ΖΩΔΙΑΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤα ζώδια την εβδομάδα 14 - 20 Μαρτίου

Τα ζώδια την εβδομάδα 14 – 20 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ
Τα γενέθλιά σου ξεκινούν
Από την Κυριακή ο Ήλιος περνά στο δικό σου ζώδιο, εγκαινιάζοντας την περίοδο των γενεθλίων σου και φέρνοντάς σε στο επίκεντρο των εξελίξεων, καθώς μέχρι τώρα προετοίμαζες πολύ σημαντικά βήματα, τα οποία τώρα φέρνεις στο φως. Επιπλέον, το σαββατοκύριακο αυτό είναι πάρα πολύ βοηθητικό για να ανοίξεις τους ορίζοντές σου και να δεις τα πράγματα αλλιώς, χάρη στα μηνύματα που παίρνεις διαισθητικά. Έχεις ανάγκη από πράξεις και όχι αερολογίες, όμως μπορείς να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει μέσα από την επικοινωνία, ενώ Παρασκευή μειώνονται οι αποστάσεις ανάμεσα σε εσένα και στα αγαπημένα σου πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ
Προετοιμάζοντας το επόμενο βήμα
Η πανσέληνος της Παρασκευής σε κινητοποιεί σε πιο δημιουργικά μονοπάτια, ακόμη και αν κάποια αγαπημένα σου πρόσωπα σε χρειάζονται, ενώ από την Κυριακή ο Ήλιος περνά στο προηγούμενο ζώδιο, δείχνοντας πως περνάς σε μια περίοδο που προετοιμάζεις το επόμενό σου βήμα, παραμένοντας πιο εσωστρεφής. Το κλίμα στα προσωπικά είναι πιο θετικό, αφού από ο Ερμής από την Παρθένο αυξάνει κατακόρυφα τη γοητεία σου και δίνει ώθηση στις σχέσεις που είχαν μείνει στάσιμες. Παράλληλα, η Παρασκευή και το Σάββατο έχουν εξαιρετικές ευκαιρίες για να έρθεις πιο κοντά στους οικείους σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Θέτοντας νέους στόχους
Ο Ήλιος περνά σε μια πιο ευνοϊκή θέση για το ζώδιό σου την Κυριακή, φέρνοντας ισχυρούς συμμάχους στο πλευρό σου, ενώ εσύ εστιάζεις σε στόχους που θέτεις. Παράλληλα, μέχρι την Τετάρτη είσαι ιδιαίτερα δημιουργικός, έρχεσαι πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα και ξεκλέβεις χρόνο για διασκέδαση, ψυχαγωγία και ευχάριστες στιγμές. Με τον κυβερνήτη σου Ερμή στους Ιχθύς, βρίσκεσαι σε ένα διάστημα εσωστρέφειας στα προσωπικά, όπου κάτι ετοιμάζεται, αλλά ακόμη οι συνθήκες δεν είναι έτοιμες για να βγει στην επιφάνεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η κοινωνική ζωή στο προσκήνιο
Η πανσέληνος της Παρασκευής σε μια φιλική θέση δείχνει πως παθιάζεσαι με τις ιδέες που επικοινωνείς στο κοντινό σου περιβάλλον ενώ κορυφώνεις τις προσπάθειές σου για μια συμφωνία. Παράλληλα, ο Ήλιος από την Κυριακή περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, δείχνοντας πως η κοινωνική σου ζωή, αλλά και η εικόνα που βγάζεις γίνεται πλέον για σένα η πρώτη σου προτεραιότητα. Ο Δίας σε μια βοηθητικότερη θέση για τα αισθηματικά σου δείχνει πως ευνοούνται από τη συμμετοχή σου σε φιλικές ομάδες ή παρέες, ενώ μέχρι την Τετάρτη έρχεσαι πιο κοντά στα πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος.


ΛΕΩΝ
Περισσότερη εξωστρέφεια
Από την Κυριακή ο κυβερνήτης σου Ήλιος περνά σε μια πιο φιλική θέση για το ζώδιό σου, και σε ωθεί σε νέους ορίζοντες, πιο αισιόδοξους, ενώ και εσύ αλλάζεις προς το καλύτερο την κοσμοθεωρία σου. Επίσης, μέχρι την Κυριακή επικοινωνείς τις ιδέες σου με το κοντινό σου περιβάλλον, περιόρισε όμως την παρορμητικότητά σου, ειδικά τις μέρες Πέμπτη και Παρασκευή που ασχολείσαι με το σπίτι και την οικογένεια. Ο Άρης και η Αφροδίτη απέναντί σου δείχνουν πως οι διαπροσωπικές σου σχέσεις είναι ιδιαίτερα σημαντικές για σένα, πρόσεξε όμως τις εντάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οικονομικές απολαβές μέσω τρίτων
Την Παρασκευή πραγματοποιείται πανσέληνος στο ζώδιό σου και επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους στο τέλος του ζωδίου, κορυφώνοντας όσα βιώνεις αυτό το διάστημα, ενώ από την Κυριακή ο Ήλιος περνά σε μια πιο εσωστρεφή θέση που σε ωθεί σε ενδοσκόπηση και εξέταση των βαθύτερων θέλω σου. Ο Δίας βρίσκεται σε μια ευνοϊκή θέση το κλίμα είναι πιο ευχάριστο και αισιόδοξο για τη διάθεσή σου. Αυτό μεταφέρεται και στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν. Παράλληλα, υπάρχει έντονα μια φλόγα που θέλει να εκφραστεί. Γενικότερα πάντως έχεις ευκαιρίες για ευχάριστες στιγμές που δεν περίμενες.

ΖΥΓΟΣ
Οι άλλοι στο τιμόνι των εξελίξεων
Την Παρασκευή πραγματοποιείται πανσέληνος με έντονο άγχος για κάποιες καταστάσεις, ενώ είναι πιθανό να επωμιστείς ευθύνες τρίτων, μέχρι τα μισά της εβδομάδας όμως πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις, φέρνοντας τα δικά σου θέλω στο προσκήνιο. Υπάρχει ήδη εύνοια στον τομέα των προσωπικών σου αυτή την περίοδο και περισσότερες ευκαιρίες στο εξής για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, όμως ο Ήλιος περνώντας στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων την Κυριακή δείχνει πως η προσοχή σου πλέον στρέφεται εκεί, ενώ σε μια βαθύτερη ανάγνωση, οι άλλοι κινούν τα νήματα των εξελίξεων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Επικεντρώνεσαι στην καθημερινότητά σου
Την Παρασκευή πραγματοποιείται πανσέληνος σε βοηθητική θέση, δείχνοντας πως στόχοι που έχεις θέσει σε απασχολούν πιο έντονα, ενώ την Κυριακή ο Ήλιος περνώντας στον Κριό εγκαινιάζει για σένα μια περίοδο που ασχολείσαι περισσότερο με την καθημερινότητά σου και τις υποχρεώσεις της, αλλά και με την υγεία σου, αν είχες ταλαιπωρηθεί το προηγούμενο διάστημα. Από το ξεκίνημα της εβδομάδας οι φίλοι είναι στο πλευρό σου και σε στηρίζουν, ενώ ανοίγεται ένα νέο, ελπιδοφόρο κεφάλαιο για τα ζητήματα καρδιάς, δίνοντας πιο θετικές εξελίξεις αλλά και αφορμές που σε φέρνουν πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Δημιουργικότητα και φλερτ
Από την Κυριακή ο Ήλιος περνά σε μια ευνοϊκότερη θέση για σένα, βγάζοντας προς τα έξω τον πιο δημιουργικό εαυτό σου και σου δίνει ώθηση για όσα ετοιμάζεις. Μέχρι την Τρίτη άλλωστε οι φίλοι είναι κοντά σου και σε βοηθούν να πετύχεις στόχους, ενώ Πέμπτη και Παρασκευή μελετάς το επόμενο βήμα σου. Το σαββατοκύριακο ασχολείσαι με τις σχέσεις σου. Η νέα θέση του Ήλιου σε μια πιο βοηθητική θέση για τα προσωπικά σου και φέρνει φλερτ, ερωτισμό, αλλά και γνωριμίες για τους ελεύθερους, ευκαιρίες για ευχάριστες στιγμές και «απόδραση» από την καθημερινότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σπίτι και οικογένεια
Η πανσέληνος της Παρασκευής φέρνει για σένα μια κορύφωση σε νομικά, διαδικαστικά θέματα, ή σε κινήσεις που κάνεις για εγχειρήματα που έχεις στα σκαριά, ενώ από την Κυριακή ο Ήλιος περνώντας στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με το σπίτι, την οικογένεια και την ακίνητα περιουσία, μαρτυρά πως η προσοχή σου πλέον είναι στραμμένη εκεί. Η τύχη σε προστατεύει από τις κακοτοπιές μέχρι τα μισά της εβδομάδας, ενώ την στον τομέα των προσωπικών σου υπάρχουν λόγοι για περισσότερα χαμόγελα, ανεβάζει το ερωτικό θερμόμετρο και σε φέρνει πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Επαφές και εξωστρέφεια
Η είσοδος του Ήλιου στον Κριό την Κυριακή φέρνει για σένα μια πιο εξωστρεφή περίοδο που κάνεις επαφές, νέες γνωριμίες, ενώ οι πολλές κοντινές διαδρομές και εξορμήσεις είναι πλέον συχνότερο φαινόμενο. Επίσης, Τρίτη και Τετάρτη είναι πιο ανέμελες ημέρες για να κινήσεις τις καταστάσεις προς όφελός σου. Για σένα πλέον στις συναισθηματικές σου σχέσεις παίζει πολύ σημαντικό ρόλο η ασφάλεια και η σιγουριά, πολλοί Λέοντες εστιάζουν σε όσα λείπουν. Τα πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος όμως είναι δίπλα σου.

ΙΧΘΥΕΣ
Ανάγκη για σταθερότητα
Η εβδομάδα ξεκινά με μια πανσέληνο την Παρασκευή απέναντι από το ζώδιό σου που αγγίζει όσους έχουν γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου και φέρνει μια κορύφωση σε καταστάσεις που υπάρχουν στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Επίσης, Πέμπτη και Παρασκευή είναι βοηθητικές μέρες για να κάνεις τις κινήσεις που έχεις κατά νου. Βρίσκεσαι ήδη σε ένα διάστημα με περισσότερη εξωστρέφεια, φλερτ, γνωριμίες, συναντήσεις και επικοινωνία. Η γοητεία σου επίσης είναι στα ύψη. Ένα θέμα στα προσωπικά μεγεθύνεται τη Δευτέρα, ενώ είσαι σε περίοδο που μιλάς για όσα σε απασχολούν.

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS