ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΖΩΔΙΑΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤα ζώδια την εβδομάδα, 17-23 Οκτωβρίου

Τα ζώδια την εβδομάδα, 17-23 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ
Θα πρέπει να δείξεις περισσότερη ευελιξία σε σχέση με τους στόχους που θέτεις. Την Κυριακή ο Ήλιος περνά στον Σκορπιό, κάτι που για σένα δείχνει την ανάγκη για περισσότερο έλεγχο των καταστάσεων, αλλά και ευκαιρίες για να δεις τις πραγματικές σου ανάγκες. Με την παρουσία του Ερμή απέναντί σου βρίσκεις λύσεις μέσα από την επικοινωνία, ενώ το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη στα μέσα της εβδομάδας δείχνει πως ευνοούνται τα προσωπικά σου! Από την Κυριακή όμως ξεκινά ένα διάστημα που εξετάζεις σε βάθος πρόσωπα και καταστάσεις, ενώ συνεχίζονται οι πολλές απαιτήσεις προς το άτομό σου από αγαπημένα σου πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ
Η εβδομάδα είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα καθώς την Κυριακή ο Ήλιος περνά απέναντι από το ζώδιό σου, εγκαινιάζοντας ένα διάστημα όπου οι άλλοι φέρνουν εξελίξεις και έχουν τον πρώτο λόγο στις αποφάσεις. Πάντως, τη Δευτέρα και την Τρίτη προσπαθείς να βάλεις σε τάξη την καθημερινότητά σου, κυρίως σε πρακτικό επίπεδο. Έχεις αρκετά ηλεκτρισμένο κλίμα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, όμως και η διάθεση για φλερτ είναι αυξημένη και οι ευκαιρίες δεν λείπουν. Η Αφροδίτη περνώντας απέναντί σου ανοίγει ένα νέο, ελπιδοφόρο κεφάλαιο για τα ζητήματα καρδιάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη στα μέσα της εβδομάδας σε μια ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση, σε βοηθά να προχωρήσεις. Επίσης, την Κυριακή ο Ήλιος περνά στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με την καθημερινότητά σου, πράγμα που σημαίνει πως μπορεί να μην έρχονται σημαντικές αλλαγές, όμως εσύ είσαι περισσότερο παραγωγικός, τακτοποιώντας εκκρεμότητες, και κάνεις κινήσεις για να βελτιώσεις την υγεία σου. Ο Ερμής, κυβερνήτης σου, σε μια πιο βοηθητική θέση για το ζώδιό σου φέρνει αγαπημένα πρόσωπα δίπλα σου, ενώ εσύ εστιάζεις σε δημιουργικά σχέδια που ετοιμάζεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η διάθεσή σου αλλά και η δημιουργικότητά σου είναι πιο ψηλά σε σχέση με την προηγούμενη περίοδο. Την Κυριακή ο Ήλιος περνά στον Σκορπιό, μια εξαιρετική θέση για σένα, που τονίζει τη δημιουργική σου πλευρά και σε κάνει να ασχολείσαι περισσότερο με τα σχέδιά σου. Η παρουσία του Ερμή στον Ζυγό σε φέρνει πιο κοντά σε οικείους και συγγενείς, αλλά σε πολλά σημεία δυσχεραίνει την επικοινωνία σου με τους υπόλοιπους. Από την Κυριακή όμως και η Αφροδίτη περνά στον τομέα των προσωπικών σου, φέρνοντας λόγους για περισσότερα χαμόγελα.

ΛΕΩΝ
Ο Ερμής βρίσκεται στον Ζυγό, μια θέση που για σένα φέρνει περισσότερη επικοινωνία, επαφές, συζητήσεις συμφωνίες. Επίσης, την Κυριακή ο κυβερνήτης σου Ήλιος περνά στον Σκορπιό, μια θέση που για σένα δείχνει ότι το σπίτι και την οικογένεια είναι πλέον πιο σημαντικά και ασχολείσαι περισσότερο με τους οικείους, υπάρχει όμως παράλληλα μια ανάγκη για σιγουριά και θαλπωρή. Από την Κυριακή και η Αφροδίτη περνά στον Σκορπιό, μαρτυρώντας για σένα πως πλέον στις συναισθηματικές σου σχέσεις παίζει πολύ σημαντικό ρόλο η ασφάλεια και η σιγουριά, πολλοί Λέοντες όμως θα εστιάσουν σε όσα λείπουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τώρα έχεις περισσότερες ευκαιρίες για ευόδωση όσων ετοιμάζεις, ενώ Παρασκευή και Σάββατο έχεις τον πρώτο λόγο σε όσα γίνονται χάρη στην Σελήνη στο ζώδιό σου! Την Κυριακή επίσης ο Ήλιος περνά στον Σκορπιό, μια θέση περισσότερο εξωστρεφή για σένα, μαρτυρώντας πως βρίσκεις στήριξη σε όσα σε απασχολούν στο κοντινό σου περιβάλλον. Δευτέρα με Τετάρτη πλησιάζεις ευκολότερα το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ από την Κυριακή και η Αφροδίτη περνά σε μια πιο φιλική θέση για το ζώδιό σου, φέρνοντας ένα διάστημα με περισσότερη εξωστρέφεια, φλερτ, γνωριμίες, συναντήσεις και επικοινωνία.

ΖΥΓΟΣ
Στα μέσα της εβδομάδας προλογίζεται κάτι νέο, κυρίως σε επίπεδο οικονομικών και καθημερινότητας. Την Κυριακή ο Ήλιος εγκαταλείπει το ζώδιό σου και περνά στον Σκορπιό, κάτι που για σένα δείχνει την ανάγκη για περισσότερη σταθερότητα. Μπορείς να βρεις στήριξη και ενίσχυση στις προσπάθειές σου, χάρη στην παρουσία κάποιων προσώπων που σε βοηθούν. Μάλιστα, η παρουσία του Ερμή στο ζώδιό σου, σου αποκαλύπτει όσα αγνοούσες το περασμένο διάστημα, ενώ αυξάνει την επικοινωνιακή σου ικανότητα στα ύψη. Πάντως, η Αφροδίτη μέχρι την Κυριακή ευνοεί όσους έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η εβδομάδα αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα καθώς ο Ήλιος την Κυριακή περνά στο ζώδιό σου, εγκαινιάζοντας την περίοδο των γενεθλίων σου και σε φέρνει στο επίκεντρο των εξελίξεων ώστε να υλοποιήσεις όσα σχεδίαζες ως τώρα. Η τύχη είναι μαζί σου! Με την παρουσία του Ερμή στον Ζυγό είναι προτιμότερο πλέον να μη δίνεις λαβές για δυσμενή σχόλια. Ο Ήλιος σου δίνει λάμψη, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, ενώ η Αφροδίτη αυξάνει κατακόρυφα τη γοητεία σου και δίνει ώθηση στις σχέσεις που είχαν μείνει στάσιμες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Ερμής βρίσκεται σε μια πιο ευνοϊκή θέση για το ζώδιό σου φέρνοντας ισχυρούς συμμάχους στο πλευρό σου, ενώ εσύ εστιάζεις σε στόχους που θέτεις. Την Κυριακή ο Ήλιος περνά στο προηγούμενο ζώδιο από το δικό σου, πράγμα που σημαίνει πως περνάς σε μια περίοδο με περισσότερη εσωστρέφεια, ενώ καλείσαι να σχεδιάζεις προσεκτικά το επόμενο βήμα σου. Ήδη στα μέσα της εβδομάδας ασχολείσαι περισσότερο με τους οικείους σου, από την Κυριακή και η Αφροδίτη περνά στο προηγούμενο από το δικό σου ζώδιο, προλογίζοντας ένα διάστημα εσωστρέφειας στα προσωπικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η κοινωνική σου ζωή είναι έντονη και ο Ερμής κινείται στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, φέρνοντας περισσότερες επαφές με ανθρώπους που έχουν λόγο στη δουλειά σου. Ταυτόχρονα, την Κυριακή ο Ήλιος περνά στον Σκορπιό, μια ευνοϊκή θέση για σένα, που βοηθά στην επικοινωνία σου, αλλά ταυτόχρονα δίνει και πιο πρόσφορο έδαφος στις προσπάθειές σου, καθώς πετυχαίνεις στόχους. Από την Κυριακή και η Αφροδίτη περνάει σε μια βοηθητικότερη θέση για τα αισθηματικά σου, τα οποία ευνοούνται από τη συμμετοχή σου σε φιλικές ομάδες ή παρέες

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Ερμής βρίσκεται πλέον στον Ζυγό, μια θέση που για σένα φέρνει περισσότερη ανάγκη για νέους ορίζοντες και γνωριμίες. Την Κυριακή ο Ήλιος περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, μια θέση που για σένα σχετίζεται με τις κοινωνικές σου επαφές και τις φιλοδοξίες σου, έτσι λοιπόν στο εξής έχεις τη στήριξη σημαντικών προσώπων. Η Αφροδίτη περνώντας στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου την Κυριακή δείχνει πως αφήνεις τα ζητήματα καρδιάς για λίγο στην άκρη, φέρνει περισσότερες κοινωνικές επαφές και εστιάζεις και σε ελλείψεις, Ο αυστηρός Κρόνος παραμένει στο ζώδιό σου και σε καλεί να αναλάβεις τις ευθύνες σου.

ΙΧΘΥΕΣ
Την Κυριακή ο Ήλιος περνά στον Σκορπιό, μια θέση περισσότερο αισιόδοξη για σένα, δείχνοντας πως η τύχη είναι περισσότερο με το μέρος σου, ενώ ευνοείσαι σε υποθέσεις που σχετίζονται με το εξωτερικό, πρόσωπα που βρίσκονται μακριά ή σε διαδικαστικά ζητήματα. Από την Κυριακή το κλίμα γίνεται πιο ευχάριστο και αισιόδοξο για τη διάθεσή σου και αυτό μεταφέρεται και στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν. Οι ευκαιρίες δεν λείπουν για τη συναισθηματική σου ζωή, με δυνατότητες να γεφυρώσεις το χάσμα ανάμεσα σε σένα και στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS