ΖΩΔΙΑΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤα ζώδια την εβδομάδα 18-24 Οκτωβρίου

Τα ζώδια την εβδομάδα 18-24 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ
Την Τετάρτη πραγματοποιείται πανσέληνος στο ζώδιό σου και επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους στο τέλος του ζωδίου, κορυφώνοντας όσα βιώνεις αυτό το διάστημα. Έτσι, δεν αποκλείεται να διεκδικήσεις τον χώρο που σου αναλογεί στις σχέσεις. Επίσης, από το Σάββατο ο Ήλιος περνά σε μια πιο εσωστρεφή θέση που σε ωθεί σε ενδοσκόπηση και εξέταση των βαθύτερων θέλω σου. Από τη Δευτέρα ο Ερμής ορθοδρομεί στον τομέα των αισθηματικών σου, φέρνοντας και πάλι ευκαιρίες για νέα πράγματα, νέα πρόσωπα ή αναζωπύρωση μιας ήδη υπάρχουσας σχέσης που ταλαιπωρήθηκε. Η πανσέληνος, όμως, οξύνει ήδη υπάρχουσες καταστάσεις!

ΤΑΥΡΟΣ
Την Τετάρτη πραγματοποιείται πανσέληνος στο προηγούμενο ζώδιο από το δικό σου, επιφέροντας έντονο άγχος για κάποιες καταστάσεις, ενώ είναι πιθανό να επωμιστείς ευθύνες τρίτων. Νωρίτερα, από τη Δευτέρα και μετά που ο Ερμής ορθοδρομεί, τα πράγματα σταδιακά αποκαθίστανται στο πρόγραμμα και εσύ ασχολείσαι με περισσότερη άνεση με τις λεπτομέρειες. Υπάρχει ήδη εύνοια και περισσότερες ευκαιρίες στο εξής, για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Ο Ήλιος περνώντας στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων το Σάββατο δείχνει πως η προσοχή σου πλέον στρέφεται εκεί, ενώ σε μια βαθύτερη ανάγνωση, οι άλλοι κινούν τα νήματα των εξελίξεων.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Από τη Δευτέρα μπορείς να δεις τα δημιουργικά σου σχέδια να προχωρούν και πάλι, ειδικά αν το τελευταίο διάστημα είχες συναντήσει εμπόδια, καθώς ο κυβερνήτης σου Ερμής ορθοδρομεί στον Ζυγό. Την Τετάρτη πραγματοποιείται πανσέληνος σε βοηθητική θέση, δείχνοντας πως στόχοι που έχεις θέσει σε απασχολούν πιο έντονα. Από το ξεκίνημα της εβδομάδας οι φίλοι είναι στο πλευρό σου και σε στηρίζουν, ενώ ανοίγεται ένα νέο, ελπιδοφόρο κεφάλαιο για τα ζητήματα καρδιάς, δίνοντας πιο θετικές εξελίξεις αλλά και αφορμές που σε φέρνουν πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Από τη Δευτέρα και μετά μπορείς να δεις σημαντική βελτίωση στο σπίτι και την οικογένεια, μιας και ο Ερμής επιστρέφει στην ορθή του φορά σε αυτόν τον τομέα του ωροσκοπίου σου. Από το Σάββατο, επίσης, ο Ήλιος περνά σε μια ευνοϊκότερη θέση για σένα, βγάζοντας προς τα έξω τον πιο δημιουργικό εαυτό σου και σου δίνει ώθηση για όσα ετοιμάζεις. Η νέα θέση του Ήλιου σε μια πιο βοηθητική θέση για τα προσωπικά σου, φέρνει φλερτ, ερωτισμό, αλλά και γνωριμίες για τους ελεύθερους, ευκαιρίες για ευχάριστες στιγμές και «απόδραση» από την καθημερινότητα.

ΛΕΩΝ
Η πανσέληνος της Τετάρτης φέρνει για σένα μια κορύφωση σε νομικά, διαδικαστικά θέματα ή σε κινήσεις που κάνεις για εγχειρήματα που έχεις στα σκαριά, ενώ από το Σάββατο ο κυβερνήτης σου Ήλιος περνώντας στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με το σπίτι, την οικογένεια και την ακίνητη περιουσία, μαρτυρά πως η προσοχή σου πλέον είναι στραμμένη εκεί. Η τύχη σε προστατεύει από τις κακοτοπιές μέχρι τα μισά της εβδομάδας, ενώ στον τομέα των προσωπικών σου υπάρχουν λόγοι για περισσότερα χαμόγελα, ανεβαίνει το ερωτικό θερμόμετρο και σε φέρνει πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Από τη Δευτέρα ο κυβερνήτης σου Ερμής ορθοδρομεί στον τομέα των οικονομικών σου, δίνοντας τέλος σε μια περίοδο καθυστερήσεων και εμποδίων, προλογίζοντας ένα διάστημα που κινείσαι σαφώς πιο άνετα, αρκεί σαφώς να διδάχτηκες από τα λάθη, που έγιναν στο παρελθόν. Επίσης, η είσοδος του Ήλιου στον Σκορπιό το Σάββατο φέρνει για σένα μια πιο εξωστρεφή περίοδο που κάνεις επαφές, νέες γνωριμίες, ενώ οι πολλές κοντινές διαδρομές και εξορμήσεις είναι πλέον συχνότερο φαινόμενο. Για σένα πλέον στις συναισθηματικές σου σχέσεις παίζει πολύ σημαντικό ρόλο η ασφάλεια και η σιγουριά, πολλοί Παρθένοι, όμως, εστιάζουν σε όσα λείπουν.

ΖΥΓΟΣ
Από τη Δευτέρα και μετά ο Ερμής στο ζώδιό σου επιστρέφει σε ορθή φορά, βάζοντας τέλος σε μια περίοδο κατά την οποία οι υποθέσεις σου δεν προχωρούσαν, είχες υπαναχωρήσεις ή επιστροφές στα παλιά για να βρεις λύσεις. Μπορείς, λοιπόν, να βρεις λύσεις και να κάνεις νέα ξεκινήματα. Η εβδομάδα, επίσης, χρωματίζεται με μια πανσέληνο την Τετάρτη απέναντι από το ζώδιό σου, που αγγίζει όσους έχουν γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου και φέρνει μια κορύφωση σε καταστάσεις που υπάρχουν στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.. Βρίσκεσαι ήδη σε ένα διάστημα με περισσότερη εξωστρέφεια, φλερτ, γνωριμίες, συναντήσεις και επικοινωνία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Από τη Δευτέρα ο Ερμής επιστρέφει στην ορθή του φορά, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείς να συλλέξεις τις κατάλληλες πληροφορίες που χρειάζεσαι για τα επόμενα βήματά σου, φρόντισε, όμως, να μην δίνεις λαβές για δυσμενή σχόλια. Από το Σάββατο ο Ήλιος περνά στο δικό σου ζώδιο, εγκαινιάζοντας την περίοδο των γενεθλίων σου και φέρνοντάς σε στο επίκεντρο των εξελίξεων, καθώς μέχρι τώρα προετοίμαζες πολύ σημαντικά βήματα, τα οποία τώρα φέρνεις στο φως. Έχεις ανάγκη από πράξεις και όχι από αερολογίες, όμως μπορείς να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει μέσα από την επικοινωνία.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Από τη Δευτέρα, ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή φορά στον Ζυγό, έτσι μπορείς να δεις συλλογικές ή ομαδικές προσπάθειες που μέχρι τώρα δεν έδιναν το επιθυμητό αποτέλεσμα, να προχωρούν και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο, ενώ εσύ υλοποιείς στόχους και πορεύεσαι με σύμμαχο την ισχυρή θέλησή σου. Η πανσέληνος της Τετάρτης σε κινητοποιεί σε πιο δημιουργικά μονοπάτια, ακόμη και αν κάποια αγαπημένα σου πρόσωπα σε χρειάζονται. Το κλίμα στα προσωπικά είναι πιο θετικό, αφού από η Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο, αυξάνει κατακόρυφα τη γοητεία σου και δίνει ώθηση στις σχέσεις, που είχαν μείνει στάσιμες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η  πανσέληνος της Τετάρτης στον Κριό για σένα τονίζει κάποιες ανασφάλειές σου, που σε κρατούν πίσω και δεν σε αφήνουν να δράσεις, ειδικά αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου. Ο Ήλιος περνά σε μια πιο ευνοϊκή θέση για το ζώδιό σου το Σάββατο, φέρνοντας ισχυρούς συμμάχους στο πλευρό σου, ενώ εσύ εστιάζεις σε στόχους που θέτεις. Παράλληλα, μέχρι το Σάββατο είσαι ιδιαίτερα δημιουργικός, έρχεσαι πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα και ξεκλέβεις χρόνο για διασκέδαση, ψυχαγωγία και ευχάριστες στιγμές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η πανσέληνος της Τετάρτης σε μια φιλική θέση δείχνει πως παθιάζεσαι με τις ιδέες, που επικοινωνείς στο κοντινό σου περιβάλλον, ενώ κορυφώνεις τις προσπάθειές σου για μια συμφωνία. Παράλληλα, ο Ήλιος από το Σάββατο περνά στο ζενίθ τού ωροσκοπίου σου, δείχνοντας πως η κοινωνική σου ζωή, αλλά και η εικόνα που βγάζεις γίνεται πλέον για σένα η πρώτη σου προτεραιότητα. Η Αφροδίτη σε μια βοηθητικότερη θέση για τα αισθηματικά σου δείχνει πως ευνοούνται από τη συμμετοχή σου σε φιλικές ομάδες ή παρέες, ενώ μέχρι το Σάββατο έρχεσαι πιο κοντά στα πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος.

ΙΧΘΥΕΣ
Από το Σάββατο ο Ήλιος περνά σε μια πιο φιλική θέση για το ζώδιό σου, ωθώντας σε νέους ορίζοντες, πιο αισιόδοξους, ενώ και εσύ αλλάζεις προς το καλύτερο την κοσμοθεωρία σου. Περιόρισε, όμως, την παρορμητικότητά σου, ειδικά τις μέρες Πέμπτη και Παρασκευή που ασχολείσαι με το σπίτι και την οικογένεια. Η Αφροδίτη στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, δείχνει πως αφήνεις τα ζητήματα καρδιάς για λίγο στην άκρη, φέρνει περισσότερες κοινωνικές επαφές και εστιάζεις και σε ελλείψεις. Πρόσεξε, όμως, τις εντάσεις.

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS