ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΖΩΔΙΑΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤα ζώδια την εβδομάδα 14-20 Δεκεμβρίου

Τα ζώδια την εβδομάδα 14-20 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ
Η εβδομάδα αυτή φέρνει σημαντικές αλλαγές, καθώς η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται την Δευτέρα σε καλεί να δεις σε βάθος την κοσμοθεωρία σου και να αφαιρέσεις όλα εκείνα τα στεγανά που δεν συμβαδίζουν με το δικό σου σήμερα. Παράλληλα, κλείνουν κύκλοι με νομικές ή διαδικαστικές υποθέσεις, θέματα σπουδών ή επαφών με εξωτερικό, και ανοίγουν νέοι, καλύτεροι!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η γκρίνια δε λείπει με το ταίρι σου, από την Τρίτη και μετά όμως περνάς σε μια πιο αισιόδοξη φάση στα προσωπικά σου, με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Τοξότη, με περισσότερες αφορμές για χαμόγελα, γνωριμίες και φλερτ, έχεις όμως ακόμη απόσταση να διανύσεις μέσα σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Από την Κυριακή ο Κρόνος και ο Δίας αφήνουν πίσω του την πιεστική θέση που είχε μέχρι τώρα για το ζώδιό σου και περνούν στον Υδροχόο, εγκαινιάζεται λοιπόν ένα πιο άνετο διάστημα με ευκαιρίες για σταθεροποίηση, επέκταση και ταυτόχρονα ξεκαθαρίζεις στόχους, ως προς το κατά πόσο μπορούν να είναι μέρος της ζωής σου και να έχουν θετική έκβαση.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο αυστηρός Κρόνος και ο τυχερός Δίας περνούν στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, μια θέση που για σένα σχετίζεται με τις κοινωνικές σου επαφές και τις φιλοδοξίες σου, καλώντας σε να αναλάβεις ευθύνες και να αποδείξεις την αξία σου και παράλληλα θα πρέπει να είσαι συνεπής σε ό,τι αναλαμβάνεις.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ο κυβερνήτης σου η Αφροδίτη από την Τρίτη περνά στον Τοξότη, έτσι πλέον εσύ προσπαθείς να καταλάβεις αν με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει βρίσκεστε τελικά στο ίδιο μήκος κύματος ή όχι. Ανάβουν όμως ερωτικές… πυρκαγιές!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η ηλιακή έκλειψη της Δευτέρας αγγίζει τα οικονομικά σου έμμεσα, κυρίως μέσω των οφειλών σου, ενώ αν έχεις κοινό πορτοφόλι με κάποιον άλλο, τότε κλείνει ένας κύκλος και ανοίγει ένας νέος, ελπιδοφόρος, πράγμα που αφορά άμεσα και τη δική σου τσέπη. Επίσης, η νέα θέση και του Κρόνου και του Δία σχετίζεται άμεσα με την καριέρα σου, μιας και πλέον θέλεις να καταφέρεις περισσότερα και να φανείς παραγωγικός.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτή την εβδομάδα οι άλλοι θα σε απασχολήσουν πιο έντονα με τις υποθέσεις τους, όπως μαρτυρά και η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται απέναντί σου την Δευτέρα, η οποία κλείνει οριστικά κάποιο κεφάλαιο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και ανοίγει ένα καινούριο, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο! Επίσης με την είσοδο του Κρόνου και του Δία στον Υδροχόο εγκαινιάζεται ένα μεγάλο διάστημα όπου μπορείς πλέον να δεις τις διαδικαστικές υποθέσεις σου να τακτοποιούνται και τα σχέδιά σου να παίρνουν σάρκα και οστά.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η έκλειψη αυτή αγγίζει άμεσα τα προσωπικά σου, έτσι λοιπόν έρχονται σημαντικές αλλαγές, για την ώρα όμως έχεις να παλέψεις και με κάποιες ανασφάλειές σου. Αλλάζουν πολλά, μην φοβηθείς, είναι για καλό! Πάντως, η Αφροδίτη από την Τρίτη περνώντας απέναντί σου φέρνει πολλές ευκαιρίες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις, ωστόσο το σαββατοκύριακο είναι ιδιαίτερα βοηθητικό για τις υποθέσεις σου. Γενικότερα όμως, επιτέλους τα οικονομικά σου παίρνουν μια μεγάλη ανάσα!
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ξεκινώντας από την εβδομάδα αυτή, κάτι αλλάζει μέσα στην καθημερινότητά σου, όπως προλογίζει και η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται την Δευτέρα. Θα πρέπει όμως να δώσεις και τη δέουσα προσοχή στην υγεία σου, ενώ αν επεδίωκες να αλλάξεις συνήθειες που βάζουν τρικλοποδιά στο πρόγραμμά σου, ήρθε η ώρα να το κάνεις!
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από την εβδομάδα αυτή κλείνει μια τριετία πολλών δοκιμασιών στις σχέσεις και πλέον πατάς καλύτερα στα πόδια σου, έχοντας κάνει τα ξεκαθαρίσματά σου! Η Αφροδίτη πάντως από την Τρίτη στον Τοξότη γλυκαίνει την καθημερινότητά σου!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η έκλειψη αυτή αγγίζει άμεσα τα επαγγελματικά σου, έτσι έρχονται στο επόμενο διάστημα σημαντικές αλλαγές, και μάλιστα ευχάριστες! Επίσης εγκαινιάζεται ένα μεγάλο διάστημα με την είσοδο του Κρόνου και του Δία στον Υδροχόο, που καλείσαι να βάλεις σε τάξη και τις οικονομικές σου υποχρεώσεις, τις οφειλές και τις επαφές με δάνεια, τράπεζες, εφορίες κλπ.

ΛΕΩΝ
Η εβδομάδα αυτή χρωματίζεται κυρίως από την ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται την Δευτέρα σε μια φιλική θέση για σένα, φέρνοντας ένα νέο κεφάλαιο στα δημιουργικά σου σχέδια, ξεκινάς με όρεξη για νέα δεδομένα. Η εβδομάδα αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα καθώς από την Κυριακή ο Κρόνος και ο Δίας περνούν απέναντί σου , στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, δείχνοντας αλήθειες και κάνοντας γερά ξεκαθαρίσματα ως προς τους ανθρώπους που έχεις δίπλα σου.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η έκλειψη αυτή αγγίζει και τα προσωπικά σου, ολοκληρώνοντας έναν κύκλο και ανοίγοντας έναν άλλο, θα πρέπει όμως να προσέξεις ιδιαίτερα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Άλλωστε το σαββατοκύριακο σε φέρνει πιο κοντά στο ταίρι σου, ενώ από την Τρίτη η Αφροδίτη περνά σε μια θέση εξαιρετική για τα ζητήματα καρδιάς.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα οικονομικά μοιάζουν να είναι το αγκάθι αυτής της περιόδου, καθώς έχεις πολλά έξοδα που πολλές φορές δεν μπορείς να αποφύγεις, από την Τρίτη όμως αρχίζουν να έρχονται και έσοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται την Δευτέρα σε μια θέση κόντρα με σένα, φέρνει και κάποιους προβληματισμούς, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, και ενδεχομένως να κληθείς να αντιμετωπίσεις αλλαγές σε καταστάσεις ή σημαντικές εξελίξεις στο σπίτι, την ακίνητη περιουσία ή την οικογένεια. Στο τέλος όμως το πρόσημο είναι θετικό!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι ανασφάλειές σου αυτό το διάστημα είναι πολλές και εσύ αντιδράς παρορμητικά, όμως Δευτέρα και Παρασκευή σε φέρνουν πιο κοντά στο ταίρι σου. Γενικότερα όμως περνάς όμορφα και έχεις ευκαιρίες για φλερτ!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Μην πάρεις τελεσίδικες αποφάσεις αν δεν έχεις προβλέψει όλες τις εξελίξεις, ενώ πλέον, από αυτή την εβδομάδα καλείσαι να είσαι πιο φειδωλός στη διαχείριση των οικονομικών σου. Τώρα ξεκινά ένα μεγάλο διάστημα, υποχρεώσεων αλλά και εύνοιας σε επαγγελματικό επίπεδο. Για πολλούς που αναζητούν εργασία ενδεχομένως να φέρει και ευκαιρίες, με την είσοδο του Κρόνου και του Δία στον Υδροχόο.

ΖΥΓΟΣ
Αυτή η εβδομάδα σηματοδοτεί λύτρωση από τις δυσκολίες, καθώς η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται την Δευτέρα σε ένα φιλικό ζώδιο, φέρνει ευχάριστες αλλαγές στο κοντινό σου περιβάλλον, παρά το άγχος που σε καταβάλλει. Επιπλέον όμως, θα πρέπει να είσαι πιο διαλλακτικός στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου, αλλά και προσεκτικός στις μετακινήσεις σου.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Το σαββατοκύριακο έρχεσαι πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ η Αφροδίτη περνώντας στον Τοξότη την Τρίτη φέρνει ευκαιρίες για φλερτ και νέες γνωριμίες, γενικότερα άλλωστε γνωρίζεις κόσμο. Επίσης, τώρα ξεκινά ένα διάστημα που τα σχέδιά σου σταθεροποιούνται, χάρη στη νέα, ευνοϊκή θέση που θα έχει ο Κρόνος και ο Δίας ως προς το ζώδιό σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Η αλλαγή στο πλανητικό σκηνικό με την Αφροδίτη, τον Δία και τον Κρόνο φαίνεται να είναι ελπιδοφόρα για το πορτοφόλι σου, θα πρέπει όμως να είσαι πιο καχύποπτος με υπογραφές και συμβόλαια, όπως τουλάχιστον μαρτυρά η έκλειψη αυτή για σένα.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η εβδομάδα αυτή ενδεχομένως να σε προβληματίσει ως προς την αξία που δίνεις σε πρόσωπα και καταστάσεις, όμως οι αμφιβολίες που έχεις μοιάζουν να μην βρίσκουν πειστική απάντηση για την ώρα. Δευτέρα και Παρασκευή όμως είναι εξαιρετικά βοηθητικές ημέρες για να βρεις υποστηρικτές στις σκέψεις και τις θέσεις σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μέχρι την Δευτέρα η Αφροδίτη παραμένει στο δικό σου ζώδιο, τονίζοντας την επικοινωνιακή σου ικανότητα, ενώ από την Τρίτη εγκαινιάζεται ένα μεγάλο διάστημα όπου γίνονται πολλά ξεκαθαρίσματα στο σπίτι ή την οικογένεια, και εσύ είναι πιθανό να κληθείς να αναλάβεις ευθύνες στο οικείο περιβάλλον, με την είσοδο του Κρόνου και του Δία στον Υδροχόο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται την Δευτέρα αγγίζει άμεσα τον τομέα του πορτοφολιού σου, μαρτυρώντας έτσι πως κλείνει ένα κεφάλαιο και ανοίγει ένα νέο ως προς τα έσοδά σου ή τον τρόπο που τα διαχειρίζεσαι.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτή η εβδομάδα σε βρίσκει να πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις καθώς την Δευτέρα πραγματοποιείται ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σου, που σε επηρεάζει ακόμη περισσότερο αν έχεις γενέθλια αυτές τις μέρες, μαρτυρώντας πως κλείνει ένας κύκλος στη ζωή σου μέσα από επίπονες διαδικασίας, και ανοίγει ένας νέος, καλύτερος και… λαμπρότερος!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Στα καλά νέα της εβδομάδας αυτής είναι και η είσοδος της Αφροδίτης την Τρίτη στο δικό σου ζώδιο, φέρνοντας ανάσα ανανέωσης στα αισθηματικά, ενώ αν μια κατάσταση δεν προχωρούσε αρκετά, τώρα έχεις σημαντικές ευκαιρίες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Επίσης, από τώρα ένα μεγάλο διάστημα σταθεροποίησης των υποθέσεών σου με πολλές ευκαιρίες και επικερδείς συμφωνίες, ενώ παίρνεις και σημαντική ανάσα στα οικονομικά, με την είσοδο του Κρόνου και του Δία στον Υδροχόο. Κλείνεις συμφωνίες, ανοίγεις τους ορίζοντές σου και εξελίσσεσαι!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η εβδομάδα αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα καθώς εγκαινιάζεται η είσοδος του Κρόνου και του Δία στο ζώδιό σου που θα φέρει τα αποτελέσματα των ενεργειών σου, ανάλογα με τις πράξεις σου, θετικές ή αρνητικές, εγκαινιάζοντας παράλληλα ένα μεγάλο διάστημα εύνοιας που αναλαμβάνεις υποχρεώσεις, αρχικά αν έχεις γεννηθεί στο ξεκίνημα του ζωδίου.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Την Δευτέρα το βλέμμα σου είναι στραμμένο στις κοινωνικές επαφές, ενώ από την Τρίτη το κλίμα στα προσωπικά γίνεται πιο ευνοϊκό με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Τοξότη. Πρόσεξε όμως, καθώς η ηλιακή έκλειψη της Δευτέρας αγγίζει άμεσα και τις φιλίες σου. Θα γνωρίσεις πάντως νέα, πιο ενδιαφέροντα άτομα!
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η εβδομάδα αυτή σηματοδοτεί το τέλος κάποιων στόχων ή σχεδίων που είχες ως τώρα, όπως μαρτυρά και η ηλιακή έκλειψη σε βοηθητική θέση, ώστε να περάσεις σε νέα εγχειρήματα για το μέλλον. Ωστόσο θα πρέπει και εσύ να ζυγίσεις εντός σου τι κρατάς και τι αφήνεις πίσω, καθώς οι επιβεβλημένες αλλαγές δεν είναι στη φύση σου.
ΙΧΘΥΕΣ
Η εβδομάδα αυτή προλογίζει αρκετές αναταράξεις ως προς τον τρόπο που βγάζεις τον εαυτό σου προς τα έξω, όπως δείχνει και η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου την Δευτέρα, θα πρέπει λοιπόν να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός και να κρατάς χαμηλό προφίλ. Θα έρθουν πολύ σημαντικές ευκαιρίες αλλά χρειάζεται να τις διαχειριστείς με σύνεση!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από την Τρίτη η Αφροδίτη περνώντας στον Αιγόκερω μαρτυρά για σένα πως αφήνεις για λίγο στην άκρη την ενασχόληση με τα προσωπικά, καθώς τρέχεις με υποχρεώσεις. Επίσης, τώρα γίνεται η είσοδος του Κρόνου και του Δία στον Υδροχόο, κάτι που για σένα μεταφράζεται σαν μια μακρά περίοδο που αντιμετωπίζεις φοβίες, ενοχές, ανασφάλειες και γενικότερα ότι σε κρατά πίσω. Έχεις όμως και «φύλακα άγγελο».

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η καριέρα σου είναι ο τομέας που αυτή η ηλιακή έκλειψη αγγίζει περισσότερο, φρόντισε λοιπόν να «διαφημίσεις» σωστά πράγματα για τα οποία έχεις κοπιάσει, καθώς κλείνουν κύκλοι και ανοίγουν άλλοι, καλύτεροι. Επίσης η νέα θέση της Αφροδίτης σε βοηθά να βρίσκεις σημαντικούς συμμάχους.

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS