ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΖΩΔΙΑΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤα ζώδια την εβδομάδα 20 -26 Δεκεμβρίου 

Τα ζώδια την εβδομάδα 20 -26 Δεκεμβρίου 

Κριός

Η κοινωνική ζωή στο προσκήνιο
Ο Ήλιος από την Τρίτη περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, δείχνοντας πως η κοινωνική σου ζωή, αλλά και η εικόνα που βγάζεις γίνεται πλέον για σένα η πρώτη σου προτεραιότητα. Ωστόσο ο αυστηρός Κρόνος σε δύσκολη όψη με τον ανατρεπτικό Ουρανό, μαρτυρά πως καλείσαι να δεις καθαρά τα πράγματα και να αφουγκραστείς σωστά τα δεδομένα. Φρόντισε να είσαι αρκετά σαφής με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, μιας και βρίσκεσαι σε μια θολή περίοδο λόγω ανάδρομης Αφροδίτης. Επίσης, από την Τετάρτη βρίσκεις πιο εύκολα ευκαιρίες για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Ταύρος

Περισσότερη εξωστρέφεια
Από την Τρίτη ο Ήλιος περνά σε μια πιο φιλική θέση για το ζώδιό σου, ωθώντας σε σε νέους ορίζοντες, πιο αισιόδοξους, ενώ και εσύ αλλάζεις προς το καλύτερο την κοσμοθεωρία σου. Επίσης, στο ξεκίνημα της εβδομάδας καλείσαι να πάρεις οριστικές αποφάσεις πάνω σε νομικά ή διαδικαστικά θέματα, υποθέσεις σπουδών ή επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά. Είσαι σε μια περίοδο που έχεις εστιάσει στα προσωπικά σου (και λόγω συνθηκών), ενώ την Τρίτη και το Σάββατο επιδιώκεις να προσεγγίσεις την άλλη πλευρά και οι φίλοι σου δρουν επικουρικά σε αυτό.

Δίδυμοι

Οικονομικές απολαβές μέσω τρίτων
Την Τρίτη ο Ήλιος περνά σε μια πιο εσωστρεφή θέση που σε ωθεί σε ενδοσκόπηση και εξέταση των βαθύτερων θέλω σου και γενικότερα αυτή η εβδομάδα σε καλεί να δεις ρεαλιστικά τις δυνατότητες σου με την «σκληρή» όψη Κρόνο-Ουρανό, προτού αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου. Είσαι σε μια περίοδο που στα προσωπικά σου μπορείς να κινηθείς θετικά, καθώς από την Τετάρτη είναι εξαιρετικές ημέρες για να προσεγγίσεις αγαπημένα πρόσωπα και να μοιραστείς όμορφες στιγμές, ενώ το σαββατοκύριακο είναι ιδανικό για να μειώσεις τις αποστάσεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Περιόρισε όμως τον παρορμητισμό σου.

Καρκίνος

Οι άλλοι στο τιμόνι των εξελίξεων
Το ξεκίνημα της εβδομάδας φέρνει ένταση στην καθημερινότητα σου. Θα πρέπει λοιπόν να χειρίζεσαι καλύτερα τον λόγο και να δρας συμβιβαστικά. Αν έχεις γεννηθεί τον Ιούνιο ενδεχομένως να πιέζεσαι με θέματα καθημερινότητας (υγείας), θα πρέπει όμως να μπουν τα πράγματα σε τάξη. Ο Ήλιος περνώντας στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων την Τρίτη δείχνει πως η προσοχή σου πλέον στρέφεται εκεί, ενώ σε μια βαθύτερη ανάγνωση, οι άλλοι κινούν τα νήματα των εξελίξεων. Επίσης, μέχρι την Τετάρτη ασχολείσαι με το σπίτι, ενώ το σαββατοκύριακο έχεις ευκαιρίες για διασκέδαση και φλερτ.

Λέων

Επικεντρώνεσαι στην καθημερινότητά σου
Την Τρίτη ο κυβερνήτης σου Ήλιος περνώντας στον Αιγόκερω εγκαινιάζει για σένα μια περίοδο που ασχολείσαι περισσότερο με την καθημερινότητά σου και τις υποχρεώσεις της, αλλά και με την υγεία σου, αν είχες ταλαιπωρηθεί το προηγούμενο διάστημα. Επίσης, αυτή την εβδομάδα θα κληθείς να δώσεις συγκεκριμένες απαντήσεις για ένα ζήτημα πρακτικής φύσης, ενώ γενικότερα πρέπει να… αναλάβεις τις ευθύνες σου! Την Τρίτη προετοιμάζεις το επόμενο βήμα, ενώ το σαββατοκύριακο είναι η καλύτερη στιγμή για να κάνεις τη φωνή σου να ακουστεί και να έχεις θετικά αποτελέσματα, προσεγγίζοντας τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Παρθένος

Δημιουργικότητα και φλερτ
Από την Τρίτη ο Ήλιος περνά σε μια ευνοϊκότερη θέση για σένα, βγάζοντας τον πιο δημιουργικό εαυτό σου και σου δίνει ώθηση για όσα ετοιμάζεις, ενώ Παρασκευή και Σάββατο μπορείς πιο άνετα να πλησιάσεις τα πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος και να καταφέρεις περισσότερα ως μέλος μιας ομάδας. Την Κυριακή επίσης βρίσκεις τις καλύτερες λύσεις για το σπίτι ή την οικογένεια. Η νέα θέση του Ήλιου σε μια πιο βοηθητική θέση για τα προσωπικά σου και φέρνει φλερτ, ερωτισμό, αλλά και γνωριμίες για τους ελεύθερους, ευκαιρίες για ευχάριστες στιγμές και «απόδραση» από την καθημερινότητα.

Ζυγός

Σπίτι και οικογένεια
Από την Τρίτη ο Ήλιος περνώντας στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με το σπίτι, την οικογένεια και την ακίνητα περιουσία, μαρτυρά πως η προσοχή σου πλέον είναι στραμμένη εκεί. Επιπλέον, αυτή η εβδομάδα μαρτυρά πως γενικότερα έχεις να διαχειριστείς κάποιους περιορισμούς και ευθύνες. Από την Τετάρτη ασχολείσαι με τις δικές σου ανάγκες και βρίσκεσαι στο προσκήνιο με τη Σελήνη σε φιλική θέση, ενώ το σαββατοκύριακο δίνει ευκαιρίες για να έρθεις πιο κοντά σε πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Πρόσεχε όμως την εβδομάδα αυτή καθώς είναι πιθανό να παίζονται παιχνίδια εξουσίας στα προσωπικά σου.

Σκορπιός

Επαφές και εξωστρέφεια
Η είσοδος του Ήλιου στον Αιγόκερω την Τρίτη φέρνει για σένα μια πιο εξωστρεφή περίοδο που κάνεις επαφές, νέες γνωριμίες, ενώ οι πολλές κοντινές διαδρομές και εξορμήσεις είναι πλέον συχνότερο φαινόμενο. Η εβδομάδα όμως αυτή προειδοποιεί για υπερβολές ή διλήμματα με την δύσκολη όψη Κρόνου-Ουρανού, ενώ πολλές φορές το κλίμα στο σπίτι είναι αυτό που διαμορφώνει τα δεδομένα και αυτό ίσως σε πιέσει. Τα προσωπικά σου είναι σε ευνοϊκό κλίμα χάρη σε δεύτερες ευκαιρίες με την ανάδρομη Αφροδίτη σε φιλική θέση, και μέχρι την Τετάρτη είναι βοηθητικές ημέρες για να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Τοξότης

Ανάγκη για σταθερότητα
Στο σύνολό της πρόκειται για μια ευνοϊκή εβδομάδα για σένα, παρότι εναποθέτεις πολλές ελπίδες στη στήριξη των άλλων, αντί να στραφείς κυρίως στις δικές σου δυνάμεις, ειδικά μέχρι τα μέσα της εβδομάδας. Την Πέμπτη και την Τρίτη πάντως μπορείς να βρεις ευκαιρίες για απόδραση από την καθημερινότητα. Είναι κουραστικές μέρες για σένα μέχρι Τετάρτη, στις οποίες οι φίλοι σε βοηθούν να πετύχεις τους στόχους σου, ενώ οι καλύτερες μέρες για τα προσωπικά είναι μεσοβδόμαδα, που κάνεις τη φωνή σου να ακουστεί και πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις.

Αιγόκερως

Τα γενέθλιά σου ξεκινούν!
Από την Τρίτη ο Ήλιος περνά στο δικό σου ζώδιο, εγκαινιάζοντας την περίοδο των γενεθλίων σου και φέρνοντάς σε στο επίκεντρο των εξελίξεων, καθώς μέχρι τώρα προετοίμαζες πολύ σημαντικά βήματα, τα οποία τώρα φέρνεις στο φως. Επιπλέον, το σαββατοκύριακο αυτό είναι πάρα πολύ βοηθητικό για να προετοιμάσεις το επόμενο κεφάλαιο, κλείνοντας λογαριασμούς με τα παλιά. Είσαι σε περίοδο που τα προσωπικά σου ευνοούνται πολύ με δεύτερες ευκαιρίες με την ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιό σου και έχεις ευκαιρίες για ευχάριστες στιγμές, ενώ οι μέρες Σάββατο και Κυριακή έχουν ευχάριστες εκπλήξεις για σένα, χάρη στους φίλους σου.

Υδροχόος

Προετοιμάζοντας το επόμενο βήμα
Από την Τρίτη ο Ήλιος περνά στον Αιγόκερω, δείχνοντας πως περνάς σε μια περίοδο που προετοιμάζεις το επόμενό σου βήμα, παραμένοντας πιο εσωστρεφής. Παράλληλα όμως αυτή η εβδομάδα σε καλεί να είσαι όσο πιο σαφής και ξεκάθαρος γίνεται στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου, για να προστατευτείς από την δύσκολη όψη Κρόνου-Ουρανού! Έχεις περάσει πλέον σε μια πιο έντονη περίοδο στα αισθηματικά, καθώς ο Άρης στον Τοξότη ανεβάζει τα επίπεδα της αδρεναλίνης, γεγονός που σε κάνει πιο… οργίλο στις σχέσεις σου. Τη Δευτέρα πάντως πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις και η διάθεσή σου είναι πιο ανεβασμένη.

Ιχθείς

Θέτοντας νέους στόχους
Ο Ήλιος από την Τρίτη, φέρνει ισχυρούς συμμάχους στο πλευρό σου, ενώ εσύ εστιάζεις σε στόχους που θέτεις. Μην ξεχνάς όμως να περιορίζεις τις βιαστικές κινήσεις στο ξεκίνημα της εβδομάδας, καθώς είσαι επιρρεπής σε επιπολαιότητες, με την δυσμενή όψη Κρόνου-Ουρανού. Το σίγουρο είναι πως αυτή την εβδομάδα παίρνεις τους στόχους σου στα σοβαρά, πρόσεξε όμως τις υπερβολές που βλάπτουν την εικόνα σου. Η ανάδρομη Αφροδίτη βρίσκεται στον Αιγόκερω, που δίνει την εύνοια που χρειάζεσαι και δεύτερες ευκαιρίες. Από την Τρίτη όμως μπορείς να δεις την τύχη να σου χαμογελά.

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS