχεις πολλές προσκλήσεις για κοινωνικές επαφές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτή τη βδομάδα βιώνεις μια περίοδο με πολλές προκλήσεις, καθώς η πολυαστρία Ερμή-Ήλιου-Κρόνου-Πλούτωνα απέναντί σου σε πιέζει, φέρνοντας έντονα την ανάγκη να αποδείξεις την αξία σου και να υπερνικήσεις τις καταστάσεις που θα προκύψουν στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η εβδομάδα αυτή φέρνει, επίσης, ευκαιρίες στα αισθηματικά, σε μια περίοδο που οι άλλοι έχουν τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις, ενώ η Αφροδίτη από τη Δευτέρα περνά σε μια ευνοϊκότερη θέση για τα ζητήματα καρδιάς.

ΛΕΩΝ
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας αυτής ασχολείσαι με μεγαλόπνοα πλάνα που έχεις στα σκαριά, ενώ η πολυαστρία Ερμή-Ήλιου-Κρόνου-Πλούτωνα, εντείνει την έντονη ενδοσκόπηση της προηγούμενης περιόδου. Πρέπει, επίσης, να έχεις περισσότερη αισιοδοξία για το μέλλον και όρεξη για νέους ορίζοντες, αλλά ταυτόχρονα πρόσεξε να είσαι καθόλα νομότυπος σε όσα αναλαμβάνεις. Η Αφροδίτη ανεβάζει κατακόρυφα τη λίμπιντο, ειδικά αν εκμεταλλεύτηκες τη θέση που είχε ως τώρα για τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Επίσης, ο Ερμής περνά απέναντί σου την Πέμπτη και φέρνει μηνύματα, επαφές και κινητικότητα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Εβδομάδα που αλλάζει τις ισορροπίες προς το καλύτερο για σένα, καθώς έχεις την τύχη με το μέρος σου, ενώ μέχρι τα μισά της εβδομάδας αναζητάς απαντήσεις μέσα σου. Από την Πέμπτη ο κυβερνήτης σου Ερμής περνώντας στον Υδροχόο σε βοηθά να τακτοποιήσεις θέματα που σχετίζονται με την καθημερινότητα. Δευτέρα και Τρίτη, οι φίλοι σου σε βρίσκουν αρκετά κτητικό με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ Τετάρτη και Πέμπτη το κλίμα είναι πιο ευχάριστο. Το πιο σημαντικό νέο, όμως, είναι πως η Αφροδίτη περνά απέναντί σου την Δευτέρα και φέρνει πολύ σημαντικές ευκαιρίες.

ΖΥΓΟΣ
Αυτή η εβδομάδα στο ξεκίνημά της σε βοηθά να βρεις λύσεις μέσω άλλων, ενώ από η πολυαστρία Ερμή-Ήλιου-Κρόνου-Πλούτωνα φέρνει ένα πιο ηλεκτρισμένο κλίμα σε σχέσεις. Από την Πέμπτη ο Ερμής περνώντας στον Υδροχόο φέρνει ένα πιο βοηθητικό πλαίσιο, για να επικοινωνείς τα σχέδιά σου. Είναι θετικές ημέρες μέχρι την Πέμπτη για τα θέματα που σχετίζονται με τα ζητήματα καρδιάς αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, ενώ οι του Οκτωβρίου δυσκολεύονται, καθώς στο εξής το πρόσωπο που τους ενδιαφέρει μοιάζει να μη βάζει νερό στο κρασί του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Δευτέρα και Τρίτη ασχολείσαι με πρακτικά ζητήματα μέσα στη ρουτίνα σου, ενώ ειδικότερα η πολυαστρία Ερμή-Ήλιου-Κρόνου-Πλούτωνα γίνεται σε μια θέση που για σένα μεταφράζεται σαν περισσότερη βοήθεια στην καθημερινότητά σου. Από τη Δευτέρα περνάς σε πιο εξωστρεφή περίοδο στα αισθηματικά, καθώς η Αφροδίτη φέρνει ευκαιρίες για διασκέδαση και φλερτ, ενώ από την Πέμπτη ο Ερμής περνώντας στον Υδροχόο σε φέρνει πιο κοντά στα πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος. Πρόσεξε, όμως, πώς επικοινωνείς τα θέλω σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η εβδομάδα αυτή ξεκινά τη Δευτέρα με τους καλύτερους οιωνούς για να προωθήσεις τις υποθέσεις σου, ενώ στα θετικά νέα ανήκουν και τα οικονομικά σου, αφού από την Πέμπτη ο Ερμής σού δείχνει πώς μπορείς να κάνεις συζητήσεις με θετικό πρόσημο. Είσαι πλέον σε μια περίοδο που στα προσωπικά σου υπάρχει περισσότερη στασιμότητα, ενώ κατά την εβδομάδα αυτή μπορεί ένα αγαπημένο σου πρόσωπο να σε χρειάζεται. Επίσης, την Κυριακή επιδιώκεις να προσεγγίσεις την άλλη πλευρά. Είσαι ιδιαίτερα παραγωγικός στο εργασιακό περιβάλλον την Τρίτη και το Σάββατο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας αυτής ασχολείσαι με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν και κάνεις κοινωνικές επαφές, ενώ η πολυαστρία Ερμή-Ήλιου-Κρόνου-Πλούτωνα περνά σε μια πιο φιλική θέση για το ζώδιό σου και φέρνει περισσότερη κινητικότητα και όρεξη για δράση. Από τη Δευτέρα και μετά, όμως, περνάς σε μια περίοδο πιο σταθεροποιητική. Άλλωστε, ο Ερμής περνώντας στο ζώδιό σου την Πέμπτη σε κάνει πιο επικοινωνιακό και σου αποκαλύπτει τα σχόλια και τα μυστικά του προηγούμενου διαστήματος. Είσαι όμως και αρκετά ζηλιάρης!

ΙΧΘΥΕΣ
Η εβδομάδα αυτή είναι σημαντική καθώς η πολυαστρία Ερμή-Ήλιου-Κρόνου-Πλούτωνα «καλοβλέπει» το ζώδιό σου και οι καταστάσεις καταλαγιάζουν. Δευτέρα και Τρίτη μπορείς με άνεση να προετοιμάσεις τις επόμενες κινήσεις σου. Από την Πέμπτη ο Ερμής περνώντας στον Υδροχόο εγκαινιάζει μια περίοδο που πρέπει να κρατάς μυστικά τα σχέδιά σου και να προσέχεις ώστε να μη δίνεις λαβές για δυσμενή σχόλια. Από την Δευτέρα και μετά, η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σου και αλλάζει το τοπίο, αυξάνοντας τη γοητεία σου.

Πηγή: http://astropedia.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS