ΖΩΔΙΑΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤα ζώδια την εβδομάδα 14 - 20 Φεβρουαρίου

Τα ζώδια την εβδομάδα 14 – 20 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ,
Κάνοντας το επόμενο βήμα
Μπορείς να δεις συλλογικές ή ομαδικές προσπάθειες που μέχρι τώρα δεν έδιναν το επιθυμητό αποτέλεσμα, να προχωρούν και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο, ενώ εσύ υλοποιείς στόχους και πορεύεσαι με σύμμαχο την ισχυρή θέλησή σου. Ταυτόχρονα, από την Δευτέρα ο Ερμής περνά σε μια πιο φιλική θέση, βοηθώντας σε με κάθε είδους επικοινωνία, επαφές ή συναντήσεις. Η πανσέληνος την Τετάρτη σε κινητοποιεί σε πιο δημιουργικά μονοπάτια, ακόμη και αν κάποια αγαπημένα σου πρόσωπα σε χρειάζονται. Το κλίμα στα προσωπικά είναι πιο θετικό του Αγίου Βαλεντίνου, αφού η Σελήνη δίνει ώθηση στις σχέσεις που είχαν μείνει στάσιμες.

ΤΑΥΡΟΣ
Θέτοντας νέους στόχους
Η πανσέληνος την Τετάρτη στον Λέοντα για σένα τονίζει κάποιες ανασφάλειές σου που σε κρατούν πίσω και δεν σε αφήνουν να δράσεις, ειδικά αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου. Ο Ήλιος περνά σε μια ευνοϊκή θέση την Παρασκευή, φέρνοντας ισχυρούς συμμάχους στο πλευρό σου, ενώ εσύ εστιάζεις σε στόχους που θέτεις. Παράλληλα, μέχρι την Παρασκευή είσαι ιδιαίτερα δημιουργικός, έρχεσαι πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα και ξεκλέβεις χρόνο για διασκέδαση, ψυχαγωγία και ευχάριστες στιγμές. Με την Αφροδίτη να βρίσκεται μαζί με τον Άρη στον Αιγόκερω, βρίσκεσαι σε ένα διάστημα εξωστρέφειας στα προσωπικά, πάθους και έντασης.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η κοινωνική ζωή στο προσκήνιο
Η πανσέληνος την Τετάρτη σε μια φιλική θέση δείχνει πως παθιάζεσαι με τις ιδέες που επικοινωνείς στο κοντινό σου περιβάλλον ενώ κορυφώνεις τις προσπάθειές σου για μια συμφωνία. Παράλληλα, ο Ήλιος από την Παρασκευή περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, δείχνοντας πως η κοινωνική σου ζωή, αλλά και η εικόνα που βγάζεις γίνεται πλέον για σένα η πρώτη σου προτεραιότητα. Η Σελήνη του Αγίου Βαλεντίνου σε μια βοηθητική θέση για τα αισθηματικά σου δείχνει πως ευνοούνται χάρη σε σημαντικές ευκαιρίες, ενώ μέχρι την Παρασκευή έρχεσαι πιο κοντά στα πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Περισσότερη εξωστρέφεια.
Από την Παρασκευή ο Ήλιος περνά σε μια πιο φιλική θέση για το ζώδιό σου, ωθώντας σε σε νέους ορίζοντες, πιο αισιόδοξους, ενώ και εσύ αλλάζεις προς το καλύτερο την κοσμοθεωρία σου. Περιόρισε όμως την παρορμητικότητά σου, ειδικά τις μέρες Παρασκευή και Παρασκευή που ασχολείσαι με το σπίτι και την οικογένεια.
Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω στην «αγκαλιά του Άρη» δείχνει πως συνεχίζεις να έχεις ευκαιρίες για τα ζητήματα καρδιάς. Η εβδομάδα όμως φέρνει και περισσότερες κοινωνικές επαφές και εστιάζεις και σε ελλείψεις, πρόσεξε όμως τις εντάσεις αν έχεις γεννηθεί τον Ιούλιο.

ΛΕΩΝ
Βάζεις πρώτο τον εαυτό σου.
Την Τετάρτη πραγματοποιείται πανσέληνος στο ζώδιό σου και επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους στο τέλος του ζωδίου, κορυφώνοντας όσα βιώνεις αυτό το διάστημα. Έτσι, δεν αποκλείεται να διεκδικήσεις τον χώρο που σου αναλογεί στις σχέσεις. Επίσης, από την Παρασκευή ο κυβερνήτης σου Ήλιος περνά σε μια πιο εσωστρεφή θέση που σε ωθεί σε ενδοσκόπηση και εξέταση των βαθύτερων θέλω σου.
Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω δείχνει πως είσαι πιο συγκρατημένος στην έκφραση των αισθημάτων σου, ωστόσο ο Ερμής απέναντί σου από την Δευτέρα σε φέρνει πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η καθημερινότητα σε τάξη
Από την Δευτέρα ο κυβερνήτης σου Ερμής περνά στον τομέα της καθημερινότητάς σου και σε βοηθά με όλα τα πρακτικά ζητήματα που είναι σε εκκρεμότητα. Την Τετάρτη επίσης πραγματοποιείται πανσέληνος στο προηγούμενο ζώδιο από το δικό σου, δείχνοντας έντονο άγχος για κάποιες καταστάσεις, ενώ είναι πιθανό να επωμιστείς ευθύνες τρίτων. Υπάρχει ήδη εύνοια και περισσότερες ευκαιρίες στο εξής για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, καθώς η Αφροδίτη και ο Άρης μαζί στον τομέα των ερωτικών σου υπόσχονται… πάθος!

ΖΥΓΟΣ
Επικεντρώνεσαι στην καθημερινότητά σου
Επίσης, την Δευτέρα ο Ερμής περνά σε μια ευνοϊκή θέση για τις υποθέσεις που ετοιμάζεις και τα δημιουργικά σου σχέδια. Την Τετάρτη επίσης πραγματοποιείται πανσέληνος σε βοηθητική θέση, δείχνοντας πως στόχοι που έχεις θέσει σε απασχολούν πιο έντονα. Από το ξεκίνημα της εβδομάδας οι φίλοι είναι στο πλευρό σου και σε στηρίζουν, ενώ ανοίγεται ένα νέο, ελπιδοφόρο κεφάλαιο για τα ζητήματα καρδιάς, δίνοντας πιο θετικές εξελίξεις αλλά και αφορμές που σε φέρνουν πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Πες τα πράγματα με το όνομά τους!
Ο Ερμής από την Δευτέρα στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, σε φέρνει πιο κοντά στους οικείους σου, είσαι όμως πιο αφηρημένος στις καθημερινές σου ασχολίες! Από την Παρασκευή επίσης ο Ήλιος περνά σε μια ευνοϊκότερη θέση για σένα, βγάζοντας προς τα έξω τον πιο δημιουργικό εαυτό σου και σου δίνει ώθηση για όσα ετοιμάζεις. Η νέα θέση του Ήλιου σε μια πιο βοηθητική θέση για τα προσωπικά σου και φέρνει φλερτ, ερωτισμό, αλλά και γνωριμίες για τους ελεύθερους, ευκαιρίες για ευχάριστες στιγμές και «απόδραση» από την καθημερινότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Με το βλέμμα στο μέλλον
Η Πανσέληνος την Τετάρτη φέρνει για σένα μια κορύφωση σε νομικά, διαδικαστικά θέματα, ή σε κινήσεις που κάνεις για εγχειρήματα που έχεις στα σκαριά, ενώ από την Παρασκευή ο Ήλιος περνώντας στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με το σπίτι, την οικογένεια και την ακίνητα περιουσία, μαρτυρά πως η προσοχή σου πλέον είναι στραμμένη εκεί. Η τύχη σε προστατεύει από τις κακοτοπιές μέχρι τα μισά της εβδομάδας, ενώ ο Άγιος Βαλεντίνος ανεβάζει το ερωτικό θερμόμετρο και σε φέρνει πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Γενικότερα πάντως, αναζητάς περισσότερη σταθερότητα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα οικονομικά στο μικροσκόπιο
Γίνονται αλλαγές στην καθημερινότητά σου, αρκεί σαφώς να διδάχτηκες από τα λάθη που έγιναν στο παρελθόν. Επίσης, η είσοδος του Ήλιου στους Ιχθύς την Παρασκευή φέρνει για σένα μια πιο εξωστρεφή περίοδο που κάνεις επαφές, νέες γνωριμίες, ενώ οι πολλές κοντινές διαδρομές και εξορμήσεις είναι πλέον συχνότερο φαινόμενο. Αφροδίτη και Άρης μαζί στο ζώδιό σου υπόσχονται έναν από τους πιο ερωτικούς Άγιους Βαλεντίνους, αρκεί να συμφωνεί σε αυτό και το προσωπικό σου ωροσκόπιο! Σίγουρα πάντως θα σου δοθούν ευκαιρίες αυτή την εβδομάδα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Λύσε τα θέματα στις σχέσεις!
Την Δευτέρα ο Ερμής περνώντας στο ζώδιό σου αποκαλύπτει το παρασκήνιο που υπήρχε το προηγούμενο διάστημα, ενώ φέρνει περισσότερη οξύνοια και ευελιξία. Η εβδομάδα επίσης χρωματίζεται με μια πανσέληνο την Τετάρτη απέναντι από το ζώδιό σου που αγγίζει όσους έχουν γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου και φέρνει μια κορύφωση σε καταστάσεις που υπάρχουν στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η Σελήνη στον Λέοντα την ημέρα των ερωτευμένων σε προικίζει με περισσότερη εξωστρέφεια, φλερτ, γνωριμίες, συναντήσεις και επικοινωνία. Η γοητεία σου επίσης είναι στα ύψη, ένα θέμα όμως στα προσωπικά μεγεθύνεται την Τετάρτη.

ΙΧΘΥΕΣ
Κλείσε τις εκκρεμότητές σου, τα γενέθλιά σου ξεκινούν!
Από την Δευτέρα ο Ερμής περνά στον Υδροχόο, φέρνοντας περισσότερο παρασκήνιο, θα πρέπει όμως να προσέχεις για να μην δίνεις λαβές για δυσμενή σχόλια σε βάρος σου. Από την Παρασκευή ο Ήλιος περνά στο δικό σου ζώδιο, εγκαινιάζοντας την περίοδο των γενεθλίων σου και φέρνοντάς σε στο επίκεντρο των εξελίξεων, καθώς μέχρι τώρα προετοίμαζες πολύ σημαντικά βήματα, τα οποία τώρα φέρνεις στο φως. Έχεις ανάγκη από πράξεις και όχι αερολογίες, όμως μπορείς να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει φέτος τον Άγιο Βαλεντίνο.

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS