ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΖΩΔΙΑΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤα ζώδια την εβδομάδα 2-8 Μαΐου

Τα ζώδια την εβδομάδα 2-8 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ
Ο Ήλιος μαζί με τον Ουρανό αυτή την εβδομάδα μοιάζει να σε πιέζει με παρακινδυνευμένες κινήσεις και αντιπαλότητες. Από την άλλη, αν είσαι γεννημένος στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου, τότε θα έχεις μια πολύ σημαντική βοήθεια ή εύνοια, χάρη στον τυχερό Δία σε καλή όψη με τον Πλούτωνα. Μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα ήσουν σε περίοδο που κάτι περίμενες να συμβεί, αλλά δεν ήταν έτοιμο ακόμα. Από την Δευτέρα και μετά όμως η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σου και αλλάζει το τοπίο, αυξάνοντας τη γοητεία σου και φέρνοντας σημαντικές ευκαιρίες στα προσωπικά!

ΤΑΥΡΟΣ
Η εβδομάδα αυτή είναι ανάμεικτη για σένα, καθώς από την μια η σταθεροποιητική όψη Δία-Πλούτωνα σε βοηθά να υλοποιήσεις τους στόχους σου χάρη σε συνεργασίες με γερά θεμέλια, όμως η δύσκολη όψη Ήλιου-Ουρανού μαρτυρά ένα πολύ… επικίνδυνο πλαίσιο, χρειάζεται λοιπόν και προσοχή, καθώς περνάς… δεύτερη εφηβεία! Από την Δευτέρα με την είσοδο της Αφροδίτης στον Κριό περνάς σε μια πιο εσωστρεφή φάση στα προσωπικά που κάτι ετοιμάζεται αλλά θέλει ακόμη χρόνο. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας αυτής επίσης, είσαι πιο ρεαλιστής και μετράς πόσα δίνεις σε μια σχέση, και πόσα παίρνεις σαν αντάλλαγμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η εβδομάδα αυτή έχει πολλές δυνατότητες, και εστιάζεις πολύ στους στόχους σου, όμως δεν θα πρέπει να κάνεις βιαστικές κινήσεις. Άλλωστε, ο Κρόνος από τον Υδροχόο εκτός από ευκαιρίες, σε καλεί να κλείσεις τους λογαριασμούς σου σχετικά με το παρελθόν. Μέχρι τώρα τα προσωπικά σου βρίσκονταν ένα βήμα πίσω λόγω συνθηκών. Από την Δευτέρα όμως η Αφροδίτη σε μια πιο ευνοϊκή θέση σε βοηθά να προσεγγίσεις καλύτερα τα ζητήματα καρδιάς, χάρη στην συνδρομή των φίλων σου. Κάποιες φιλικές σου σχέσεις όμως δεν αποκλείεται να περνούν από δοκιμασία… Μήπως κάποιοι κύκλοι πρέπει να κλείσουν;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Πολλά τα δεδομένα αυτής της εβδομάδας, καθώς η ευνοϊκή όψη Δία-Πλούτωνα ισχυροποιεί την θέση σου και ενισχύει τα θεμέλια που βάζεις, αλλά αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο πιθανώς να πιέζεσαι από τις απαιτήσεις των άλλων απέναντί σου και δεν αποκλείεται να γίνεις αποδέκτης σκληρών συμπεριφορών. Γενικότερα κάνεις αλλαγές στη ζωή σου, από την Δευτέρα και μετά η Αφροδίτη περνώντας στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου δείχνει πως έχεις πολλές προσκλήσεις για κοινωνικές επαφές, αφήνεις όμως στην άκρη τα προσωπικά.

ΛΕΩΝ
Η εβδομάδα αυτή φέρνει αρκετές επαφές, μετακινήσεις, συμφωνίες, ενώ γενικότερα είσαι σε μια περίοδο που έχεις όρεξη να κυνηγήσεις ξανά τους στόχους σου, αλλά δεν πρέπει να φέρεσαι επιπόλαια. Παράλληλα, με την θετική όψη Δία-Πλούτωνα σε ευνοϊκή θέση για το ζώδιό σου είσαι ζωηρός και ενεργητικός, αρκεί να βλέπεις καθαρά! Άνοιξε τους ορίζοντές σου. Συγκεκριμένα, η Αφροδίτη από την Δευτέρα περνά σε μια ευνοϊκότερη θέση για τα ζητήματα καρδιάς, και η τύχη είναι περισσότερο με το μέρος σου. Από τα μισά της εβδομάδας και μετά πάντως, οι ευκαιρίες για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αυξάνονται κατακόρυφα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μια βοηθητική εβδομάδα στο σύνολό της, αρκεί με την σύνοδο Ήλιου-Ουρανού να μην εμπλακείς σε… ενέργειες που δεν είσαι εντάξει απέναντι στους άλλους, καθώς μπορεί να βγεις ζημιωμένος/η. Επίσης, το κοντινό σου περιβάλλον είναι ιδιαίτερα βοηθητικό, δικοί σου άνθρωποι όμως ή και συγγενείς μπορεί να σε χρειαστούν. Η Αφροδίτη από την Δευτέρα περνά στον Κριό και αυτό ανεβάζει κατακόρυφα τη λίμπιντο, ειδικά αν εκμεταλλεύτηκες τη θέση που είχε ως τώρα για τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Από την Τετάρτη ασχολείσαι περισσότερο με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, αν και την Πέμπτη έχεις κάποια ερωτηματικά.

 ΖΥΓΟΣ
Αυτή την εβδομάδα είναι αρκετά βοηθητική για τις επιδιώξεις σου, αρκεί να μην αφήσεις να βγει στην επιφάνεια η σκληρή και απόλυτη πλευρά σου. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα γκρεμίσεις γέφυρες που ήδη έχεις χτίσει με κόπο. Τώρα είναι η ώρα για μεγαλοκαρδία και σύνεση. Η Αφροδίτη περνά απέναντί σου την Δευτέρα και με την καλή όψη Δία-Πλούτωνα φέρνει πολύ σημαντικές ευκαιρίες, αφού μπαίνεις σε μια  περίοδο που ευνοεί τόσο όσους είναι ήδη σε σχέση, όσο και τους ελεύθερους. Από την Κυριακή επίσης έρχεσαι πιο κοντά στα αγαπημένα πρόσωπα, αλλά και στο άτομο που σε ενδιαφέρει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η εβδομάδα αυτή σε καλεί περισσότερο να δείξεις υπευθυνότητα και εργατικότητα μέσα στην καθημερινότητά σου, χωρίς όμως να αφήνεις την υγεία σου και την φροντίδα του οργανισμού σου σε δεύτερη μοίρα. Επίσης, από την Κυριακή ασχολείσαι πιο εντατικά με τα ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια. Την Πέμπτη καλείσαι να στηρίξεις ένα πρόσωπο του κοντινού σου περιβάλλοντος που σε χρειάζεται, γενικότερα όμως έχεις ανάγκη από ένα πρόσωπο που θα στηρίξει τα βήματά σου και θα σου δείξει έμπρακτα πως σε νοιάζεται.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μπορείς στον ορίζοντα της εβδομάδας αυτής να καταφέρεις πολλά, αρκεί να θυμάσαι πως καλείσαι να βοηθήσεις πρόσωπα που θα σε χρειαστούν. Από την Παρασκευή επίσης, μπορείς να στηριχτείς στο κοντινό σου περιβάλλον, πρόσεξε όμως την Δευτέρα ένα οικογενειακό θέμα. Από την Δευτέρα ως την Τετάρτη με τη Σελήνη στους Διδύμους, είναι οι πιο βοηθητικές ημέρες τις εβδομάδας για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Από την Δευτέρα μάλιστα περνάς σε πιο εξωστρεφή περίοδο στα αισθηματικά καθώς η Αφροδίτη περνώντας στον Κριό φέρνει ευκαιρίες για διασκέδαση και φλερτ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας φίλοι είναι κοντά σου, ενώ την Παρασκευή και το Σάββατο πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις. Ωστόσο ο Ήλιος στην αφιλόξενη «αγκαλιά» του ανατρεπτικού Ουρανού μπορεί να δείξει και κάποια προβλήματα αυτές τις μέρες. Δείξε υπομονή και κατανόηση. Η Αφροδίτη από την Δευτέρα περνά σε μια θέση κόντρα, έτσι τα αισθηματικά σου περνούν σε μια πιο εσωστρεφή φάση, για πολλούς λόγους… Είσαι όμως σε μια περίοδο που τα προσωπικά είναι σημαντική προτεραιότητα, έτσι θα πρέπει να φανείς περισσότερο διαλλακτικός, καθώς οι καταστάσεις μεγεθύνονται στο κεφάλι σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Εβδομάδα που φέρνει διαφωνίες και φιλονικίες στο κοντινό σου περιβάλλον, αλλά στο τέλος βρίσκεις λύσεις. Άλλωστε από την Δευτέρα είναι κοντά σου και οι φίλοι σου, ενώ προετοιμάζεις τις επόμενες κινήσεις σου, πρόσεξε όμως να μην σε καταβάλει το άγχος από την Παρασκευή και μετά. Την Κυριακή είσαι στο επίκεντρο των εξελίξεων και κάνεις τη φωνή σου να ακουστεί. Φρόντισε λοιπόν να πεις αυτά που πρέπει και να δείξεις τη δύναμή σου. Γενικότερα όμως περνάς σε ένα διάστημα μεγαλύτερης εξωστρέφειας, στο οποίο διορθώνεις λάθη.

ΙΧΘΥΕΣ
Η εβδομάδα αυτή σε βοηθά να δρομολογήσεις τις κινήσεις σου και να βρεις υποστήριξη σε τομείς που νιώθεις ότι τη χρειάζεσαι, καθώς η καλή όψη Δία-Πλούτωνα σταθεροποιεί τα βήματά σου, βεβαιώσου όμως ότι κάνεις τις σωστές επιλογές. Μολονότι η ερωτική σου διάθεση είναι αυξημένη, πρόσεξε τις κινήσεις σου γιατί παρασύρεσαι σε λάθη. Η Αφροδίτη άλλωστε από την Δευτέρα και μετά είναι στον Κριό, έτσι και εσύ περνάς σε μια περίοδο πιο σταθεροποιητική, ειδικά αν εκμεταλλεύτηκες σωστά την περίοδο που «ταξίδευε» στο ζώδιό σου!

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS